-
Αν πάρεις τιμονιέρα, πάρε οπωσδήποτε μία με force feedback. Σε σχέση με μία χωρίς FF, είναι η μέρα με τη νύχτα.
Εγώ έχω μία φθηνή σχετικά Logitech Wingman Formula Force GP για PC, και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Τα paddles (αλλαγή ταχυτήτων με κουμπιά πίσω από το τιμόνι) είναι πολύ βολικά. Ο μοχλός ταχυτήτων θα ανεβάσει κι άλλο την τιμή.
Τέλος, αν θες κάτι πιο κοντά στη λέξη 'εξομοίωση', πούλα το PS2 και πάρε PC.
-
To κακό είναι ότι το καλό PC είναι στη δουλειά ενώ στο σπίτι υπάρχει Laptop.Το PS2 το πήρα υποτίθεται για το παιδί και παίζω εγώ GT4
-
To GT4 μπορεί να μην είναι hardcore εξωμοιωτής, αλλά νομίζω είναι αρκετά αξιόλογο και πολύ απολαυστικό όταν το παίζεις με μια τέτοια:
Logitech Driving Force Pro (DFP)
Μακράν η καλύτερη τιμονιέρα μαζικής παραγωγής αυτή τη στιγμή. Παίζει και σε PS2 και σε PC αν αργότερα θελήσεις να περάσεις στο μαγικό κόσμο των sims
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
To κακό είναι ότι το καλό PC είναι στη δουλειά ενώ στο σπίτι υπάρχει Laptop.Το PS2 το πήρα υποτίθεται για το παιδί και παίζω εγώ GT4άμα αρχίσετε να μαλώνετε ποιος θα παίξει τότε να αρχίσεις να ανησυχείς. Μέχρι τότε είσαι καλά
Η παραπάνω τιμονιέρα απλά best. και παίζει επιβεβαιωμένα τέλεια και με πισι. -
Ευχαριστώ παιδιά θα την χτυπήσω την τιμονιέρα.
-
Λοιπόοοον... μόλις χτες, μετά από κάμποσο κόπο και νεύρα έβγαλα το τελευταίο mission στο GT4, αυτό στο Ρινγκ με την SLR. Ψιλοκατέστρεψα και ένα χειριστήριο μέχρι να το καταφέρω, έφαγε 2-3 ψιλές βλέπετε...
Ερώτηση τώρα: το μόνο mission που μου έχει μείνει για να τα βγάλω όλα είναι αυτό με το slip-stream με το Skyline. Έχω δοκιμάσει κάθε είδους π@@@τια για να το βγάλω, αποτέλεσμα ουδέν... ξέρει κανείς κανένα κόλπο γι’ αυτό? Αυτό που δείχνει να δουλεύει είναι να κολλάω στον κώλο ενός και να τον πάω σπρώχνοντας μέχρι και την τελευταία ευθεία. Εκεί βγαίνω με περίπου 280-280 ΧΑΩ, φτάνω σχετικά κοντά στον πρώτο, αλλά όχι όσο θα έπρεπε... Το σύστημα αυτό μπορεί να με φρενάρει λίγο στις στροφές, αλλά στις ευθείες κρατάω άνετα 272-273 ΧΑΩ. Αν από την άλλη τους περάσω στη στροφή, μετά στην ευθεία το αμάξι «κρεμάει» και με ξαναφτάνουν ανετα μέχρι το τέλος της ευθείας. Ομοίως αν τους περάσω από νωρίς σε μια ευθεία, μετά το αμάξι πάλι ψοφάει και με το ζόρι κρατάω 265-267 ΧΑΩ... Κανείς που να το έχει βγάλει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόοοον... μόλις χτες, μετά από κάμποσο κόπο και νεύρα έβγαλα το τελευταίο mission στο GT4, αυτό στο Ρινγκ με την SLR. Ψιλοκατέστρεψα και ένα χειριστήριο μέχρι να το καταφέρω, έφαγε 2-3 ψιλές βλέπετε...Είσαι άρρωστος!!!!!
RESPECT!
-
-
Αυτό είναι πταίσμα
Ένας φίλος μου είχε σπάσει ολόκληρη τιμονιέρα από τα νεύρα του παίζοντας GPL...!!
-
Eρωτήσεις
1.Πως μπορώ να συνδέσω το PS2 σε οθόνη υπολογιστή;
2.Opterios μεταξύ RB rally και GPL ποιό προτείνεις να αγοράσω;(για PC)
3.H Logitech driving force pro είναι συμβατή με όλα τα Pc games or sims ή είναι προτιμότερη μια τιμονιέρα αποκλειστικά για PC(όπως η MOMO;) -
2.Opterios μεταξύ RB rally και GPL ποιό προτείνεις να αγοράσω;(για PC)Αν τελικά πάντως αποφασίσεις να αγοράσεις το RBR για PC, το βρήκα χτες στο carrefour προσφορά 9,90 ευρώ!
-
2.Opterios μεταξύ RB rally και GPL ποιό προτείνεις να αγοράσω;(για PC)Εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις. Καταρχήν, το GPL (ο πατέρας των sims για όσους δε γνωρίζουν ιστορία )ξέχασέ το, έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν βγει άλλα πλεόν καλύτερα, απλώς κανένα δεν έχει βγει με F1 της δεκαετίας του '60. Αν ψήνεσαι παρόλα αυτά, να κανονίσουμε για κόπια.
Το RBR είναι για μένα το μοναδικό αξιοπρεπές rally game, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα αν νομίζεις ότι θα έχεις υπομονή να κάτσεις να το μάθεις, γιατί είναι αρκετά δύσκολο και πολλούς τους εκνευρίζει.
Από εκεί και πέρα, αν σου αρέσουν πιο πολύ οι πίστες, υπάρχει το κορυφαίο αυτή τη στιγμή GTR, που εξομοιώνει τη σεζόν του 2003 του πρωταθλήματος FIA GT. Κορυφή!!!
Επιπλέον υπάρχει το GTL, από την ίδια εταιρία που έφτιαξε το GTR. Το GTL είναι το πρωτάθλημα ιστορικών FIA Historics του 2004. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ.
Μετά υπάρχει το Live for Speed (και όχι Need for Speed) το οποίο είναι πολύ αξιόλογο και είναι πολύ φτηνό. Το αγοράζεις μέσω internet μόνο.
Τα αντίστοιχα sites:
GTR
GTL
LFSΠερισσότερα μπορείς να διαβάσεις σε ΑΥΤΟ ΕΔΩ το post, γιατί δεν μπορώ να τα ξαναγράφω
-
κρατα τα λεφτακια σου να παρεις ενα xbox360 στις γιορτες
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κρατα τα λεφτακια σου να παρεις ενα xbox360 στις γιορτεςεγκαθετε αντιδραστικε!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Επιπλέον υπάρχει το GTL, από την ίδια εταιρία που έφτιαξε το GTR. Το GTL είναι το πρωτάθλημα ιστορικών FIA Historics του 2004. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ.Ωχ !!!
Αυτό δεν το ήξερα!!!
Οκ πέρασα τις 5 από τις 7 μέρες της άδειας με το Falcon 4.0 και τώρα θες την απόλυτη καταστροφή μου ε? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αυτό δεν το ήξερα!!!
Οκ πέρασα τις 5 από τις 7 μέρες της άδειας με το Falcon 4.0 και τώρα θες την απόλυτη καταστροφή μου ε?Την έκατσες...μόνο αυτό έχω να πω...
Το παιχνίδι είναι τόσο καλό σε φυσική, όσο σε γραφικά...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτό δεν το ήξερα!!!
Οκ πέρασα τις 5 από τις 7 μέρες της άδειας με το Falcon 4.0 και τώρα θες την απόλυτη καταστροφή μου ε?Την έκατσες...μόνο αυτό έχω να πω...
Το παιχνίδι είναι τόσο καλό σε φυσική, όσο σε γραφικά...
Σύγκριση GTR-GTL?
Αν και με τρώει το 2ο λόγω παλιών αυτοκινήτων προφανώς...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σύγκριση GTR-GTL?Δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι εντελώς διαφορετικά τα series που αντιπροσωπεύουν. Διαλέγεις και παίρνεις. Το θέμα είναι ότι και τα δύο είναι φοβερά σε ό,τι αφορά το ρεαλισμό, πάντα σε σχέση με άλλους τίτλους.
-
Opterios σε σχέση μέ το Live for speed τι λέει?
-
Και το GTR και το GTL είναι σαφώς πιο κοντά στην πραγματικότητα, και είναι εύκολο αν γνωρίζεις λίγο από το background της Simbin και λίγο από το background των παιδιών που έφτιαξαν το LFS. To LFS επάξια χαρακτηρίζεται ως sim, αλλά δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να φτάσει τα άλλα δύο σε μερικούς τομείς.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ