-
Ο χρήστης klou έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι παιδιά.
Αν βλέπατε τις φωτογραφίες του peugeot 307 ( το καινούργιο! ) θα παθαίνατε πλάκα. ου τύχη, η αντιπροσωπεία που πήγα το αυτοκίνητο για να το ελέγξει , το είχε η ίδια επισκευάσει και κρατούσε αρχείο!
Το αυτοκίνητο είχε διπλώσει στα 2 , είχε χτυπήσει ακριβώς στη μέση, κολώνα και σασί.
Τυχερός δηλαδή και το στείλαμε από εκεί που ήρθε.Παρείγγηλα μια καινούργια έκδοση xs και τελείωσα
15500 όλα μαζί με πινακίδες και χρώμα.
Τι λέτε;Εντάξει , ξεφύγαμε λίγο στην τιμή αλλά πιστεύω είναι καλύτερα.
1400cc , δεν έχω καταλήξει για xs ή xt απλώς. Ο εξοπλισμός του πάντως με ικανοποίησε.
Ξέρω ότι έχετε ένσταση στα Κυβικά, αλλά μου τελειώσαν τα λεφτά παιδιά, τι να κάνω:)Δεν πρόλαβα να σου απαντήσω εγκαίρως, αλλά πολύ καλά έκανες.
Μια ασφαλιστική εταιρία δεν αποζημιώνει ολόκληρο αυτοκίνητο αν δεν είναι πραγματικά για πέταμα, και η επισκευή του θα της στοιχίσει περισσότερο από την εμπορική του αξία.Η μόνη περίπτωση που αξίζει να εξετάσουμε για αγορά από ασφαλιστική εταιρία, είναι αυτοκίνητο το οποίο κλάπηκε, αποζημιώθηκε ο ιδιοκτήτης και η ασφαλιστική εταιρία το βρήκε και το πουλάει η ίδια, αφού έχει περάσει στην κατοχή της.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου 307!
-
Βέβαια! Kαλά έκανες και πήρε καινούριο. Έχεις και εγγύηση κιόλας, μια χαρά!!
nakata34, για το ζουάν το μόνο νεότερο που βλέπω στο laser είναι ότι βάζουν το κεραμικό σετ. Απο κει και πέρα, τι να σου πω...
-
Ευχαριστώ πολύ!
Τώρα απλώς πρέπει να μην το σκέφτομαι γιατί 10 εργάσιμες μέρες μου φαίνονται σαν 3 χρόνια! Έχω μερικές ερωτήσεις/απορίες:Για το χρώμα τι γνώμη έχετε; Είναι Γκρί Fer.
Σε ένα βιβλιαράκι διαβάζω για μια υποδοχή μπροστά που μπορείς να συνδέσεις το mp3 σου και να παίξει από το ηχοσύστημα. Τι ακριβώς να είναι και πώς λειτουργεί;
Όταν το αμάξι λειτουργεί με clima αναμένο, καίει πολύ περισσότερη βενζίνη;
Γενικώς από την εμπειρία σας, πόσο καίει το 1.4;Αξίζει να βάλω δερμάτινα καλύματα και όχι σαλόνι; Αναφέρομαι σε ολόκληρα καλύματα που καλύπτουν όλη την επιφάνεια μπρος/πίσω του καθίσματος.
Είναι πολύ ακριβά τα ανταλλακτικά του;
Το μπροστινό ντουλαπάκι είναι αλήθεια ψυγείο;
Αυτά μέχρι στιγμής! ( Νομίζω είναι μια καλή πρόοδο ώστε να μην το σκέφτομαι
) -
Καλό χρώμα είναι, δεν φαίνεται και η βρωμιά...
Blue Recife όμως είναι το καλύτερο!!!
Για την υποδοχή να σου πει άλλος, εγώ έχω προ-f/l οπότε γιοκ. Αν και κάτι ετοιμάζω...Το ότι καίει παραπάνω, καίει. Μέσα στην πόλη μπορεί και 1 λίτρο παραπάνω στα 100. Σε συνθήκες ταξιδίου, μικρότερη διαφορά, γύρω στο 0,3. Αλλά όσο και να ήταν, με τπτ δν μπορείς να ταξιδεύεις χωρίς αρκουδίσιον, είναι και θέμα ασφάλειας.
Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις το βελούδινο σαλόνι. Μπες σε δερμάτινο το καλοκαίρι ή τον χειμώνα, και θα δεις...
Το ντουλαπάκι ναι, είναι και ψυγείο. Έχει έναν αεραγωγό, που πρέπει να τον ανοίξεις βέβαια, και τον κλείνεις τον χειμώνα (εκτός αν θέλεις να ζεσταίνεις σοκολάτα ή καφέ... )...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Blue Recife όμως είναι το καλύτερο!!!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!
-
Έτσι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι...+1
-
nakata34, αν πας από αντιπροσωπεία μεριά, πρόσεχε να βάλουν ζουαν με κωδικό 1712C1. Eίναι το κεραμικό και υποτίθεται ότι κάνει δουλειά.
-
Ο χρήστης klou έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!Λοιπόν το χρώμα που επέλεξα είναι το Γκρί Fer , αλλά νομίζω ότι έκανα βλακεία στην επιλογή του σαλονιού.
Επέλεξα όχι το ανοιχτόχρωμο, αλλά το σκούρο γκρί βελούδο και αντί αλουμίνιο, επέλεξα ξύλο γιατί μου άρεσε πολύ. Βασικά το αλουμίνιο ήταν στην έκδοση xs που είχε μερικά εξαρτήματα εσωτερικού χώρου λιγότερα, οπότε διάλεξα την xt που βγαίνει αποκλειστικά με βελούδο και ξύλο.Αυτό που παρατήρησα πάντως στο test drive Και ξέχασα να αναφέρω, είναι ότι το αμάξι είναι αθόρυβο! Αυτό πολύ καλό
Kαλοτάξιδο λοιπόν!
Το δικό μου C4 1.6 είναι gris fer με ανοικτό μπεζ σαλόνι. Είναι όλα τα λεφτά.
Τους το ζήτησα εγώ όμως κ επέμεινα στο σαλόνι. Μετά από 18 μήνες δεν έχει λερωθεί καθόλου. Το ξύλο για μένα δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.σαν αυτό:
-
Ο χρήστης nakata34 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΟΥΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΕΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑΚαμιά σχέση με κραδασμούς τα 'γνωστά'?
-
Το κελάηδημα εννοεί...
-
Συντονίζει σε κάποιες συγκεκριμένες σ.α.λ. ή κάτι άλλο?
Αν είναι αυτό πρέπει να το έχουν αρκετά (όχι μόνο 307).... -
Δεν είναι συντονισμός. Όταν ξεκινάς, με την σχετική κίνηση της μηχανής πάνω στις βάσεις της κουνιέται και το ζουάν και τρίζει (ή κελαηδά).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι συντονισμός. Όταν ξεκινάς, με την σχετική κίνηση της μηχανής πάνω στις βάσεις της κουνιέται και το ζουάν και τρίζει (ή κελαηδά).Κάτι έχουν βρει γι αυτό στο PSClub.
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.p ... ab87deacae
-
Elteo : Εγώ είδα το gris fer με σκούρο γκρί βελούδο και ήταν σκέτη ομορφιά. Νομίζω ότι το μπέζ πηγαίνει περισσότερο με το blue! Βεβαίως , γούστα είναι αυτά. Επίσης, δεν ξέρω, το ξύλο μου κάνει μεγαλύτερη αίσθηση.
Μου αρέσει πολύ η αντίθεση που κάνει με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Δηλαδή, έξω η μάσκα έχει πολύ επιθετική θα έλεγα όψη που υποδηλώνει αγωνιστική διάθεση, ενώ μόλις μπαίνεις μέσα βλέπεις την άλλη όψη του αυτοκινήτου. Η πολυτέλεια που υποδηλώνει το ξύλο και το βελούδο. Αλλά όπως είπα και στην αρχή, αυτά είναι γούστα!Και μια φώτο εδώ -> http://img64.imageshack.us/img64/2210/nonolebo9cn.jpg
drdino: Τι εννοούσες πρίν όταν είπες ότι δεν γίνεται να ταξιδεύεις χωρίς aircondition γιατί είναι θέμα ασφάλειας; Από που προκύπτει αυτό;
Προς υπόλοιπους: Γνωρίζει κανείς για τη δυνατότητα σύνδεσης ενός mp3 player στο μανίσιο ηχοσύστημα;
Αν αλλάξω ηχοσύστημα, γίνεται να το συνδέσω με το χειριστήριο στο τιμόνι και να φαίνονται οι ενδείξεις του στην Οθόνη του αυτοκινήτου; -
Ο χρήστης klou έγραψε:
Γνωρίζει κανείς για τη δυνατότητα σύνδεσης ενός mp3 player στο μανίσιο ηχοσύστημα;Αν είναι πλέον το ίδιο με του C4, τότε υπάρχει τέτοια δυνατότητα, θα πρέπει να σου ενεργοποιήσουν το line in στο διαγνωστικό και να προσθέσεις ένα καλωδιάκι.
Αν αλλάξω ηχοσύστημα, γίνεται να το συνδέσω με το χειριστήριο στο τιμόνι και να φαίνονται οι ενδείξεις του στην Οθόνη του αυτοκινήτου;
Ναι, με χρήση προσαρμογέα (με κόστος συνήθως από 100 έως 150
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν είναι συντονισμός. Όταν ξεκινάς, με την σχετική κίνηση της μηχανής πάνω στις βάσεις της κουνιέται και το ζουάν και τρίζει (ή κελαηδά).
Κάτι έχουν βρει γι αυτό στο PSClub.
Ακριβώς τα ίδια κι εδώ... μα ακριβώς!
Peugeot 307/407 forum, σελίδα 244.
Κάνει και για 206 1.6.
Επίσης, κατόπιν υποδείξεως του leonp, πολύ καλύτερο, κάποιο γραφιτούχο σπρέυ.
-
nidosan, δεν παλεύεται φίλε μου.
ό,τι και αν αλλάξω, πάλι έχει ξαναέρθει ο θόρυβος... αλλά δεν πειράζει, έχει άλλα καλά το αμάξι...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κάτι έχουν βρει γι αυτό στο PSClub.
Ακριβώς τα ίδια κι εδώ... μα ακριβώς!
Όπως κι εδώ: [αναφερόμενοι πάντα στη δική σου, διάσημη πλέον, λύση]
-
Σκέφτομαι to myphone.gr και το ellinadiko.com!
PEUGEOT FORUM