-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα δεν έχει δισκόφρενα πίσω; Γιατί γράφεις ότι έχει...Το πήρες το αμάξι δηλαδή; Εγώ δεν σου λέω να το αλλάξεις τώρα το παραφλού, το θέμα είναι αν έχει αλλαχτεί μέχρι τώρα. Τσέκαρε το service book του.
Οχι ακομα δεν ξερω ακομα το σκεπτομαι!!
Ναι ξεχασα να βαλω ενα ΔΕΝ εχει
οκ θα τσεκαρο αυριο το μπουκ σερβις του....
Αυτο το αμαξακι για 16αρα συκονει τουλαχιστων η δεν θα μπορω να αναιβω μια ανιφορα??χαχα ασχετο παντως εχω ενα sprint booster με το εδωσε ενας ξαδερφος μου που δουλευει σε συνεργειο για 207 και αμα το παρω με το κανει δωρο....
Αυτο κανει διαφορα που λενε η μπαα??? -
Υπερβολή θα έλεγα οι 16αρες για το 90αρι...
-
ε ενταξει δεν θα εχεις και πολυ προβλημα λογω ελαστικοτητας...αλλα αν δεν ειναι να το πηγαινεις δυναμικα στις στροφες αναζητοντας αισθηση στο τιμονι ,,,μην βαζεις
Εκτος αν θες για αισθητικους λογους να τις βαλεις -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ε ενταξει δεν θα εχεις και πολυ προβλημα λογω ελαστικοτητας...αλλα αν δεν ειναι να το πηγαινεις δυναμικα στις στροφες αναζητοντας αισθηση στο τιμονι ,,,μην βαζεις
Εκτος αν θες για αισθητικους λογους να τις βαλειςΓια αισθτητικους λογους ενταξει παιδι ειμαι μια ζαντα λεει πανω..εδω το grande punto εχει 17αρες με 95 αλογα τοτε αυτο πρεπει να σερνετε??
-
Μόνο αν βάλλεις κάποια στυλ Ultraleggera για να ρίξεις το βάρος.
Αν και θα συμφωνήσω, πως καλό θα ήταν να παραμέναμε στις ίντσες του Κατασκευαστή, βάζοντας λίγο πιο φαρδυά ζάντα.υ.γ. Ασχολίαστη η 17άρα ζάντα σε αυτοκίνητο πόλης 90-95 ίππων...
-
E καλή μ@λακία είναι και κείνο
Εγώ πάντως στο 307 μου είδα μια αύξηση της κατανάλωσης όταν πήγα από τις 15αρες με 195/65/15 στις 16αρες με τα 205/55/16. Μέρος της αύξησης αυτής ίσως να αποδίδεται και στα διαφορετικά λάδια βέβαια, καθώς εκείνη την περίοδο πήγα από τα τοταλ στα αμσοιλ.
-
εχει καλα κρατηματα ομως το gp ....αλλα οι επιδωσεις του ειναι πολυ μετριες...και λογω ζαντων πιστευω....
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Μόνο αν βάλλεις κάποια στυλ Ultraleggera για να ρίξεις το βάρος.
Αν και θα συμφωνήσω, πως καλό θα ήταν να παραμέναμε στις ίντσες του Κατασκευαστή, βάζοντας λίγο πιο φαρδυά ζάντα.υ.γ. Ασχολίαστη η 17άρα ζάντα σε αυτοκίνητο πόλης 90-95 ίππων...
Η καμια Κοsei
-
Δίσκους πίσω έχει μόνο το 1.6
-
Απλα επειδη εχει μεγαλους θολους θα ελεγε μια ελαφρια 16αρα...
Παντως πειτε μερικα 14αρια αμα θελετε να ειναι μοντελα 06 και μετα και για ειναι για παιδι οχι για καμια θεια.....
Και λεφτα εως 8000 -
Αυριο τελικα παω να το παρω το 207!!!!
-
Ο χρήστης tomtoup έγραψε:
Αυριο τελικα παω να το παρω το 207!!!!Καλοταξιδο...
-
Αυριο τελικα παω να το παρω το 207!!!!Καλή επιλογή... Με το καλό!...
Καλοτάξιδο!...
-
308 GTi
The new 1.6 litre THP 147 kW (200 bhp) engine under the bonnet of the Peugeot 308 GTi and the RCZ sports coupé is efficient in every sense of the word: generous torque and power, very low fuel consumption and CO2 emissions, and fully compliant with the Euro 5 emission standard.
The Peugeot 308 GTi adopts, however, a number of special features:
a front suspension incorporating joints with larger diameter bearings derived from platform 3
specific damper settings at the front and rear, with in particular uprated front spring/damper units equipped with 22 mm damper rods compared to 20 mm on other versions
18 inch alloy wheels as standard ('Lincancabur') clad with 225/40 R18 tyres
Finally, the ride height is lower by 10 mm, reducing the height of this Peugeot 308 to 1488 cm and lowering its centre of gravity by a proportional amount.The end result is a well balanced front wheel drive set-up ensuring optimal accuracy and efficiency and maximum driving enjoyment and safety at all times.
The electro-hydraulic power steering (with an output of 650 W depending on circumstances) varies according to vehicle speed, speed of rotation of the steering wheel and steering fluid temperature. This allows for continuous adaptation of the power supplied and facilitates manoeuvres at low speed.
Braking efficiency
To ensure maximum braking efficiency, both in terms of power and endurance, the car is equipped with generously dimensioned ventilated front brake discs: 340x30 mm.
The specification at the rear is equally generous with 290x12 mm brake discs, a new set-up for the 308.
The CDS, ASR (traction control) and EBA functions can be disconnected simultaneously (ESP Off) to allow demanding and experienced drivers to fully enjoy the car's capacities.
The ESP also includes intelligent traction control, a sophisticated traction control system that allows the vehicle to move off and be driven efficiently in adverse road conditions (ice, snow, heavy rain, etc). Under such conditions it automatically adapts its strategy by authorising more or less slip on each of the front wheels.
-
Αυριο τελικα παω να το παρω το 207!!!!Ωραίος! Καλοτάξιδο και με πολλά πολλά χαρούμε χιλιόμετρα!!!
-
-
Tι μπούκες είναι αυτές;
-
Καλά, δεν θα έπαυαν το GTI/RC ως όνομα;
-
-
-
Χμ...
Μπα... -
????? -
Το χμμ μπα, το είπα για το αν θα ταιρίαζουν στο δικό μου αμάξι