-
O δευτερος παραγοντας που εθιξε ο Μιχαλης, ειναι το δερμα.
Ειναι αυτονοητο, οτι το καλοκαιρι, (που η ωση απο τα φωτονια φτανει στο μεγιστο βαθμο), το δερμα αναβει και ο οδηγος συμπεριφερεται ωσαν να εχει νεφτι στον κ... με αμεσο αποτελεσμα να τρεχει και να μη φτανει με αντιστοιχη επιρροη και στην ταχυτητα του αυτοκινητου. -
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ 6500-6600
-
Νομίζω το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι απάντηση...
Ο κόφτης στην 5η δεν μπαίνει στις 5800 ?
Κάτι τέτοιο θυμάμαι να έλεγε το περιοδικό 4τ σε ένα τεστ για το 307 -
το mp3 παιζει βοηθητικο -αλλα οχι αμελητεο- ρολο, καθως την ωρα που θα αλλαζεις το χιλιοπαιγμενο cd, εγω θα εχω ακομα 10 ωρες συνεχους μουσικης και θα αδραξω την ευκαιρια να σε προσπερασω Μιχαλη μου... ασε που το μοτερ του mp3 γυρναει λιγοτερο (θεωρητικα, δεν το εχω διαπιστωσει σε cd αυτοκινητου αλλα μονο σε φορητο) με αποτελεσμα να εξοικονομειται ενεργεια απο το δυναμο που φορτιζει τη μπαταρια με αποτελεσμα.... (ναι το μαντεψατε) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΠΠΟΥΣ!!!
Παμε τωρα στο ονομα...
Εχει να κανει καθαρα με τον αριθμο των χαρακτηρων.
κι εξηγουμαι...
λιγοτεροι χαρακτηρες, λιγοτερο μελάνι στα χαρτια του αυτοκινητου που αναγραφουν το ονομα κι επομενως ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ. οπερ εδει δειξε....για τις ζαντες, τη διασταση των ελαστικων και πως επηρρεαζουν την τελικη, καπου εχω πετυχει ενα σαιτ με τους αντιστοιχους υπολογισμους, αμα βρω λιγο χρονο θα ψαξω να σας το μεταφερω....
αυτα για τωρα, και να θυμαστε.... πρωτο βαριδι που πρεπει να φυγει απο το αυτοκινητο ειναι τα περιττα κιλα - ειδικα τα δικα μου... διαιτα απο τωρα!!!
-
ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6.500 ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΤΕ? :wi nk:
-
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....215 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΦΕΡΡΕΣ
-
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
-
Πού είναι οι Φέρρες ?
Ούτε με σφαίρες..
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....215 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΦΕΡΡΕΣ1.6 και 215?
Πως τα κατάφερε; -
Εχω λιωσει και εγω με τη σειρα μου στο γελιο!!! Απιστευτα πραγματα λεγονται εδω μεσα... Στο τελος θα μας πουνε και χαζους!
Nakata μας ειχες αναφερει καποτε κατι για τελικη στους κοφτες... Ποσα ειχες χτυπησει τοτε;
-
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ......ΑΝ ΝΑΙ 215 ΕΓΝΑΤΙΑ ΦΕΡΡΩΝ!ΦΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΩΠΟΛΗ 30ΚΜ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ....ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΙΣΗ ΙΣΩΣ
-
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000ΚΜ Η ΑΠΟΔΟΣΗ Η ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 50.000ΚΜ Η 60.000ΚΜ
ΣΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ? -
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
...ΣΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ?...Νομίζω πως ισχύει και για το 307 ότι ισχύει και για κάθε άλλο αυτοκίνητο: Η πτώση απόδοσης σχετίζεται με την φθορά από την πάροδο του χρόνου, την συντήρηση που υφίσταται στο χρόνο αυτό αλλά και από τον τρόπο χρήσης: Μετά από π.χ. 150.000 χλμ. ένας κινητήρας με 'ροπάτη' χρήση θα έχει προφανώς λιγότερες φθορές από έναν κινητήρα που είναι συχνά-πυκνά στα 'κόκκινα'.
Τρόπος να αυξήσεις την τελική σου και να τους κουφάνεις όλους: Πλύνε και σκούπισε καλά το αυτοκίνητο για να μειώσεις την αεροδυναμική αντίσταση από την σκόνη που έχει κολλήσει πάνω του και αγόρασε αναπτήρα Peugeot Sport που ανεβάζει τον κόφτη στις 8.300 σ.α.λ.!
-
Λοιπον παλουκαρια για μολογατε ποιος θα ειναι την Κυριακη στην σπανακοπιτα!!!!
Επι προσωπικου δηλωνω παρον -
Καλημέρα!
Θα είμαι κι εγώ. -
Καλημερα! Θα ειμαι και εγω εφοσον ολα πανε καλα...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Καλημερα! Θα ειμαι και εγω εφοσον ολα πανε καλα...Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά για να τα πούμε από κοντά!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλημερα! Θα ειμαι και εγω εφοσον ολα πανε καλα...
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά για να τα πούμε από κοντά!
Δεν μιλαω σε ξενους! Ουτε αυτο με αφηνει να κανω ο μπαμπας μου!
Θα τα καταφερω να ερθω. Δεν εχει κανονιστει κατι οποτε ειμαι ελευθερος. Να ειμαστε καλα μονο.
[αγόρασε αναπτήρα Peugeot Sport που ανεβάζει τον κόφτη στις 8.300 σ.α.λ.!
Και παντα αναρωτιομουν τι κανει αυτο το πλαστικακι που πηγαινει 'περα-δωθε' στον αναπτηρα. Ανεβαζει κοφτες τελικα εεε;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
...τι κανει αυτο το πλαστικακι που πηγαινει 'περα-δωθε' στον αναπτηρα...Ακριβώς! Είναι δε σε beta test η έκδοση αναπτήρα που προσφέρει επιλογή τριών διαφορετικών προγραμμάτων εγκεφάλου και μετατροπή ηχοσυστήματος/κεντρικής οθόνης σε παιχνιδομηχανή!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...τι κανει αυτο το πλαστικακι που πηγαινει 'περα-δωθε' στον αναπτηρα...
Ακριβώς! Είναι δε σε beta test η έκδοση αναπτήρα που προσφέρει επιλογή τριών διαφορετικών προγραμμάτων εγκεφάλου και μετατροπή ηχοσυστήματος/κεντρικής οθόνης σε παιχνιδομηχανή!
Kατι ειχα κουβεντιασει με ενα betatzi και μου ειχε πει τις απειρες δυνατοτητες που μας προσφερουν σημερα τα beta! Περιμενουμε οποτε...
PEUGEOT FORUM