-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ή. μπορεί να με περιμένουν αργότεραή να φάνηκα τυχερός ή να τα έχουν διορθώσει
Μιχάλη να το σκίσω ή να περιμένω κι άλλο?
Η ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ!!!!!
Αρχισε να το ανοιγεις σιγα σιγα και κατα την γνωμη μου αλλαξε του και λαδια(εστω αυτα που βαζει η Peugeot).
-
-Ποιές aftermarket ζάντες 16' και 17' ξέρετε να βγαίνουν σε αυτό, να μη χρειάζονται δηλαδή προσθήκες?
!!
Αυτες που ξερω σιγουρα φιλε ειναι οι tecnomagnesio(τις οποιες και εχω) και υπαρχουν σε 16 και 17 ιντσες.Ειναι λιγο βαριες ομως αλλα πολυ ανθεκτικες.Τηλ απο κει που τις πηρα210/5762917.
ποιο μοντέλο έχεις βάλει?
-
Μιχαλη, αφου οι κινητηρες ειναι στρωμενοι, αυτο δεν σημαινει οτι εχουν ηδη δουλεψει καποιοες ωρες στο εργοστασιο και τους εχουν αλλαχτει τα πρωτα λαδια κι εχουν φυγει τα γρεζια?
-
Φιλε frixo δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειναι το detroit.
εχουν πολλες ακτινες αλλα τωρα που ρωτησα(οταν τις πηρα μονο αυτο υπηρχε) μου ειπαν οτι εχουν και αλλα σχεδια.
Νικο ετσι λενε για τα μοτερ αλλα δεν βλαπτει να φυλας τα ρουχα σου για να τα εχεις...ολα -
Κι εγώ ήθελα να αλλάξω λάδια στα 2.000 και στα 5.000 πρώτα χλμ. και μάλιστα εκτός από τα λάδια προθυμοποιήθηκα να πληρώσω και την αλλαγή για σιγουριά, μου είπαν όμως στο εξουσιοδοτημένο της Peugeot που πηγαίνω ότι δεν έχει νόημα, ότι κι αυτοί στα δικά τους έκαναν την πρώτη αλλαγή στα 10.000 και τα 'σκίζουν' από την πρώτη μέρα χωρίς πρόβλημα. Επίσης μου είπαν ότι από το εργοστάσιο ο κινητήρας έρχεται με 'πρωτογενές ορυκτέλαιο' και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακολουθώ λοιπόν το στάνταρ: Κάθε 10.000 χλμ. συνθετικά Shell Helix Ultra.
-
Καταρχην να σας πω οτι χαρηκα που επιτελους γνωρισα τους ανθρωπους που τυχαινει μερικες φορες να μιλαω καθημερινα περισσοτερο απ’ότι με τον πατερα μου! (που λεει ο λογος)
Οσο για τις 17αρες μη μασατε… Είναι αψογες και δεν επιβαρυνουν τις επιδοσεις του αυτοκινητου. Αυτό μπορω να το πω εχοντας οδηγησει και αλλα 307. Από εκει και περα αλλαζει προς το καλυτερο η αισθηση του τιμονιου λογω χαμηλοτερου προφιλ και δεν 'κοπαναει'… Αν δεν ηταν του Μιχαλη θα ελεγα ότι είναι και πανεμορφες αλλα… δεν το λεω!
Για το ρονταρισμα λεω σκιστε τα! Peugeot ειναι, δεν μασανε!
Μια συνταρακτικη αποκαλυψη θελετε;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μια συνταρακτικη αποκαλυψη θελετε;Ναι!
Ναι!
ΝΑΙ! -
O ΜDVQ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝΤΩ 307 ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΣΑΥΡΟ307....
Τα σχολια δικα σας....
-
Αυτό πάλι είναι από τ’ Άγραφα! Ή μήπως απ’τη Γκιώνα;
-
Eιναι απο την peugeot! Απ'οτι ειδα ηταν αυθεντικη η μινιατουρα!
Αυτο μας λεει και ποιο ειναι το πιο ομορφο χρωμα... το σαυρι!
-
μαλλον το εβαλε για να χρυσωσει το χαπι στη γυναικα του... σαυρι 307 δεν θες? νατο!
μιχαλη περιμενω ακομα προταση για 205/50/15 για 306 gti... καμια ιδεα?
Η κοπελα μου χθες βρεθηκε ενα βημα πριν τη μετα θανατον ζωη και δεν το καταλαβε. Οδηγησε το γκολφ 1.4 της μαμας της και μου ειπε οτι εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα απο το 307. Της φανηκε δε, εξισου γρηγορο... Κρατηθηκα και δεν τη σκοτωσα... απαντησα μονο :'α, ναι?'
-
μαλλον το εβαλε για να χρυσωσει το χαπι στη γυναικα του... σαυρι 307 δεν θες? νατο!μιχαλη περιμενω ακομα προταση για 205/50/15 για 306 gti... καμια ιδεα?
Η κοπελα μου χθες βρεθηκε ενα βημα πριν τη μετα θανατον ζωη και δεν το καταλαβε. Οδηγησε το γκολφ 1.4 της μαμας της και μου ειπε οτι εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα απο το 307. Της φανηκε δε, εξισου γρηγορο... Κρατηθηκα και δεν τη σκοτωσα... απαντησα μονο :'α, ναι?'
Να τη χωρησεις αφου της εξηγησεις οτι το 307 ειναι αντρικο αυτοκινητο το οποιο μπορει και να ικανοποιησει οδηγικα και οχι μονο δυναμικες γυναικες. Το golf ειναι ενας ξενερωτος και κρυοκ_λος γερμαναρας για τα κοριτσακια με μαμα και μπαμπα, κηπο, πισινα και λεφτα.-
-
to golf μονο για κοριτσακια? ε, οχι βεβαια.. το παιρνουν ολοι οι μπαρμπαδες...
παντως στους χαλεπους καιρους που ζουμε, το 206 1.6 καταφερε να παρει τον τιτλο στα μικρα διασκεδαστικα - θεος να τα κανει - απο το drive.
οσο για το 307 πολυ με πληγωσε η πεζο που διαλεξε ημιακαμπτο πισω... οσο θυμαμαι οτι για να αλλαξω λαστιχο σε πισω τροχο του ραλυ αρκουσε να ανεβασω τον αλλο πισω τροχο σε πεζοδρομιο και ουτε γρυλλος ουτε τιποτα. τσουπ, σηκωνοτανε ολο το αυτοκινητο. ασε που παθαιναν ολοι πλακα οταν εβλεπαν την πισω ροδα στον αερα...
-
Νικο αν και καθημενος ομιλησες ορθως.
-
.......ðáíôùò óôïõò ÷áëåðïõò êáéñïõò ðïõ æïõìå, ôï 206 1.6 êáôáöåñå íá ðáñåé ôïí ôéôëï óôá ìéêñá äéáóêåäáóôéêá - èåïò íá ôá êáíåé - áðï ôï drive.
...Êáé ãéáôß íá ìçí ôï êåñäßóåé
Ìå áñêåôÞ Üíåóç ðÜíôá ,ìå ôéò ðüñôåò åíßïôå
ìå ôïí éäéï êéíçôÞñá ìå ôï 307 áëëÜ ìå 150 êéëÜ ëéãüôåñá êáé ìå öñÝíá ôïõ 2.0 .........
êáé ïé êñßóåéò äéêÝò óáòÄåí åßíáé Ñáëëý
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΜΕ 307 SW ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ LION HELLAS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΕ ΤΑ 215 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ?ΠΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 10 ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ!ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!
-
Γεια σας παιδια
Είναι το 1ο μου post .Επιτέλους βρήκα και ένα ελληνικο forum για να μπορω να μιλαω με και να με καταλαβαινουν
Εχω ενα 307 XS 1.6 3Θ Μαύρο μεταλλικό
21000 χιλ (οχι καθαρά, θα εξηγησω το λόγο αργότερα)
Ζάντες Duemella 17x7
Λάστιχα 225x45x17 GoodYear F1 Eagle
Φίλτρο αέρος BMC (CDA κλειστού τύπου,οχι σκούπα) και κολάρο σιλικόνης
Τελικό εξάτμισης Sebring (διπλή εξαγωγή)
Χαμηλωμένο με ελατήρια EibachΑυτά!! Και έπεται συνέχεια (σκέφτομαι για bodykit)
Λοιπόν, δεν έκατσα να διαβάσω όλο το forum ,απ'αυτά που πρόλαβα να διαβάσω είδα για κάποια προβλήματα στο ζουάν.Το δικό μου συνεχίζει να το κάνει πάντως.Ο αντιπρόσωπος λέει οτι αυτό χρειάζεται λίπανση για να σταματήσει να τρίζει και μετα απο λίγες μέρες παλι τα ίδια.Λύνεται το πρόβλημα αυτό με αλλάγη?
Επίσης όταν το αγόρασα είχε πρόβλημα με το κουμπί του υπολογιστή ταξιδίου ,ήταν κολλημένο και δεν πατιώταν, και άλλαξαν όλο το σύστημα των χειριστηρίων του τιμονιού.!!!Άλλο πρόβλημα που λογικά όλοι πρέπει να το έχουν είναι η ηλεκτρονική ένδειξη της στάθμης λαδιού .Αλλες φορες λέει οτι εχει λαδι και αλλες οχι.
Μου είπαν απο το συνεργείο οτι ο αισθητήρας που έχει ειναι ευαίσθητος και με την παραμικρή κλίση του αυτοκινήτου παλαβώνει.Πρόβλημα αντιμετώπισα και με την κλειδαριά της πόρτας του οδηγού.
Ξαφνικά μια μέρα δεν άνοιγε !! και αναγκάστηκα να μπώ απο του συνοδηγού!! Έγινε αντικατάσταση πάντως, εντός εγγύησης.Και τώρα το πιο σημαντικό(για τα χιλιόμετρα που αναφέρθηκα στην αρχή)
Οδηγούσα ενα μεσημέρι προς το σπίτι μου με νορμάλ ταχυτητες ώσπου κάποια στιγμή αναγκάστηκα να σταματήσω επειδή ο μπροστινός οδηγός ήθελε να στρίψει.Ξεκινάω λοιπόν και πρίν προλάβω να κάνω λίγα μέτρα (ισα που πρόλαβα μία 1η - 2α) ακούω ενα εκωφαντικό θόρυβο του κινητήρα. Μου 'γονάτισε' το αμάξι ,άναψαν λαμπάκια λαδιού και το STOP και στο screen του υπολογιστή βγήκε η ένδειξη 'OIL PRESSURE INSUFFICIENCE'. Για να μην σας ταλαιπωρω,αφού με πήγε η Peugeot Assistance στο συνεργείο ,εκεί τι λέτε να μου είπαν όταν του ρώτησα τι εχεί? 'ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ' ,και έμεινα κόκκαλο. Έσπασε η μπιέλα του 4ου κυλίνδρου με αποτέλεσμα να κάνει μια διαμπερή τρύπα στον κορμό.
Εν τέλη έγινε αντικατάσταση του κινητήρα (ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ) ,αν και με κατηγόρησαν οτι το 'έλιωνα' το αυτοκίνητο κατι που δεν ισχύει, και το αμάξι παρέμεινε στο συνεργείο 1 βδομάδα.Φρίκαρα χωρίς το 307 μου!!Μετά απο 1 βδομάδα μετά έμαθα οτι και ενα 307 SW επάθε το ίδιο.
Οπότε τώρα έχω κάνει 3000 χιλ με τον καινούργιο κινητήρα.Πάντως θα προσπαθήσω να διεκδικήσω την αντικατάστασή του.Έχω ετοιμάσει μια επιστολή με όλα τα προβλήματα ,και κυρίως του τελευταίου, η οποία θα φύγει για Γαλλία.Ελπίζω να δικαιωθώ.Πάντως απο επιδόσεις είναι πολύ καλό.Θα ήθελα καποιος που να 'φοράει' 17άρες και 225 λάστιχο να μου πεί εντυπώσεις στην οδική συμπεριφορά.
Thnx !!
-
Ο χρήστης gas-ion έγραψε:
...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ LION HELLAS...Μήπως πρέπει να μην πάει ξανά στα κεντρικά της Lion αλλά να επισκευθεί κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου θα του δώσουν μεγαλύτερη προσοχή προσδοκώντας να τον κάνουν πελάτη;
-
Welcome to the club! Έτσι μπράβο, να αυξανόμαστε!
Ο χρήστης shadow έγραψε:
...ζουάν...!!Μη δίνεις σημασία! Κλείσε το παράθυρο και δεν θα το ακούς! Στο επόμενο service θα το αλλάξεις...
...πρόβλημα με το κουμπί του υπολογιστή ταξιδίου ,ήταν κολλημένο και δεν πατιώταν, και άλλαξαν όλο το σύστημα των χειριστηρίων του τιμονιού...
Γι΄αυτό υπάρχει η εγγύηση! Σχεδόν όλοι έχουν αλλάξει μια ή δυό φορές το com πίσω από το τιμόνι με συχνότερη αιτία το διακόπτη των φλας.
...ηλεκτρονική ένδειξη της στάθμης λαδιού...
Δείχνει σωστά μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε απόλυτα επίπεδη και οριζόντια θέση. (Λογικό δεν είναι, πέρα από την όποια ευαισθησία ή αναισθησία του αισθητήρα; Δεν έχει νόημα να το ελέγξεις αν έχεις παρκάρει π.χ. στην ανηφόρα του Λυκαβητού!)
...ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ...
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Παίζουν προφανώς ρόλο πολλές παράμετροι: συντήρηση, λάδια, 'σκισίματα', μα πάνω απ΄όλα στην περίπτωσή σου πιστεύω, αυτή η άτιμη 'αστοχία υλικού'! Το έπαθε με μπιέλα τρίτου κυλίνδρου τον περασμένο μήνα γνωστός γνωστού, και του άλλαξαν επίσης κινητήρα στη Lion. Όσον αφορά την διεκδίκηση αντικατάστασης που αναφέρεις, να υποθέσω ότι εννοείς να σου αλλάξουν το αυτοκίνητο; Στην περίπτωση αυτή προτείνω να συμβουλευθείς τα σχετικά νομικά άρθρα που δημοσιεύονται στους 4Τ, καθώς επίσης και το ΙΝ.ΚΑ., και αν το προχωρήσεις, καλή επιτυχία!
Και πάλι καλωσόρισες!
PEUGEOT FORUM