-
Μακάρι, για να δω κι εγώ που βρίσκομαι
(για το g5 μιλάω, μη ξεχαστείς και βάλεις το g2) -
Για όσους περίμεναν ένα open-wheel sim, βγήκε demo του επερχόμενου RACE 07.
Έχει F3000, βέβαια, όχι F1.
-
-
Από τι παιχνίδι είναι αυτό;
-
GTR2, αλλά με το mod Power & Glory!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Για όσους περίμεναν ένα open-wheel sim, βγήκε demo του επερχόμενου RACE 07.Έχει F3000, βέβαια, όχι F1.
Κατεβαίνει!!!!!!!!! (αλλά με 38 )
-
Και για να το παίξω τι ακριβώς χρειάζομαι; Εννοώ προφανώς το p&g, αλλά και ποιό άλλο για να κάτσει το mod;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και για να το παίξω τι ακριβώς χρειάζομαι; Εννοώ προφανώς το p&g, αλλά και ποιό άλλο για να κάτσει το mod; -
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα μου είχαν λείψει πολύ τα open wheel. Είχα λιώσει κάποιο καιρό στο GTR και GTR2, αλλά είχε μόνο GT αυτοκίνητα. Κάποιες ανεξάρτητες προσπάθειες που είχαν κυκλοφορήσει για open wheel τελικά δεν ήταν αξιόπιστες και χρησιμοποιούσαν την υπερβολή για να δικαιολογήσουν τον τίτλο 'simulation'.
Η SimBin είναι γενικά πολύ αξιόπιστη στις προσπάθειές της και το περίμενα πώς και πώς. Το demo έχει Brands Hatch και Andrestorp, έχω παίξει μόνο F3000 (αυτό με ενδιαφέρει...) και είναι εξαιρετικό. Λογικά στο full version θα είναι ακόμα πιό βελτιωμένα τα physics.
Εχει και WTCC cars και Radical.
Ωραία μαγκιά του RACE07 είναι ότι σε online game μπορείς να προσθέσεις bots υπολογιστή, σε περίπτωση π.χ. που είναι μικρή η παρέα και θέλεις περισσότερη δράση μέσα.
-
LFS και rfactor έχουν open-wheel εδώ και πολυ καιρό και μάλιστα πολύ καλά!
@drdinho: παρακαλώ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
90-95 εδώ. edit: 110!
(πρώτη φορά που έχω πιο μεγάλη ταχύτητα από κάποιον άλλον)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
LFS και rfactor έχουν open-wheel εδώ και πολυ καιρό και μάλιστα πολύ καλάΕ, αυτά εννοούσα μη-ικανοποιητικά.
Βέβαια ίσως αν τα είχα παίξει περισσότερα να είχα άλλη άποψη, αλλά από το Μάρτιο είμαι σε πολύ πιεσμένες καταστάσεις και δεν προλαβαίνω να χ*σω.
- => έ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
2.31.241 (με σίγουρη δυνατότητα για 2.30.high προς middle, λόγω καταστρφής καλών splits) με το πρώτο Abarth στη Monza πως σας ακούγεται σαν χρόνος; Έχουμε σύγκριση να δω που βρίσκομαι;
2.30.637 (μιλάω πάντα για το abarth g5 με default setup, απλά με μειωμένα κάυσιμα στους 8 γύρους). Κατεβαίνει κι άλλο, αλλά απο δω και πέρα μου φαίνεται αρκετά δύκολο.
Λοιπόν μόλις έτρεξα 3 γύρους με default setup και ο καλύτερος ήταν στο 2:32.928 οπότε μια χαρά είσαι. 2' στη Monza δεν είναι και μικρή διαφορά.
-
6 γύρους έκανα κι εγώ, 2:31.845
-
Εμένα πάντως με πήρε 2 μέρες (2 ώρες την ημέρα) να βγάλω αυτό τον χρόνο
Ο χρήστης phaethon έγραψε:
Εμένα μου είχαν λείψει πολύ τα open wheel. Είχα λιώσει κάποιο καιρό στο GTR και GTR2, αλλά είχε μόνο GT αυτοκίνητα. Κάποιες ανεξάρτητες προσπάθειες που είχαν κυκλοφορήσει για open wheel τελικά δεν ήταν αξιόπιστες και χρησιμοποιούσαν την υπερβολή για να δικαιολογήσουν τον τίτλο 'simulation'.
[snip]
LFS και rfactor έχουν open-wheel εδώ και πολυ καιρό και μάλιστα πολύ καλά
Ε, αυτά εννοούσα μη-ικανοποιητικά.
Βέβαια ίσως αν τα είχα παίξει περισσότερα να είχα άλλη άποψη, αλλά από το Μάρτιο είμαι σε πολύ πιεσμένες καταστάσεις και δεν προλαβαίνω να χ*σω.
- => έ
Ειδικά το LFS είναι πολύ μπροστά όχι μόνο σε physics, αλλά και σε force-feedback από οποιοδήποτε simulation σήμερα. Το δε rfactor είναι φταγμένο από την ISI με μηχανή φυσικής την gmotor2, την οποία και πούλησε η ISI στην Simbin για να φτιάκει η τελευταία το GTR2. Το δε GTR χρησιμοποιεί την μηχανή φυσικής gmotor την οποία πάλιο είχε πουλήσει η ISI στην SimBin και ήταν ίδια με τη μηχανή του F1 Challenge, που είχε φτιάξει η ISI για την EA Sports.
Ωραία μαγκιά του RACE07 είναι ότι σε online game μπορείς να προσθέσεις bots υπολογιστή, σε περίπτωση π.χ. που είναι μικρή η παρέα και θέλεις περισσότερη δράση μέσα.
Αυτό και πάααρα πολλά άλλα τα διαθέτει το LFS εδώ και 3-4 χρόνια. Είναι ο μακράν καλύτερος online προσμοιωτής και δεν είναι τυχαία ο μακραν δημοφιλέστερος στο online (με μέσο όρο αρκετά πάνω απο 500 άτομα online ανά πάσα στιγμή).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτό και πάααρα πολλά άλλα τα διαθέτει το LFS εδώ και 3-4 χρόνια. Είναι ο μακράν καλύτερος online προσμοιωτής και δεν είναι τυχαία ο μακραν δημοφιλέστερος στο online (με μέσο όρο αρκετά πάνω απο 500 άτομα online αν πάσα στιγμή).Θα τα τσεκάρω μόλις λήξω το θέμα ΠΤΥΧΙΟ (σε κανα μήνα ελπίζω)...
-
Στιγμιότυπα από τον χτεσινοβραδινό αγώνα του GVR UMC (Unofficial Mini Championship): http://www.youtube.com/watch?v=bvFU9MHPgY8
-
Παίδες, το Race07 σε ποιον φάκελο αποθηκεύεται;
-
Τι εννοείς Βασίλη; Το Race 07 είναι αυτόνομος τίτλος, μπαίνει όπου το βάζει το setup του (υποθέτω).
F1 Games/Simulators