-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Τωρα που το σκέφτομαι πρέπει να κοιτάξω και εγώ τα λάστιχα μου γιατι έχουν 32000 χμ πάνω τους και ίσως να πλησιαζει ο καιρός να τα αλλάξω. Καμιά συμβουλή για το τι να πάρω σε 205/55/16?Pirelli P-Zero!
To εχω δοκιμασει αλλα πανω σε CLK και γ@μει!
Στο δικο μου εχω Bridgestone S-03 το οποιο ειναι επισεις πολυ καλο αλλο ΜΟΝΟ για εθνικη!Αργει πολυ να ζεσταθει(εχω και αζωτο μεσα....) αλλα μολις ζεσταθει ειναι πολυ καλο!Ααα και στο βρεγμενο γ@μει! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Γνωρίζει κανείς, 'πόσα ευρώ πιάνει' ένα μεταχειρισμένο 307 1.6 xs σε πολύ καλή κατάσταση με 60-70000 χλμ?Η 'βίβλος' που συμβουλεύονται σχεδόν όλοι (έμποροι, ιδιώτες, ασφαλιστικές εταιρίες κ.λ.π.) είναι το AUTO ΤΡΙΤΗ
http://www.autotriti.gr/ και 'κλικ' στα μεταχειρισμένα.Γενικά με λίγη υπομονή θα το δώσεις στην τιμή που θέλεις σε ιδιώτη με μετρητά. Η ανταλλαγή σε έμπορο σαφώς δεν σε συμφέρει αλλά γίνεται βέβαια άμεσα.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...Αφηστε το ετσι οπως ειναι και ξοδεψτε τον χρονο σας(που θα χασετε) τα χρηματα σας(πουθα σας τα φανε) και την προσωπικοτητα σας(που θα σας την καταρακωσουνε) σε κατι αλλο πιο εποικοδομιτικο...Ακουστε και τον γεροντα που εχει πιστοποιησει αυτην την παροιμια πολλακις...Φυσικα αλλο να κανουμε και αλλο να συζηταμεΠόσο δίκιο έχει ο σοφός γέρων Νέστορας... εεε συγγνώμη ο σοφός γέρων MDVQ! Συμφωνώ απόλυτα! (Αν και με τρώει ο κ...ς μου και μένα ψάχνοντας...)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΑΛΛΙΩΣ
Αφηστε το ετσι οπως ειναι και ξοδεψτε τον χρονο σας(που θα χασετε) τα χρηματα σας(πουθα σας τα φανε) και την προσωπικοτητα σας(που θα σας την καταρακωσουνε) σε κατι αλλο πιο εποικοδομιτικο
Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους γλουτους αγαπητοι φιλοι και πιστεψτε με οτι ειναι αδικο να επιβεβαιωσετε ΕΣΕΙΣ αυτην την παροιμια.
Ακουστε και τον γεροντα που εχει πιστοποιησει αυτην την παροιμια πολλακις .
Φυσικα αλλο να κανουμε και αλλο να συζηταμε (εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι).
Παμε ξανα λοιπον για καινουργια κολπα... ελα το κεντρο ακουει ??
Δικιο εχεις, αγαπητε, αλλα μη ξεχνας πως εδω ειναι ελλαδα! και 'επειδη την πατησαν οι αλλοι οι ασχετοι, δε σημαινει οτι θα κοροϊδεψουν και μενα που 'μαι ξυπνιος!'
... Τελικα, οποιος ειναι ξυπνιος, ακουει!
Παρτε καρτακι! Χωστε λεφτα σε κατι που θα σας δωσει ικανοποιηση ΑΜΕΣΑ! και επιπλεον θα εχετε την ικανοποιηση οτι μπορειτε να το 'πειραζετε' μονοι σας (μεχρι ενος σημειου, βεβαια!!!!)
Καλημερα μας!!
-
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΕΔΙΑΦΟΡΑ YKOHAMA A539
OXI MONO STRIBEI OXI MONO KRATAEI OXI MONO EINAI OMORFO ......ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΠΡΟΛΑΛΑΛΗΣΑΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ -
Επειδη η ιστορια με το αζωτο ειναι πολυ της μοδας (εγω το ξερω απο το ενιαιο στα ιμπιζα που ετρεχε ενας φιλος καμμια 10αρια χρονια πριν) για πες μας samael καλε μας φιλε αμα αρχισει να χανει αερα το λαστιχο τι κανουμε???
Εκει ειναι που κολλαω και δεν εχω βαλει ακομα . -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Επειδη η ιστορια με το αζωτο ειναι πολυ της μοδας (εγω το ξερω απο το ενιαιο στα ιμπιζα που ετρεχε ενας φιλος καμμια 10αρια χρονια πριν) για πες μας samael καλε μας φιλε αμα αρχισει να χανει αερα το λαστιχο τι κανουμε???
Εκει ειναι που κολλαω και δεν εχω βαλει ακομα .Kανονικα ΔΕΝ πρεπει να συμληρωσεις με αερα.Ομως υπαρχουν πολλα βουλκανιζατερ πλεον με αζωτο.Δεν πιστευω να δυσκολευτεις να βρεις ενα και να συμπληρωσεις.....Σε περιπτωση αναγκης νομιζω οτι μπορεις να βαλεις και αερα αλλα ειναι λιγο επικυνδινο απο αποψη συμπεριφορας στο δρομο
-
Ευχαριστω φιλε για την αμεση απαντηση.
ΟΚ καλο ειναι και με αερα κοπανιστο(η μαλλον συμπιεστο) θα ζησουμε και χωρις αζωτο..Τοσα χρονια τα καταφερναμε.... -
Αααα τωρα που θυμιθηκα!!Ακομα περιμενω μια απαντηση σχετικα με το ηχοσυστημα μου(Δεν γραφει Clarion πουθενα)...Τι λενε οι ειδικοι?!?
-
Εκει ειναι που κολλαω και δεν εχω βαλει ακομα .Kανονικα ΔΕΝ πρεπει να συμληρωσεις με αερα.Ομως υπαρχουν πολλα βουλκανιζατερ πλεον με αζωτο.Δεν πιστευω να δυσκολευτεις να βρεις ενα και να συμπληρωσεις.....Σε περιπτωση αναγκης νομιζω οτι μπορεις να βαλεις και αερα αλλα ειναι λιγο επικυνδινο απο αποψη συμπεριφορας στο δρομο
ΣΥΓΝΏΜΜΗ,αλλά επειδή δηλώνω άσχετος περί του θέματος,τι κάνει το άζωτο στα λαστιχάκια?
-
Θεωριτικα προσφερει καλητερο κρατημα,λιγοτερο θορυβο κυλισης και χαμηλωτερες θερμοκρασιες στα ελαστικα.
-
Μπά....
το μόνο που προσφέρει είναι λιγότερες φθορές λόγω του ότι δεν υπάρχει οξυγόνο (οξείδωση των μεταλλικών στοιχείων του ελαστικού)
όλα τα άλλα είναι $%$#%
Δείτε και εδώ...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=567 -
Αινιγμα:
Το 307 μου έχει κάνει 3000 χλμ.
Απο σήμερα το πρωϊ στις 1800 στροφές ακούγετε ένας μικρός συντονισμός (σφυριγματάκι) που σταματάει μετά στις 1900 - 2000 στροφές. Τι είναι?
δεν πιστεύω να είναι ο Δον ΖΟΥΑΝ??????
καλημέρα στην πολύ καλή παρέα μας..
Πι. Ες. Το δικό μου 307 είναι πλέον το ταχύτερο του topιc μας γιατί έχει παιδικό full bucket, full racing καθισμα για την μικρή...Και μάλιστα τοποθετημένο πίσω δεξιά για να εκτελή, η μικρή, χρέη συνοδηγού.. Σκέφτομαι να το τοποθετήσω και χαμηλότερα για καλύτερο συνολικό κέντρο βάρους
-
λοιπόν, για να εξηγούμαστε, φίλε κωνσταντίνε, το ζοάν ΔΕΝ παράγει σφύριγμα, αλλά τρίξιμο (σαν να σέρνεις λαστιχένια σόλα στο δάπεδο, όπως το είχε περιγράψει και ο dev). σύμφωνα με τις πηγές μου θα το ακούσεις σε περίπου 1000 χμ στο σχετικά απότομο άφημα του συμπλέκτη ή σε σχετικά απότομο πάτημα του γκαζιού από χαμηλές ταχύτητες. επειδή όμως είναι χειμώνας και μάλλον θα έχεις κλειστά τα τζάμια, μπορεί να το καταλάβεις την άνοιξη πλέον αύριο θα ξέρω να σας πω αν έχει έρθει επιτέλους το καινούργιο ζοάν, που θα λύνει οριστικά το πρόβλημα (να το δω και να μην το πιστέψω).
όσο για τον συντονισμό, πιο αρμόδιοι να σου απαντήσουν είναι οι άλλοι της παρέας, γιατί απ' ό,τι έχω καταλάβει το δικό μου είναι το μοναδικό που δεν συντονίζει (θαύμα!). αν και, για να είμαι ειλικρινής, την περασμένη βδομάδα κάτι άκουσα κι εγώ στις 2.800 στροφές, αλλά μόνο όταν κατέβαιναν εκεί από ψηλότερα, και όχι όταν ανέβαζα στροφές. το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο σταμάτησε όταν ο κινήτηρας ζεστάθηκε, και έκτοτε δεν ξαναπαρουσιάστηκε...
-
Δηλαδη φιλε kkot εσυ που νομιζεις οτι βαζω εγω την δικη μου μικρη??σε σκαμνακι η σε αιωρα???Για να μαθεις λοιπον σε πληροφορω οτι το δικο μου παιδικο φουλ μπακετ ραισινγκ καθισματακι ειναι και απο ανθρακονηματα και ετσι εχασες το τιτλο του ταχυτερου ατακα και επιτοπου ,ενα τιτλο που τον κατεχω απο ιδρυσεως τοπικ .
Και για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουντε οι παλιοι 210+στον Σηριο ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ!!!!!!!(ειχε και αλλο γκαζι αλλα δεν το πατησα για να μην σας στεναχωρησω )
Παμε παρακατω.
Το σφυριγμα που ακους ειναι μαλλον απο κανενα ιμαντα οποτε αναλογα πρατεις
ΚΑΙ ΝΑΙ φιλε τασο,
αυτος ειναι ο περιβοητος συντονισμος που λεμε και συνηθως το κανει απο πανω προς τα κατω.
Σε αλλους ειναι πιο εντονος σε αλλους λιγοτερο και δεν μπορω να καταλαβω απο που διαολο προερχεται.Η πιο υποπτη πηγη ειναι κατα την γνωμη μου η εξατμιση (απο που ομως???) και ελπιζω με ολη μου την ψυχη να μην ειναι ο στροφαλος!!!
Στο παλιο κουναγε ολο το αμαξι στο καινουργιο ειναι αναιπεσθητος.
Και κατι αλλο .
Στο ρελαντι δεν σας κουνιετε το αυτοκινητο(ενταξει δεν βαραμε και φραπε)
αλλες φορες λιγο και αλλες πιο εντονα???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
αυτος ειναι ο περιβοητος συντονισμος που λεμε και συνηθως το κανει απο πανω προς τα κατω.προφανώς δεν με είχε απασχολήσει ποτέ γιατί δουλεύω μονίμως τον κινητήρα πάνω από τις 5000
Στο ρελαντι δεν σας κουνιετε το αυτοκινητο(ενταξει δεν βαραμε και φραπε) αλλες φορες λιγο και αλλες πιο εντονα????
η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιο ψιλοκραδασμοί, αλλά με 100άρα βενζίνη έχω την εντύπωση ότι το φαινόμενο μετριάζεται έως και εξαφανίζεται. μήπως αυτό εννοούν όταν μιλάνε για πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα με τις καινούργιες βενζίνες; στην επόμενη αλλαγή λαδιών θα δοκιμάσω και full συνθετικά (προς το παρόν είμαι με 10/40 ημισυνθετικά) μήπως παίξει κι αυτό κάποιο ρόλο... αναρωτιέμαι αν οι βάσεις της μηχανής ήταν πιο μαλακές, θα εξαφανίζονταν τελείως οι κραδασμοί; αλλά τότε θα αλλάζαμε ζοάν κάθε βδομάδα, σωστά;
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δηλαδη φιλε kkot εσυ που νομιζεις οτι βαζω εγω την δικη μου μικρη??σε σκαμνακι η σε αιωρα???Για να μαθεις λοιπον σε πληροφορω οτι το δικο μου παιδικο φουλ μπακετ ραισινγκ καθισματακι ειναι και απο ανθρακονηματα και ετσι εχασες το τιτλο του ταχυτερου ατακα και επιτοπου ,ενα τιτλο που τον κατεχω απο ιδρυσεως τοπικ .
Εχμμμμμ πρεπει να σκεφτώ κάτι άλλο
Το σφυριγμα που ακους ειναι μαλλον απο κανενα ιμαντα οποτε αναλογα πρατεις
Αν κρίνω δηλαδή από τα λεγόμενα σου όπως και του φίλου tazz μάλλον να μην κοιμάμε ησυχος ε?. Θα δω και αν μου το κάνει τ απογευμα φευγοντας απο το γραφειο και βλεπουμε. Επίσης από χθες μου γράφει και ICE ALERT! πσσσσ.. χλιδή...
MDVQ θα το βάλω στα μέγαρα για να γίνει και το δικό μου γρήγορο
-
Κωνσταντινε και παλι διαλεξες λαθος τροπο
Θα το βαλουμε και μεις στα Μεγαρα και θα εισαι παλι απο πισω μας!!!!
Τι μπορουμε να κανουμε για σενα για να σε κανουμε να αισθανθεις ομορφα???
Πεστο και εγινε
Samael απο οτι βλεπω ψηφιακη μηχανη εχεις.Τραβα μια φωτο να σου πουμε σιγουρα εμεις οι ειδικοι τι μαρκα ειναι το μηχανημα(αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι clarion ).
Φιλε frixos για το θεμα του αζωτου που τοσο πολυ αναλυθηκε σε αλλα τοπικ η ουσια ειναι μετα απο χρηση σε αγωνες(ρε παιδια τι αναλυση ειναι αυτη που πεφτει σε αλλα τοπικ μας κανουν και αισθανομαστε εντελως ηλιθιοι, κατα την γνωμη μου κανουν κοντρες για το ποιος ειναι πιο καταρτησμενος θεωριτικα απο τον αλλο και ουσια μηδεν τις πιο πολλες φορες) αποδειχτηκε οτι κραταει σταθερη την πιεση του μεχρι το τελος του αγωνα.
Στον δρομο δεν ξερω τι κανει απλα ειναι κατι φτηνο και σιγουρα δεν κανει κακο οποτε αλλο ενα θεμα που αξιζει να ασχοληθουμε. -
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΝ ΠΗΓΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
.......
...βγαλε καμμια καλη φωτογραφια απο το καρτακι, βρεεεεεεεε!
PEUGEOT FORUM