-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εγω τον Loix λυπηθηκα πιο πολυ.Ο πλεον αδικημενος οδηγος του WRC
O LOIX ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT...
ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ 'ΠΑΛΙΟ' 206... -
Καλα πληροφορημενες πηγες λενε οτι μετα τις 13 Οκτωβριου που θα οριστικοποιησει η FIA την αλλαγη για τον 2 οδηγο (θα μπορει να αλλαζει)
ο Mcrae θα υπογραψει με την ford.Τωρα γιατι γινονται ολες αυτες οι συζητησεις περι Nascar η αυτ/των τουρισμου ειναι κατι που δεν καταλαβαινω. -
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Καλα πληροφορημενες πηγες λενε οτι μετα τις 13 Οκτωβριου που θα οριστικοποιησει η FIA την αλλαγη για τον 2 οδηγο (θα μπορει να αλλαζει)
ο Mcrae θα υπογραψει με την ford.Δηλαδη Σπυρο θες να πεις πως ο McRae θα μοιραζεται την 2η θεση της Ford με τον Duval???
-
ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΝΛΑΝΔΟ HARRI ROVANPERA...
ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ SKODA ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΝΛΑΝΔΟ HARRI ROVANPERA...Επ' ευκαιρία, η γνώμη μου είναι ότι ο ROVANPERA σίγουρα χάνει στα σημεία από πολλούς άλλους, αλλά μάλλον 'ζωγραφίζει' τις πιο ωραίες γραμμές όπου γλιστράει.Το έχει σημειώσει και άλλος forumιστας αυτό (για να μην λέτε ότι 'κλέβω' ) αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
Στην άσφαλτο όμως είναι για 'κλάματα', και μου φαινόταν παράξενη η παραμονή του στην PEUGEOT, παρά αυτό που γράφει ο Χάρης.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
η γνώμη μου είναι ότι ο ROVANPERA σίγουρα χάνει στα σημεία από πολλούς άλλους ...
Στην άσφαλτο όμως είναι για 'κλάματα', και μου φαινόταν παράξενη η παραμονή του στην PEUGEOT, παρά αυτό που γράφει ο Χάρης.ΠΑΡΑΞΕΝΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ PEUGEOT...
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Η FIA ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ...) ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ PEUGEOT...ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο LOIX??? ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 307 Ο CARLSSON ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ MCRAE??? Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ FORD (AN KAI O ΠΑΥΛΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ...) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
-
η γνώμη μου είναι ότι ο ROVANPERA σίγουρα χάνει στα σημεία από πολλούς άλλους ...
Στην άσφαλτο όμως είναι για 'κλάματα', και μου φαινόταν παράξενη η παραμονή του στην PEUGEOT, παρά αυτό που γράφει ο Χάρης.ΠΑΡΑΞΕΝΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ PEUGEOT...
Για αυτό μου φάνηκε και εμένα και σε κάποιους άλλους 'παράξενη' και η αρρώστια του BURNS.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για αυτό μου φάνηκε και εμένα και σε κάποιους άλλους 'παράξενη' και η αρρώστια του BURNS.ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Η PEUGEOT ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΕΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο BURNS... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΗΡΕΥΤΩ 'ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
-
O COLIN MCRAE ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ SUBARU...
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ....
http://www.autosport.com -
O COLIN MCRAE ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ SUBARU...
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ....
http://www.autosport.comΣημερα παλι διαβαζουμε οτι απομακρυνεται απο την Subaru λογω των
οικονομικων απαιτησεων του. Αντε βγαλε ακρη... -
O **ARMIN SCHWARZ **ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ SKODA ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ FABIA!ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ FABIA ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ KOPECKY.
-
ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ SKODA, ΔΙΟΤΙ Ο ARMIN ΣΑΝ ΕΞΕΛΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΔΥΛΑΔΗ HARRI Ο ROVANPERA ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ? -
Ο ROVANPERA ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 2ο 307 ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ...
OΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΦΗΜΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ **COLIN MCRAE **ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 2ο 307 ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
MAKAΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ! -
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ LOIX ΣΤΗΝ PEUGEOT ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ...
ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο PROVERA ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΤΟΝ MCRAE ΓΙΑ ΤΟ 2ο BUCKET TOY 307...ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ LOIX...ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!Ο ROVANPERA ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ PEUGEOT, ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟ 307 ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ...
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ LOIX ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ WRC ΤΗΣ PEUGEOT...ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 307 ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 206...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ? ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 307 ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ 3ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ 2ο ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΙ- ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η FORD- ΕΝΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο COLIN ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! -
ΤΟ 2ο ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΙ- ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η FORD- ΕΝΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο COLIN ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!
Χμμμ ... Άν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι σαν ξεπεσμός.
Ο McRae είναι από τους ταχύτερους ακόμα, άσχετα που δε συμμετέχει ! Είναι κρίμα να χρησιμοποιείται ως σπεσιαλίστας !
Αμφιβάλλω, αν ο εγωισμός του θα τον άφηνε να κάνει κάτι τέτοιο. -
Αν θεωρείτε σπεσιαλίστας για κάποιον αγώνα τότε είναι σιγουρα το Ακρόπολις! Μακάρι να δούμε Κολιν φέτος με τεταρτη διαφορετική εταιρία στο ακρόπολις!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αν θεωρείτε σπεσιαλίστας για κάποιον αγώνα τότε είναι σιγουρα το Ακρόπολις! Μακάρι να δούμε Κολιν φέτος με τεταρτη διαφορετική εταιρία στο ακρόπολις!Έτσι, έτσι!!!!!
Άσε που το κοινό του εδώ είναι (είμαστε ) πιο ενθουσιώδες και από της πατρίδας του.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ