-
βρε αθεόφοβοι παλιοροκάδες! έρχομαι στο γραφείο με τρελή δουλειά να με περιμένει, και έχετε βγάλει τα...cds σας έξω και κάνετε κόντρες; το επόμενο track day απαιτώ να γίνει με υπόκρουση derek and the dominoes (στις original εκτελέσεις, παρακαλώ, και όχι τις τρικαλινές ), και δεσμεύομαι να κατέβω με το μαύρο υπερόπλο των 55 μουλαριών, για να κάνω χρόνους κάτω των δύο λεπτών . θα έχω και το manual της haynes πρόχειρο, μήπως και καταφέρω μετά να γυρίσω σπίτι, έστω και με 3 ρόδες, αλά seb
-
Με οτι υπόκρουση θέλεις!! Αρκει να διαλέξεις την σωστή δοκιμασία για το μπορντώ!!
-
-
νικόλα, respect!
όμως εσύ, νέε μου, δεν ήσουν στη συναυλία των floyd το '88, στο ΟΑΚΑ, ε; (για να μην αναφέρω κάνα rock in athens το '84, με cure, stranglers, clash etc και αποκαλυφθούν οι ηλικίες μερικών-μερικών εδώ μέσα)
-
Εξαιρετικό άλμπουμ!Εσυ δεν ζούσες όταν βγήκε!!!
Που το θυμήθηκες βρε?!!..καιιιι γιατι αυτό?!...Υπονοείς κάτι με τον τίτλο?
-
Λοιπον επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο απο το 307 forum και το καναμε rockwave εδω μεσα παρτε καποιες φωτογραφιες απο το ανανεωμενο 307.http://users.telenet.be/sidd.viscius/307-03.jpg
-
ΑΑ και ενα ακομα: http://users.telenet.be/sidd.viscius/307-02.jpg
και ενα ψαρωτικο cc : http://perso.club-internet.fr/clcalvet/ ... GPA/307av1
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Λοιπον επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο απο το 307 forum και το καναμε rockwave εδω μεσα παρτε καποιες φωτογραφιες απο το ανανεωμενο 307.http://users.telenet.be/sidd.viscius/307-03.jpgΕμεις σαν ολοκληρωμενοι forumαδες που παρακολουθουμε ολα τα topic ειμαστε ενημερωμενοι και ειδαμε το αντιστοιχο θεμα που εχει ανοιχτει. Ευχαριστουμε παντως!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Λοιπον επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο απο το 307 forum και το καναμε rockwave εδω μεσα παρτε καποιες φωτογραφιες απο το ανανεωμενο 307.http://users.telenet.be/sidd.viscius/307-03.jpg
Εμεις σαν ολοκληρωμενοι forumαδες που παρακολουθουμε ολα τα topic ειμαστε ενημερωμενοι και ειδαμε το αντιστοιχο θεμα που εχει ανοιχτει. Ευχαριστουμε παντως!!!
Τώρα Στέλιο...δίκηο είχες...κόλαση το κάναμε το θέμα (ανεβάσαμε όμως τα στατιστικά του!! )...αλλά σε τσάκισε αυτό το 'ολοκληρωμένοι φορουμάδες'... ...που τα βρίσκει αυτό το παιδί!! Μάλλον του διαβάζει καλά ο συνοδηγός του!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον του διαβάζει καλά ο συνοδηγός του!!!Kαι ο συγκεκριμενος συνοδηγος με τη σειρα του θελει διαβασμα απο παππα!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
νικόλα, respect!όμως εσύ, νέε μου, δεν ήσουν στη συναυλία των floyd το '88, στο ΟΑΚΑ, ε; (για να μην αναφέρω κάνα rock in athens το '84, με cure, stranglers, clash etc και αποκαλυφθούν οι ηλικίες μερικών-μερικών εδώ μέσα)
foul!!! rockwave festival 1985, καλλιμάρμαρο . Το 88 στους floyd ήμουν από τους τζαμπατζήδες!!! .
Nα σας θυμίσω και κάτι άλλο, ήταν η πρώτη μεγάλη συναυλία που είδα. Ν.Φιλαδέλφια, Rory Gallagher (έφυγε ο καυμένος ), είχαν σπάσει τα πάντα. Όποιος βρει πότε κερδίζει...ΥΓ Το thread δεν έχει καμία σχέση έτσι κι αλλιώς με το 307, οπότε αν το διαλύω κι εγώ λίγο παραπάνω δεν πειράζει...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ Το thread δεν έχει καμία σχέση έτσι κι αλλιώς με το 307, οπότε αν το διαλύω κι εγώ λίγο παραπάνω δεν πειράζει...
Προσβληθηκα! Πειτε τα βρε παιδια, τι να λεει...; Θα πιασουμε την κουβεντα μετα και για το κυνηγι;;;
-
Ο Gallagher είχε έρθει το 1983 αν θυμάμαι καλά!
Πάντως εγω προτιμούσα τις συναυλίες στην Ριζούπολη!Πήδαγες εύκολα απο τον πίσω τοίχο!!
Το '88 είμασταν φυσικά στο ΟΑΚΑ!!!Αλλοίμονο!!Αλλα απογοητευτήκαμε λίγο!!
Μας αποζημίωσε το τελευταίο άλμπουμ των PF που το ακουω και το ξανακούω!! 'The water flowing,your arms around me,the endless river'!!Ε τα χρονάκια μας τα έχουμε,πως να το κάνουμε!!
ΥΓ...πάντως κάτι σε παλιμπαιδισμό μας κόβω ότι έχουμε!!Να ρωτήσουμε και κάνα γιατρό??!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Gallagher είχε έρθει το 1983 αν θυμάμαι καλά!...ή μήπως ήταν το '82; μη μου πείτε ότι είχατε πάει και σε talking heads (με support tom tom club!) στη λεωφόρο ή σε police στο sporting, γιατί θα πιστέψω ότι μπαίνετε στο φόρουμ από το κ.α.π.η. της γειτονιάς σας
όσο για τους floyd, όντως μόνο pink floyd δεν ήταν αυτό που είδαμε στο οακα, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε να λέμε κάτι στα εγγόνια μας...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξαιρετικό άλμπουμ!Εσυ δεν ζούσες όταν βγήκε!!!Σωστά, γεννήθηκα μαζί με αυτό:
Που το θυμήθηκες βρε?!!
Το ακούω σχεδόν κάθε εβδομάδα, από την αρχή έως το τέλος. Πώς να το ξεχάσω?
Ηταν απάντηση σε αυτό:
Με οτι υπόκρουση θέλεις!!
..καιιιι γιατι αυτό?!...Υπονοείς κάτι με τον τίτλο?
Οχι (τσιμπήσατε? ), απλά είναι η συνήθης επιλογή μου για καλές ακροάσεις. Δίσκος αναφοράς για αυτούς που ξέρουν (και μάλιστα έμαθα πρόσφατα για μια ειδική έκδοση από Ιαπωνία μεριά... )
νικόλα, respect!
όμως εσύ, νέε μου, δεν ήσουν στη συναυλία των floyd το '88, στο ΟΑΚΑ, ε; (για να μην αναφέρω κάνα rock in athens το '84, με cure, stranglers, clash etc και αποκαλυφθούν οι ηλικίες μερικών-μερικών εδώ μέσα)
Παραδόξως, δεν είμαι πολύ του rock, και δη των '80s, αλλά ειδικά η Ροζ Σαύρα μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Κυρίως λόγω του ότι πάντα χρησιμοποιούσαν ό,τι καλύτερο είχε η τεχνολογία της εποχής για τις ηχογραφήσεις τους και επέδειξαν πολλές νέες τεχνοτροπίες στη μουσική τους. Respect σε εκείνους λοιπόν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
[Respect σε εκείνους λοιπόν.Eχεις δει την ταινια 'ALI G IN DA HOUSE'...;
-
Χεχε, όχι, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Shamone mo-fo.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Shamone mo-fo.Εγω δεν σε εβρισα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nα σας θυμίσω και κάτι άλλο, ήταν η πρώτη μεγάλη συναυλία που είδα. Ν.Φιλαδέλφια, Rory Gallagher (έφυγε ο καυμένος ), είχαν σπάσει τα πάντα. Όποιος βρει πότε κερδίζει...
Σεπτέμβρης 1981
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ............
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Shamone mo-fo.
Εγω δεν σε εβρισα.
Μα δεν το έλεγα σε εσένα! Απλά θυμήθηκα έναν άλλο Αγγλο κωμικό που κάνει παρωδία του Michael Jackson (μεταξύ άλλων).
PEUGEOT FORUM