-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για κάτι Πρετεντέρηδες... Για κάτι Σωμερίτηδες... Για κάτι ωραίους γραβατωμένους 'έγκριτους' δημοσιογράφους που προωθούν ακριβώς την άποψη ότι το να αγαπά ο Έλληνας την πατρίδα του είναι εθνικισμός και φασισμός... Για κάτι τέτοια 'καλά παιδιά', με κύρος, με γραβάτα, με ωραίο ακριβό κουστούμι που εδώ και αρκετά χρόνια τα έχουν κάνει όλα λίμπα και όλοι τους ακούν με προσοχή, παρά τις βλακείες που λένε, μόνο και μόνο γιατί βγαίνουν στο γυαλί με το κουστούμι...[list:ts8mliia]Κατ αρχην χαιρομαι που υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ [/list:u:ts8mliia][list:ts8mliia]Κατι Σωμεριτηδες, ναι ειναι οι προδοτες του Ελληνισμου [/list:u:ts8mliia][list:ts8mliia]Οπως προδοσια ειναι, να ειναι ενταγμενο το υπουργειο παιδειας ως 'υπουργειο παιδειας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ' Πειτε μου μια ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ χωρα η οποια διαθετει τετοιο υπουργειο!!!!Ουτε αυτο σας βαζει ψυλους στα αυτια?Τοσο προβατα εχουμε γινει πια?[/list:u:ts8mliia][list:ts8mliia]Οπως επισης κατι τετοια υπουργεια εμποδιζουν το εργο του Αρη Πουλιανο.Ενα εργο το οποιο ειναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΩΣ απ τον μεγαλυτερο ανθρωπολογο της Ελλαδας αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν υποστιρηζει το παραμυθι του......ινδοευρωπαισμου!!!Σε τετοια πειπτωση μεχρι και η εκκλησια θα τον πριμοδοτουσε!!!!!!![/list:u:ts8mliia][list:ts8mliia]Καμαρωστε τους προδωτες μας [/list:u:ts8mliia]
-
Καλά αυτό δέν τό είδες;
[quote='catalystΤώρα έχεις ξεφύγει λιγάκι. Το τραγουδάκι είναι απόλυτα θεμιτό σε καιρό πολέμου. Το να διδάσκουμε την ύπαρξή του ως αυθεντικό ιστορικό στοιχείο, είναι επίσης θεμιτό. Το να βάζουμε οχτάχρονα παιδάκια να το τραγουδάνε σε καιρό ειρήνης δεν είναι.[/quote]
Αυτή τη δημοσίευση πώς τήν εξηγείς;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτά ακριβώς μας λέει Θοδωρή. Κι εμείς καθόμαστε και του απαντάμε τρομάρα μας. catalyst, άντε κάνε παρέα με κάνα 'Ιπεκτσί'. Ή με κανέναν Κίσινγκερ.
Οι απαντήσεις σου σήμερα δείχνουν τό χειρότερο πρόσωπό σου skullone!!!
Νομίζω ότι τό έχεις χάσει τώρα τελευταία!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;[list:314667hi]Ανρεα με ολο το σεβασμο που σου εχω, εκτος απ το να κρινουμε το οποιο ειναι το ποιο ευκολο μπορουμε νακανουμε κατι πολυ ποιο απλο................να τεκμηριωσουμε [/list:u:314667hi][list:314667hi]Και κατι τετοιο δεν ειδα [/list:u:314667hi]
-
Θα σου απαντήσω με ερώτηση: Πέραν των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28 Οκτωβρίου, είδες κανέναν να το τραγουδάει; Βλέπεις πουθενά στα σχολεία να καλλιεργείται το μίσος προς τους Ιταλούς ή τους Γερμανούς ή ακόμα και τους Τούρκους; Γιατί εγώ πέρασα απ'τα θρανία και δε θυμάμαι τέτοιο πράγμα.
Το 'Κορόιδο Μουσσολίνι', όπως και τα άλλα σχετικά τραγούδια, διδάσκονται μόνον για τη συγκεκριμένη γιορτή και στα πλαίσια της διατήρησης της μνήμης για το τι σημαίνει πόλεμος, φασισμός, κατοχή.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Αυτά ακριβώς μας λέει Θοδωρή. Κι εμείς καθόμαστε και του απαντάμε τρομάρα μας. catalyst, άντε κάνε παρέα με κάνα 'Ιπεκτσί'. Ή με κανέναν Κίσινγκερ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;[list:3nyec59d]Ανρεα με ολο το σεβασμο που σου εχω, εκτος απ το να κρινουμε το οποιο ειναι το ποιο ευκολο μπορουμε νακανουμε κατι πολυ ποιο απλο................να τεκμηριωσουμε [/list:u:3nyec59d][list:3nyec59d]Και κατι τετοιο δεν ειδα [/list:u:3nyec59d]
Δέν κατάλαβα ρέ΄Μάκη,τί νά τεκμηριώσω;τό γεγονός ότι ο skullone θέλει να κατηγοριοποιήσει τούς υπόλοιπους χρήστες τού φόρουμ;
Αυτό έχει τό δικαίωμα νά τό κάνει;Είδες αυτή την απάντηση πού έδωσε ο catalyst,καί όμως έχει αγνοηθεί από τόν Κώστα;Δέν σού λέει τίποτα αυτό; -
Εσύ πού την είδες την κατηγοριοποίηση; Εγώ του είπα κάποια πράγματα βασισμένος στα απολύτως ατεκμηρίωτα και ανερμάτιστα που είπε.
-
Εσύ πού την είδες την κατηγοριοποίηση; Εγώ του είπα κάποια πράγματα βασισμένος στα απολύτως ατεκμηρίωτα και ανερμάτιστα που είπε.Τήν απάντησή τού τήν είδες ναί ή όχι;
αν τήν είδες,πώς τόν στέλνεις νά κάνει παρέα μέ τόν 'ικπετσί'μπορείς νά μου πείς;
Μάς κατηγώρησες νωρίτερα γιά 'φιλοεβραίους'(πού ακόμα καί αν ήμουνα,θά ήταν δικός μου λογαριασμός).Συνεχίζεις κατά τή γνώμη μου ακόμα καί τώρα,νά κατηγορείς(χωρίς λόγο-γιατί έτσι σού αρέσει)τόν κάταλυστ,αγνοώντας αυτή τή δημοσίευσή του η οποία είναι ξεκάθαρη γιά τό μέ ποιόν αυτός θά κάνει παρεα.Αγνόησες-συνέχισες-έβγαλες τό συμπέρασμά σου καί όλα αυτά ενώ γιά τόν ίδιο λόγο,κατηγωρούσες μέχρι πρίν λίγο καιρό τόν Γαβριήλ.Τά θυμάσαι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;[list:1s5p6jr2]Ανρεα με ολο το σεβασμο που σου εχω, εκτος απ το να κρινουμε το οποιο ειναι το ποιο ευκολο μπορουμε νακανουμε κατι πολυ ποιο απλο................να τεκμηριωσουμε [/list:u:1s5p6jr2][list:1s5p6jr2]Και κατι τετοιο δεν ειδα [/list:u:1s5p6jr2]
Δέν κατάλαβα ρέ΄Μάκη,τί νά τεκμηριώσω;τό γεγονός ότι ο skullone θέλει να κατηγοριοποιήσει τούς υπόλοιπους χρήστες τού φόρουμ;
Αυτό έχει τό δικαίωμα νά τό κάνει;Είδες αυτή την απάντηση πού έδωσε ο catalyst,καί όμως έχει αγνοηθεί από τόν Κώστα;Δέν σού λέει τίποτα αυτό;[list:1s5p6jr2]Εγω παλι δεν βλεπω κατηγοριοποιηση.Βλεπω εμφανεστατα μια ταση ανθελληνισμου και αγνοιας της πραγματικης ιστοριας.Και αυτο ειναι ενα απ τα σημαντικατερα φαουλ μας ως λαος.Το να χαιδευεις τη ρατσα που σε λεηλατει εδω και δυο αιωνες δε νομιζω οτι ειναι και τοσο λογικο.Εκτος κι αν καποιοι θελουν να ταυτιστουν με το εβραικο λομπι.Αν εχουν να ζηλεψουν κατι απ την κουλτουρα τους, τις τεχνες η οτιδηποτε αλλο ας μας πουν κατι το οποιο δεν γνωριζουμε.Τωρα η προσβολη που ειναι?Η παρεα με τον....Κισινγκερ?Δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολη.Ειναι η πραγματικοτητα και ας τσουζει.Και απ αυτους στην χωρα εχουμε πολλους [/list:u:1s5p6jr2]
-
Μάκη μου,σειρά σου νά τεκμηριώσεις τώρα!
γιατί κατά τή γνώμη σου είναι ο κάταλυστ ανθ-ελληνας;
Η απάντησή του,ότι τά τραγούδια ΈΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΑ σέ καιρό πολέμου,σού έδειξε κάτι τέτοιο;Εμένα όχι.
Επίσεις,ποιοί από εμάς μωρά 'χαιδεύουν' τού δυνάστες μας;Ποιός κατά τή γνώμη σου καί γιατί θέλει νά ταυτιστεί μέ αυτό τό εβραικό λόμπυ;
Εγώ δέν βλέπω κανέναν.
Και κάτι ακόμα.Θά περίμενα καί από σένα νά είσαι εςνάντια στήν τακτική τού 'κόβω-ράβω'καί απάντώ σέ ότι θέλω μόνο.
Εμένα αυτό μέ εκνευρίζει. -
Αυτό που είπα το είπα αφού είδα την απάντησή, η οποία δε με ικανοποίησε καθόλου. Δηλαδή την ιστορία, το τι έγινε τότε, αλλά και το πατριωτικό φρόνημα απαγορεύεται να διδάσκονται τώρα που δεν είμαστε σε πόλεμο με κανέναν! Αυτό ακριβώς μας είπε! Ε, αυτά είναι απαράδεκτα και προσβλητικά για τους ανθρώπους που πολέμησαν, σκοτώθηκαν, έμειναν ανάπηροι, για να καθόμαστε εμείς τώρα αναπαυτικά στις πολυθρόνες μας και να λέμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ό,τι γουστάρουμε στα φόρουμ. Επιτέλους, λίγος σεβασμός στους ΗΡΩΕΣ που μας υπερασπίστηκαν πριν καν γεννηθούμε δε βλάπτει.
Και η ιστορία και η διδασκαλία των πραγμάτων αυτών ('Κορόιδο Μουσσολίνι' π.χ.) είναι εκδήλωση σεβασμού προς αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους. Το να καταργήσουμε τη διδασκαλία τους γιατί, τάχαμου, οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για εκείνους τους ανθρώπους είναι... 'εθνικιστικές', 'φασιστικές' και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Τα τραγούδια αυτά είναι ΙΣΤΟΡΙΑ. Δηλαδή θα τα διδάσκουμε στα παιδιά (όπως και το τι έγινε τότε) μόνο σε περίοδο πολέμου; Με κάτι τέτοιες νοοτροπίες φτάσαμε ένα σωρό Ελληνόπουλα να μην ξέρουν τι γιορτάζουμε στις Εθνικές μας Επετείους.
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Και δεν εφαρμόζω ποτέ το 'κόψε-ράψε'. Όπως είδες και είδαν όλοι, στηρίχθηκα σε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις δημοσιεύσεις του.
Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα... Μήπως ότι δεν πρέπει να αναρτάμε τη σημαία στα δημόσια κτίρια και ότι όποιος έχει υψωμένη τη σημαία στο σπίτι του είναι εθνικιστής/φασίστας/νεοναζί;
-
Η άποψη τού Θοδωρή,ότι ΔΕΝ φταίει ο εβραικός λαός,δέν σχολιάστηκε επίσης.
Θά τή σχολιάσω εγώ λοιπών.
ΝΑΙ δέν φταίει ο εβραικός λαός(καί ώς λαό θέλω νά πιστεύω ότι εννοούμε υόυς φτωχούς ανθρώπους).Τά όποια κακά 'χτυπάνε'τόν Ελληνισμό(αλλά καί όλους τούς άλλους λαούς)είναι αποτέλεσμα των πλουσίων ανθρώπων πού ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!Αυτοί είτε είναι εβραίοι είτε είναι Αμερικανοί είτε Ελληνες είτε Κονγκολέζοι μιά ζωή θά κοιτάνε νά σέ αρμέξουν καί νά χοντραίνει η κοιλιά τους.Ο πλούσιος Εβραίος ΔΕΝ διαφέρει σέ τίποτα από έναν πλούσιο Ελληνα.Πάρτε τό χαμπάρι.
Αυτά.Απο μένα τέλος. -
Μα τι να σχολιάσεις από αυτό που είπε ο Θοδωρής; Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δε φταίει ο λαουτζίκος, σε όποιο έθνος κι αν ανήκει, αλλά η ηγεσία πάνω απ'όλα, γιατί αυτή είναι που μπορεί να τον χειραγωγήσει όπως θέλει, να τον τρομοκρατήσει, να τον κάνει ό,τι εκείνη θέλει.
-
Τί νά πώ!!!
Εμένα μού φάνηκε ότι αγνόησες τή συγκεκριμένη δημοσίευση,διότι όσο καί νά τήν ξαναδιαβάζω δέν τήν βρίσκω ανθ-Ελληνική,καό γιά αυτό είπα ότι 'κόβεις-ράβεις'
Αν έκανα λάθος,ζητώ συγγνώμη. -
Έλα μωρέ που θα κάτσεις να ζητήσεις και συγγνώμη! Απόψεις ανταλλάξαμε, δεν βριστήκαμε!
-
Μα τι να σχολιάσεις από αυτό που είπε ο Θοδωρής; Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δε φταίει ο λαουτζίκος, σε όποιο έθνος κι αν ανήκει, αλλά η ηγεσία πάνω απ'όλα, γιατί αυτή είναι που μπορεί να τον χειραγωγήσει όπως θέλει, να τον τρομοκρατήσει, να τον κάνει ό,τι εκείνη θέλει.Ε,ναι!!!
Πού κολάει μετά ρέ σύ Κώστα,τό γιά όλα φταίνε οι Εβραίοι;Γιατί ο Χίτλερ έπρεπε νά τούς αφανήσει όλους χωρίς αυτοι νά φταίνε; -
Έλα μωρέ που θα κάτσεις να ζητήσεις και συγγνώμη! Απόψεις ανταλλάξαμε, δεν βριστήκαμε!Οχι δέν είναι έτσι.
εγώ τά 'πήρα' μαζί σου,διότι έννοιωσα κατηγορούμενος ώς ανθέλληνας,φιλοεβραίος καί κολλητός τού ιπεκτσί επίσης.
Επίσεις τά 'πήρα' μέ αυτήν τήν ευκολια σου νά χαρακτηρίζεις έτσι εύκολα τόν όποιον θά συζητήσει μαζί σου. -
Εδώ ακριβώς είναι που γίνεται η παρεξήγηση! Για μένα, το πρόβλημα έγκειται στους ιθύνοντες μεταξύ των Εβραίων, όχι στον Εβραίο φαρμακοποιό της γειτονιάς μου ή τον υφασματέμπορα.
Όμως, δε μπορούμε παρά να εντοπίσουμε τις ρίζες του ρατσισμού και του φυλετικού/θρησκευτικού μίσους στην Εβραϊκή θρησκεία. Και ξέρεις, την Εβραϊκή θρησκεία δεν τη δημιούργησε ο Εβραϊκός λαός, αλλά οι αρχηγοί (πολέμαρχοι, βασιλίαδες, ιερείς και τα τσιράκια τους, οι 'προφήτες').
Αυτοί ήταν και οι μοναδικοί που επιτρεπόταν να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ για πολιτικά, ιδεολογικά και θρησκευτικά ζητήματα. Ο Ιώσηπος μάλιστα καταφερόταν κατά των Ελλήνων παρουσιάζοντας αυτό το γνώρισμα ως... πλεονέκτημα, γιατί έτσι δεν έλεγε ο καθένας ό,τι ήθελε, αλλά όλοι λέγανε αυτό που έλεγε το Ιερατείο!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάκη μου,σειρά σου νά τεκμηριώσεις τώρα!
γιατί κατά τή γνώμη σου είναι ο κάταλυστ ανθ-ελληνας;
Η απάντησή του,ότι τά τραγούδια ΈΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΑ σέ καιρό πολέμου,σού έδειξε κάτι τέτοιο;Εμένα όχι.
Επίσεις,ποιοί από εμάς μωρά 'χαιδεύουν' τού δυνάστες μας;Ποιός κατά τή γνώμη σου καί γιατί θέλει νά ταυτιστεί μέ αυτό τό εβραικό λόμπυ;
Εγώ δέν βλέπω κανέναν.
Και κάτι ακόμα.Θά περίμενα καί από σένα νά είσαι εςνάντια στήν τακτική τού 'κόβω-ράβω'καί απάντώ σέ ότι θέλω μόνο.
Εμένα αυτό μέ εκνευρίζει.[list:pw2nf2ox]Eφ οσον εθεσε το ζητημα της τεκμηριωσης σε προσωπικο επιπεδο, θα ηθελα πριν απαντησω να επισημανω κατι.Ουτε απο εσενα που απαιτεις απο καποιον τεκμηριωση ειδα να το κανεις απ την αρχη που ανοιχτηκε το θεμα αλλα ουτε και αλλους συνομιλητες.Πχ δεν μας επεισες ακομα για την ταυτοτητα του Ινδοευρωπαισμου, οπως και καποιοι αλλοι δεν μας εδωσαν ονοματα Κινεζων η Αιγυπτιων φιλοσοφων και μαθηματικων αλλα και αστρονομων μουσικων κλπ κλπ.Και ειχατε τη δυνατοτητα πολλων ημερων για να το ψαξετε [/list:u:pw2nf2ox][list:pw2nf2ox]Τωρα θελεις να σου πω γιατι ο catalyst η ο καθε ανθρωπος αυτης της λογικης ειναι ανθελληνας, ετσι?Οπως επισης ποιοι χαιδευουν το εβραικο λομπι, ετσι?Μαλλον εθελοτυφλητε σκοπιμα.[/list:u:pw2nf2ox][list:pw2nf2ox]'Και λεγει Κυριος προς τον Ιησουν του Ναυη.Πας ανθρωπος, οστις θα εναντιωθει εις τας προσταγας σου και δεν θα υπακουσει εις τους λογους σου κατα παντα οσα προσταξεις αυτον, ας θανατωνεται'(Ιησους του Ναυη, α , 18)[/list:u:pw2nf2ox][list:pw2nf2ox]Και λεω τωρα εγω.Οταν σταυροκοπιεσαι σαν προβατο για να βρεξει αφου ηδη εχεις καταστρεψει τη φυση, δεν υπηρετεις τη φιλοσοφια των Εβραιων?Πως να το δεχτειτε ομως οταν μας εχει κυριαρχησει ο φανατισμος.Δεν υπηρετειτε το εβραικο λομπι οταν υπαρχουν φτηνες δικαιολογιες του στυλ 'οπως μας πανε θα παμε'?Εγω παντως δεν ειμαι προβατο κανενος [/list:u:pw2nf2ox]
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Έλα μωρέ που θα κάτσεις να ζητήσεις και συγγνώμη! Απόψεις ανταλλάξαμε, δεν βριστήκαμε!
Οχι δέν είναι έτσι.
εγώ τά 'πήρα' μαζί σου,διότι έννοιωσα κατηγορούμενος ώς ανθέλληνας,φιλοεβραίος καί κολλητός τού ιπεκτσί επίσης.
Επίσεις τά 'πήρα' μέ αυτήν τήν ευκολια σου νά χαρακτηρίζεις έτσι εύκολα τόν όποιον θά συζητήσει μαζί σου.Καλά ντε. Όλοι τα παίρνουμε κάποια στιγμή... Μετά όμως, βλέποντας τα πράγματα ξανά, μας περνάει. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο catalyst διαρκώς παρουσιάζει τέτοιες δημοσιεύσεις που φαίνονται τουλάχιστον περίεργες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μα τι να σχολιάσεις από αυτό που είπε ο Θοδωρής; Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι δε φταίει ο λαουτζίκος, σε όποιο έθνος κι αν ανήκει, αλλά η ηγεσία πάνω απ'όλα, γιατί αυτή είναι που μπορεί να τον χειραγωγήσει όπως θέλει, να τον τρομοκρατήσει, να τον κάνει ό,τι εκείνη θέλει.
Ε,ναι!!!
Πού κολάει μετά ρέ σύ Κώστα,τό γιά όλα φταίνε οι Εβραίοι;Γιατί ο Χίτλερ έπρεπε νά τούς αφανήσει όλους χωρίς αυτοι νά φταίνε;Και ποιος είπε ότι ο Χίτλερ καλώς έκανε ό,τι έκανε; O Χίτλερ ήταν αυτός που υλοποίησε την αρρωστημένη πρακτική του ταλμούδ πρώτος απ'όλους. Απλά αντικετέστησε τη λέξη 'Εβραίος' με τη λέξη 'Γερμανός' και ως εκ τούτου δεν διαφέρει σε τίποτα από τον χειρότερο σιωνιστή....
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ