-
Θοδωρε λιγο ασχετο με την πορεια της συζητησης πια...
οι νεκροι που εφεραν εβραικα ονοματα στους Διδυμους ηταν συνολικα 160 και κατι...ετσι ανακοινωσαν οι αρχες γιατι η φημη κυκλοφορησε ευρεως (...) και στις ΗΠΑ... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι νεκροι που εφεραν εβραικα ονοματα στους Διδυμους ηταν συνολικα 160 και κατι...ετσι ανακοινωσαν οι αρχες γιατι η φημη κυκλοφορησε ευρεως (...) και στις ΗΠΑ...Πες μας και πόσοι Εβραίοι έλειπαν... Πόσους ανακοίνωσαν οι αρχές...;
-
για να πω την αληθεια πολυ θα θελα να ηξερα....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για να πω την αληθεια πολυ θα θελα να ηξερα....[list:dbathd72]Για τους γραφιαδες που λειπανε δεν εχει και τοση σημασια.Το ονομα Ραμσφελντ ομως που πηρε στα χερια τους τοσους νεκρους αμαχους, πιστευω να τον γνωριζεις. [/list:u:dbathd72][list:dbathd72]Ειναι ενας απ τους χιλιαδες που κατελαβαν καιριες θεσεις [/list:u:dbathd72][list:dbathd72]Περαστικα μας στον υπνο που μας δερνει [/list:u:dbathd72]
-
το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιος πιστεψε οτι με το τελος του ψυχρου πολεμου, ο πλανητης θα ησυχαζε, τωρα μπορει να αλλαξει πλευρο...
εμενα δε με πολυφοβιζουν Ραμσφελντ κτλ κτλ. με φοβιζουν οι ρηξεις στο εσωτερικο...οποτε δεν υπαρχει ομοφωνια,παμε κατα διαολου... -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ατράνταχτα και αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία...Σε ευχαριστώ. Καλύτερα να μπω στη σελίδαhttp://www.us-israel.org/jsource/anti-semitism/protocols.html
η οποία λέει τα ίδια ακριβώς με αυτή που μου πρότεινες. Σε λίγο θα μου πεις να μπω στην ιστοσελίδα της λέσχης φίλων του Εβραισμού...
Δεν καταλαβαίνω (ή μήπως καταλαβαίνω ? ) γιατί δέχεσαι τόσο εύκολα το ό,τι τα πρωτόκολλα είναι αληθινά και εξίσου εύκολα απορρίπτεις τις περί του αντιθέτου απόψεις.
Αντί να ειρωνεύεσαι και αβασάνιστα να απορρίπτεις τα στοιχεία υπερ της πλαστότητας των πρωτοκόλλων που αναφέρουν οι εν λόγω ιστοσελίδες, δεν κάνεις τον κόπο να φέρεις καλύτερα κάποιες αντίστοιχες ιστοσελίδες που να αναφέρουν στοιχεία υπερ της γνησιότητας των πρωτοκόλλων και αντικρούουν με αποτελεσματικότερο τρόπο από το 'αα, βολεύουν τους Εβραίους' τα στοιχεία που αναφέρουν τα δικά μου παραδείγματα ?
Οσο για την προτροπή σου: αν θέλω να μάθω την αλήθεια (ή αρκετά στοιχεία για να αποφασίσω ποιά πιστεύω πως είναι η αλήθεια), θεωρώ καθήκον μου να μπω και σε φιλοσημιτικές σελίδες και σε αντισημιτικές σελίδες. Το να απορρίψω μια πηγή πληροφόρησης επειδή είναι αντίθετη με την προκατάληψή μου για το τι είναι ορθό, δεν το βρίσκω καθόλου ...Ελληνικό (με την αρχαία φιλοσοφική έννοια του όρου)
Ξέρεις γιατί ασχολήθηκα με τα πρωτόκολλα ? Γιατί σε μικρή ηλικία είχα διαβάσει το βιβλίο 'Πωλείται Πατρίς' (Κυριάκος Διακογιάννης) το οποίο, βασιζόμενο στα πρωτόκολλα, εξαπέλυε ένα απίστευτο και αηδιαστικό κύμα μίσους κατά των Εβραίων (λίγο-πολύ όπως αυτό που βλέπω συχνά εδώ μέσα ), τέτοιο που θεώρησα καθήκον μου να βρω αν όλα αυτά που αναφέρονταν εκεί είναι αλήθεια. Και ψάχνοντάς το βρήκα τα περί πλαστότητας.
Και ξέρεις και κάτι άλλο ? Αν έχω δυο όψεις του ίδιου πράγματος (πχ. τα πρωτόκολλα είναι πλαστά, τα πρωτόκολλα είναι αυθεντικά) και, όντας μη ειδικός, δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω με αντικειμενικά - επιστημονικά κριτήρια (αν και στο συγκεκριμένο παράδειγμα πολύ περισσότερα στοιχεία συνηγορούν στην πλαστότητα παρά στην αυθεντικότητα) τουλάχιστον προτιμώ την εκδοχή που είναι επιεικής για τους ανθρώπους, που δεν προάγει το μίσος και το χωρισμό σε στρατόπεδα αλλά την πρόοδο και το ξεπέρασμα των υπαρκτών ή τεχνητών διαφορών.
-
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα πρωτόκολλα αυτά συντάχθηκαν περίπου το 1897, μέχρι τότε ο κόσμος δεν είχε ιδέα για αυτά που έγραφαν εκεί μέσα, ενώ σήμερα τα βλέπουμε όλα μα όλα μπροστά μας...Εξαρτάται που κοιτάς.
Υ.Γ. Το ειρωνικό σου το στυλάκι να το βγάζεις από την τσέπη μόνο όταν είσαι σίγουρος για κάτι.... Αλλιώς άσε να δεις πως θα εξελιχθεί η κουβέντα και προχώρα...
(Φαντάζομαι εννοείς εμένα)
Ενώ το
ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;;;;
δείχνει πως εσύ είσαι σίγουρος για αυτά (πες μου ειλικρινά: σε είχε πριν απασχολήσει το θέμα της ενδεχόμενης πλαστότητας των πρωτοκόλλων ?) και καθόλου δεν υποτιμάς τους συνομιλητές σου...
Κρίμα που δεν έδωσα αρχικά την πρέπουσα απάντηση (που είναι βέβαια 'Ξύπνιε!' ) για να μην συνεγείρω μνήμες gavriil1
-
Τυχαία συμβαίνουν όλα. Τυχαία βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, τυχαία επιβεβαιώνονται σήμερα τα πρωτόκολλα, τυχαία δεν είχε πατήσει το πόδι του ούτε ένας Εβραίος στους δίδυμους πύργους της 11η Σεπτεμβρίου...Αλλος ένας βολικός μύθος...
-
οι νεκροι που εφεραν εβραικα ονοματα στους Διδυμους ηταν συνολικα 160 και κατι...ετσι ανακοινωσαν οι αρχες γιατι η φημη κυκλοφορησε ευρεως (...) και στις ΗΠΑ...Πες μας και πόσοι Εβραίοι έλειπαν... Πόσους ανακοίνωσαν οι αρχές...;
μα είχες πει:
τυχαία δεν είχε πατήσει το πόδι του ούτε ένας Εβραίος στους δίδυμους πύργους της 11η Σεπτεμβρίου...
οπότε αυτόματα οι αριθμός '160' (τον οποίο εμμέσως μέσω του 'πες μας και πόσοι Εβραίοι έλειπαν...' αποδέχεσαι) καταρρίπτει το 'ούτε ένας'. Μήπως πρέπει να φέρνεις κάποια τεκμηρίωση όσων λες ?
-
Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, επειδή δεν θέλω να φανεί πως κάνω προσωπική επίθεση σε κάποιον. Δεν κάνω, και δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Ωστόσο δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος σε 2 πράγματα:
-
Την εύκολη-αβασάνιστη υιοθέτηση επικίνδυνων θεωριών ('πρωτόκολλα των σοφών της Σιών', 'οι Εβραίοι δεν πήγαν στη δουλειά τους στις 9-11') που, ακριβώς επειδή εύκολα πυροδοτούν το ρατσιστικό μίσος, θα έπρεπε να είναι διπλοτριπλοτσεκαρισμένες και η αντιμετώπισή μας απέναντί τους να είναι εξαιρετικά επιφυλακτική.
-
Τη υπεραπλουστευτική λογική του 'όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας', που τη συχαινόμαστε όταν την εκφέρει ο Bush αλλά την αποδεχόμαστε και τη χρησιμοποιούμε όταν πρόκειται να χαρακτηρίσουμε ανθέλληνες και άλλα τέτοια βαριά και ταυτόχρονα γελοία ανθρώπους που απλά δεν συμφωνούν με τις θέσεις μας (περίπτωση catalyst). Δεν είναι όλα τα πράγματα μαύρο-άσπρο!! Το γεγονός πως δέχομαι πως ο Χριστιανισμός και το παππαδαριό έχουν προξενήσει πολλά κακά (μην ξεχνάμε την 'ιερά' εξέταση, την εξόντωση εκατομμυρίων αυτοχθόνων σε Αφρική και Αμερική κτλ. κτλ.) δε σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να συμφωνώ και με ακραίες απόψεις περί εξόντωσης των Εβραίων (έστω και με εύσχημο τρόπο 'δεν θα έχανε τίποτα ο κόσμος αν εξαφανίζονταν' ) ή πως οι Εβραίοι (ή οι Μαλαισιανοί, το ίδιο κάνει) 'φταίνε για όλα' και ακόμα πως οι Ελληνες είναι η πηγή κάθε καλού και του πολιτισμού στο σύνολό του κτλ. κτλ. Η υπεραπλούστευση και ο χωρισμός σε στρατόπεδα είναι Γκαιμπελική τεχνική, την οποία θεωρώ πως κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος θα έπρεπε να καταδικάζει.
-
-
[list:3j320435]Νασσο μιλας για ιερα εξεταση και δεχεσαι, ετσι?[/list:u:3j320435][list:3j320435]Ποιος την εφαρμασε και ποιος την ΓΕΝΗΣΕ?[/list:u:3j320435][list:3j320435]Ποιανου λαου κατασκευασμα ηταν η βιβλος?Και γιατι επιβληθηκε ειδικα σε μας με τη βια?[/list:u:3j320435][list:3j320435]Θα τρελαθουμε τελειως ρε παιδια?Μας εχουν κανει καφρους τοτεμιστες και το δεχομαστε?[/list:u:3j320435][list:3j320435]Γιατι δεν εχει το δικαιωμα καποιος να αλλαξει θρησκευμα, να ειναι ταυτοχρονα ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΣ(οχι αλβανος ετσι?)και να μη υποκειται σε στερησεις?[/list:u:3j320435][list:3j320435]Ο Ελληνικος πολιτισμος επαψε να παραγει απ την ιδρυση του εβραικου χριστιανισμου, ειτε το αποδεχονται μερικοι ειτε οχι.Ειναι δυσκολο να αποβαλεις απο μεσα σου ενα σαπιο καθεστως το οποιο εχει επικρατησει για 2000χρονια που ο μεγαλυτερος παραγοντας ειναι ο φανατισμος.Ποτε εμεις δεν επιβαλαμε θρησκεια σε κανεναν.Εγω γιατι πρεπει να το δεχτω?Γιατι αγνοειτε τερατουργηματα τα οποια εγιναν και γινονται σε βαρος μας και δειχνεται ενα ντε και καλα φιλοεβραικο προσωπο?Γιατι εγω αυτην τη φυλη που προσπαθει με καθε τροπο να με εξοντωσει, πρεπει να τη δω με 'αλλο' ματι?Δεν πειραξαμε κανεναν, αλλα αντιθετως προσπαθουν να εισβαλουν.Γιατι εγω πρεπει να παω οπως με πανε?Γατι βλεπουμε ρε παιδια μια κοινωνια ομορφη και αγια?[/list:u:3j320435][list:3j320435]Ακομα και στην αυτοκινητοβιομηχανια τα μεγαλα αφεντικα με βλεπουν ως χρημα.Γιατι εγω πρεπει να υποκυψω στον πλουτισμο τους?Ποτε τελικα θα ξυπνησουμε ως λαος?Τη δηλωση του Κισιγκερ που ελεγε 'αν θες να εξαφανισεις τον ελληνα διαστρεβλωσε την ιστορια και τον πολιτισμο του' γιατι την αγνοειτε?Εβραιος δεν ειναι κι αυτος, η κανω λαθος?Εβραικο δημιουργημα δεν ειναι και η θρησκεια των εβραιων που ψαλει 7 αναθεματισμους κατα των ελληνων?[/list:u:3j320435][list:3j320435]ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΩ?ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?[/list:u:3j320435]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ατράνταχτα και αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία...Σε ευχαριστώ. Καλύτερα να μπω στη σελίδα
http://www.us-israel.org/jsource/anti-semitism/protocols.html
η οποία λέει τα ίδια ακριβώς με αυτή που μου πρότεινες. Σε λίγο θα μου πεις να μπω στην ιστοσελίδα της λέσχης φίλων του Εβραισμού...
Δεν καταλαβαίνω (ή μήπως καταλαβαίνω ? ) γιατί δέχεσαι τόσο εύκολα το ό,τι τα πρωτόκολλα είναι αληθινά και εξίσου εύκολα απορρίπτεις τις περί του αντιθέτου απόψεις.
Αντί να ειρωνεύεσαι και αβασάνιστα να απορρίπτεις τα στοιχεία υπερ της πλαστότητας των πρωτοκόλλων που αναφέρουν οι εν λόγω ιστοσελίδες, δεν κάνεις τον κόπο να φέρεις καλύτερα κάποιες αντίστοιχες ιστοσελίδες που να αναφέρουν στοιχεία υπερ της γνησιότητας των πρωτοκόλλων και αντικρούουν με αποτελεσματικότερο τρόπο από το 'αα, βολεύουν τους Εβραίους' τα στοιχεία που αναφέρουν τα δικά μου παραδείγματα ?
Οσο για την προτροπή σου: αν θέλω να μάθω την αλήθεια (ή αρκετά στοιχεία για να αποφασίσω ποιά πιστεύω πως είναι η αλήθεια), θεωρώ καθήκον μου να μπω και σε φιλοσημιτικές σελίδες και σε αντισημιτικές σελίδες. Το να απορρίψω μια πηγή πληροφόρησης επειδή είναι αντίθετη με την προκατάληψή μου για το τι είναι ορθό, δεν το βρίσκω καθόλου ...Ελληνικό (με την αρχαία φιλοσοφική έννοια του όρου)
Ξέρεις γιατί ασχολήθηκα με τα πρωτόκολλα ? Γιατί σε μικρή ηλικία είχα διαβάσει το βιβλίο 'Πωλείται Πατρίς' (Κυριάκος Διακογιάννης) το οποίο, βασιζόμενο στα πρωτόκολλα, εξαπέλυε ένα απίστευτο και αηδιαστικό κύμα μίσους κατά των Εβραίων (λίγο-πολύ όπως αυτό που βλέπω συχνά εδώ μέσα ), τέτοιο που θεώρησα καθήκον μου να βρω αν όλα αυτά που αναφέρονταν εκεί είναι αλήθεια. Και ψάχνοντάς το βρήκα τα περί πλαστότητας.
Και ξέρεις και κάτι άλλο ? Αν έχω δυο όψεις του ίδιου πράγματος (πχ. τα πρωτόκολλα είναι πλαστά, τα πρωτόκολλα είναι αυθεντικά) και, όντας μη ειδικός, δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω με αντικειμενικά - επιστημονικά κριτήρια (αν και στο συγκεκριμένο παράδειγμα πολύ περισσότερα στοιχεία συνηγορούν στην πλαστότητα παρά στην αυθεντικότητα) τουλάχιστον προτιμώ την εκδοχή που είναι επιεικής για τους ανθρώπους, που δεν προάγει το μίσος και το χωρισμό σε στρατόπεδα αλλά την πρόοδο και το ξεπέρασμα των υπαρκτών ή τεχνητών διαφορών.
Κατα πρώτον σε ευχαριστούμε όλοι για το ηθικό δίδαγμα...
Κατά δεύτερον διάβασε στην ιστοσελίδα που σου παραθέτω ιστορικά ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν την αμφίδρομη επιθυμία για φιλία και αδελφοσύνη, και από την πλευρά σου, αλλά και από την πλευρά των Εβραίων-Σιωνιστών:http://www.omhros.gr/Kat/History/Txt/El/ZionGr1.htm
Αυτά τα οποία με προτρέπεις παραπάνω, θα έπρεπε πρώτα απ΄όλα να τα υιοθετείς και εσύ ο ίδιος, διαφορετικά δεν έχουν νόημα. Δηλαδή λες πως εγώ απορρίπτω την άποψη πως τα πρωτόκολλα μπορεί να είναι και πλαστά, ενώ πριν από λίγο εσύ είχες απορρίψει με ειρωνικό μάλιστα ύφος την περίπτωση να είναι γνήσια.
Διάβασε τα παρακάτω:
*The Jewish religion as it is today traces its descent, without a break, thru all the centuries, from the PHARISEES. 'Their leading ideas and methods found expression in a literature of enormous extent, of which a very great deal is still in existence. The TALMUD is the largest and most important single member of that literature...and the study of it is essential for any understanding of PHARISAISM'.
The basic doctrine is that only Pharisees are 'MEN'. Others rank as animals to be milked or beefed. Non-Pharisees, to quote, are 'the people who are like an ass - slaves who are considered the property of the master' (Kethuboth 111a). They may be killed, their wages withheld, cheated, enslaved. 63 TALMUD books reek with these teachings. The 'Protocols' are mild by contrast.
*No, the 'Protocols' are self-explanatory. They are indeed the global plan of world conquest put forth by Jewish leaders in a series of meetings held in Basle, 1897, at the time of the First Zionist Congress. 'There plans were said to have been worked out whereby Jews, were to corrupt the entire Christian civilisation, and on the ruins of Christendom erect a world state ruled over by Jews and Freemasons.' Part of an Encyclopedia Brittanica definition **
Since the 'Protocols' have proven to be accurate historically, and in that way they cannot be denied, it was necessary to attribute them to some obscure origin. However, they are right in step with the TALMUD, many Jewish rabbi's throughout history, and 'THE JEWISH UTOPIA' written by Michael Higger, another rabinic Jewish Talmudic scholarΜε πολύ λίγα λόγια, αυτά που αναγράφονται στο ιερό τους βιβλίο, το ταλμούδ, αντιστοιχούν με τις ελεεινές 'ιστορίες' των πρωτοκόλλων.
Όσον αφορά τώρα για την 11η Σεπτεμβρίου...
Dave Stratman
Editor, New Democracy
<A HREF='newdemocracyworld.org'>www.newdemocracyworld.org</A>
5 Burr Street
Boston, MA 02130
617-524-4073
'The Dirty Work of Zionism is not Yet Finished' 'You can call me anything you like. Call me a monster or a murderer... Better a live Judeo-Nazi than a dead saint... Even if you prove to me that the present war in Lebanon is a dirty immoral war, I don't care... We shall start another war, kill and destroy more and more, until they will have had enough... Let them tremble, let them call us a mad state. Let them understand that we are a wild country, dangerous to our surroundings, not normal, that we might go crazy if one of our children is murdered, just one! If anyone even raises his hand against us we'll take away half his land and burn the other half, including the oil. We might use nuclear arms... **Even today I am willing to volunteer to do the dirty work for Israel, to kill as many Arabs as necessary**, to deport them, **to expel and burn them**, to have everyone hate us.... And I don't mind if after the job is done you put me in front of a Nuremberg Trial and then jail me for life. Hang me if you want, as a war criminal... What you don't understand is that the dirty work of Zionism is not finished yet, far from it.' Ariel Sharon, December 1982 'Sharon was a killer obsessed with hatred of Palestinians. I had promised Arafat that his people would not get any harm. Sharon, however, ignored this commitment entirely. Sharon's word is worth nil.' Ambassador Philip Habib
President Ronald Reagan's Special Middle East Envoy in 1982
MID-EAST REALITIES - MER - http://www.MiddleEast.Org - Washington, DC - 4/17/2002:
Just a few months after the terrible massacres of Palestinians in the refugee
camps near Beirut in 1982 Ariel Sharon gave an interview to a famous Israeli
journalist; and pressed by the tensions of the moment and the condemnation of
much of the world Sharon revealed his true self. The U.S. was complicitous
and responsible for what happened then, just as it is now. Back then the
U.S. was also fronting for the Israelis and giving false promises to the
Palestinians just as it is doing today. Back then it was Ambassador Philip
Habib representing President Ronald Reagan; now it is Colin Powell
representing President George W. Bush.SHARON'S BRUTAL PHILOSOPHY By Holger Jensen*
(Minneapolis Star-Tribune, April 12) - Nicknamed 'The Bulldozer,' Israel's
prime minister is a soldier-politician whose career has been dogged by
persistent accusations of war crimes.But what kind of man is Secretary of State Colin Powell trying to persuade to
make peace with the Palestinians?At 74, Sharon may be the last Israeli leader who fought for the Haganah,
politely described as part of the 'underground' that helped create the Jewish
state in 1948.Often overlooked is that the Haganah and its offshoots, Irgun Zvai Leumi and
the Stern Gang, once were considered terrorist organizations that bombed Arab
bus stops, attacked Arab villages and killed quite a few Britons in fighting
to end the British Mandate of Palestine.It also should be noted that two other former prime ministers of Israel,
Menachem Begin and Yitzhak Shamir, were leaders of the Irgun and the Stern
Gang respectively. Among the atrocities these groups were responsible for was
bombing the King David Hotel and massacring 250 Arab villagers in Deir Yassin.So it can safely be said that some of Israel's earliest patriots were no
different from the Palestinians they call terrorists today.The Haganah, which Sharon joined at age 14, formed the nucleus of Israel's
new army when the Jewish state came into being, and the Israeli Defense
Force, as it is called, is now the world's fourth-strongest military machine.Besides an awesome array of American-supplied weapons, it has the largest and
most sophisticated nuclear arsenal outside the five declared nuclear powers -
the United States, Russia, China, France and Britain - estimated at up to
2,000 warheads. These include nuclear artillery shells and nuclear-tipped
medium-range
ballistic missiles (the Jericho 1 and 2).The man who now controls those nukes has devoted his entire life to Israel's
security - and ruthlessly so.Sharon earned a bloody reputation in the 1950s when he led retaliatory
attacks against Jordanian villages accused of harboring Palestinians who
mounted cross-border raids on Israel. After the 1967 war, when Israel
occupied the West Bank and Gaza Strip, Sharon pursued a ruthless hunt for
guerrillas that destroyed hundreds of Palestinian homes.When Israel invaded Lebanon in 1982, Sharon was held indirectly responsible
for a massacre of Palestinian refugees by Israel's Christian Phalange allies.
Eyewitness accounts by journalists and relief workers in the Sabra and
Shatilla refugee camps, including a Dutch doctor and a Jewish American nurse,
said Israeli army bulldozers helped dig mass graves for more than 800 dead.That cost Sharon his job as Israel's defense minister and is the basis of war
crimes charges filed by 29 survivors in a Belgian court.During the Lebanese invasion, Sharon gave a revealing interview to Amos Oz, a
leading Israeli author, in which he bluntly explained his military doctrine
and railed against pacifist Jews who thought he was being too tough.It was published in the daily Davar on Dec. 17, 1982. Excerpts:
'You can call me anything you like. Call me a monster or a murderer. ...
Better a live Judeo-Nazi than a dead saint.'Even if you prove to me that the present war in Lebanon is a dirty immoral
war, I don't care. Even if Galilee is shelled again by Katyushas in a year's
time, I don't really care. We shall start another war, kill and destroy more
and more, until they will have had enough.'Let them tremble, let them call us a mad state. Let them understand that we
are a wild country, dangerous to our surroundings, not normal, that we might
go crazy if one of our children is murdered, just one! If anyone even raises
his hand against us we'll take away half his land and burn the other half,
including the oil. We might use
nuclear arms.'Even today I am willing to volunteer to do the dirty work for Israel, to
kill as many Arabs as necessary, to deport them, to expel and burn them, to
have everyone hate us. ... And I don't mind if after the job is done you put
me in front of a Nuremberg Trial and then jail me for life. Hang me if you
want, as a war criminal.'What you don't understand is that the dirty work of Zionism is not finished
yet, far from it.'Twenty years later, Sharon is still applying that brutal philosophy to a
captive West Bank. And he is so obsessed with destroying Israel's enemies he
won't listen to friends, including the President of the United States.- Holger Jensen is international editor of the Rocky Mountain News.
Και τα πιο σημαντικά βρίσκονται στην επόμενη στοσελίδα. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα άρθρα της Jerusalem Post....
http://www.fpp.co.uk/online/01/11/WTC_DeathRoll2.html
Με πολύ λίγα λόγια, ενώ η μεγαλύτερη και εγκυρότερη εφμερίδα του Ισραήλ, η Jerusalem Post, είχε δηλώσει πως αγνοούνται 4000 Εβραίοι, την επομένη στις 13/09, το Εβραικό προξενείο στις ΗΠΑ ανακοίνωσε πως κατά την πτώση των πύργων μόνο 4 Εβραίοι βρίσκονταν μέσα. Την ίδια ημέρα, ανακοινώθηκε πως τελικά οι αγνοούμενοι είναι πλέον μόνο 3, αφού ο Ya'acov Habbi και η κόρη του εντοπίστηκαν σώοι και μάλιστα βρίσκονταν κλεισμένοι στο αυτοκίνητό τους κοντά στους πύργους για το τελευταίο 20ωρο.......!!! Βέβαια ο Μπους είχε πει πως σκοτώθηκαν 130 Εβραίοι ανάμεσα στους υπόλοιπους νεκρούς. Τελικά αποδείχθηκε πως από τους 130 τους οποίους είχε αναγγείλει ο Μπους, οι 129 ήταν ΖΩΝΤΑΝΟΙ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
New York Times (22/11/2001):
*There were, in fact, only three Israelis who had been confirmed as dead: two on the planes and another who had been visiting the towers on business and who was identified and buried. *Επισκέψου και την ιστοσελίδα:
http://www.fpp.co.uk/online/01/09/WTC_Odigo.htmlΑναφέρεται στο σύρμα για την καταστροφή......
-
Κατά τή γνώμη μου ο Νάσσος μιλάει πολύ σωστά.Σέ όλες τού τίς δημοσιεύσεις δείχνει αντεικειμενικότητα.
Μάκη δέν σού ζήτησα ούτε εγώ,ούτε ο Νάσσος,ούτε ο catalyst νά δεχτείς τίποτα καί από κανέναν.Μόνος σου έλεγες ότι τά στοιχεία είναι διαθέσιμα σέ όλους,καί άς τά ψάξει όποιος θέλει.
Αυτό πού καταλαβαίνω εγώ,είναι ότι υπάρχει τελικά η ανάγκη κάποιου 'μπαμπούλα' λαικής κατανάλωσης,γιά νά μήν ασχολούμαστε μέ αυτούς πού μάς κατατρέχουν.
Κάποτε τουλάχιστον τά περνούσαν πίσω απο τήν πλάτη μας.
Τώρα τά κάνουν μπροστά στά μάτια μας,καί εμείς εξακολουθούμε νά τά φορτώνουμε στούς εβραίους.
Αν αύριο πάψουν νά υπάρχουν οι εβραίοι,νομίζετε ότι δέν θά μάς βρούν καινούριο 'μπαμπούλα';
Εγώ μιά φορά,πάω καί στοίχημα!!! -
Μάκη δέν σού ζήτησα ούτε εγώ,ούτε ο Νάσσος,ούτε ο catalyst νά δεχτείς τίποτα καί από κανέναν.Μόνος σου έλεγες ότι τά στοιχεία είναι διαθέσιμα σέ όλους,καί άς τά ψάξει όποιος θέλει
[list:31bqzeih]Ο Αlfa Romeo στην ακριβως προηγουμενη σημοσιευση του εχει παραθεσει ενα σαιτ.Ειναι το πρωτο απ τη δημοσιευση του,Οσο χρονο και να μην εχετε μπορειτε να το διαβασετε Στο χερι σας ειναι να ανοιξτε τα ματια σας απ την πραγματικη απειλη μας και τα αιτια [/list:u:31bqzeih][list:31bqzeih]Απο εκει και περα ψαξτε τα και ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΤΕ ΤΑ [/list:u:31bqzeih]
-
Μάκη δέν είμαι τόσο ικανός νά ξεχωρίζω ποιά σάιτς είναι σωστά καί ποιά όχι.
Αυτός είναι ο λόγος πού δέν θά τά πιστέψω ούτε τά μέν ούτε τά δέ.
Από ότι έχω καταλάβει στόν πολύ λίγο καιρό πού ασχολούμαι μέ τό ίντερνετ,είναι ότι αυτό αποτελεί ένα χώρο όπου μπορούμε νά γράψουμε ότι μάς κατεβεί στό κεφάλι.Μπορούμε νά γράψουμε καί αλήθεια όπως μπορούμε νά γράψουμε καί ψέμματα!!!
Συμφωνείς μέ τό σκεπτικό μου;
Τά ψάχνω (όπως είπες)μέν,τά αμφισβητώ δέ.
Τό νά πιστέψω ότι γράφει κάποιο σάιτ πιστεύω ότι θά μέ κάνει πρόβατο!!!
Περισσότερο εμπιστεύωμαι τή λογική μου,όταν τίθωνται τέτοια θέματα,τά οποία δέν είναι αναμφισβήτητα από οποιαδήποτε πλευρά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάκη δέν είμαι τόσο ικανός νά ξεχωρίζω ποιά σάιτς είναι σωστά καί ποιά όχι.
Αυτός είναι ο λόγος πού δέν θά τά πιστέψω ούτε τά μέν ούτε τά δέ.
Από ότι έχω καταλάβει στόν πολύ λίγο καιρό πού ασχολούμαι μέ τό ίντερνετ,είναι ότι αυτό αποτελεί ένα χώρο όπου μπορούμε νά γράψουμε ότι μάς κατεβεί στό κεφάλι.Μπορούμε νά γράψουμε καί αλήθεια όπως μπορούμε νά γράψουμε καί ψέμματα!!!
Περισσότερο εμπιστεύωμαι τή λογική μου,όταν τίθωνται τέτοια θέματα,τά οποία δέν είναι αναμφισβήτητα από οποιαδήποτε πλευρά.Εκ παραδρομής ίσως όμως λησμονείς να αναφέρεις πως ΟΛΑ τα σάιτ τα οποία παραθέτω αναφέρονται είτε σε ιστορικά ντοκουμέντα, είτε σε δημοσιεύσεις εφημερίδων ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κύρους και εμβέλειας...
-
Κατα πρώτον σε ευχαριστούμε όλοι για το ηθικό δίδαγμα...Αν νομίζεις πως το να ειρωνεύεσαι, και μάλιστα σε πρώτο πληθυντικό προσθέτει κάτι στα επιχειρήματά σου, δεν βλέπω σε τι μπορεί να ωφελήσει το υπόλοιπο της συζήτησης...
Κατά δεύτερον διάβασε στην ιστοσελίδα που σου παραθέτω ιστορικά ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν την αμφίδρομη επιθυμία για φιλία και αδελφοσύνη, και από την πλευρά σου, αλλά και από την πλευρά των Εβραίων-Σιωνιστών:
Δηλαδή θέλεις να πάρω σοβαρά ανυπόγραφη ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
Θα ήταν υπερβολικό, και άνευ ουσίας, το να αναλωθεί η παρούσα μελέτη στην παράθεση των εκατοντάδων, δίχως υπερβολή, χωρίων τα οποία στάζουν στην κυριολεξία θανατηφόρο δηλητήριο κατά του Ελληνισμού, προερχόμενα από τις χωρίς αξία ιουδαΪκές γραφές, οι οποίες μόνο δολοφονικές διαθέσεις, κτηνώδη ένστικτα και χυδαίες παρορμήσεις -αντιπροσωπευτικές του εβραϊκού ήθους- αντικατοπτρίζουν. Είναι ευκρινές ότι διακατεχόμενοι οι εβραίοι από ένα διαρκές σύμπλεγμα κατωτερότητας, επιδιώκουν να υποβαθμίζουν τεχνηέντως τους άλλους λαούς, επιθυμώντας για αυτούς τα χείριστα.
(Είναι προφανής η αντικειμενικότητα του αγνώστου συγγραφέα. Ακόμα και η χρήση κεφαλαίου 'Ε' για τους Ελληνες και πεζού 'ε' για τους εβραίους δείχνει μικρότητα και έλλειψη σοβαρότητας)
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η απόπειρα του εβραίου μαθηματικού των αρχών του αιώνα μας Δαυίδ Χίλμπερτ, να καταργήσει την Ευκλείδιο Γεωμετρία. Ο Χίλμπερτ εξέδωσε το 1900 δική του γεωμετρία, η οποία τελικώς απεδείχθη αστήρικτη και ακατανόητη με αποτέλεσμα να καταρριφθεί.
(Απίστευτη άγνοια μαθηματικών. Η Ευκλείδειος Γεωμετρία δεν είναι θέσφατο, ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις, ο Γκάους, ο Ρίμαν και ο (Εβραίος ) Αινστάιν έχουν πολλά να πουν επ΄ αυτού. Αλλά προκειμένου να ανακαλύψουμε εχθρούς, δε βαριέσαι, συνωμότης και ο Χίλμπερτ...)
*Εβραίοι και «ιουδαϊζοντες» καθηγητές, αποδύονται σε μία συστηματική προσπάθεια να διαστρέψουν την ιστορία και την επιστημονική αλήθεια, καθώς η ανάδειξή της καταδεικνύει την ανεπιθύμητη για τους πιστούς της Σιών, πνευματική ανωτερότητα του Ελληνισμού έναντι ολόκληρης της Οικουμένης. *
(Τι διαφορά έχει το 'οι πνευματικά ανώτεροι Ελληνες έναντι ολόκληρης της Οικουμένης' από το 'Ο λαός του Ισραήλ είναι διάφορος των άλλων. Ο Θεός εξ’ υπ’ αρχής έθεσε αυτόν εκτός και διάχωρον των άλλων εθνών' ? Γιατί εμείς είμαστε 'καλοί' και οι Εβραίοι 'κακοί', τα ίδια δεν λέμε ?)
Και τα λοιπά. Συγνώμη, διαφέρουμε ριζικά στον τρόπο αξιολόγησης των πηγών μας.
Αυτά τα οποία με προτρέπεις παραπάνω, θα έπρεπε πρώτα απ΄όλα να τα υιοθετείς και εσύ ο ίδιος, διαφορετικά δεν έχουν νόημα. Δηλαδή λες πως εγώ απορρίπτω την άποψη πως τα πρωτόκολλα μπορεί να είναι και πλαστά, ενώ πριν από λίγο εσύ είχες απορρίψει με ειρωνικό μάλιστα ύφος την περίπτωση να είναι γνήσια.
Α, δεν σ΄ αρέσει η ειρωνεία ? (ασε που διαφωνώ πως είχα χρησιμοποιήσει ειρωνικό ύφος). Τότε γιατί τη χρησιμοποιείς παραπάνω ?
Τέλος πάντων, υπάρχουν μελέτες που 'αποδεικνύουν' (εντός εισαγωγικών) την πλαστότητα των πρωτοκόλλων, ακόμα να μας πεις μελέτες (όχι λήμματα εγκυκλοπαίδειας, για όνομα...) που 'αποδεικνύουν' (ομοίως) τη γνησιότητα τους. Μέχρι να δω και να αξιολογήσω τις τελευταίες, θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψή μου. Παράκληση όμως, όχι ταυτολογίες ('εγώ ξέρω πως τα πρωτόκολλα γράφτηκαν το 1897')...
Θεωρώ όλα τα όσα παρέθεσες για το Σαρόν παντελώς άσχετα. Ο άνθρωπος είναι 'χασάπης', ε, και ? Γεμάτη είναι η ιστορία από δαύτους, τι αποδεικνύει όμως η ύπαρξή τους για τους λαούς τους οποίους κυβερνούσαν ?
Τα υπόλοιπα για την 9-11 είναι τα μόνα κατά την άποψή μου σοβαρά απ΄ όσα παραθέτεις και θα μου επιτρέψεις να τα δω προσεκτικότερα και να επανέλθω. Βέβαια δεν είδα στα κείμενα που αναφέρεις να αναφέρονται οι μη Ισραηλινοί αλλά Εβραϊκής καταγωγής αμερικανοί πολίτες.
Ωστόσο ένα βασικό ερώτημά μου είναι: έστω (υπόθεση εργασίας) πως η Μοσάντ ειδοποίησε τους Εβραίους και δεν πήγαν στους πύργους. Τι αποδεικνύει αυτό ? Εβραϊκή συνωμοσία ή απλά ικανότητα των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ (είναι γνωστό πως θεωρούνται οι καλύτερες στον κόσμο) ? Διότι αν πρόκειται για συνομωσία, έχω κάτι ακόμα 'χοντρύτερο': το FBI και η CIA ήξεραν για τους Πύργους και τον Οσάμα αλλά το άφησαν να γίνει για να μπορεί μετά ο Bush να εξαπολύσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Ομοίως με το Ρούσβελτ και το Περλ Χάρμπορ το '41. Εν ολίγοις, από θεωρίες συνωμοσίας, άλλο τίποτα, το θέμα είναι πόσο εύκολα τις πιστεύουμε ή όχι ή, το χειρότερο, αν τις πιστεύουμε επιλεκτικά, ανάλογα με το τι μας βολεύει.
Φίλε AlfaRomeo, αδιαφορώ αν με θεωρήσεις ηθικολόγο αλλά η άποψή μου είναι πως αντί να ξοδεύεται τόση ενέργεια σε μίσος εναντίον οποιουδήποτε (που οδηγεί, το είδαμε και στο Forum, ακόμα και σε έμμεση ή και άμεση ηθική επιβράβευση του Χίτλερ ), καλύτερα να ξοδεύεται να βελτιώσουμε τη σύγχρονη Ελλάδα, για την κατάντια της οποίας δεν φταίει κανείς άλλος παρά εμείς οι ίδιοι οι Ελληνες, ανάξιοι συνεχιστές του λαμπρού παρελθόντος μας, το οποίο πρέπει μεν να επικαλούμαστε και να είμαστε περήφανοι για αυτό, χωρίς όμως να υποπίπτουμε σε παρελθοντολαγνεία και συνωμοσιολογία, χάνοντας ταυτόχρονα την καθαρή ματιά μας στο παρόν και το μέλλον.
-
Αν νομίζεις πως το να ειρωνεύεσαι, και μάλιστα σε πρώτο πληθυντικό προσθέτει κάτι στα επιχειρήματά σου, δεν βλέπω σε τι μπορεί να ωφελήσει το υπόλοιπο της συζήτησης...
Το ότι διέκρινες την ειρωνία αποδεικνύει το υπερβολικό των λόγων σου...
Δηλαδή θέλεις να πάρω σοβαρά ανυπόγραφη ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
Μπορείς να απορρίψεις τις προσωπικές απόψεις του συγγραφέα, αλλά θα πρέπει να σχολιάσεις και τα αποσπάσματα από το ιερό βιβλίο των Εβραίων, το ταλμούδ.
Τέλος πάντων, υπάρχουν μελέτες που 'αποδεικνύουν' (εντός εισαγωγικών) την πλαστότητα των πρωτοκόλλων, ακόμα να μας πεις μελέτες (όχι λήμματα εγκυκλοπαίδειας, για όνομα...) που 'αποδεικνύουν' (ομοίως) τη γνησιότητα τους. Μέχρι να δω και να αξιολογήσω τις τελευταίες, θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψή μου. Παράκληση όμως, όχι ταυτολογίες ('εγώ ξέρω πως τα πρωτόκολλα γράφτηκαν το 1897')...
Ακόμη και αν δεν τα έγραψαν οι ίδιοι, το θέμα είναι ότι σήμερα εφαρμόζονται από αυτούς...
Θεωρώ όλα τα όσα παρέθεσες για το Σαρόν παντελώς άσχετα. Ο άνθρωπος είναι 'χασάπης', ε, και ? Γεμάτη είναι η ιστορία από δαύτους, τι αποδεικνύει όμως η ύπαρξή τους για τους λαούς τους οποίους κυβερνούσαν ?
Θεωρείς άσχετο το σημείο όπου λέει πω θέλω να σφάξω όλους τους Άραβες...; Δεν πάει πουθενά το μυαλό σου...;
Ωστόσο ένα βασικό ερώτημά μου είναι: έστω (υπόθεση εργασίας) πως η Μοσάντ ειδοποίησε τους Εβραίους και δεν πήγαν στους πύργους. Τι αποδεικνύει αυτό ? Εβραϊκή συνωμοσία ή απλά ικανότητα των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ (είναι γνωστό πως θεωρούνται οι καλύτερες στον κόσμο) ? Διότι αν πρόκειται για συνομωσία, έχω κάτι ακόμα 'χοντρύτερο': το FBI και η CIA ήξεραν για τους Πύργους και τον Οσάμα αλλά το άφησαν να γίνει για να μπορεί μετά ο Bush να εξαπολύσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Ομοίως με το Ρούσβελτ και το Περλ Χάρμπορ το '41. Εν ολίγοις, από θεωρίες συνωμοσίας, άλλο τίποτα, το θέμα είναι πόσο εύκολα τις πιστεύουμε ή όχι ή, το χειρότερο, αν τις πιστεύουμε επιλεκτικά, ανάλογα με το τι μας βολεύει.
Κια βέβαια Εβραική συνομωσία... Αν ήταν έργο των μυστικών υπηρεσιών οποιουδήποτε κράτους γιατί να το κρατήσουν κρυφό και να μην σώσουν τον κόσμο που χάθηκε... ;
Σε αυτό το χοντρύτερο έχω κολλήσει και εγώ εδώ και αρκετό καιρό...Φίλε AlfaRomeo, αδιαφορώ αν με θεωρήσεις ηθικολόγο αλλά η άποψή μου είναι πως αντί να ξοδεύεται τόση ενέργεια σε μίσος εναντίον οποιουδήποτε (που οδηγεί, το είδαμε και στο Forum, ακόμα και σε έμμεση ή και άμεση ηθική επιβράβευση του Χίτλερ ), καλύτερα να ξοδεύεται να βελτιώσουμε τη σύγχρονη Ελλάδα, για την κατάντια της οποίας δεν φταίει κανείς άλλος παρά εμείς οι ίδιοι οι Ελληνες, ανάξιοι συνεχιστές του λαμπρού παρελθόντος μας, το οποίο πρέπει μεν να επικαλούμαστε και να είμαστε περήφανοι για αυτό, χωρίς όμως να υποπίπτουμε σε παρελθοντολαγνεία και συνωμοσιολογία, χάνοντας ταυτόχρονα την καθαρή ματιά μας στο παρόν και το μέλλον.
Για να προχωρήσει μπροστά ένας λαός πρέπει εκτός από τις προσπάθειές του για ολική βελτίωση, να φροντίσει να γνωρίσει τους εχθρούς του. Αν κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και δεν ξέρουμε τι παίζεται πίσω από την πλάτη μας, τότε να χέσω (συγνώμη για την έκφραση) και τις Ελληνοτουρκικές φιλίες και τις προσπάθειες και τις καταθέσεις στεφάνων σε Εβραικά μνημεία.....
-
Βρέ παιδιά,είναι δυνατόν νά ήταν εβραική συνομωσία αυτό τό γεγονός,καί νά ειδοποιούσαν τούς εβραίους νά μήν πάνε στούς πύργους;
Αν τό κάνανε αυτό,θά πρέπει νά ήταν πολύ βλάκες!!!
Πώς θά τό δικαιολογούσαν αυτό μετά;
Πολύ παιδικό σενάριο μού κάνει εμένα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάκη δέν είμαι τόσο ικανός νά ξεχωρίζω ποιά σάιτς είναι σωστά καί ποιά όχι.Αυτός είναι ο λόγος πού δέν θά τά πιστέψω ούτε τά μέν ούτε τά δέ.
Περισσότερο εμπιστεύωμαι τή λογική μου,όταν τίθωνται τέτοια θέματα,τά οποία δέν είναι αναμφισβήτητα από οποιαδήποτε πλευρά.Μάκη δέν είμαι τόσο ικανός νά ξεχωρίζω ποιά σάιτς είναι σωστά καί ποιά όχι.
[list:eney1mac]H χαρα του εισβολεα Παρ ολα αυτα δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να δουν τη διαφορα.Ακομα κι εσυ.Απλα θελουμε την ευκολια μας θετοντας τον προβληματισμο σε αλλους, εχοντας ομως αποψη για το ποιος πχ φταιει για την καταντια μας.Και να το θεσω και λιγο προσωπικα, απ το 'δεν εχω χρονο να διαβασω' μου το πηγες στο 'δεν μπορω να ξεχωρισω' [/list:u:eney1mac][list:eney1mac]Τωρα εαν νομιζεις οτι τουλαχιστον απ τα σοβαρα ατομα εδω μεσα αλλα και εξω σε συζητησεις ο καθενας λεει ψεματα η ασυναρτησιες, ε τοτε τι να πω?[/list:u:eney1mac][list:eney1mac]Επισης το 'τα ψαχνω μεν τα αμφησβητω δε' δειχνει εξ αρχης προκαταληψη ακομα κι οταν σου παρουσιαζουν ατρανταχτα στοιχεια [/list:u:eney1mac][list:eney1mac]Εγω ομως θα στο θεσω διαφορετικα.Εστω οτι ολα ειναι ασυναρτησιες ετσι?Οταν θες να διαπιστωσεις κατι ξεκινας απ την πηγη.Ωραια?Και η πηγη του εβραικου τερατουργηματος δεν ειναι αλλο απ τη βιβλο, ωραια?Αγοραζεις μια βιβλο(μη μου πεις οτι δεν μπορεις να βρεις τη γνησια ) και τα σημεια που σου εχουν παραθεσει καποια ατομα οπου κατηγορειτε ο ελληνισμος με στοχο να εξαφανιστει απο προσωπου γης, μπορεις να τα δεις στη βιβλο που μολις θα αγορασεις [/list:u:eney1mac][list:eney1mac]Μη μας πεις και τοτε μονο οτι εκανε λαθος το τυπογραφειο γιατι θα πρεπει να χαπακωθουμε ολοι ομαδικως [/list:u:eney1mac]
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ