-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ σηκώνω το χειρόφρενο με πατημένο το φρένο και όχι το κουμπακι του χειρόφρενου...
εξακολουθεί να μην κάνει θόρυβο
[μου το έχει πεί μηχανικός...]Δεν ακούγεται το κουμπάκι επειδή πατάς φρένο???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
εγώ σηκώνω το χειρόφρενο με πατημένο το φρένο και όχι το κουμπακι του χειρόφρενου...
Τό ίδιο καί άν έχεις ανοιχτό τό στερεοφωνικό!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με κάποια μουσική συγκεκριμένη μήπως??
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
εγώ σηκώνω το χειρόφρενο με πατημένο το φρένο και όχι το κουμπακι του χειρόφρενου...εξακολουθεί να μην κάνει θόρυβο [μου το έχει πεί μηχανικός...]
Δεν ακούγεται το κουμπάκι επειδή πατάς φρένο???
Με κάποια μουσική συγκεκριμένη μήπως??
βρε μουρλοκομεία, σας έχει χτυπήσει η ζέστη καταμούτρως
δεν πατάω καθόλου το κουμπάκι του χειρόφρενου, σηκώνω το χειρόφρενο έχοντας όμως πατημένο το πεντάλ του φρένου
είναι πιο κατανοητό έτσι?
όσο για την μουσική, ανάλογα τα κέφια!!! -
ΡΕΝΑ ΜΗ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ
ΑΧ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΡΕΝΑ ΜΗ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ
ΑΧ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥέλααααα...γιατι με κοροιδεύεις τώρα???
τί είπα πάλι
αφού δουλεύει, για προσπάθησε το -
λες να κάνω κάπου λάθος
να μην θυμάμε καλά
γμτ την παλιο ζέστη
θα με κάνετε να πάω στο αμάξι να το δοκιμάσω -
Με τον δευτερο τροπο παντα.Τον 'κρακ κρακ κρακ 'τροπο τον χρησιμοποιω οταν παω να παρω ενα συναδελφο απο το σπιτι του.Σταματαω,τραβω ,λυνω και ψαχνω θεση για παρκαρισμα.Μενει στον δευτερο οροφο και το ακουει καμπανα.
Εξ'αλλου δεν μου αρεσει το κορναρισμα. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΡΕΝΑ ΜΗ
ΣΤΑΜΑΤΑ
ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ
ΑΧ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥέλααααα...γιατι με κοροιδεύεις τώρα???
τί είπα πάλι
αφού δουλεύει, για προσπάθησε τομήπως έχει χαλάσει το κουμπάκι και δεν ακούς τίποτα έτσι κι'αλλιώς???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
μήπως έχει χαλάσει το κουμπάκι και δεν ακούς τίποτα έτσι κι'αλλιώς???με έχετε βάλει σε σκέψεις...
δεν το συνεχίζω...
θα το κοιτάξω στην επιστροφή στο σπίτι και θα σχολιάσω μετά,
γιατί ή εγώ θα σας βγάλω τρελλούς ή εσείς εμένα ξανθιά -
Αγαπημενη μου Kamil σε ικετευω μη με παρεξηγης αλλα διαβαζω αυτα που λεγονται και ξεσκιζομαι στο
-
Για ακινητοποίηση του αυτοκινήτου πάντα χωρίς να πατάω το κουμπάκι. Για να στρίψω πάντα το πατάω.
-
Παντως αυτο που λεει η kamil ισχυει σε αμαξι που δεν εχει υδραυλικα φρενα... (σουζουκι αλτο '90) αν πατησεις φρενο και τραβηξεις το χειροφρενο ειναι σαν να εχεις πατησει το κουμπακι... (δεν ακουγεται...)
-
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
Παντως αυτο που λεει η kamil ισχυει σε αμαξι που δεν εχει υδραυλικα φρενα... (σουζουκι αλτο '90) αν πατησεις φρενο και τραβηξεις το χειροφρενο ειναι σαν να εχεις πατησει το κουμπακι... (δεν ακουγεται...)Μήπως ισχύει για αυτά που έχουν αερόφρενα όπως των αεροσκαφών ή χρησιμοποιούν άγκυρα για να σταματήσουν???
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παντως αυτο που λεει η kamil ισχυει σε αμαξι που δεν εχει υδραυλικα φρενα... (σουζουκι αλτο '90) αν πατησεις φρενο και τραβηξεις το χειροφρενο ειναι σαν να εχεις πατησει το κουμπακι... (δεν ακουγεται...)
Μήπως ισχύει για αυτά που έχουν αερόφρενα όπως των αεροσκαφών ή χρησιμοποιούν άγκυρα για να σταματήσουν???
Αν οδηγησω θα σου πω... παντως στο αλτακι εχω και αλεξιπτωτο στο πορτ μπαγκαζ προχειρο, μηπως χρειαστει...
και σκεφτομαι να ανοιξω τρυπα στην πορτα για να βγαζω και το ποδι για να φρεναρω... -
εντάξει με πείσατε
μετά απο 2 ημέρες συνεχούς δοκιμής...ο τρόπος που σας λέω δεν δουλεύει ΠΛΕΟΝ
η αποφαση της επιτροπής μου γνωστοποίησε οτι για να υπάρχει το κουμπάκι, όντως πρέπει να το χρησιμοποιείς
κοινώς πατώντας τα όλα ταυτόχρονα-ταυτόχρονα [φρένο-κουμπάκι] δεν ακούγετε τίποτε
μην απορείτε δεν είμαι ξανθιά, απλώς ξασπρίζω το καλοκαίρι -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μετά απο 2 ημέρες συνεχούς δοκιμής...ο τρόπος που σας λέω δεν δουλεύει ΠΛΕΟΝκοινώς πατώντας τα όλα ταυτόχρονα-ταυτόχρονα [φρένο-κουμπάκι] δεν ακούγετε τίποτε
Τελικά ακούγεται ή όχι!!!!???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
κοινώς πατώντας τα όλα ταυτόχρονα-ταυτόχρονα [φρένο-κουμπάκι] δεν ακούγετε τίποτε
Τελικά ακούγεται ή όχι!!!!???
Μόνο όταν ταυτόχρονα πετάς νερό απο τα πιτσιλιστήρια!!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
κοινώς πατώντας τα όλα ταυτόχρονα-ταυτόχρονα [φρένο-κουμπάκι] δεν ακούγετε τίποτεΤελικά ακούγεται ή όχι!!!!???
αεεεειιιιι χαθήτε μυρμηγκάκιααα
άσχετο κυκλοφοράει ένα μυρμηγκάκι πάνω στο γραφείο μου, να το αυτοκτονήσω ή να το κρατήσω για pet
όσο για το θέμα μας, μην μας κατηγορήσουν οτι ξεφεύγουμε δεν ακούγετε τίποτε λέμεεεεεεε -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
κοινώς πατώντας τα όλα ταυτόχρονα-ταυτόχρονα [φρένο-κουμπάκι] δεν ακούγετε τίποτεΤελικά ακούγεται ή όχι!!!!???
αεεεειιιιι χαθήτε μυρμηγκάκιααα
άσχετο κυκλοφοράει ένα μυρμηγκάκι πάνω στο γραφείο μου, να το αυτοκτονήσω ή να το κρατήσω για pet
όσο για το θέμα μας, μην μας κατηγορήσουν οτι ξεφεύγουμε δεν ακούγετε τίποτε λέμεεεεεεεNασαστε καλα παιδια,χρειαζοταν αυτο για αρχη εβδομαδας.
Παντως οταν τραβαω χειροφρενο στο xanthia, με ή χωρις κουμπακι, αυτο κανει endo,σαν τις μοοσυκλεττες
(endo = σηκωμα του πισω τροχου της μοτο στο αποτομο φρεναρισμα.)
Πως "βαζουμε" το χειροφρενο?