-
Περισυ υπήρχε μία παρέα που κρατούσε ένα πανώ 'ΜcRay Stay Cool and ... F@@@ Them' (Μήπως είναι από το δικό μας φορουμ? Γιατί κατι μου θυμίζει). Περνώντας λοιπον ο McRay το βλέπει αλλά δεν προλαβαίνει να το διαβάσει. Το λέει στον συνοδηγό του και σε άλλη ειδική που το ξαναβλέπουν προσπαθούν να το διαβάσουν και οι δύο. Τίποτα πάλι. Στο SP γνωστή δημοσιογράφος τον ρωτάει 'πώς σου φαίνεται το πανώ?'. Λεει ο McRay 'Σε παρακαλώ πεσμου τι λέει γιατί δεν έχω καταφέρει να το διαβάσω'. Του λεει τι γράφει και τελειώνει το θέμα.
Φέτος η ίδια μαλλον παρέα ξανακρατάει το ίδιο πανώ. Ελα όμως που το θυμόταν ο άτιμος από περισυ. Οπότε μολις τους βλέπει τους χαιρετάει. Χαμός
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ WRC & JUNIOR ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 'ΚΑΝΤΙΝΕΣ'. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Περισυ υπήρχε μία παρέα που κρατούσε ένα πανώ 'ΜcRay Stay Cool and ... F@@@ Them' (Μήπως είναι από το δικό μας φορουμ? Γιατί κατι μου θυμίζει). Περνώντας λοιπον ο McRay το βλέπει αλλά δεν προλαβαίνει να το διαβάσει. Το λέει στον συνοδηγό του και σε άλλη ειδική που το ξαναβλέπουν προσπαθούν να το διαβάσουν και οι δύο. Τίποτα πάλι. Στο SP γνωστή δημοσιογράφος τον ρωτάει 'πώς σου φαίνεται το πανώ?'. Λεει ο McRay 'Σε παρακαλώ πεσμου τι λέει γιατί δεν έχω καταφέρει να το διαβάσω'. Του λεει τι γράφει και τελειώνει το θέμα.Φέτος η ίδια μαλλον παρέα ξανακρατάει το ίδιο πανώ. Ελα όμως που το θυμόταν ο άτιμος από περισυ. Οπότε μολις τους βλέπει τους χαιρετάει. Χαμός
Μήπως ξέρει κανένας ποιος ήταν ο τύπος που τουλάχιστον εγώ τον είδα την Παρασκευή το απόγευμα στο SP μπροστά στο πόστο του MCRAE, να φοράει ρούχα που έγραφαν παντού MCRAE, να κρατάει βιβλία για τον MCRAE για να του υπογράψει αυτόγραφα και μόλις ήρθε o MCRAE και πήγε να μπει στό πόστο του, άρχισε να του κάνει 'ντεμενάδες' και να τον προσκυνάει;
-
Στον Ταρζάν 1 καταφθάνουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι δύο νεαροί, ντυμένοι trendy περισσότερο για βραδυνή έξοδο παρά για Ακρόπολις.Κρατούν πλαστικά κύπελα με φραπέ και έχουν απόσταση ο ένας από τον άλλο περίπου 5 μέτρα.Φθάνοντας μπροστά μου, όπου υπήρχαν και πολλοί άλλοι, πραγματική κερκίδα, ο πρώτος σκοντάφτει και πέφτει θεαματικά και προφανώς ερχόμενος σε αμηχανία για την ατυχία του μπροστά σε τόσο κόσμο, γυρίζει στον πίσω φίλο του που υπενθυμίζω ό,τι ακολουθούσε τουλάχιστον 5 μέτρα μακριά και του λέει.Γιατί με πάτησες ρε μ....α.
Περιττό να πω ό,τι έπεσε το γέλιο της αρκούδας -
Μεγάλη πέραση στις γυναίκες είχαν SJ Joseph, Η.Rovanpera, S.Loeb βέβαια P.Solberg, με τον πρώτο να κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω του πλήθους και των εξαγριωμένων γυναικών. (Υπάρχει φωτό γι αυτό αλλά δεν εμφανίστηκε ακόμη).
Πολύ γέλιο στο SP την Κυριακή, είχε 13-14χρόνο κοριτσάκι που της υπέγραψε ο Κώστης ο Στεφανής στην πλάτη από την μλπούζα της και ήταν πολύ περίφανη ότι θα το έδειχνε στο σχολείο της.
Αυτογράφων συνέχεια: Το Club Focus Hellas ήρθε στα βουνά πολύ οργανωμένο. Κάπου είδα κονβόι με 4 RS, 5-6 ST170 και πολλά 1400αρια και 1600αρια, και μάλιστα σε χώματινη κοπάνα!!! Στο SP Ο Martin μιλούσε πολλή ώρα με τα παιδιά και υπέγραψε με μαρκαδόρο στο πλαινό φτερό ενός RS ο ιδιοκτήτης πήγε κατευθείαν για βερνίκωμα.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
με κανετε και κοκκινιζω με τα καλα σας λογια για τον τοπο καταγωγης μου και γενετειρα του πατερα μου.
Τιθορεα το κανονικο ή Βελιτσα [σερβικο] για τους ντοπιους....το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.
Βλέπω ότι υπάρχουν 'πατριώτες' εδω μέσα?
Και άλλος πατριώτης???
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
με κανετε και κοκκινιζω με τα καλα σας λογια για τον τοπο καταγωγης μου και γενετειρα του πατερα μου.
Τιθορεα το κανονικο ή Βελιτσα [σερβικο] για τους ντοπιους....το ανω ή κατω το ρωτησα γιατι υπεθεσα οτι δεν γνωριζετε περισσοτερες λεπτομερειες.
Βλέπω ότι υπάρχουν 'πατριώτες' εδω μέσα?
Και άλλος πατριώτης???
Τι έγινε ρε παιδιά???!!!.....Μήπως να φτιάξουμε τον 'Σύλλογο των εν Φόρουμ Τιθορεατών'!!!!????
-
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΙ ΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΛΗΣ. ΣΤΕΙΝΩ ΤΟ ΚΑΤΑΒΛΙΣΜΟ ΑΝΑΒΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΚΑΕΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΕΣΚΟΡΤ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΟ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 10 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΗΝΩ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ (ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ-ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ Η ΤΣΙΚΝΑ, ΕΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΣΑΝ ΚΑΛΩΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΛΙΓΟΥΡΑ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Η ΨΥΧΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΨΙΤ ΕΕ ΨΙΤ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΦΕΙΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΘΙΚΑ ΑΛΛΟΥ. ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΨΑΧΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
-
Τι έγινε ρε παιδιά???!!!.....Μήπως να φτιάξουμε τον 'Σύλλογο των εν Φόρουμ Τιθορεατών'!!!!???? ........
και ραντεβου ολοι ''στο στεκι του Γυαλα'' για το καταστατικο
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙ ΚΑΤΑΝΑΛΟΘΗΚΑΝ
1)ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ 2 ΚΙΛΑ
2)ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ 3 ΚΙΛΑ
3)ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ 3,5 ΚΙΛΑ
4)ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 ΚΙΛΑ
5) 10 ΚΙΛΑ ΡΕΤΣΙΝΑ
6) ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΙΤΡΑ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 5ΛΙΤΡΟ.
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 ΩΡΩΝ-ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ?
-ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΑΓΑΜΕ -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙ ΚΑΤΑΝΑΛΟΘΗΚΑΝ
1)ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ 2 ΚΙΛΑ
3)ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ 3,5 ΚΙΛΑ
5) 10 ΚΙΛΑ ΡΕΤΣΙΝΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 ΩΡΩΝ-ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ?
-ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΑΓΑΜΕΜήπως στό τέλος ....φάγατε κιόλας;;;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
1)ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ 2 ΚΙΛΑ
3)ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ 3,5 ΚΙΛΑ
5) 10 ΚΙΛΑ ΡΕΤΣΙΝΑ
-ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΑΓΑΜΕΜήπως στό τέλος ....φάγατε κιόλας;;;
Οχι που λέτε όλο για εμένα!!
Εγω ίσα που ακούμπησα το φαγητό στην Τιθορέα και στο Γαλαξίδι!!Ετσι Στέλιο?!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω ίσα που ακούμπησα το φαγητό στην Τιθορέα και στο Γαλαξίδι!!Ετσι Στέλιο?!!Ναι βέβαια
Αφού να φανταστείτε μόλις τον είδε ο ιδιοκτήτης στο ταβερνάκι μας είπε: 'Η συναγρίδα να είναι πάνω από 3 κιλά, έτσι;' -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εγω ίσα που ακούμπησα το φαγητό στην Τιθορέα και στο Γαλαξίδι!!Ετσι Στέλιο?!!Ναι βέβαια
Αφού να φανταστείτε μόλις τον είδε ο ιδιοκτήτης στο ταβερνάκι μας είπε: 'Η συναγρίδα να είναι πάνω από 3 κιλά, έτσι;'Ποιός ταβερνιάρης βρε γκρινιάρη!!!Εσυ δεν ήσουνα που με το που σηκώθήκαμε να πάμε να δούμε τα ψάρια άρχισες τις φωνές...'και μην τυχόν πάρετε κανένα μικρό...απο 5 κιλά και πάνω!!'....
Για να μην πω για εκείνο τον φουκαρά τον FIA 1 Θεατή,που ψάρι είδε και ψάρι ΔΕΝ έφαγε!! .............. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μεγάλη πέραση στις γυναίκες είχαν SJ Joseph, Η.Rovanpera, S.Loeb βέβαια P.Solberg, με τον πρώτο να κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω του πλήθους και των εξαγριωμένων γυναικών.Και η κοπελα του Simon Jean Joseph εδωσε ρεστα! Μας τρελανε ολους στον τερματισμο.
ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ....
Συζητηση μεταξυ δυο τυπων στο τελευταιο SP του Σαββατου....
-Ποιος ειναι πρωτος ρε?
-Ο Μαρτιν Γκρονχολμ.
-Τι εθνικοτητας ειναι αυτος ρε?
-Μαλλον Βρετανος.Τα σχολια νομιζω πως ειναι περιττα!
-
-Ποιος ειναι πρωτος ρε?
-Ο Μαρτιν Γκρονχολμ.
-Μαλλον Βρετανος.Mε PEUGEOT FOCUS 206 WRC 03
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
-Ποιος ειναι πρωτος ρε?
-Ο Μαρτιν Γκρονχολμ.
-Μαλλον Βρετανος.Mε PEUGEOT FOCUS 206 WRC 03
-Ωραία είναι, να έρθουμε και του χρόνου να δούμε φόρμουλα
-
[quote]
Και η κοπελα του Simon Jean Joseph εδωσε ρεστα! Μας τρελανε ολους στον τερματισμο.
[quote]
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ TIRABASSI ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.............ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ TIRABASSI ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.............ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ
Εμένα μου πόζαραν σαν ζευγάρι.Ντελικάτοι και οι δύο.'΄Μύριζαν' από μακριά Γαλλία!
-
AΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ....
Στην εδ Αγ.Στεφανος Ι ειναι διπλα μας κατι τυποι και συζητουσαν για τον Χατζητσοπανη.
Ρωταει ο ενας 'γιατι δεν μπορει ο Πανος να περασει τα WRC?' και του απανταει ο φιλος του πως 'Τα WRC ειναι κλασης Α1, ενω το Megane του Πανου ανηκει στην Α2, κλπ κλπ'. Μαλλον μπασκετμπολιστας ηταν ο τυπος!
Επισης στην ιδια εδ μολις περασε ο Πανος καποιος ειπε 'πολυ γρηγορος ειναι ο παππους ρε!'. Η κριτης εσπευσε να τον ενημερωσει οτι ηταν ο γιος του Σωτηρη.
Η αστεία πλευρά του Ακρόπολις