-
Eχω παρατηρήσει απο τη λίστα μελών ίδια ονόματα με διαφορετικό nickname.Υπάρχουν βάσιμες υποψίες για διπλοεγγραφές!!!
Μήπως θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι moderators με πιο αυστηρή είσοδο νέων μελών στο forum ώστε να διασφαλίζεται η ταυτοπροσωπία και κατ'επέκταση οι υπέυθυνες απόψεις να προστατέυονται KAI για να μην καταλήξουν κάποιοι να παίζουν το κρυφτούλι εδώ μέσα?
-
Eχω παρατηρήσει απο τη λίστα μελών ίδια ονόματα με διαφορετικό nickname.Υπάρχουν βάσιμες υποψίες για διπλοεγγραφές!!!
Μήπως θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι moderators με πιο αυστηρή είσοδο νέων μελών στο forum ώστε να διασφαλίζεται η ταυτοπροσωπία και κατ'επέκταση οι υπέυθυνες απόψεις να προστατέυονται KAI για να μην καταλήξουν κάποιοι να παίζουν το κρυφτούλι εδώ μέσα?
-
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Eχω παρατηρήσει απο τη λίστα μελών ίδια ονόματα με διαφορετικό nickname.Υπάρχουν βάσιμες υποψίες για διπλοεγγραφές!!!Μήπως θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι moderators με πιο αυστηρή είσοδο νέων μελών στο forum ώστε να διασφαλίζεται η ταυτοπροσωπία και κατ'επέκταση οι υπέυθυνες απόψεις να προστατέυονται KAI για να μην καταλήξουν κάποιοι να παίζουν το κρυφτούλι εδώ μέσα?
Το θέμα έχει συζητηθεί στο «ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM»
Δυστυχώς λύση δεν υπάρχει μάλλον -
ok πάω πάσο και ... βλέπουμε!!!
-
θα μπορουσαν να αποκλειστουν αυτοι οι λογαριασμοι ωστε να μην μπορουν να δημοσιευουν και να ''παιζουν κρυφτουλι'' οπως ειπε ο φιλος!!!
επισης να γινεται γνωστος ο αποκλεισμος αυτος με καταλληλο επικολλημενο θρεντ ωστε να ενημερωνεται το φορουμ και να ''ξεμπροστιαζονται'' αυτοι οι δι[και τρι και τετρα]προσωποι κουτοπονηροι!!!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
θα μπορουσαν να αποκλειστουν αυτοι οι λογαριασμοι ωστε να μην μπορουν να δημοσιευουν και να ''παιζουν κρυφτουλι'' οπως ειπε ο φιλος!!!επισης να γινεται γνωστος ο αποκλεισμος αυτος με καταλληλο επικολλημενο θρεντ ωστε να ενημερωνεται το φορουμ και να ''ξεμπροστιαζονται'' αυτοι οι δι[και τρι και τετρα]προσωποι κουτοπονηροι!!!!!!!
Υπάρχει όμως τρόπος να τους βρούμε??
-
Mήπως να βάλουμε κάποιο δόλωμα?
Να παιρνούν τα μέλη απο κόσκινο?
Τέλος πάντων ας προσπαθήσουμε με τη στάση μας οι υπόλοιποι να τους αποβάλλουμε!!!!
-
θα μπορουσαν να αποκλειστουν αυτοι οι λογαριασμοι ωστε να μην μπορουν να δημοσιευουν και να ''παιζουν κρυφτουλι'' οπως ειπε ο φιλος!!!επισης να γινεται γνωστος ο αποκλεισμος αυτος με καταλληλο επικολλημενο θρεντ ωστε να ενημερωνεται το φορουμ και να ''ξεμπροστιαζονται'' αυτοι οι δι[και τρι και τετρα]προσωποι κουτοπονηροι!!!!!!!
Εχω αγρια μεσανυχτα απο Η/Υ. Αλλα δεν μου αρεσει η λεξη'αποκλεισμος.' Σκεφτηκα ομως οτι αν κοινοποιησουμε τα ονοματα αυτα με διπλα τα nicknames θα μπορουσε ο καθενας μας να μην δινει σημασια στα γραφομενα τους με αποτελεσμα να φυγουν μονοι τους.
-
Προσοχή όμως.Γιατι δεν είναι απο τα απλούστερα να συμπεράνεις για 2πλα και 3πλα ονόματα απο ενα UserID και ενα όνομα!
-
Καλημερα σε ολη την παρεα.Για μενα δεν τειθεται θεμα 'κυριων ' που εχουν διπλα και τριπλα ονοματα χρηστη.Θα ηταν τελειως ονειρικο και ισως ουτοπικο να μην υπηρχαν.Ιδιαιτερα για την νοοτροπια μας σαν Ελληνες.Η αγκαλια μας ειναι μεγαλη και χωραει πολλων ειδων 'φρουτα',οπως εγραφαν και οι 4τ .Ξερω οτι η οικογενεια μας ειναι τοσο δεμενη ωστε μπορει να αυτοελεγχει τους 'ασωτους'οποτε χρειαστει χωρις να αλλοιωνει την βασικη δομη της. Το αλατοπιπερο κανει το φαγητο πιο νοστιμο.'Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι'
-
Είναι επίσεις πιθανό,κάποιος χρήστης να ξεχάσει το password,και να ξαναεγγραφεί μέ καινούριο όνομα!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
:DΚαλημερα σε ολη την παρεα.Για μενα δεν τειθεται θεμα 'κυριων ' που εχουν διπλα και τριπλα ονοματα χρηστη.Θα ηταν τελειως ονειρικο και ισως ουτοπικο να μην υπηρχαν.Ιδιαιτερα για την νοοτροπια μας σαν Ελληνες.Η αγκαλια μας ειναι μεγαλη και χωραει πολλων ειδων 'φρουτα',οπως εγραφαν και οι 4τ .Ξερω οτι η οικογενεια μας ειναι τοσο δεμενη ωστε μπορει να αυτοελεγχει τους 'ασωτους'οποτε χρειαστει χωρις να αλλοιωνει την βασικη δομη της. Το αλατοπιπερο κανει το φαγητο πιο νοστιμο.'Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι'Ίσως η πιό μεστή καί εύστοχη δημοσίευση που διάβασα έως σήμερα στο
βήμα ΜΑΣ !!!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ !
Αποστόλης.
-
ΛΟΙΠΟΝ :
Χρηστες που εχουν κανει εστω 1 δημοσιευση : 1441
(Περιπου 500 χρηστες απο αυτους ειναι απο 10 δημ. και κατω)Χρηστες με μηδεν δημοσιευσεις : 1859 !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Χρηστες με μηδεν δημοσιευσεις : 1859 !!!!!!!!!Υπάρχουν πολλοί που διαβάζουν ένα φόρουμ αλλά δεν δημοσιεύουν ποτέ, για διάφορους λόγους (ντρέπονται, βαριούνται, δεν έχουν χρόνο, διαβάζουν μόνο για ενημέρωση κτλ). Υπάρχει ο όρος 'lurkers' στο ίντερνετ γι'αυτούς. Αν και ο όρος είναι λίγο υποτιμητικός πιστεύω πως πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα ενεργά μέλη και δεν μπορείς να τους κόψεις με τίποτα.
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να ανιχνεύσεις 'νεκρά' ids (αν το φόρουμ το υποστηρίζει) είναι με την ημερομηνία τελευταίας επίσκεψης. Αν κάποιος έχει να κάνει login στο φόρουμ για πάνω από π.χ. 3 μήνες μπορεί να θεωρηθεί νεκρό το id του οπότε να διαγράφεται. Φυσικά αν υιοθετηθεί αυτή η πρακτική, πρέπει να αναγάφεται ρητώς στον κανονισμό του φόρουμ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να ανιχνεύσεις 'νεκρά' ids (αν το φόρουμ το υποστηρίζει) είναι με την ημερομηνία τελευταίας επίσκεψης. Αν κάποιος έχει να κάνει login στο φόρουμ για πάνω από π.χ. 3 μήνες μπορεί να θεωρηθεί νεκρό το id του οπότε να διαγράφεται. Φυσικά αν υιοθετηθεί αυτή η πρακτική, πρέπει να αναγάφεται ρητώς στον κανονισμό του φόρουμ.Ωχ, ωχ!!! Με βλέπω διαγραμμένο μέλος παρά την πλήρη επωνυμία μου και τις 2270 δημοσιεύσεις μου αν ο λοχαγός μου κόψει τις άδειες!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να ανιχνεύσεις 'νεκρά' ids (αν το φόρουμ το υποστηρίζει) είναι με την ημερομηνία τελευταίας επίσκεψης. Αν κάποιος έχει να κάνει login στο φόρουμ για πάνω από π.χ. 3 μήνες μπορεί να θεωρηθεί νεκρό το id του οπότε να διαγράφεται. Φυσικά αν υιοθετηθεί αυτή η πρακτική, πρέπει να αναγάφεται ρητώς στον κανονισμό του φόρουμ.
Ωχ, ωχ!!! Με βλέπω διαγραμμένο μέλος παρά την πλήρη επωνυμία μου και τις 2270 δημοσιεύσεις μου αν ο λοχαγός μου κόψει τις άδειες!!!
μαλλον υπερβολικο αυτο για τους τρεις μηνες...........σημερα το μεσημερι καναμε νεο ρεκορ με 51 μελη στο φορουμ!!!!!!!
-
μαλλον υπερβολικο αυτο για τους τρεις μηνες...........σημερα το μεσημερι καναμε νεο ρεκορ με 51 μελη στο φορουμ!!!!!!!
...για χάριν του 50ου... , σε κάποια στιγμή το forum του Ακρόπολις είχε 37 μέλη...
-
παιδια συζητηση στο internet ειναι! εαν δεν θελεις να διαβαζουν ασχετοι (lurkers) τις δημοσιευσεις τοτε μην τις γραφεις. το να ψαχνεις τροπους να απομονωσεις τους νεους χρηστες δεν ειναι καθολου ωραιο και δυστυχως φανερωνει την υπαρξη κλικας. εαν αυτοι ειναι οι κανονες του forum διαφωνω. και μπορει να ειμαι νεο μελος αλλα διαβαζω πανω απο 10 χρονια 4τροχους. και δυστυχως το forum υπογραφει ως 4tf νομιζω.
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ :Χρηστες που εχουν κανει εστω 1 δημοσιευση : 1441
(Περιπου 500 χρηστες απο αυτους ειναι απο 10 δημ. και κατω)Χρηστες με μηδεν δημοσιευσεις : 1859 !!!!!!!!!
δυστυχως ειναι νομιζω το 4ο μου post.
FORUMISTIKA!!!