-
Εγώ προσωπικά εκτός από τους αγώνες που τρέχουμε εδώ στο φόρουμ, μπαίνω μόνο στο Nuerburgring με διάφορα αυτοκίνητα. Έχω πολύ καιρό να τρέξω σε αγώνα online. Άντε και καμιά φορά σπάνια να κάνω και γρήγορους γύρους. Σε αντίθεση βέβαια με το LFS που εκεί κάνω και τα 2 πολύ συχνά.
-
....Γνωριζει κανεις εαν κυκλοφορει κανενα f1 manager παιχνιδι ..?
- οχι σε site
- σχετικα νεα κυκλοφορια ( εστω 2003-2004) αρκει να μπορει να γινει upgrate
thnx in advance ...
-
οχι δεν υπαρχει αποσο ξερω.
το grand prix world f1 manager μου αρεσε αρκετα
-
Μηπως ξερετε κανενα site να δω τιμες για τιν g25 με παραγγελια απο ιντερνετ?
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Μηπως ξερετε κανενα site να δω τιμες για τιν g25 με παραγγελια απο ιντερνετ?http://www.skroutz.gr (Skroutz It
)
ΥΓ. Το μόνο f1 manager που ξέρω είναι το προαναφερθέν, το οποίο και το είχα αγοράσει τότε. Καλό ήταν, αν κι είχε αρκετά προβλήματα.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το grand prix world f1 manager μου αρεσε αρκεταΔεν ηταν και τιποτα το τρομερο θα ελεγα...
-
Μόνο από τα... συμφραζόμενα και κάτι μικρολεπτομέρειες καταλαβαίνει κανείς πως δεν πρόκειται για το real thing!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μόνο από τα... συμφραζόμενα και κάτι μικρολεπτομέρειες καταλαβαίνει κανείς πως δεν πρόκειται για το real thing!πολύ καλό. ξέρουμε τίποτα για τον χειρισμό?
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
Μόνο από τα... συμφραζόμενα και κάτι μικρολεπτομέρειες καταλαβαίνει κανείς πως δεν πρόκειται για το real thing!
πολύ καλό. ξέρουμε τίποτα για τον χειρισμό?
Το rfactor είναι, απλά έχει το mod FSONE2006 (+ τα σκινς του 2007) κι ένα ακόμα mod που δεν έχω πολυκαταλάβει. Λένε πως το plugin realff μεταμορφώνει προς το καλύτερο τον χειρισμό του rfactor, αλλά δεν είναι συμβατό με όλα τα mods.
-
ε το FSONE mod του rfactor ειναι αλλα αυτο το addon του βαζει τα skins/helmets του 2007. Απο τα καλυτερα F1 mods για pc games (εως οτου ερθουν και τα νεα μοντ του MMG)
edit:migf1 με προλαβες στο νημα
-
Όντως το reallff μεταμορφώνει πάρα πολύ ωραία το force feedback του τιμονιού. Δουλεύει σε αρκετά Mods που το δοκίμασα. Μου έκανε εντύπωση πως όταν φρενάρεις καταλαβαίνεις απο το τιμόνι πως πέφτει μπροστά το βάρος του οχήματος!!!
-
περι manager ξερω αλλα 2 , το ενα ηταν και το πιο διασημο της EAspοrts αν θυμαμαι καλα και ηταν στο ιδιο ακριβως πνευμα με το προαναφερθεν.αλλά προτιμω το grand prix world (εχει περισσοτερο βαθος αν θυμαμαι καλα)
υπηρχε και ενα αλλο με επισημη αδεια της FIA αλλα ηταν μεγαλη μαλακια αποσο θυμαμαι.
-
-
Ολοκαίνουργια έκδοση!! 108 ΜΒ είναι, μόλις την έβαλα να κατεβαίνει. Εντυπώσεις αργότερα. Link ΕΔΩ
Επίσης ενδιαφέρον έχει το **Porsche Carrera Cup 2007 1.0 **
LINK 169 MB.
Είναι το Mod στο video που είχα βάλει παραπάνω με το Big Crash (http://www.youtube.com/watch?v=bret5V85QvQ). Κατευθείαν στο νούμερο 16 του Hall of Fame! -
...θέλει μερικη δουλιτσα παραπανω σε μερικα bugs που ειναι βεβαια πταίσματα μπροστα στο ολο project αλλα δεν παυει να ειναι ενοχλητικά ...
Το ξερουν και οι ίδιοι ( δες
-
Εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά έχει αυτό το (πράσινο-κίτρινο χρώμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία) στα χόρτα που δεν με τρέλανε απο θέμα γραφικών.. Η προηγούμενη version ήταν ποιο χρωματιστή. Η χάραξη παραμένει ωραία και γενικός έχω καλή εικόνα για την πίστα. Το μόνο που με απογοήτευσε λίγο είναι το Porsche Carrera Cup 2007. Δεν με τρέλανε με την οδική του συμπεριφορά, εκτός αν μπεί το κατάλληλο setup και μεταμορφώσει εντελώς το αυτοκίνητο (που δεν το νομίζω..). Δεν ξέρω, ίσως το πολύ LFS μου έχει αλλάξει άποψη..
Αντίθετος κατέβασα το BMW 1 Challenge 2006 1.1 και μου άρεσε πολύ!
-
Δεν εχει βγει καποιο αξιολογο manager...Κ τα 2 που αναφερατε ειχαν πολλα λαθη...Ιδιαιτερα της ΕΑ που σε καποια σημεια ηταν τραγικο...
-
θα καταντησω γραφικος... αλλα αυτο που λεω οτι μου αρεσε ηταν καλο (grand prix world), και δεν υπαρχει και τιποτα καλυτερο .
τι λαθη ειχαν δηλαδη? εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι επρεπε να κλεισεις γρηγορα προσωπικο γιατι υπογραφαν ολοι αλλου και εμενες χωρις καλο προσωπικο.
-
Ειπα ιδιαιτερα της ΕΑ...Δεν ειναι δυνατον να βλεπεις 2η χρονια τον Βadoer να κερδιζει πρωταθλημα με την φεραρι κ ουτε να υπαρχουν διαφορες της ταξεως τον 30 secs στα δοκιμαστικα...Επισης στον Ουγγρικο GP παντα τερματιζουν 2 μονοθεσια...Ελεος...Το μονο ωραιο ηταν η ελευση χορηγων..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά έχει αυτό το (πράσινο-κίτρινο χρώμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία) στα χόρτα που δεν με τρέλανε απο θέμα γραφικών.. Η προηγούμενη version ήταν ποιο χρωματιστή. Η χάραξη παραμένει ωραία και γενικός έχω καλή εικόνα για την πίστα. Το μόνο που με απογοήτευσε λίγο είναι το Porsche Carrera Cup 2007. Δεν με τρέλανε με την οδική του συμπεριφορά, εκτός αν μπεί το κατάλληλο setup και μεταμορφώσει εντελώς το αυτοκίνητο (που δεν το νομίζω..). Δεν ξέρω, ίσως το πολύ LFS μου έχει αλλάξει άποψη..Δεν είναι κακό το PCC2007, απλά πάνε 'τρένο' τα Πορσικά
F1 Games/Simulators