-
(κερδιζει οποιος πατησει φρενο πιο δυνατα?)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλοτάξιδη!Μιχάλη μπορεί να είναι πιο βαρύ από το 307, αλλά θυμίσου ότι έχει και περισσότερη ροπή (τα 200 κυβικά παραπάνω κάνουν δουλειά).
plus 15hp...
-
Εξανεμίζονται από το περίσσιο βάρος, Σάββα. Η ροπή όμως κάνει τη διαφορά στις μεσαίες στροφές (believe me, I know). &
-
δεν αντιλέγω αλλά σκέψου ότι :
(πάντα λεει την αλήθεια η αναλογία αυτή)
307 1.6 5d -> 10,7kg/hp
407 1.8 4d -> 11,2kg/hp
-
Μα το λέει ο άνθρωπος, ότι είναι λίγο πιο αργό από το 307.
Για τη ροπή μίλησα επειδή του φάνηκε λιγότερο ψόφιο απ'ότι περίμενε.
Αμάν!
-
E ρε κίνηση το φόρουμ...
btw, σήμερα κοίταγα τα υγρα της κρεμαγιέρας, και τα μπάζα έχουν βάλει γύρω στους 3 πόντους στην βέργα παραπάνω.Αύριο θα τα ακούσουν!!!
-
Kαλοτάξιδο ''πλοίαρχε''...
-
Μα το λέει ο άνθρωπος, ότι είναι λίγο πιο αργό από το 307.Για τη ροπή μίλησα επειδή του φάνηκε λιγότερο ψόφιο απ'ότι περίμενε.
Αμάν!
ΡΕ τι πίνεις?
Διαφώνησα εγώ στο θέμα ροπή? Εγώ είπα απλά ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά από το 1600άρι 307.
-
Οχι, είπες ότι έχει 15 άλογα παραπάνω.
Δε θα μας τρελάνεις βραδιάτικα, κύριε.
-
Οχι, είπες ότι έχει 15 άλογα παραπάνω.Δε θα μας τρελάνεις βραδιάτικα, κύριε.
KAI 15 άλογα παραπάνω εκτός της ροπής των +200cc....πώς αλλιώς να το πω την άνα μου μέσα...
plus = επιπλέον, συν
-
Ρε άει παράτα μας.
-
Εξανεμίζονται από το περίσσιο βάρος, Σάββα. Η ροπή όμως κάνει τη διαφορά στις μεσαίες στροφές (believe me, I know). &To οποιο αντισταθμιζεται απο την αεροδυναμικη μπαουλου που εχει το 307 Νικο.
Το 307 απο τα 170 και πανω ανεβαζει μεν αλλα πρεπει να εχεις και λιγη υπομονη.
Το γραφαμε και παλια οτι οταν περνανε διαφορα 1400αρια διπλα καντε τους Κινεζους σε τελικη!!!!
Σε μια μικρη κατηφοριτσα του ανεβασα λιγο στροφες και κοιταξα φευγαλεα το κοντερ.
Λεω απο μεσα μου 'ειδες ρε παιδι μου τι κανει το βαρος,το γονατιζει .ουτε 140χλμ δεν προλαβε να πιασει'.
Μετα απο λιγο συνειδητοποιησα οτι εκει που εχει τα 140 το 307 , εχει τα 180 το 407.
Το κοντερ του γραφει 250 και στα 180 η βελονα ειναι εκει που ειναι τα 140 του 307!!!!.
Και ολα αυτα ησυχα και αβιαστα!!!!!
Φιλαρακια δεν ειναι το παν το γκαζι.
Εξαλλου σε αυτην την κατηγορια επιδοσεων ειναι σχεδον ιδια ολα.
Αν δεν εισαι κοντρακιας(σιγα μην επαιρνες 307 ή 407 ή οτι αλλο τετοιο) το ενα και τα δυο δευτ/τα δεν εχουν καμμια σημασια.
Κατα την ταπεινη μου αποψη ή κανεις την υπερβαση και παιρνεις πραγματικα γκαζια (εμενα μονο ενα Subaru 330 με εντυπωσιασε) ή παιρνεις κατι ολοκληρωμενο κατα την αποψη σου.
Δεν διαλεγεις με βαση το δευτ/τα που ειναι πιο γρηγορο ή πιο αργο το ενα απο το αλλο.
Ασε δε που αμα εχεις μηχανακι(εγω εχω) ολα ειναι για τα μπαζα απο επιδοσεις!!!
Α..και δεν εχει τελικα cruise control.Μου ειχαν πει οτι τα καινουργια ερχονται ετσι απο μαμα αλλα τελικα δεν.... -
Α...και κατι για αυτον που ξερει ποιον εννοω
Μην νομιζεις οτι θα ψαρωσουμε οταν δουμε οτι εντος ολιγου (οταν θα φτασουμε τις 307 ντε...) θα μας κλειδωσεις το θεμα ή θα το εξαφανισεις.....
Ηδη σε εχουμε προλαβει και εχουμε καταγγειλει αρμοδιως τις υπουλες προθεσεις σου.
Και προσεχε σημερα.....τι θα τρως...αν διαπιστωσεις καμμια παραξενη γευση ....αστο καλυτερα στο πιατο!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
....Α..και δεν εχει τελικα cruise control.Μου ειχαν πει οτι τα καινουργια ερχονται ετσι απο μαμα αλλα τελικα δεν....Τι να το κάνεις??
Και εγώ που το έχω δεν το χρησιμοποίησα ποτέ εώς σήμερα.... -
ε όχι και τι να το κάνεις...
στα ταξίδια μου είναι must. Με ξεκουράζει πολύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε όχι και τι να το κάνεις...στα ταξίδια μου είναι must. Με ξεκουράζει πολύ.
Aπο αυτή την άποψη συμφωνώ άσχετα αν δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε ταξίδι....(ξεχνάω ότι το έχω κιόλας...πάντα λέω σε κάποιο ταξίδι να το χρησιμοποιήσω και πάντα το ξεχνώ... )
Αλλά στην πόλη που κινούμαι κατά κόρον είναι ανώφελο σύστημα... -
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Aπο αυτή την άποψη συμφωνώ άσχετα αν δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε ταξίδι....(ξεχνάω ότι το έχω κιόλας...πάντα λέω σε κάποιο ταξίδι να το χρησιμοποιήσω και πάντα το ξεχνώ... )
Αλλά στην πόλη που κινούμαι κατά κόρον είναι ανώφελο σύστημα...μα εννοείται ότι δεν το χρησιμοποιούμε στην πόλη!
είναι επικίνδυνο και δεν προορίζεται για εκεί αλλά για ανοικτούς δρόμους όπως οι ΕΟ. Αυτό είναι αυτονόητο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλλά στην πόλη που κινούμαι κατά κόρον είναι ανώφελο σύστημα...μα εννοείται ότι δεν το χρησιμοποιούμε στην πόλη!
είναι επικίνδυνο και δεν προορίζεται για εκεί αλλά για ανοικτούς δρόμους όπως οι ΕΟ. Αυτό είναι αυτονόητο!
Συμφωνώ...
-
Μιχάλη καλορίζικο και καλοτάξιδο! (και πάλι)
-
Εγώ έχω καλομάθει με cruise control, δε νομίζω να πάρω ξανά αμάξι χωρίς (τουλάχιστον όχι το καθημερινής μετακίνησης )...
PEUGEOT FORUM