-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να τον αποσυνδέσουμε θέλουμε.με PIN απενεργοποιείτε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μωρέ τα έχω αυτά... αλλά με βλέπω να πιάνω κανένα κοπτάκι και να αρίσω να κόβω ότι καλώδια βρω εμπρός μου!
Τοτε ειναι που θα γινει το 'ελα να δεις'!!!!!
Κάτι τέτοιο παίχτηκε και εχθές...
Η ώρα 2.30 τα ξημερώματα, εγώ κοιμώμενος του καλού καιρό και εν μέσω του τέταρτου ονείρου μου, χτυπάει μανιασμένα το πλαστικό τηλέφωνο της σοφίτας.
-Ναιιιι
-Έλα να δεις το αμάξι σου τι κάνει κάτω... άρχισε παλι τα δικά του.
-ΟΚΗ συνέχεια γνωστή...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μωρέ τα έχω αυτά... αλλά με βλέπω να πιάνω κανένα κοπτάκι και να αρίσω να κόβω ότι καλώδια βρω εμπρός μου!μη το κάνεις αυτό.
ένα καλό καθάρισμα στις φισες με σπρέι καθαρισμού(όχι με λάδι) και τις γειώσεις του αυτοκινήτου (κάνουν μεγάλη ζημιά αν έχουν πιάσει μάκα) πιθανόν να σε γλυτώσουν από αρκετά ευρώ και να μην πουλήσεις το αυτοκίνητο. -
Δεν ξέρω ρε γαμώτο... έχω κουραστεί με δαύτο...
Ίσως με την πρώτη ευκαιρία (όοοποτε έρθει αυτή) να το αλλάξω... δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω. -
Τι να περιμενω σε θεμα βλαβων για το 207 μου (1.4cc)?
Διαβαζω για τα ηλεκτρικα της Peugeot και αρχιζω να αναρωτιεμαι.. -
Έλα μου ντε...
Δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει
-
κανε ένα κόπο και πήγαινε στον ηλεκτρολόγο που σου λέει ο drdinos, πες του να σου ελέγξει φισες και γειώσεις και δες τα αποτελέσματα.
τα ίδια είχα πάθει με ένα UNO και η φιατ ζήταγε το 1992 140000δρχ. για αλλαγή εγκεφάλου γιατί έφταιγε αυτός.
το πρόβλημα λύθηκε με 500δρχ τόσα πήρε ο ηλεκτρολόγος για να καθαρίσει τις γειώσεις που είχαν γέμισή άλατα. -
Ο χρήστης vassilis35gr έγραψε:
Διαβαζω για τα ηλεκτρικα της Peugeot και αρχιζω να αναρωτιεμαι..είναι να σου τείχη.
το δικό μου 206 μου έχει ξεσκίσει τον κ@λ@ με προβλήματα στα ηλεκτρικά,άλλα που ξέρω δεν έχουν βγάλει κιχ
αλλά δεν το πουλάω -
Ο χρήστης vassilis35gr έγραψε:
Διαβαζω για τα ηλεκτρικα της Peugeot και αρχιζω να αναρωτιεμαι..Τι να περιμένεις; Βλάβες;; Στο 207;
Δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις κάτι. Αν αφήσεις το αυτοκίνητο όπως είναι και αν δεν αρχίσεις τίποτα 'μαϊμουδιές' τότε δεν θα σου βγάλει τίποτα...
Εγώ το έχω ήδη 7 μήνες ... και εκτός από κάτι ψιλοτριγμούς στην πίσω αριστερή πόρτα καθώς και ένα πλαστικό κάλυμμα που ξεκούμπωσε κάτω από το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως ... (το κάλυμμα κουμπώθηκε πάλι και έβαλα και δύο 'δεματικά' για να μην ξαναφύγει ποτέ)
α! κάποια στιγμή ένα βράδυ νόμιζα ότι κόλλησαν οι δείκτες θερμοκρασίας νερού και λαδιού ... Ήταν στο μηδέν ... Αλλά είχα ξεχάσει ότι μόλις είχα ξεκινήσει και ακόμη το αυτοκίνητο ήταν κρύο εντελώς ... Ο βραδινός φωτισμός του 207 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ... Χαίρεσαι να τον χαζεύεις. Επιβεβαιωμένο και από το γυναικείο φύλο ...
Επίσης έχε το νου σου ότι αν βάλεις USB BOX ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα με κάποια Mp3 τραγούδια και ίσως και με τη ζέστη να τρώει φλασιές κάποιες στιγμές ... Προτίμησε μνήμες μέχρι 2Gbyte...
Από εκεί και πέρα το 207 δεν έχει καμιά σχέση σε ποιότητα με το 206 ... Μα καμιά ... Είχα και 206/1600/16V και κάνω σύγκριση τα δυο τους...
Αφού πέρασε το 7μηνο και το αυτοκίνητο μου δεν έχει βγάλει το παραμικρό πάει να πει ότι η ποιότητα είναι υψηλή πλέον ...
υ.γ. δεν υποστηρίζω τα Γαλλικά. Είμαι Κορεάτης ...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Να τον αποσυνδέσουμε θέλουμε.
με PIN απενεργοποιείτε
Δεν θέλουμε να τον απενεργοποιήσουμε, να τον αποσυνδέσουμε εντελώς θέλουμε. Με PIN απενεργοποιείται αν βαράει.
-
-
Λέω να του ρίξω βενζίνη, να του βάλω φωτία και έτσι όπως θα καίγετε να το σπάω με τσεκούρι...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Λέω να του ρίξω βενζίνη, να του βάλω φωτία και έτσι όπως θα καίγετε να το σπάω με τσεκούρι...Μπορεις παντα να το ριξεις στην θαλασσα .Ετσι θα εχουν και τα ψαρακια ενα νεο τοπο να παιζουν αλλα μπορει να γινει ενα καλο αξιοθεατο για την αναπτυξη του υποβρυχιου τουρισμου.Μην σκεφτεσαι μονο την προσωπικη σου ευχαριστηση αλλα το γενικοτερο καλο.
Στα σοβαρα τωρα ενας ηλεκτρολογος που θα απομονωσει τον συναγερμο αλλα και θα ελενξει τις ενωσεις που εκαναν για να τον συνδεσουν μπορει να βρει τι φταιει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αυτό είναι η τελική λύση,αλλά όχι των 500γραμ. μια βαριά των 5kg θα κάνει ποιο σωστή δουλειά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λέω να του ρίξω βενζίνη, να του βάλω φωτία και έτσι όπως θα καίγετε να το σπάω με τσεκούρι...
Μπορεις παντα να το ριξεις στην θαλασσα .Ετσι θα εχουν και τα ψαρακια ενα νεο τοπο να παιζουν αλλα μπορει να γινει ενα καλο αξιοθεατο για την αναπτυξη του υποβρυχιου τουρισμου.Μην σκεφτεσαι μονο την προσωπικη σου ευχαριστηση αλλα το γενικοτερο καλο.
Στα σοβαρα τωρα ενας ηλεκτρολογος που θα απομονωσει τον συναγερμο αλλα και θα ελενξει τις ενωσεις που εκαναν για να τον συνδεσουν μπορει να βρει τι φταιει.
να το βάψεις μπλε πρώτα,αν είναι είδη μπλε γλυτώνεις την μπογιά .
-
εύκολα τον ξηλώνεις τον συναγερμό αλλά οδηγίες μέσω του φόρουμ δύσκολα να δοθούν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διαβαζω για τα ηλεκτρικα της Peugeot και αρχιζω να αναρωτιεμαι..Τι να περιμένεις; Βλάβες;; Στο 207;
Δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις κάτι. Αν αφήσεις το αυτοκίνητο όπως είναι και αν δεν αρχίσεις τίποτα 'μαϊμουδιές' τότε δεν θα σου βγάλει τίποτα...
Εγώ το έχω ήδη 7 μήνες ... και εκτός από κάτι ψιλοτριγμούς στην πίσω αριστερή πόρτα καθώς και ένα πλαστικό κάλυμμα που ξεκούμπωσε κάτω από το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως ... (το κάλυμμα κουμπώθηκε πάλι και έβαλα και δύο 'δεματικά' για να μην ξαναφύγει ποτέ)
α! κάποια στιγμή ένα βράδυ νόμιζα ότι κόλλησαν οι δείκτες θερμοκρασίας νερού και λαδιού ... Ήταν στο μηδέν ... Αλλά είχα ξεχάσει ότι μόλις είχα ξεκινήσει και ακόμη το αυτοκίνητο ήταν κρύο εντελώς ... Ο βραδινός φωτισμός του 207 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ... Χαίρεσαι να τον χαζεύεις. Επιβεβαιωμένο και από το γυναικείο φύλο ...
Επίσης έχε το νου σου ότι αν βάλεις USB BOX ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα με κάποια Mp3 τραγούδια και ίσως και με τη ζέστη να τρώει φλασιές κάποιες στιγμές ... Προτίμησε μνήμες μέχρι 2Gbyte...
Από εκεί και πέρα το 207 δεν έχει καμιά σχέση σε ποιότητα με το 206 ... Μα καμιά ... Είχα και 206/1600/16V και κάνω σύγκριση τα δυο τους...
Αφού πέρασε το 7μηνο και το αυτοκίνητο μου δεν έχει βγάλει το παραμικρό πάει να πει ότι η ποιότητα είναι υψηλή πλέον ...
υ.γ. δεν υποστηρίζω τα Γαλλικά. Είμαι Κορεάτης ...
δεν θέλω να σε πληγώσω.(περί 7μηνου)
-
Πες τα με τροπο
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το δικό μου 206 μου έχει ξεσκίσει τον κ@λ@ με προβλήματα στα ηλεκτρικά,άλλα που ξέρω δεν έχουν βγάλει κιχ
αλλά δεν το πουλάωΜαζόχα!!!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
αλλά δεν το πουλάωΜαζόχα!!!
PEUGEOT FORUM