-
Εγώ πάντως το δικό μου, αυτές τις μέρες θα το βάλω αγγελία...
-
καλοπουλητο
αντε και εις ανωτερα.... (προς bmw πλευρα )
δεν εμεινες ευχαριστημενος? -
Αν σου πω οτι πέρασε (απλά πέρασε ε; ) απο το μυαλό μου (το λίγο που έχω άλλωστε) μια 316 Ci ;
Και απλά τρέμω στην ιδέα της συντήρισεις αυτού του αυτοκινήτου;Κοίτα, σαν αμάξι είναι άψογο... δεν του λείπει τίποτα... γενικά κάνει τα πάντα.
Απλά έχει ένα μικρό πρόβλημα με την bsi, απλά θέλει άλλη...Σαν κόστος ειναι 350 € κλάιν μάιν δηλαδή...
... αλλά εγώ δεν την παλεύω...Και έτσι φεύγει για κάποιο άλλο...
-
απο οτι θυμαμαι 307 ηταν ε? και 1,6?
κοιτα επειδη ειμαστε και μεταξυ μας και δεν μας ακουν γερμανοι,ιταλοι,κορεατες,και ιαπωνεζοι να κανουν καζουρα το κοστος ανταλακτικων της peugeot πολλες φορες δεν διαφερει και πολυ απο μιας μικρης μπεμπας
Σσσσσσσ!!!!
καλοπουλητο παντως -
ΩΧ για πες για πες!!!
Οχι 207 ειναι 1.6 110 αλόγατα 3θυρο με πανοραμικη.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
κοιτα επειδη ειμαστε και μεταξυ μας και δεν μας ακουν γερμανοι,ιταλοι,κορεατες,και ιαπωνεζοι να κανουν καζουρα το κοστος ανταλακτικων της peugeot πολλες φορες δεν διαφερει και πολυ απο μιας μικρης μπεμπας
Σσσσσσσ!!!!
καλοπουλητο παντωςΔηλαδή; Έχεις ιδέα από κόστη μπέμπας;
-
Ρε μην με δουλεύετε !
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σσσσσσσ!!!!
καλοπουλητο παντωςΔηλαδή; Έχεις ιδέα από κόστη μπέμπας;
οχι αλλα εχω πολυ καλη απο psa ...και οταν λεω τιμες σε bmwδακιδες πεφτει συγκριση και καζουρα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΩΧ για πες για πες!!!Οχι 207 ειναι 1.6 110 αλόγατα 3θυρο με πανοραμικη.
φτιαξε το προβλημα του και θα φυγει πιστευω σαν ζεστο ψωμι ...τραβαει πολυ το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οχι αλλα εχω πολυ καλη απο psa ...και οταν λεω τιμες σε bmwδακιδες πεφτει συγκριση και καζουρα
Επειδή έχω κολλητό με 4-5 μπεμπες, άστο Μιλάμε ότι είναι πολύ μπροστά
-
Ναι δεν το δίνω με το πρόβλημα!
Θα μου πεις, γιατί δεν το φτιάχνεις και να το κρατήσεις... εντάξει έχω κάλο, το ξέρω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η Audi πως το πάει με αυτό το θέμα;
-
Δεν ξέρω, διαλέγω προσεκτικά τους κολλητούς μου.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τι bmw ?
με 316 προηγουμενης γενιας μιλαω εγω.... για μεγαλυτερες τα κοστη πανε στον αερα...
το γελιο πεφτει στα αυτοκινητα φιλων στην συντηρηση peugeot αρκετα παλαιοτερων μοντελων που με επισκευες ηλικιας-συντηρηση και οχι τρακαρισματος κοστισαν μεχρι 1700€ (με εργασια)
ποναν τα σηματακια της peugeot πανω στα ανταλακτικα ,ποναν σε σημειο καποια ανταλακτικα να ειναι σε επιπεδα bmw -
Υπερβάλλεις, εκτός αν αγοράζουν οι φίλοι σου από κοσμηματοπωλείο.
Ο φίλος μου έχει 2 Ε30, μια 318 Ε46 sedan (2λιτρο) και 320ci (2,2).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπερβάλλεις, εκτός αν αγοράζουν οι φίλοι σου από κοσμηματοπωλείο.Ο φίλος μου έχει 2 Ε30, μια 318 Ε46 sedan (2λιτρο) και 320ci (2,2).
καθολου....το κοστος με τα πισω δηθεν φαγομενα ρουλεμαν και το κατεβασμα τους αξονα μαζι και την αλλαγη τους ανεβαζε το ποσο στα 2000+€ και με πηρε τηλ απο την αντιπροσωπεια ...και τον εστειλα σε αλλον απ εξω.
οπου με 900+€ εγινε το απαραιτητο σουλουπομα παντου -
E για αντιπροσωπεία μιλάς, χαίρω πολύ. Αν πας και την μπεμπα αντιπροσωπεία, θα φύγεις με ένα νεφρό λιγότερο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E για αντιπροσωπεία μιλάς, χαίρω πολύ. Αν πας και την μπεμπα αντιπροσωπεία, θα φύγεις με ένα νεφρό λιγότερο.ε ναι παντα για σηματακια της peugeot πανω λεω...αλλιως μια χαρα μαστορια υπαρχουν...
το ωραιο ειναι οτι σε μετρηση το αυτοκινητο του παλικαριου δεν ειχε φαγομενα ρουλεμαν.....
το γελιο το ριχνω παντα με τις αντλιες βενζινης.... οι τιμες παντα για bosch ειναι +- 150€ για το ανταλακτικο -
Οκ με Renault Kangoo με βλέπω...
PEUGEOT FORUM