-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
...Γυρνόντας και σβήνοντας την μηχανή πάω να βγάλω το κλειδί ..ΤΙΠΟΤΑ το κλειδί επέμενε να είναι σφηνομενο στην μίζα όπως όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία. Οτι και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το βγάλω!...Χρόνια πολλά και σε σένα!
Πριν πας συνεργείο δε δοκιμάζεις λίγο αντισκωριακό σπρέυ και αρκετή στοργή στο κλειδί;
-
drdino
Δεν το έχω δοκιμάσει. Το έχω στο default που είναι το αυτόματο κλείδωμα του χώρου αποσκευών όταν ξεκινήσεις. Και γω δεν θέλω να είμαι κλειδωμένος σε κακιά στιγμή...
Αν χρειαστώ κλείδωμα, πατάω το κουμπί.
-
Αυτό πάντως μου έκανε εντύπωση. Θυμάμαι στο προηγούμενο clio ας πούμε, ότι έλεγε πως σε περίπτωση σύγκρουσης, ξεκλειδώνει αυτόματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό πάντως μου έκανε εντύπωση. Θυμάμαι στο προηγούμενο clio ας πούμε, ότι έλεγε πως σε περίπτωση σύγκρουσης, ξεκλειδώνει αυτόματα.Ίσως και να παίζει το αυτόματο ξεκλείδωμα σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά έτσι καλοφτειαγμένο και καλογραμμένο που είναι το manual, τι περιμένεις... Λες και αγοράζεις video... Ουσιαστικά από συντήρηση λέει μόνο πως κοιτάς τα λάδια, πως αλλάζεις λάστιχο και λάμπες... Όλα τα υπόλοιπα τζιζ...
Το 20% σχεδόν του manual αφιερωμένο στα του ηχοσυστήματος...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Γυρνόντας και σβήνοντας την μηχανή πάω να βγάλω το κλειδί ..ΤΙΠΟΤΑ το κλειδί επέμενε να είναι σφηνομενο στην μίζα όπως όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία. Οτι και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το βγάλω!...
Χρόνια πολλά και σε σένα!
Πριν πας συνεργείο δε δοκιμάζεις λίγο αντισκωριακό σπρέυ και αρκετή στοργή στο κλειδί;
δοκίμασα δεν γίνεται τίποτα, το μπλοκάρισμα δίνει την αίσθηση πως είναι μηχανικό, όπως δηλαδή μπλοκάρει το κλειδί όταν η μηχανή είναι σε λειτουργεία. Για να δούμε τι κουστουμι θα μου φτιάξει ο ηλεκτρολόγος.
καλημέρα..
-
Σχετικά με το μπλοκαρισμένο κλειδί, πήγα το αυτοκίνητο στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μου και μου είπε πως πρέπει το αυτοκίνητο να παει στην peugeot. Του λέω οκ μπορείς να το πας εσύ? ΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙ μου λεεί πρέπει να το πας ο ίδιος με την άδεια και την ταυτότητα σου για να πισθούν πως δεν πρόκειται για κλοπή και τοτε να δουν τι μπορούν να κάνουν.
Αποτέλεσμα minimum 2 μερες χωρις αμάξι λόγο του κλειδίου. Μήπως να το αφήσω μονίμος επάνω?? έχω ολική και μερική κλοπή.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Σχετικά με το μπλοκαρισμένο κλειδί, πήγα το αυτοκίνητο στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μου και μου είπε πως πρέπει το αυτοκίνητο να παει στην peugeot. Του λέω οκ μπορείς να το πας εσύ? ΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙ μου λεεί πρέπει να το πας ο ίδιος με την άδεια και την ταυτότητα σου για να πισθούν πως δεν πρόκειται για κλοπή και τοτε να δουν τι μπορούν να κάνουν.Αποτέλεσμα minimum 2 μερες χωρις αμάξι λόγο του κλειδίου. Μήπως να το αφήσω μονίμος επάνω?? έχω ολική και μερική κλοπή.
Δεν έχεις το δεύτερο κλειδί? Αν σου ξεμπλοκάρουν το πρώτο και χρησιμοποιείς το δεύτερο μέχρι να ξαναπρογραμματίσουν το καινούργιο? (ή αλλάζουν όλοι οι κωδικοί από την αρχή?? Αφού δεν το έχεις χάσει υποθέτω ότι δεν υπάρχει ανάγκη να ξαναπρογραμματιστούν και τα δύο κλειδιά..)
-
Ερώτησις: σήμερα διαπίστωσα ότι το 307 μου παράγει στο ρελαντί ένα ηψίσυχνο βουητό, σαν αυτό που ακούγεται από την αντλία του τιμονιού όταν αυτό είναι στριμμένο στο τέρμα του - μόνο που στη δική μου περίπτωση το βουητό ακούγεται και όταν το τιμόνι είναι κεντραρισμένο. Όταν μάλιστα το στρίβω ελαφρά, το βουητό χάνεται στιγμιαία και επανέρχεται. Καμιά ιδέα;
-
Για έλεγξε τα υγρά του τιμονιού!
-
Τασο αλλαξα δυο μεχρι να μην κανει θορυβο!!!!
και ΔΕΝ ηταν απο υγρα....
Οποτε μαλλον αστο ετσι και συνηθησε το θορυβο!!!(αφου βεβαια κοιταξεις πρωτα τα υγρα!!)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τασο αλλαξα δυο μεχρι να μην κανει θορυβο!!!!
και ΔΕΝ ηταν απο υγρα....
Οποτε μαλλον αστο ετσι και συνηθησε το θορυβο!!!(αφου βεβαια κοιταξεις πρωτα τα υγρα!!)
Μιχάλη, δε με ενοχλεί ο θόρυβος (τι το έχουμε το σούπερ-ντούπερ ηχοσύστημα της κλάριον, δηλαδή; ). Μη μείνω καμιά ώρα χωρίς υποβοήθηση φοβάμαι. Σήμερα το πρωί πάντως δεν ακουγόταν τόσο (ή μήπως είχα πιο δυνατά τη μουσική; )
-
Νεότερα για την κλειδαριά μου!
2 επιλογές
α) Αλλάζω μόνο την μία κλειδαριά με κόστος 200 ευρώ περίπου (ολα μαζι)
β) Αλλάζω όλες τις κλειδαριές και τα κλειδιά με κόστος περίπου 230 (όλα μαζί)και τα καλύτερα για το τέλος....
η παραγγελία έγινε σήμερα στην Γαλλία και το ανταλλακτικό σε 15 ημέρες ΜΟΝΟ θα είναι στην Αθήνα!!!!!!!
Αυτοκίνητο αντικατάστασης ΔΕΝ δίνουν εκτός κι αν το αυτκινητο είναι στην εγγυηση των 2 χρονων από την peugeot assistance.
Και το καλύτερο δεν τους έχει ξανατύχη ποτέ σε 307!
αυτά.
-
'Τυχερέ'...
-
Κωσταντινε αυτη ειναι η τιμωρια σου που τοσο καιρο δεν εγραφες στο τοπικ...
σε ειχαμε ξεχασει και ενω ημουν εγω ο πρωτοπορος σε ολα (ειδικα στις ζημιες!!) και σας προλαβαινα, σε ειχα ξεχασει και σε αφησα να την παθεις πρωτος εσυ!!
Ας προσεχες!!! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σήμερα το πρωί πάντως δεν ακουγόταν τόσο (ή μήπως είχα πιο δυνατά τη μουσική; )Ρε τα υγρα τα κοιταξες λεμε?????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κωσταντινε αυτη ειναι η τιμωρια σου που τοσο καιρο δεν εγραφες στο τοπικ...
σε ειχαμε ξεχασει και ενω ημουν εγω ο πρωτοπορος σε ολα (ειδικα στις ζημιες!!) και σας προλαβαινα, σε ειχα ξεχασει και σε αφησα να την παθεις πρωτος εσυ!!
Ας προσεχες!!!Οκ δέχομαι να πληρώσω το τίμημα της απουσίας..
Πάντος νομίζω πως σιγά σιγά θα έχω πλέον ένα ολοκαίνουργιο peugeot στην τιμή των ανταλλακτικών!!!!
-
....και δεν εχω πει ακόμα τίποτα!!!!
-
Εγώ θα το άφηνα μονίμως πάνω το κλειδί και απλώς θα ξεκλείδωνα με το άλλο για να μπω μέσα.
Με την ελπίδα ότι θα το κλέψουν για να πάρω την αποζημίωση και να το ξεφορτωθώ ταυτόχρονα.
-
-
Εγώ εξακολουθώ να φτύνω τον κόρφο μου, που έλεγε η γιαγιά μου...
Ντεν έχω τέτοιο 307 καρντιά μου...
Άλλο θέμα: 3 lt Λάδια Shell Helix Ultra, βαλβολίνες (70.000 χλμ ), 15
PEUGEOT FORUM