-
Ααα!!! καλα το ειχα καταλαβει..
Οχι δεν εχει προβλημα, απλα κταταει τις στροφες κυριως σε 1η και 2α ταχυτητα και αυτο οχι παντα διοτι ο εγκεφαλος οπως σου ειπα για καποιον λογο κρινει σκοπιμο να το κανει για το καλο του κινητηρα ...
(το τι βλεπει και το κρινει δεν μπορω να το ξερω...ισως κακη βενζινη και προσπαθεια του κινητηρα να μην ρεταρει )
οσο για την αναρτηση σου ειπα...και mercedes να παρεις αν εχει ημιακαμπτο μετα απο καιρο θα ακουγεται οταν πιεζεται η αναρτηση αυτος ο μεταλικος ηχος λιγο περισσοτερο λογω των σινεμπλοκ...( κλασικη φθορα στο συστημα αναρτησεων σε ολα τα αυτοκινητα)
κατα τα αλλα πιστεψε με το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο!!!! παρα πολυ καλο θα ελεγα....
δεν ξερω τι αλλο εχεις κια με τι το συγκρινεις.
και οταν ειναι φορτωμενο τερμα και ειναι 1400 16v ναι δεν τραβαει.....και φτανει τα 160 και σιγα σιγα....αδειο παει και 175 180+ παραπανω οχι! -
Aν εισαι αθηνα, εχω 2 συνεργεια που (οχι επισημους) που πηγαινα το 106 παλια και σιγουρα θα σου κανουν σωστη δουλεια
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ααα!!! καλα το ειχα καταλαβει..
Οχι δεν εχει προβλημα, απλα κταταει τις στροφες κυριως σε 1η και 2α ταχυτητα και αυτο οχι παντα διοτι ο εγκεφαλος οπως σου ειπα για καποιον λογο κρινει σκοπιμο να το κανει για το καλο του κινητηρα ...
(το τι βλεπει και το κρινει δεν μπορω να το ξερω...ισως κακη βενζινη και προσπαθεια του κινητηρα να μην ρεταρει )
οσο για την αναρτηση σου ειπα...και mercedes να παρεις αν εχει ημιακαμπτο μετα απο καιρο θα ακουγεται οταν πιεζεται η αναρτηση αυτος ο μεταλικος ηχος λιγο περισσοτερο λογω των σινεμπλοκ...( κλασικη φθορα στο συστημα αναρτησεων σε ολα τα αυτοκινητα)
κατα τα αλλα πιστεψε με το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο!!!! παρα πολυ καλο θα ελεγα....
δεν ξερω τι αλλο εχεις κια με τι το συγκρινεις.
και οταν ειναι φορτωμενο τερμα και ειναι 1400 16v ναι δεν τραβαει.....και φτανει τα 160 και σιγα σιγα....αδειο παει και 175 180+ παραπανω οχι!Ξαναλεω οτι το κρατημα των στροφων δεν το κανει μονο με πρωτη και δευτερα αλλα με ολες.Μολις πατησω απομονωση οι στροφες δεν πεφτουν.Α και κατι που ξεχασα να πω,το ρελαντι παιζει περιπου 100 στροφες.Το θεμα με την αναρτηση ειναι οτι το κανει απο τοτε που αγοραστηκε το αμαξι.
Μπορει γενικα το 307 σαν μοντελο να ειναι καλο αμαξι δεν αντιλεγω,εμενα ομως οχι.Και δεν το συγκρινω με τα αλλα μας αυτοκινητα γιατι ειναι αδικο(320 ε46cabrio και Χ5 2003).
Α εχω δοκιμασει και σουπερ αμολυβδη αλλα τπτ.Τα 150 δεν τα περναειΚαι για τον φιλο που ρωταει που θα το πεταξω,στον κλαδισσο στα Χανια αν εχεις υποψην σου
-
λοιπον ακου ...μερικα 307 το 2004 ειχαν προβλημα με αναρτηση πισω και αλαχτηκαν ολα....ητνα προβληματικη παρτιδα...δεν ξερω ποτε κατασκευαστηκε το δικο σου....
παντως απο οτι μας λες το αυτοκινητο εχει προβλημα ...Η εισαι ατυχος η ασχετα το ποτε εχεις κανει τα σερβις του το εχετε ξεσκισει αδικα και εβγαλε ζημιες.
...
Διοτι οι αρυθμιες που λες στο ρελαντι ειναι χαρακτηριστικο ολων των tu 16v οι οποιες κραταν το πολυ 1 λεπτο και αυτο συμβαινει αρκετα σπανια....σε σημειο που ουτε θυμασαι ποτε το κανε ξανα!!!
τωρα η τα μεγαλωνεις ολα η πραγματικα σου βγηκε σκαρτο το αυτοκινητο...
*για την ιστορια για πανε δες τα σινεμπλοκ της bmw cabrio??? εχει υπερβολικα βαρυ πισω μερος..... εχω διαβασει και ακουσει πολλα για αυτες...αλλα μηπως δεν δινεις σημασια επειδη ειναι bmw cabrio ??? *
παντως αλλαξε συνεργειοποσα αλογα εχεις????
-
λοιπον ακου ...μερικα 307 το 2004 ειχαν προβλημα με αναρτηση πισω και αλαχτηκαν ολα....ητνα προβληματικη παρτιδα...δεν ξερω ποτε κατασκευαστηκε το δικο σου....
παντως απο οτι μας λες το αυτοκινητο εχει προβλημα ...Η εισαι ατυχος η ασχετα το ποτε εχεις κανει τα σερβις του το εχετε ξεσκισει αδικα και εβγαλε ζημιες.
...
Διοτι οι αρυθμιες που λες στο ρελαντι ειναι χαρακτηριστικο ολων των tu 16v οι οποιες κραταν το πολυ 1 λεπτο και αυτο συμβαινει αρκετα σπανια....σε σημειο που ουτε θυμασαι ποτε το κανε ξανα!!!
τωρα η τα μεγαλωνεις ολα η πραγματικα σου βγηκε σκαρτο το αυτοκινητο...
*για την ιστορια για πανε δες τα σινεμπλοκ της bmw cabrio??? εχει υπερβολικα βαρυ πισω μερος..... εχω διαβασει και ακουσει πολλα για αυτες...αλλα μηπως δεν δινεις σημασια επειδη ειναι bmw cabrio ??? *
παντως αλλαξε συνεργειοποσα αλογα εχεις????
Το αμαξι πραγματικα δεν εχει φαει καθολου ξεσκισμα.Ισα ισα που στην αρχη νομιζα οτι τα τερτιπια του κινητηρα ηταν γιατι το αμαξι ειναι μπουκωμενο.Για την αναρτηση ισως να ειναι μεσα σε αυτα του 2004(αν και ειναι αγορασμενο 2-2005.Για το συνεργειο θα γινει σιγουρα γιατι τωρα το αμαξι ειναι Αθηνα,οποτε αναγκαστικα θα αλλαξω.
Α και για το bmw που λες 92000χλμ και πριν 1 μηνα τσεκαρα σινεμπλοκ και ψαλιδια.τα μπροστα σινεμπλοκ αλλαχτηκαν τα πισω ειναι μια χαρα(και εχει και 19αρες).
Για τα αλογα τι εννοεις? -
αν εχεις 75 τοτε δεν παει παραπανω απο 150
αν εχεις 90 παει 180+ ( κοντερισια) αλλα πανω απο τα 150 ανεβαζει αργα
αν εχεις τα 110 ...τοτε το αυτοκινητο τραβαει πολυ! και ειναι αξιοπρεπεστατο! -
αν εχεις 75 τοτε δεν παει παραπανω απο 150Εγω που ειχα αυτο ειχα πιασει και 170
-
Πεταλούδα έχετε καθαρίσει ποτέ; Μάλλον όχι... Ρίξτε και ένα καθάρισμα στον map, 1 λεπτό δουλειά είναι.
Για τον θόρυβο πίσω, ή τα καπάκια των αμορτισέρ ή οι βάσεις τους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πεταλούδα έχετε καθαρίσει ποτέ; Μάλλον όχι... Ρίξτε και ένα καθάρισμα στον map, 1 λεπτό δουλειά είναι.Για τον θόρυβο πίσω, ή τα καπάκια των αμορτισέρ ή οι βάσεις τους.
νομιζω βασεις ηταν σε πολλα του 2004 και αλαχτηκαν με εγγυηση!
Εγω που ειχα αυτο ειχα πιασει και 170
καλα ντε μην βαρας....εδω το 90 αρι με το ζορι πιανει τα 170
-
Το δικό μου, έχει ακόμα το πρόβλημα του...
Θα μου πεις, συνεργείο το ξαναπήγες; Οχι δεν το πήγα...Έχω και άλλα προβλήματα να χαλάσω την ώρα μου
Κάποια στιγμή θα δω τι θα κάνω... -
Σε κατηφορα παντα και με ευνοικο ανεμο
οχι χωρις πλακα επειδη το ειχα κανα μηνα στα χερια μου τα ειχα πιασει εθνικη οδο γυρνωντας απο βολο ,
αν ειχε παραπανω γκαζια περα τα ηλεκτρικα προβληματα που ειχε ηταν μια χαρα αμαξακι ,και εστριβε ωραια ,θυμαμαι στο πηλιο εμπαινα σε ολες τις στροφες τεζα εκει ηθελε λιγο γκαζι παραπανω -
Παιδια δεν ειμαι μηχανικος,δεν μπορω να καθαρισω μονος μου το map.
Το αμαξι ειναι με τα 90 αλογα.Επισης μην ταλαιπωρειστε προτεινοντας μου λυσεις στα προβληματα.Δεν ασχολουμαι πλεον.Το σερβις του θα γινει κανονικα σε λιγες μερες στην lion και τερμα.Ευτυχως που δεν του χα ριξει τα λεφτα που ηθελα(ζαντες,οθονες και αλλα).
Και ξαναλεω μπορει το 307 να ειναι καλο αμαξι,αλλα εμενα με ολα αυτα που μου εχει βγαλει δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγορασω πεζο -
Ανοιξε ενα θεμα κι εσυ με τιτλο Γιατι δεν προκειτε ποτε να ξανα αγορασω peugeot
Tι μονο η citroen θα εχει -
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
...
Και για τον φιλο που ρωταει που θα το πεταξω,στον κλαδισσο** στα Χανια αν εχεις υποψην σου**Έλα ρε πατρίδα!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...
Και για τον φιλο που ρωταει που θα το πεταξω,στον κλαδισσο** στα Χανια αν εχεις υποψην σου**Έλα ρε πατρίδα!
σε βλέπω 307 b.p.m
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
σε βλέπω 307 b.p.m
207ralluebpm δε θα με χάλαγε πάντως!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πεταλούδα έχετε καθαρίσει ποτέ; Μάλλον όχι... Ρίξτε και ένα καθάρισμα στον map, 1 λεπτό δουλειά είναι.Για τον θόρυβο πίσω, ή τα καπάκια των αμορτισέρ ή οι βάσεις τους.
+1000 καντε την πεταλουδα φυλλο και φτερο, καλο καθαρισμα με βενζινη και οδοντοβουρτσα, ή καποιο engine cleaner,
το θελουν το καθαρισμα τους που και που
πιανουν μακα ολα απο μεσα και οι αισθητηρες διαβαζουν οτι να ναι
ψαξε στα πεζοφορουμ εχει αρκετα DIY
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Παιδια δεν ειμαι μηχανικος,δεν μπορω να καθαρισω μονος μου το map.
Το αμαξι ειναι με τα 90 αλογα.Επισης μην ταλαιπωρειστε προτεινοντας μου λυσεις στα προβληματα.Δεν ασχολουμαι πλεον.Το σερβις του θα γινει κανονικα σε λιγες μερες στην lion και τερμα.Ευτυχως που δεν του χα ριξει τα λεφτα που ηθελα(ζαντες,οθονες και αλλα).
Και ξαναλεω μπορει το 307 να ειναι καλο αμαξι,αλλα εμενα με ολα αυτα που μου εχει βγαλει δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγορασω πεζοαυτο ειναι το προβλημα που εχουν τα αμαξια μας...
σε μεγαλο ποσοστο
και γιαυτο αναγκαζομαστε να βαζουμε χερι μονοι μας, οσο παιρνει τον καθενα
καλα που υπαρχουν και τα φορουμ
φανταστειτε τι γινοταν προ διαδικτυου
ιδιοκτητες peugeot πρεπει να χουν πληρωσει απιστευτα γ@μ@σι@τικ@
-
Μέ βαριά καρδιά αποχωρίστηκα το 306 μου,μετα από 10 χρονια ,167000χλμ,καί κανένα πρόβλημα.Περιμένω το 3008.
-
Καλησπερα και παλι
Μετα απο μια γρηγορη διαδρομη μεχρι το Ελ.βενιζελος απο Παγκρατι και παλι πισω σημερα το πρωι δεν μπορω να πω και ενα πραγμα που ακομα με εντυπωσιαζει στο 307(απο την πρωτη μερα),και αυτο ειναι ο τροπος που συμπεριφερεται στις στροφες,ανεξαρτητως ταχυτητας .Ειναι πραγματικα εντυπωσιακος ο τροπος που μπαινει στη στροφη αλλα και η εμπιστοσυνη που εμπνεει.Πραγματικα σου δινει την εντυπωση πως δεν υπαρχει περιπτωση να 'κουνησει' ποτε.Δεν περιμενα να με εμπνεει στις στροφες τοσο πολυ ωστε να το συγκρινω με το bmw το οποιο υποτειθεται ειναι και σπορ οχημα.Και να σημειωσω οτι ειναι ακομα με τα εργοστασιακα αμορτισερ-ελατηρια(οταν τα αλλαξω δλδ τι θα γινεται???)
Μπορει να μου σπαει τα νευρα με τα προβληματακια του αλλα σημερα το πρωι μου εφτιαξε τη διαθεση
PEUGEOT FORUM