-
143000 χλμ
-
Ετσι και ετσι δλδ για τα σινεμπλοκ... Καλό θα κανεις σιγουρα αν τα αλλαξεις... Εχεις καποια συμπτωματα συγκεκριμενα;
-
Με το αμάξι έχω κάνει μόνο 200χλμ δεν έχω καταλάβει κάτι.Ο μηχανικός όταν σήκωσε το αμάξι και γύρναγε τους τροχούς το εντόπισε.Εντάξει δεν είναι απαγορευτικό κόστος,θα τα αλλάξω.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Με το αμάξι έχω κάνει μόνο 200χλμ δεν έχω καταλάβει κάτι.Ο μηχανικός όταν σήκωσε το αμάξι και γύρναγε τους τροχούς το εντόπισε.Εντάξει δεν είναι απαγορευτικό κόστος,θα τα αλλάξω.Αν γυρναγε τον τροχο και καταλαβε κατι μηπως ειναι ρουλεμαν?.....
-
- ανταλλακτικα ειναι, και λογικα πρεπει να κατεβει ο αξονας. Εκτός αν καταλαβα λαθος, καθως αυτο δεν φαινεται περιστρεφοντας τον τροχο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
- ανταλλακτικα ειναι, και λογικα πρεπει να κατεβει ο αξονας. Εκτός αν καταλαβα λαθος, καθως αυτο δεν φαινεται περιστρεφοντας τον τροχο.
Ετσι..... αν δεν ακους τιποτα θορυβους πισω οταν πεφτεις σε λακουβες σαμαρακια κτλ αστο ετσι λογικα δεν εχει κατι
-
Τι να σας πω,δεν ξέρω από αυτά.Ο μηχανικός του εξουσιοδοτημένου τα είπε.
Πάντως αν πρέπει να κατέβει άξονας κλπ,λογικά θα νιώσω ένα άγριο πιάσιμο στα οπίσθια όταν θα πληρώνω τις εργατοώρες... -
-
Πως λεγετε αυτη η αναρτηση?
-
Αναρτηση ταμαμ.
Πολλαπλών είναι το γλυκούλι μου.
(οπως καταλαβατε εχω το 406 σημερα )
-
Τελικά το δοχείο δεν έχασε ούτε σταγόνα νερό όλο το βράδυ.Τα λάδια είναι ανώτερο σημείο του δείκτη,αλλά δεν το ξεπερνούν.Το μόνο πρόβλημα είναι γιατί δεν πετάει νερό στο πίσω τζάμι.Ένας φίλος μου που έχει ένα 106 μου είπε να δω αν έχει βουλώσει το σωληνάκι από τη διασταύρωση και προς το πίσω μέρος.
-
-
-
Περιμένει να τοποθετηθεί ως ανταλακτικό. Αν είχε δισκόφρενα θα ήταν ήδη τοποθετημένος σε αυτοκίνητο γνωστού φορουμα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένει να τοποθετηθεί ως ανταλακτικό. Αν είχε δισκόφρενα θα ήταν ήδη τοποθετημένος σε αυτοκίνητο γνωστού φορουμαΑαααααααααααααα ποιανού άραγε
-
Υπάρχει κάποια ιδέα πώς θα φύγουν από τον ουρανό του αυτοκινήτου τα απομεινάρια των περιττωμάτων από τα πτηνά,που έχουν αφήσει το στίγμα τους;Ο πλυντηριάς μου είπε 'τρίψιμο και βάψιμο',και πήγα να πάθω κράμπα στους κοιλιακούς από τα γέλια.Καμιά άλλη λύση;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Υπάρχει κάποια ιδέα πώς θα φύγουν από τον ουρανό του αυτοκινήτου τα απομεινάρια των περιττωμάτων από τα πτηνά,που έχουν αφήσει το στίγμα τους;Ο πλυντηριάς μου είπε 'τρίψιμο και βάψιμο',και πήγα να πάθω κράμπα στους κοιλιακούς από τα γέλια.Καμιά άλλη λύση;Αν εχει σπασει το βερνικη τοτε αυτο που σου ειπε ο πλυντηριας αν οχι γυαλισμα κερωμα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Η μαγεια ενος 406...
Στο πατωμα τι κανει;Ηλιοθεραπεία;
σωστή παρατήρηση.
η θέση του είναι στο αυτοκίνητο
στο πάτωμα τι κάνει.Δεν έχω ιδέα...
15αρες σιδερένιες μεταχειρισμένες 40 ευρώ έκαστη σε βουλκανιζατέρ. Στην αντιπροσωπεία 45 καινούριες.
Φυσικά και πήραν όλοι τα @@ μου και έμεινα με τις 14αρες στο 406.Καποτε ελπιζω να βρω σε πιο λογικη τιμη... Όσο σκέφτομαι ότι με 70 πηρα την δευτερη τετράδα για το 307 ΜΕ λάστιχα πάνω...
-
Προς drdino (επειδή νομίζω ότι έχει) αλλά και όποιον άλλο γνωρίζει.
Πόσο κοστίζει ένα διαγνωστικό πρόγραμμα και η κατάλληλη φίσα για το 307;
Από που το προμηθευόμαστε;
Μπορούμε με αυτό να κάνουμε και διαγραφή σφαλμάτων;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η μαγεια ενος 406...
Στο πατωμα τι κανει;Ηλιοθεραπεία;
σωστή παρατήρηση.
η θέση του είναι στο αυτοκίνητο
στο πάτωμα τι κάνει.Δεν έχω ιδέα...
15αρες σιδερένιες μεταχειρισμένες 40 ευρώ έκαστη σε βουλκανιζατέρ. Στην αντιπροσωπεία 45 καινούριες.
Φυσικά και πήραν όλοι τα @@ μου και έμεινα με τις 14αρες στο 406.Καποτε ελπιζω να βρω σε πιο λογικη τιμη... Όσο σκέφτομαι ότι με 70 πηρα την δευτερη τετράδα για το 307 ΜΕ λάστιχα πάνω...
δεν έχεις ιδέα τι κάνει ο άξονας στο πάτωμα.
στο αυτοκίνητο επάνω έχεις άξονα.
PEUGEOT FORUM