-
νικο το προβλημα με τη συγκεκριμενη ιστορια ειναι πως μολις μπει το μηχανακι μπροστα το 'force feedback' ειναι παρα πολυ εντονο το τιμονι πηγαινει περα δωθε αν το αφησεις.(και η φορμουλα ευθεια )
arcade καταστασεις σα να παιζεις κανονικα f1 challenge απλα κουραζεις και τα χερια σου , βασικα μαλλον δε γινεται να παιξεις simulation με αυτο γιατι δε θα καταλαβαινες που πανε τα 4.
-
Στην dte είχα δει 'μονοθέσια' BMW/Sauber, δυο-τρία από δαύτα, και εξομοιωτής ήταν το Live For Speed.
Περιττό να πω πως, λίγο μόνο που χάζεψα, όλοι τη βγάζανε εκτός πίστας την BF1!
Μια που ξέρω τις πίστες του LFS ήθελα να μπω να κάνω φιγούρα, αλλά η ουρά ήταν τεράστια.
Πάντως είναι χαζό εξ ορισμού να θες να δοκιμάσεις, έστω και σε arcade-ίστικη φάση, μία εξομοίωση F1. Πρόκειται περί φοβερής δυσκολίας. Πιο πολύ νόημα θα είχε να έχουν κάτι πιο ευκολοδήγητο, όπως την Formula BMW. Αλλά μάλλον μόνο το όνομα 'Formula 1' πουλάει.
-
Σωστός ο avel. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, επειδή τις ξέρω όλες τις πίστες απο την F1, είπα να μπω να οδηγήσω αλλά δεν το έκανα. Την Monza έτρεχε την ώρα που πήγα.
Πάντως στο LFS η BF1 είναι πάρα πολύ γρήγορη, δεν συγκρίνεται με το F1 Challenge, rFactor.. Κάλο θα ήταν και το FOX αλλά λόγω της έλλειψης Traction Control (στο F1 Challenge που είχε, δούλευε υπερωρίες!), δεν νομίζω κάποιος που θα έμπαινε για πρώτη φορά να οδηγήσει να μπορούσε να το κρατήσει, πόσο άλλωστε και την Formula 1..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πάντως είναι χαζό εξ ορισμού να θες να δοκιμάσεις, έστω και σε arcade-ίστικη φάση, μία εξομοίωση F1. Πρόκειται περί φοβερής δυσκολίας.παντως το f1 challenge που επαιξα εγω (επαιξα και Colin McRae και NFS) ηταν το ιδιο ευκολο με το PC , το μονο πιο δυσκολο ηταν στις αργες φουρκετες που το τιμονι δε σε βοηθουσε να υπολογισεις τη γωνια των τροχων.
το Colin ηταν πιο δυσκολο καθως θελει μαχη με το τιμονι.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
παντως το f1 challenge που επαιξα εγω (επαιξα και Colin McRae και NFS) ηταν το ιδιο ευκολο με το PCΔεν έχω παίξει ποτέ f1 challenge, αλλά μήπως δεν είναι τόσο 'sim' αυτό στην τελική;
Anyway, μία παρατήρηση που είχα κάνει ήταν η εξής: η συμπεριφορά οδηγού και μονοθεσίου στην F1 του LFS έμοιαζε πάρα πολύ με την αντίστοιχη του... Richard Hammond, όταν μπήκε στο cockpit της αληθινής Renault F1!
Δηλαδή αν το πάρεις λίγο στα σοβαρά το LFS, δε θα πατήσεις γκάζι τέρμα, στάνταρ θα λοκάρεις τους τροχούς συνέχεια στο φρενάρισμα και στάνταρ θα κάνεις σβούρες όταν προσπαθείς να το στρίψεις! Και στάνταρ αυτό παθαίνανε όλοι στην dte!
-
δεν ειναι sim , arcade καθαρο ειναι ειδικα με τα βοηθηματα . το ιδιο λεμε απλα επειδη ειπες για arcade
-
Απο τα comments: *super sounds *super model *great cockpit *physics handle ace *realfeel is great sounds are good
Ελπίζω να είναι αληθινά, μ' αρέσει!
-
-
Για την GTO: Μακριάααααααα!!!
-
Καινούργιο Mod Formula 1 Απο γραφικά πάντως σκίζει, να δούμε και gameplay πως θα είναι! Ελπίζω καλό. Ακόμη κατεβαίνει!
http://f1rft.110mb.com/' target='_blank
-
Και ingame καλό είναι, αν κι αυτή η Sepang δεν μαθαίνεται με τίποτα!
Είναι το μοναδικό mod αυτή τη στιγμή με τη φετινή σαιζόν της Φ1 (2008). Μόνο που όλο του το περιβάλλον είναι στα... Ουγγρικά! -
Ναι, το μόνο πρόβλημα είναι το install που είναι σε άλλη γλώσσα αλλά αν πατάς το κουμπάκι (next στα Ουγγρικά) δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
-
Προσεχώς!
Ξεκινάει πρωταθληματάκι Formula 1 απο τη GVR Team. Αναμείνατε για περισσότερες πληροφορίες εδώ!
-
Το πλάνο είναι αυτό, αλλά ήδη χάσαμε την Αυστραλία ψάχνοντας ποιο mod θα χρησιμοποιήσουμε. Τελικά καταλήξαμε εδώ. Για να μην διπλογράφουμε, όσοι ενδαφέρεστε κοιτάζετε στο linked topic της GVRt.
Να πω μόνο πως πρόκειται για χαλαρό πρωταθληματάκι χωρίς φανφάρες κι επισημότητες, με ανοιχτές σχεδόν όλες τις βοήθειες και ο καθένας χρησιμοποιεί όποιες θέλει.
-
εμένα με θέλετε?
θα είναι απίστευτοι οι αγώνες!
-
Δεν σε θέλουμε φιλαράκι....
-
επαιξα και εγω λιγο mmg και ημουν με ολα τα aids off στο 1.34!1.33 Low παει ευκολα πιστευω
-
-
Τι εννοείς κατεβαίνει κι άλλο Νίκο, από πόσο;
(δεν δείχνει χρόνο το ss) -
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
επαιξα και εγω λιγο mmg και ημουν με ολα τα aids off στο 1.34!1.33 Low παει ευκολα πιστευωΚαλός χρόνος φίλε cordoba_turbogt, αν και νομίζω πως στο MMG το tc δεν βγαίνει ποτέ τελείως off (δεν κόβω και το κεφάλι μου όμως)... τα έχει στα upgrades. 1.33.low δεν πάει εύκολα χωρίς κανένα aid. 1.32.919 έκανε χτες ο sosna με TC Level=6 στο Medium.
F1 Games/Simulators