-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
Quiz : Ποιος φορουμάς περίμενε στην ουρά για 45 ολόκληρα λέπτα!!!! μέσα στον ήλιο για να φάει σουβλάκια από καντίνα μετά από τον Αγ. Στέφανο-1 στο πήδημα??Να βοηθήσω...πέντε γράμματα ξεκινά από s και τελειώνει σε ...yele!!
και άλλο quiz!!!!!
Ποιοι φύγανε νωρίτερα (!) από την SSS της Παρασκευής για να πάνε να φάνε??????
(άδειασε η κόκκινη)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επεσε ΤΟ γέλιο!!! Που μας κόπηκε βέβαια,όταν ακούσαμε οτι τα είχε 7 Ευρώ το ένα!!!!!!!!!!!!!!Eμ!!! Δεν ακους!!!! Στο Ρεγγίνι το Σαββατο έψηναν σουβλάκια από γνωστό περιοδικό και τα έδιναν δωρεαν στον κόσμο. Είχε απίστευτη ουρά!!!
Οι παλιοί όμως ήξεραν... Οποτε περιμεναν υπομονετικά και με το που περνάει το πρώτο αμάξι πήγαν και προμηθεύτηκαν! (0 ουρά).
-
Πέμπτη σρ σουβλατζίβικο στις Θερμοπύλες, 7 άτομα, παραγγελία 30 καλαμάκια, 15 πίτες (σκέτες), 4 πατάτες, σαλάτες, τζατζίκια κλπ.
Ήρθαν: 30 καλαμάκια, 15 πίτες (τυλιγμένες απ'όλα), 15 πίτες (σκέτες) και τα υπόλοιπα. Δεν καταφέραμε να τα φάμε (έλειπε και ο kouk και η παρέα του), αλλά τα βάλαμε στο ψυγειάκι και τα καθάρισε ένας από την παρέα στο Ρεγγίνι1.
Έγιναν και άλλα κωμικοτραγικά συννενόησης εκεί αλλά είναι πολλά και δεν γράφονται. -
Δεν καταφέρατε να φάτε 30 σουβλάκια ????
Το τελευταίο φαγοπότι του Ακρόπολις περιελάμβανε 6 κιλά προβατίνα, 4 κιλά χοιρινό μερικά λουκάνικα, μπόλικες μπύρες και ΠΟΛΛΑ μπινελικάκια ....... 12 άτομα ....... δεν έμεινε τίποτε .......... Πάλι στη δίαιτα το ρίξαμε !!!! -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Δεν καταφέρατε να φάτε 30 σουβλάκια ????Ρε Δημήτρη, μιλάμε για 45 σουβλάκια + τα σέα!!! Είπαμε έλειπαν και οι γνωστοί άγνωστοι (...κι εσύ μαζί ).
-
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ. 2η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗΣ...!!!! . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ 'ΔΙΑΛΟΓΟΙ' (ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΕΔΩ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ-ΕΚΦΩΝΗΤΗ !!!! ΑΡΕ ΠΕΤΡΟ !!! ΑΑΑΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΖΙ !!!! . ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ !!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν καταφέρατε να φάτε 30 σουβλάκια ????
Ρε Δημήτρη, μιλάμε για 45 σουβλάκια + τα σέα!!! Είπαμε έλειπαν και οι γνωστοί άγνωστοι (...κι εσύ μαζί ).
Προφανώς δεν είμαι καλός στην αριθμιτική
Για τους γνωστούς άγνωστους το καταλαβαίνω ........ αλλά εγώ που κολλάω ??? Σαν πουλάκι τρώω ο κακομοίρης και μου βγάλατε το όνομα
ΥΓ. Και ο πτεροδάκτυλος πουλάκι θεωρείται
-
Ρε αφήστε το παιδί που το βρήκατε μικρό και το πειράζετε!!
Ετσι Δημήτρη μου!!Στα σουβλάκια η αριθμητική ακολουθεί την θεωρία του χάους!!Τα 45 σουβλάκια,τα διαιρείς με το 3,προσθέτεις 1,αφαιρείς 4 και έχεις φάει....12 σουβλάκια!!! Οπότε για 12 άτομα είναι 1 σουβλάκι ανα άτομο!!Πάλι δεν φάγαμε τίποτα!!ΥΓ Τον παραπάνω τύπο μου τον έμαθε ο...Στέλιος (ετσι nilafzr???!!!)
-
Δείτε κι αυτό....
-
εγώ πάντως ένα έχω να πώ...
απο τις 3 ημέρες στο ακρόπολις ευχαριστήθηκα φαγητό μόνο την Πέμπτη που βρέθηκα με τον Κουκ στην Τιθορέα [να 'σαι καλά και ευχαριστώ και για την εξυπηρέτηση] οπου φάγαμε εξαιρετικό χοντρό, αλλά και τηγανιά να μην αναφέρω και τις πατάτες [στέλιο έχασες]...
Το πιάσατε το υπονοούμενο
τις άλλες δύο ημέρες απλά μάπα...rallysport η ταβέρνα που πρότεινες
επιεικώς απαράδεκτη...ένα κοντοσούβλι-τσίκλα και τα παιδάκια να μοιρίζουν έφυγα σχεδόν νηστική -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
απο τις 3 ημέρες στο ακρόπολις ευχαριστήθηκα φαγητό μόνο την Πέμπτη που βρέθηκα με τον Κουκ στην Τιθορέα [να 'σαι καλά και ευχαριστώ και για την εξυπηρέτηση] οπου φάγαμε εξαιρετικό χοντρό, αλλά και τηγανιά να μην αναφέρω και τις πατάτες [στέλιο έχασες]...
τις άλλες δύο ημέρες απλά μάπα...rallysport η ταβέρνα που πρότεινες επιεικώς απαράδεκτη...ένα κοντοσούβλι-τσίκλα και τα παιδάκια να μοιρίζουν έφυγα σχεδόν νηστικήΔυστυχώς Δημήτρη θα συμφωνήσω με την Ρένα. Ήταν και καμμιά 10αρια φορουμάδες ακόμη εκει (kyan, Vasilios, Salome, Callibrator, PINATSIS κλπ) που είχαν την ίδιο γνώμη.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Το πιάσατε το υπονοούμενοΤο πιάσαμε,το πιάσαμε...να δεις αμα σε πιάσω εγω γέλια...Αρτέμη Μάτσα κι εσυ!!!
Τι φάγαμε?Τίποτα!!!4 τραπέζια πράγματα!!!4 άτομα!!!ΠΟυ με την αριθμητική του Δημήτρη ισούνται με 1 πιάτο ο καθένας!! (Ωραία η τηγανιά ετσι?!!)
Και το γιαυρτάκι στο τέλος...το τσάκισες!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
απο τις 3 ημέρες στο ακρόπολις ευχαριστήθηκα φαγητό μόνο την Πέμπτη που βρέθηκα με τον Κουκ στην ΤιθορέαΠάντως εγώ πήγα στη Λαμία για φαγητό και έπεσα σε Κρητική ταβέρνα. Με λύρες και μαντινάδες. Έτσι αντί για σούβλα έφαγα ντάκο! Αλλά είχε πολύ ωραίο φαγητό -και τον Λέα στο διπλανό τραπέζι. Το όνομα αυτού 'Απτάλικο', 100 μέτρα από το SP, στον δρόμο προς το κέντρο της πόλης δίπλα στο βουλκανιζατέρ.
-
ΩΧ ΩΧ ΩΧ
Ρε παιδιά ............... τι να πώ ??? Έχω πάει τουλάχιστον 10 φορές και ΠΑΝΤΑ ευχαριστήθηκα ψητό. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ειλικρινά τη ταβέρνα τη θεωρούσα μια απο τις καλύτερες που έχω πάει (τουλάχιστον για παϊδάκια).
και πάλι συγγνώμη Υποτίθεται ότι είναι και γνωστός και θα μας περίμενε κίολας.
-
ΚΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ !!! ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ (ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ) ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ !!! ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ SERVICE PARK 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... AΝΤΕ ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(Ωραία η τηγανιά ετσι?!!)η τηγανιά ήταν άψογη και παρόλα τα κρομμυδάκια της ήταν ελαφρύτατη για το στομάχι...
Και το γιαυρτάκι στο τέλος...το τσάκισες!!!
υπερβολές προσπαθούσα να καταλάβω τι περιείχε, αμέσως εσύ να με δώσεις!!!
εγώ απλά άφησα να εννοηθεί [ωχ το σκότωσα το ρημα ] οτι ξέρεις να τρώς ανθρωπε μου και οτι είσαι εγγύηση στο συγκεκριμένο θέμα...
άντε μην ανοίξω το στόμα μου και πώ και για τα μετέπειτα κατορθώματα σου -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Υποτίθεται ότι είναι και γνωστός και θα μας περίμενε κίολας.άσε γιατι το ψητό το είχε κιόλας δώσει και μάλιστα σε γνωστούς αγωνιζόμενους, οπότε εμείς φάγαμε την χλέμπα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
(Ωραία η τηγανιά ετσι?!!)
η τηγανιά ήταν άψογη και παρόλα τα κρομμυδάκια της ήταν ελαφρύτατη για το στομάχι...
Και το γιαυρτάκι στο τέλος...το τσάκισες!!!
υπερβολές προσπαθούσα να καταλάβω τι περιείχε, αμέσως εσύ να με δώσεις!!!
εγώ απλά άφησα να εννοηθεί [ωχ το σκότωσα το ρημα ] οτι ξέρεις να τρώς ανθρωπε μου και οτι είσαι εγγύηση στο συγκεκριμένο θέμα...
άντε μην ανοίξω το στόμα μου και πώ και για τα μετέπειτα κατορθώματα σουΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ρένα μου!! ..καμάρι μου!!... που να δεις τι θα σου εχω ετοιμάσει οταν γυρίσεις!!..
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις,την ταβέρνα δεν την ήξερα!!Μου είπανε άλλοι για αυτήν!!!..Και πήγαμε!!!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
απο τις 3 ημέρες στο ακρόπολις ευχαριστήθηκα φαγητό μόνο την Πέμπτη που βρέθηκα με τον Κουκ στην ΤιθορέαΠάντως εγώ πήγα στη Λαμία για φαγητό και έπεσα σε Κρητική ταβέρνα. Με λύρες και μαντινάδες. Έτσι αντί για σούβλα έφαγα ντάκο! Αλλά είχε πολύ ωραίο φαγητό -και τον Λέα στο διπλανό τραπέζι. Το όνομα αυτού 'Απτάλικο', 100 μέτρα από το SP, στον δρόμο προς το κέντρο της πόλης δίπλα στο βουλκανιζατέρ.
Απάκι είχε; Μαλάκα (κρητικό τυρί που είναι σαν το κατίκι του Δομοκού) είχε; Στάκα είχε; Ερίφι (κατσίκι) τσιγαριαστό είχε; Χοχλιούς μπουμπουριστούς για όσους αρέσκονται στα σαλιγκάρια) είχε; Πίτα σφακιανή με μέλι είχε; Καλιτσούνια με χόρτο ή μυζήθρα και δυόσμο είχε; Τις κλασσικά απίστευτες μεγάλες μερίδες των κρητικών ταβερνών είχε; Ρακί με ξηρούς καρπούς, χαλβά, μπακλαβά, σαραγλάκι, μια γερή δόση παγωτού και μια τεράστια πιατέλα με φρούτα είχε (ΝΑΙ, αυτόν τον παράλογα μεγάλο σε ποσότητα συνδυασμό ορισμένες ταβέρνες στην Κρήτη τον σερβίρουν για επιδόρπιο, κι ας είναι η μερίδα του επιδόρπιου σχεδόν διπλάσια από την μέχρι τρέλας μεγάλη μερίδα του κυρίως πιάτου); Γμτ, τι κάθομαι και γράφω, πείνασα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις,την ταβέρνα δεν την ήξερα!!Μου είπανε άλλοι για αυτήν!!!..Και πήγαμε!!!όντως την ταβέρνα δεν την ήξερε την συνέστησε φίλος του, οπότε με απλά μαθηματικά: φίλος κουκ=κουκ=καλό & εγγυημένο φαγητό
Η αστεία πλευρά του Ακρόπολις