-
Χαιρετώ,
Παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες για βελτιωτές (μηχανικές ατμόσφαιρα/turbo, στήσιμο, **φρένα **κλπ.) στην Αθήνα για **TOYOTA **να μου στείλει p.m.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Υ.Γ. Μη μου προτείνεται ανταλακτικά ΤΤΕ / TRD από αντιπροσωπεία!
-
Χαιρετώ,
Παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες για βελτιωτές (μηχανικές ατμόσφαιρα/turbo, στήσιμο, **φρένα **κλπ.) στην Αθήνα για **TOYOTA **να μου στείλει p.m.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Χαιρετώ,
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Ο χρήστης vask έγραψε:
Χαιρετώ,Παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες για βελτιωτές (μηχανικές ατμόσφαιρα/turbo, στήσιμο, **φρένα **κλπ.) στην Αθήνα για **TOYOTA **να μου στείλει p.m.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
TOYOMAD
δυστηχως δεν τον ξερω προσωπικα αλλα εγκειρες πηγες μιλανε για ενα απο τους ελαχιστους σοβαρους βελτιωτες εν ελλαδι ...
-
kane kai mai bolta apo toyota malioras peiraivs 37 mosxato. einai episimo service toyota alla asxoleitai me megali epitixia kai me poli kales beltivseis boreis na deis kai to diko tou rav4 turbo!!!
-
Εγώ μια φορά έκανα προ καιρού ένα διερευνητικό τηλεφώνημα στην Toyomad για λογαριασμό ενός φίλου μου που έχει Corolla 1.4 G6. Ο τρόπος που μου μίλησε ο υπεύθυνος έδειχνε άνθρωπο μετρημένο, που δεν είχε καμία απολύτως όρεξη να κάνει τον υποψήφιο πελάτη να τρέχει και να ξοδεύεται χωρίς λόγο. Συγκεκριμένα, μου είπε ότι θα πρέπει οι μεγάλες μετατροπές να ξεχαστούν τελείως, λόγω και της εγγύησης, ενώ τα μόνα που πρότεινε είναι ένα λίγο πιο ελεύθερο φίλτρο στο υπάρχον φιλτροκούτι και ένα προσεκτικά επιλεγμένο για να είναι εντός προδιαγραφών θορύβου τελικό καζανάκι και πρόσθεσε ότι από αυτά όμως δε μπορεί να περιμένει κανείς σοβαρή βελτίωση στις επιδόσεις. Μου εξήγησε ότι, αν γίνει σωστή επιλογή, θα υπάρξει ένα μικρό κέρδος γύρω στα 3-5 άλογα ΚΑΙ με τα δυο, ενώ θα βελτιωθεί κάπως η απόκριση. Συμπλήρωσε δε ότι αυτή είναι η μοναδική μετατροπή που προτείνει σε αυτοκίνητο που δεν είναι πλέον εκτός εγγύησης και ότι έτσι είναι σίγουρος ότι δε θα μειωθεί η αξιοπιστία του οχήματος.
Για τις αναρτήσεις τώρα και την υποστροφική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, μου είπε ότι αυτό διορθώνεται με κατάλληλο και προσεκτικό συνδυασμό αμορτισέρ/ελατηρίων και ελαστικών, τα οποία όμως θα πρέπει να επιλεγούν με βάση τις επιθυμίες και το οδηγικό στυλ του οδηγού του αυτοκινήτου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως πρέπει.
Βελτιωτές TOYOTA υπάρχουν?