-
οκ έστειλα!
-
4τforum ανοικτά 24h
-
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Οκ τότε!Ναι άλλαξα ζουάν... γρύλους παραθύρων... κιβώτιο ταχυτήτων... βαλβίδες... εμπρός κρύσταλλα φανών... έβαλα πιο χοντρά λάδια, γιατί τσιμπάει λίγα...
To USB ξέχασες ...
Το κέρατό μου ...
Α ρε Κορέα!!!! ... Χρόνια μπροστά! Αιώνες!...!
-
Πούλα το και ξαναγόρασε την Κουπεδιά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πούλα το και ξαναγόρασε την ΚουπεδιάΕργαλείο ...
http://www.autotriti.gr/thodis-cars/agg ... d=08900337
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πούλα το και ξαναγόρασε την Κουπεδιά
Εργαλείο ...
http://www.autotriti.gr/thodis-cars/agg ... d=08900337
Περιττό να σου πω, οτι εγώ πηγα για το πρόβλημα και μαζί μου ο ξάδερφος μου για να μισοκλείσει το rallye
-
Περιττό να σου πω, οτι εγώ πηγα για το πρόβλημα και μαζί μου ο ξάδερφος μου για να μισοκλείσει το rallyeΑπαραίτητο και επιβεβλημένο το test drive σε δρόμο με ανωμαλίες. Ακόμη και απλό να είναι. Αρκεί να έχει 17άρες με 205/45/17 και Pirelli P Zero Nero...
Επιβεβλημένο το test drive ...
Eγώ έχω στις σημειώσεις μου κάποια αρνητικά του 207 αλλά καλύτερα να
υ.γ. αν τον ενδιαφέρει θύρα USB καλύτερα να ...
-
Όχι δεν τον ενδιαφέρει...
Ρε συ... πιάσε και βάλε μια δεύτερη πηγη στο κάτω din με usb να τελειώνεις με αυτό...
-
καλά δεν είναι τόσο τραγική η συμπεριφορά της ανάρτησης του rallye με τα 45άρια... μπες σε corsa d 1.2/1.4 sport ακόμα και με 195/55/16, σε κανά colt 1.3 ή σε κανένα panda 100 και μετά μου λες πόσο άνετη είναι η ανάρτηση της peugeot
-
Εγώ πάντως ένα RC το χτύπαγα...
Α! το λέω τώρα που λείπει η Rina...
-
Ρε συ... πιάσε και βάλε μια δεύτερη πηγη στο κάτω din με usb να τελειώνεις με αυτό...Κάτσε γιατί έχουμε θέμα και με αυτό...
Μάλλον πρέπει να αλλάξω και ηχεία (τα εργοστασιακά είναι 20Watt... )
Πρέπει να βάλω και κάποιον μετατροπέα για να ακουω τον ανιχνευτή παρκαρίσματος. (100euro)
Βλέπεις τώρα ακούγεται από τα ηχεία που πέφτουν πάνω στην εργοστασιακή πηγή.
Εχω και το θέμα με τον συναγερμό και το κ@λ@κλειδο που μου έχει σπάσει τα νεύρα.Θα μου βγει κουστούμι υπολογίζω στα 1000 euro ...
-
Τι θέμα εχεις με το κλειδι ρε συ;!
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
καλά δεν είναι τόσο τραγική η συμπεριφορά της ανάρτησης του rallye με τα 45άρια... μπες σε corsa d 1.2/1.4 sport ακόμα και με 195/55/16, σε κανά colt 1.3 ή σε κανένα panda 100 και μετά μου λες πόσο άνετη είναι η ανάρτηση της peugeotΤι να σου πω; Δεν ξέρω την συμπεριφορά των άλλων.
Απλά η μετάβαση από το κουπέ στο 207 μου έχει προκαλέσει άγχος ...
Το κουπέ ήταν χαλί μπροστά στο 207 ...Τώρα έχω και απόλυτη συμπεριφορά στις ανωμαλίες (γκάπα-γκούπα) και θόρυβο κύλισης και χθες διαπίστωσα ότι έχω και κινήσεις του (πανάλαφρου) τιμονιού αριστερά/δεξιά όταν το οδόστρωμα είναι με λακούβες ή μπαλώματα...
-
Τι θέμα εχεις με το κλειδι ρε συ;!Μπερδεμένη ιστορία. Εχει σχέση με τον κ@λ@συναγερμό που μου έβαλαν που δεν είναι συμβατός με το 207 και το CAN BUS ...
-
Ντόινκ!!! καλα αυτο δεν το πληρώνεις ρε συ... θα στον αλλάξουν με έναν άλλον!
Α) απο που το πήρες ;
Β) μην μου πεις οτι το made in china έχει να κάνει με το 207 ; -
Ντόινκ!!! καλα αυτο δεν το πληρώνεις ρε συ... θα στον αλλάξουν με έναν άλλον!Α) απο που το πήρες ;
Β) μην μου πεις οτι το made in china έχει να κάνει με το 207 ;O συναγερμός δεν αλλάζει. Μου είχαν πει ότι μου έβαλαν τον συναγερμό META εγκεκριμένος από την Peugeot και συμβατός με το CAN BUS ... αλλά μετά από email που έστειλα στη LION μου είπαν ότι ο έμπορας έβαλε δικό του συναγερμό Gemini 7621 ο οποίος είναι universal και έχει σταματήσει και η παραγωγή του ... και επειδή είναι ο πλέον απλός δεν συνεργάζεται με τον εγκέφαλο ώστε να έχει λειτουργίες χρήσιμες π.χ. να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται όποτε θέλω εγώ... και όχι όποτε θέλει ο εγκέφαλος.
http://www.gemini-alarm.com/Default.aspxΑ) Το αυτοκίνητο από εμπορία Peugeot στα Β.Π. Αθηνών.
Β) Το Made In China δεν είναι τυχαίο... -
Πως είδες οτι ειναι απο την Κίνα το αμάξι σου ρε συ;!!!
-
Πως είδες οτι ειναι απο την Κίνα το αμάξι σου ρε συ;!!!Δεν βλεπεις τα ματια(φωτα) του;
PEUGEOT FORUM