-
Το τελευταίο τεύχος του AutoSimSport έχει review για το nkPro καθώς και συνέντευξη με τους developers του Live for Speed.
Μην περιμένετε να βάλω λινκ αν δεν ξέρετε τι είναι το AutoSimSport. Γκουγκλίστε το.
-
Για εμάς που ξέρουμε τι είναι, αλλά βαριόμαστε να διαβάσουμε, δε γράφεις μια περιληψούλα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για εμάς που ξέρουμε τι είναι, αλλά βαριόμαστε να διαβάσουμε, δε γράφεις μια περιληψούλα;Ωραίο το nkPro, απίστευτο, τό'να, τ'άλλο, αλλά το GUI είναι λίγο λαλά, κι έχει bugs αντί για documentation. (Το διάβασα διαγώνια). Τα γνωστά πάνω κάτω. Επίσης έχει επιπλέον την άποψη ενός οδηγού αγώνων που δοκίμασε το nkPro. Γράφει πώς ένοιωθε το μονοθέσιο σε σχέση με ένα πραγματικό. Αρκετά εκτενές άρθρο.
Οι devs του LFS λέγανε πώς προέκυψε η ιστορία με την BMW Sauber F1. Ουσιαστικά ήταν συμφωνία ανταλλαγής μέσω της Intel. Αναφέρουν επίσης τι δεδομένα τους έστειλαν από την BMW. Και κλασσικά, δεν αποκάλυψαν καθόλου τα χαρτιά τους για το μέλλον του LFS.
-
Ενδιαφέρον!! Thanks, Αλέξανδρε!!
-
Ρε παιδιά , έχω το F1 2001 της EA SPORTS .
Μήπως ξέρετε κανενα σαιτ , με πατσάκια , για το παιχνίδι ;;;; -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Μήπως ξέρετε κανενα σαιτ , με πατσάκια , για το παιχνίδι ;;;; -
Μήπως ξέρετε κανενα σαιτ , με πατσάκια , για το παιχνίδι ;;;;ρεεεε πάρε το F1 Challenge να παίζουμε online!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Μήπως ξέρετε κανενα σαιτ , με πατσάκια , για το παιχνίδι ;;;;ρεεεε πάρε το F1 Challenge να παίζουμε online!
Καλό αλλά Ίντερνετ γιόκ ....
-
Καλό αλλά Ίντερνετ γιόκ ....
Ε όχι ρε!
Βάλε!
-
Ας πάρω την μετεγγραφή στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης και θα βάλω ADSL ....
Απο του χρόνου και εγώ F1C !!!!!!!!! -
εκδοση του ** Nordschleife ** για το F1 Challenge
http://www.bhmotorsports.com/download/4615
δε την εχω δοκιμασει ακομα
-
δε μπορω να κανω την παραπανω να δουλεψει , μαλλον ειναι για F1 2002 μονο ,οποτε μην την κατεβαζετε τσαμπα
.........
.............
...................
.............................
......................
........................κατεβαστε αυτη http://www.bhmotorsports.com/download/10905
ειναι κ@υλα.
προσοχη μονο μη πεταχτειτε εξω απο τις μπαριερες και δε μπορειτε να ξαναμπειτε στη πιστα .επισης αρχικα δεν δουλευει για τις προσθετες σεζον αλλα νομιζω ειναι απλο να μπει και στα 2004,2005.α και το σεταπ που εχει μαζι ειναι μαλακια.
-
Παιδια σημερα κυκλοφορησε το F1 2006 για το PS2...!
Oι πρωτες εντυπωσεις για αρχη ειναι αρκετα θετικες, και βεβαια ειναι σαφως πιο βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.
p.s Ενα θα πω, τοσα χρονια παιζω F1 games σε PS2 και PC, καλυτερο Monaco δεν εχω παιξει πουθενα...
-
Φανη, τι διαφορες εχει απο το 2005?
Αυτο που με χαλασε στο 2005 ειναι οτι οταν επελεγες 10ετη καριερα δεν ειχες εκφωνητη και ομιλια με τα πιτ, οπως ειχες αν εκανες απλο αγωνα/σεζον. Παιζει κατι τετοιο και στο 2006?
Εχει τιποτα εξτρα στην καριερα?
-
Ο χρήστης yannisLP έγραψε:
Φανη, τι διαφορες εχει απο το 2005?Αυτο που με χαλασε στο 2005 ειναι οτι οταν επελεγες 10ετη καριερα δεν ειχες εκφωνητη και ομιλια με τα πιτ, οπως ειχες αν εκανες απλο αγωνα/σεζον. Παιζει κατι τετοιο και στο 2006?
Τι να σου πω δεν ξερω ακομα...
Δεν προλαβα να παιξω και πολυ, μολις χθες το πηρα, απλα ετρεξα τις πιστες και δοκιμασα τα μονοθεσια για να παρω μια μικρη γευση... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Φανη, τι διαφορες εχει απο το 2005?
Αυτο που με χαλασε στο 2005 ειναι οτι οταν επελεγες 10ετη καριερα δεν ειχες εκφωνητη και ομιλια με τα πιτ, οπως ειχες αν εκανες απλο αγωνα/σεζον. Παιζει κατι τετοιο και στο 2006?
Τι να σου πω δεν ξερω ακομα...
Δεν προλαβα να παιξω και πολυ, μολις χθες το πηρα, απλα ετρεξα τις πιστες και δοκιμασα τα μονοθεσια για να παρω μια μικρη γευση...άρα δε σε βλέπω να παίζεις στο F1Challenge αύριο ε?
-
Μην χαιρεσαι εσυ, κανονικα θα τρεξω...
-
Kυκλοφόρησε το demo του F1 1979 mod για rFactor. Δε γνωρίζω αν κάποιος άλλος ασχολείται με το rFactor, πάντως είναι το μόνο sim στο οποίο σε λίγο καιρό θα ξαναζωντανέψει η μονομαχία μεταξύ Gilles και Arnoux στη Dijon.
To mod δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, μένουν οι τελευταίες πινελιές για τα graphics, ενώ τα physics και γενικά όλη την παραγωγή την επιμελείται το Team Redline, η κορυφαία επαγγελματική simracing ομάδα στον κόσμο. Εννοείται το mod θα διατίθεται ως δωρεάν download.
-
Ετοιμάσου για τιτανομαχιές, χάφτα!!!
-
Τότε κάντε κλικ στο παρακάτω link. Είναι ένα δυκτιακό παιχνίδι που άν κολλήσεις δεν ξεκολλάς. Είναι απίστευτο. Κάντε μια βόλτα από εκεί και δεν θα χάσετε!
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?6A5
F1 Games/Simulators