-
άιντε, να έχουμε να παίζουμε κάτι τα επόμενα 6,7 10 χρόνια , μέχρι να παντρευτώ δλδ...
-
Εδω και μερικες ημερες εχω κολησει με το trackmania Nations. Ελαφρυ παιχνιδι στο κατεβασμα (καπου 260MB) arcade αλλα εχει ποοοοολυ πλακα καθως ολοι τρεχουν με ιδιο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
άιντε, να έχουμε να παίζουμε κάτι τα επόμενα 6,7 10 χρόνια , μέχρι να παντρευτώ δλδ...Γιατί, οι παντρεμένοι δεν παίζουν;
(ελπίζω να μην το πει αυτό κανείς στη γυναίκα μου )
-
Και με δύο παιδιά... ούτε το GT4 στο 10% δεν προλαβαίνουν να φτάσουν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
άιντε, να έχουμε να παίζουμε κάτι τα επόμενα 6,7 10 χρόνια , μέχρι να παντρευτώ δλδ...
Γιατί, οι παντρεμένοι δεν παίζουν;
Και με δυο παιδια ακομα λιγοτερο
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Γιατί, οι παντρεμένοι δεν παίζουν;
Και με δυο παιδια ακομα λιγοτερο
Εγώ κότσαρα το PS2 στην λίστα γάμου . Πρόσφατα τα έπαιξε (λόγω San Andreas ) και το ανανέωσα . Πάντως, κάτι η δουλειά, κάτι οι αγγαρείες στο σπίτι , κάτι οι υποχρεώσεις ...δεν υπάρχει πολύ χρόνος .
-
Γιατί νομίζετε ότι έχουμε χρόνο εμείς οι «ανύπαντροι»...
Οποτε βρίσκω χρόνο πάντως ταράζω το αγαπημένο μου Gran Turismo 4 στο PS2 και το Project Gotham Racing 3 στο Χβοx 360.
Τώρα ψάχνομαι για ραλλοειδές στο 360...any suggestions?
-
Μιας και δεν βρήκα ραλλοειδές...χτύπησα ένα εθιστικότατο tennis το Τop Spin για το Ps2 και τώρα το παίζω ...γαλαζοαίματος!
Πω πω τι κόλλημα έχω φάει...σε έχει στην τσίτα συνεχώς!
-
Παγδατης σκέτος! :bleh:
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παγδατης σκέτος! :bleh:Νοp...αυτός είναι ακόμα άπειρος! Federer...θα έλεγα!
-
Πηρα το need for speed underground 2, για να ξεκολησω λιγο απο το magic online, και ειμαι μες την καγκουρια
Το καλυτερο μου το εχει πει κολλητος οταν παιζουμε στο CMR, arcade/split screen οπου ειναι μια πιστα με tarmac πολυ στενη και εγω κατεβαινω με την βοηθεια των πλαινων τοιχων, 'τοιχο τοιχο πηγαινεις, σαν μοκετα'
-
Χαρές και πανηγύρια για τους VAGίτες. Αναμένεται το GTI Racing, που περιλαμβάνει μόνο αυτοκίνητα του VW group.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαρές και πανηγύρια για τους VAGίτες. Αναμένεται το GTI Racing, που περιλαμβάνει μόνο αυτοκίνητα του VW group.Αυτό δεν είναι εικονική πραγματικότητα, αλλά εικονικός εφιάλτης...!!
-
Καλό. Θέμη ξέρεις τίποτα για την ποιότητα των πρόσθετων πιστών στο GTL? Κατέβασα ένα Nurburgring... λένε? ή έχουν κολλήματα, είναι προχειροφτιαγμένες κτλ...
PS> από το GPL στο GTL...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Χαρές και πανηγύρια για τους VAGίτες. Αναμένεται το GTI Racing, που περιλαμβάνει μόνο αυτοκίνητα του VW group.
Αυτό δεν είναι εικονική πραγματικότητα, αλλά εικονικός εφιάλτης...!!
Γιατί; Έχει και σκαραβαίους!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Καλό. Θέμη ξέρεις τίποτα για την ποιότητα των πρόσθετων πιστών στο GTL? Κατέβασα ένα Nurburgring... λένε? ή έχουν κολλήματα, είναι προχειροφτιαγμένες κτλ...PS> από το GPL στο GTL...
ΒΓΗΚΕ RING ΓΙΑ ΤΟ GTL???????????????
ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!! ΣΤΕΙΛΕ PM
Υ.Γ.
Να με συγχωράτε για τη φασαρία, αλλά ξέρετε τις ευαισθησίες μου -
-
Εσύ ετοιμάσου για online στο ring
-
Άψογο το παιχνιδι. Τελείωσα τα 4 challenges και σήμερα έχω αρχίσει πρωτάθλημα. Τις νέες πίστες απλά τις είδα, το Le Mans κορυφή νομίζω.
Απίστευτο το GTL. και όντως η κορτίνα σηκώνει εσωτερικό τροχό. Opterios εχεις pm..
-
Αυτό το GT Legends βγαίνει σε ps2;
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ