-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εδώ παρουσιάζετε το facelift και ακόμα το θέμα είναι στο νέα μοντέλα!!!
Πες μας, θα ήθελες να μετακινηθεί?
Το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ ως απλός χρήστης, το θέμα είναι ότι μου κάνει εντύπωση που ένα τοπικ είναι στα μελλοντικά αναμένοντας κάποια έκδοση του. Με αυτή την λογική όλα τα τοπικ θα έπρεπε να είναι στα μελλοντικά μοντέλα καθώς η εταιρίες βγάζουν εκδόσεις κατά την διάρκεια της ζωής του μοντέλου. CC, suv, sedan....
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ ως απλός χρήστης, το θέμα είναι ότι μου κάνει εντύπωση που ένα τοπικ είναι στα μελλοντικά αναμένοντας κάποια έκδοση του. Με αυτή την λογική όλα τα τοπικ θα έπρεπε να είναι στα μελλοντικά μοντέλα καθώς η εταιρίες βγάζουν εκδόσεις κατά την διάρκεια της ζωής του μοντέλου. CC, suv, sedan....
Μα αν δεις εδω μέσα απο το 2004 έχουν παρατεθεί φωτογραφίες της σειράς 1 σεντάν, κάμπριο και τρίθυρης. Για αυτό και δεν έχει μετακινηθεί.
Θα αλλαχτεί ο τίτλος για να μη δώσουμε περισσότερη συνέχεια.moderator
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μα αν δεις εδω μέσα απο το 2004 έχουν παρατεθεί φωτογραφίες της σειράς 1 σεντάν, κάμπριο και τρίθυρης. Για αυτό και δεν έχει μετακινηθεί.
Θα αλλαχτεί ο τίτλος για να μη δώσουμε περισσότερη συνέχεια.moderator
!!! Ότι πουν οι moderetor. Και αν κάποιος ψάξει πληροφορίες για την 1 και θα πρέπει να φανταστει ότι στο υπόλοιπες εκδόσεις του τίτλου περιλαμβάνετε και η 5πορτη. Anyway
-
Όποιος θέλει να βρει πληροφορίες για την 5πορτη δε θα ψάξει εδώ αλλά στους 'Κατασκευαστές και Μοντέλα'. Εκεί θα βρεί τα παρακάτω(μπορεί να υπάρχουν και άλλα αλλά μετά τα πρώτα 6 βαρέθηκα):
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... hlight=bmw
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13628
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13450Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φασαρία...
-
-
Aποκλειστικες φωτογραφιες ενως απιστευτα τυχερου τυπου που ενα φορτηγο γεματο με Σειρα 1 Facelift παρκαρε εξω απο το σπιτι του!
Εχουμε και φωτογραφιες απο το εσωτερικο! Μη σας ξεγελαει η μαυρη ταινια στο πλαι...ΟΛΕΣ ειναι 3θυρες!
Τελος...ολες οι εκδοσεις θα παρουν παπαραπανω δυναμη...
116i, 125hp
118i, 150hp
120i, 170hpΤελος...λενε οτι θα μπει και ο 3λιτρος biturbο...αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο.
Παρουσιαση στη Γενευη το Μαρτιο...ξεκιναει να πουλαει Απριλιο-Μαιο...καπου εκει...
Εnjoy the photos...
http://www.1erforum.de/viewtopic.php?t= ... c&start=15
-
Τελος...ολες οι εκδοσεις θα παρουν παπαραπανω δυναμη...
116i, 125hp
118i, 150hp
120i, 170hpH 116 θα έχει τον παλιο κινητήρα των 115 αναβαθμισμένο???
Μηπως πρόκειται για κάτι νέο?Π.χ με άμεσο ψεκασμό, valvetronic κλπ?
Μήπως τοποθετηθεί ο καινουργιος 1.6 από την συνεργασία ΒΜW-PSA για τον οποίο γραφονται καλά λόγια? Ο 1,6 turbo 150 αλογα παίζει???? -
Ο 1.6Τ απ'οτι γνωριζω και εχω ακουσει δε θα μπει σιγουρα!!
Μιλανε για Inline-4 Turbo αλλα 2λιτρος...για να χτυπησει το GTI. Προς το παρον θα τοποθετηθει ο 3.0biturbo της 335i...και μιλανε ακομα και για 3.0diesel.
Δε προκειται για καινουριο κινητηρα (της 116i)...προκειται για τον ιδιο 1.6. Δεν εχουν κοινωποιειθει καποιες παραπανω λεπτομερειες για το πως εχει παρει τα αλογα αυτα. Απ'οτι ειδατε και στις φωτογραφιες...αλλαζουν και τα υλικα στο εσωτερικο σε αρκετα καλυτερης ποιοτητας. Ολες οι 6κυλινδρες (μπορει και ο 2λιτρος) εκδοσεις θα εχουν πλεον θερμοκρασια ΛΑΔΙΟΥ στο εσωτερικο.
Οι 3θυρες εκδοσεις (που ειναι ΟΛΕΣ στο παραπανω λινκ) δε θα εχουν πλαισιο στη μπροστινη πορτα...θα ειναι το παραθυρο δηλαδη χωρις πλαισιο...και θα ειναι οπως στην 3αρα τη Coupe.
Και οι diesel εκδοσεις θα παρουν αλογα...αλλα δυστηχως στην Ελλαδα δε μας ενδιαφερει.
Οσο για την Μ1 που υπαρχει πολυ κουβεντα...ΔΕ θα βγει Μ1...θα βγει η 2-Series σε Μ...αλλα αργει αρκετα ακομα. Η σειρα 2 (η coupe δηλαδη σειρα 1) θα λανσαριστει καπου το Σεπτεμβρη. Η Cabrio 2er το 2007.
Τελος...facelift θα κανει και την 5αρα. Θα παρουσιαστει τον Μαρτιο στο Σαλονι της Γενευης.
-
Προφανώς λύνουν τα θέματα με το Valvetronic και ανεβάζουν τον ρυθμό περιστροφής για να βγάλουν παραπάνω δύναμη. Φαντάζομαι όμως ότι η ροπή θα παραμένει η ίδια ή σχεδόν ίδια...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
............Πάει, τη θάψανε τελείως την pro-facelift σειρά 1.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
............
Πάει, τη θάψανε τελείως την pro-facelift σειρά 1.
Είμαι περίεργος να δω αν θα βρουν κάποιο καλύτερο τρόπο να αξιοποιήσουν το χώρο πίσω απο τα μπροστινά καθίσματα. Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες θα παραμείνει μικροσκοπικός;
-
Δεν αλλαζει κατι στο εσωτερικο...δεν αλλαζουν οι διαστασεις!
Παιδια...δεν ειναι μικροσκοπικος ο χωρος. Ειμαι 1.85 και πισω χωραει να κατσει καποιος ιδιου υψους. Δεν ειναι στριμωγμενα καθολου...ουτε και καθεσαι σταυροποδι...και φυσικα δεν εχει τους χωρους ενως Golf...αλλα και το Golf...δεν εχει πισω κινηση
Ετσι ειναι αυτα...ακομα δηλαδη και στην 3αρα...το Passat ειναι πολυ ποιο ανετο πισω...αλλα τι σε νοιαζει; Πισω καθεσαι;
Αυτες τις μερες...γινεται η φωτογραφιση για το προσπεκτους της 3θυρης στη Νοτια Αφρικη. Την 'επιασε' το AutoExpress χωρις καμουφλαζ...και λογικα απο βδομαδα θα εχουμε φωτογραφιες για οποιον ενδιαφερεται.
Παρουσιαζεται τον Ιανουαριο του 2007 στην Εκθεση του Detroit.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Παιδια...δεν ειναι μικροσκοπικος ο χωρος. Ειμαι 1.85 και πισω χωραει να κατσει καποιος ιδιου υψους. Δεν ειναι στριμωγμενα καθολου...ουτε και καθεσαι σταυροποδι...και φυσικα δεν εχει τους χωρους ενως Golf...αλλα και το Golf...δεν εχει πισω κινηση
Oι χώροι φυσικά και παραμένουν ίδιοι ,απλώς μιλάω για καλύτερη εκμετάλλευσή τους. Ένας καταφέρεις και μπεις κάθεσαι μια χαρά. Άντε να βγείς όμως μετά πάλι. Το μπες βγές θυμίζει αυτοκίνητο δυο κατηγοριών κάτω. Και όλα αυτά σε 5θυρο.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Oι χώροι φυσικά και παραμένουν ίδιοι ,απλώς μιλάω για καλύτερη εκμετάλλευσή τους. Ένας καταφέρεις και μπεις κάθεσαι μια χαρά. Άντε να βγείς όμως μετά πάλι. Το μπες βγές θυμίζει αυτοκίνητο δυο κατηγοριών κάτω. Και όλα αυτά σε 5θυρο.
Φαντασου το 3θυρο!
Καπου διαβασα οτι θα μικρινει ελααααχιστα το πορτ-μπαγκαζ για να ερθουν ποιο πισω τα καθισματα και να μεγαλωσει λιγο ο χωρος.
Για να δουμε τι ετοιμαζουν οι Βαυαροι...παντως τα νεα φωτα πισω ειναι πολυ ομορφα και τα 170 αλογα της 120i ειναι πολυ ελκυστικα...
-
στην κουπε που λογικα θα λεγεται 2αρα θα μπει τελικα ο 1.6Τ του pSA?
-
Η Coupe θα λεγετε Σειρα 2...αλλα ουτε κι εκει δε θα μπει ο 1.6Τ.
Ο κινητηρας αυτος...εχει εξελιχθει απο την BMW-PSA αλλα ΔΕ θα μπει σε κανενα αυτοκινητο της BMW τουλαχιστον προς το παρον. Ειχα διαβασει, οτι θελει να παραμεινει στην ατμοσφαιρα (περα απο τον 3.0 biturbo) και στη πισω κινηση φυσικα.
Η 2 θα λανσαριστει με κλασσικα συνολα που εχει και 1...απλα αργοτερα (σε 1 με 2 χρονια) θα βγει και 'Μ2'.
Αυτα 'ακουγονται' απο τους γνωστεις του ειδους...
-
Ακριβώς, μονάχα το Mini απο το BMW Group προς το παρόν.
-
Κοιταχτε αυτο...
-
H φωτογραφιση στη Νοτιο Αφρικη που ελεγα για το προσπεκτους...
Ωραιες οι πορτες χωρις το πλαισιο...
-
Όντως . . .πολυ ομορφες οι πόρτες . . .Γενικά μου φαίνεται πολύ πιο όμορφη από την 5-πορτη. Και αν έχει και παραπάνω ιπποδύναμη ο 1.6 όπως λές. . . μου φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο μου αυτοκίνητο, . . . . γιατί πολύ το έχω κουράσει το θέμα μέχρι τώρα
Ανυπομονώ να την 'γνωρίσω' από κοντά . . .
BMW σειρά 1