-
O Γιωργος και η Μαρια γνωριζονται ερωτευονται και μετα την πρωτη φορα
που........ξαπλωμενοι συζητανε: -Θα σε λεω Ευα λεει ο Γιωργος.-Γιατι Ευα;τον ρωταει η Μαρια.
-Γιατι εισαι η πρωτη μου της απανταειο Γιωργος.
-Ωραια και εγω τοτε θα σε λεω Peugeot του λεει η Μαρια.
-Γιατι Peugeot; την ρωταει.
-Γιατι εισαι ο 307ος!
-
Είδα χτες το Return of the king. Πόρωση όλα τα λεφτά, ο Peter Jackson για μια ακομη φορά εδειξε πόσο αξίζει σαν σκηνοθέτης. Άντε και σε αναμονή τώρα για το Extended edition dvd.
Τι λέγαμε? ααα ναι για το 307 -
DEV vs HILUXBOY = 1 - 0
234χαμογελα ο dev 110 ο hiluxΡε τριανταφυλλε παλι δεν δουλεψε το μετρητηρι που εχεις βαλει και αναγκαζομαι να τα μετραω με το χερι
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κωνσταντινε και παλι διαλεξες λαθος τροπο
Θα το βαλουμε και μεις στα Μεγαρα και θα εισαι παλι απο πισω μας!!!!καλημερα σε ολη την παρεα.
αληθεια για την συγκεντρωση στα μεγαρα θα κανονισουμε κατι σαν 307ακιδες? π.χ. να συναντηθουμε καπου στην εξοδο της αθηνας και να παμε ολοι μαζι? ή να παει ο καθενας μόνος του? ή να κάνει ο καθένας ότι του κατέβει?
για να ακούσω τι λένε οι παλαιότεροι και γρηγορότεροι
MDVQ: το έχεις βάλει στα μέγαρα ή το σκέφτεσαι? Εγώ το σκέφτομαι.. μήπως το βάλω και μετά μου βγαλει διάφορα προβληματάκια από το ζόρισμα?? Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα μου δίνει την αισθηση του πολύ 'ευθραυστου'.
παρασκευή σήμερα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.......
...βγαλε καμμια καλη φωτογραφια απο το καρτακι, βρεεεεεεεε!
http://www.kottakisnet.gr/kart/kart_new.htm
δες εδώ να χωρτάσεις...
Τριαντάφυλλε, σήμερα έχει καλή μέρα και είναι και παρασκευή! ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ... η πίστα είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδι....
Αν θες τις....'καλές γραμμές' ..έδω ειμαι εγώ..sorry που ξέφυγα από το θέμα.. δεν θα το ξανακάνω...
-
Χα χα... Σας προλαβα στην στροφη και ειμαι σε κατι πρωτος! Πριν ενα μηνα εβαλα το 307 μου στην πιστα των Σερρων για μερικους γυρους (οχι με πιτα)στην συναστηση που ειχαμε 3-4 ατομα απο το forum. Με 45000 οι αναρτησεις ηταν σαν Citroen αλλα κραταγε μια χαρα. Το ωραιο ηταν οτι ολα εγιναν στι 5 το απογευμα με ηλιοβασιλεμα. Σαν ταινια ηταν.
-
epiστρεφω μετα απο διημερη 'καταληψη' του ΕΜΠ απο τους φοιτητες...
λοιπον...
1ον... για τις μετατροπεσ συμφωνω απολυτα με το μιχαλη. Συνηθως ειναι πιο φτηνο και πιο σιγουρο, αν θες πιο γρηγορο αυτοκινητο να το παρεις απο την αρχη με πιο μεγαλο κινητηρα κι επιπλεον δεν θα χασεις τα λεφτα σου στη μεταπωληση. Για να φανταστειτε, το ραλλυ το ειχα μαμα (ειμαι ο μονος μαλλον) και δεν το μετανοιωσα καθολου. Ουτε επιπλεον θορυβος ουτε καταναλωση ουτε προβληματα και στο τελος τελος ειχε περισσοτερα γκαζια απ οτι εγω γνωσεις και κοτσια. Οχι οτι δεν το εσκιζα, αλλα παντα προσεχα που και ποσο.2ον, προχθες ειχα παλι ματσακι με τον εμπορο.... Τρελλο γελιο.
μια μικρη ανασκοπηση...
το προτελευταιο ματσακι ηταν για το αν το 307 θα εχει μπεζ δερματινο σαλονι. μου λεγανε μονο μαυρο και με τα πολλα, κι αφου τους ειπα οτι οκ, θα το βαλω κι εγω αλλου να μου το βαλλουν οτι χρωμα θελω (φουξια ας πουμε) ειπαν οτι θα μου το βαλουντο τελευταιο ηταν για την εξοφληση. Ενω το παραλαμβανω το 2004 ηθελαν να το εξοφλησω απο τελη νοεμβρη. Εγινε παλι ο χαμος, τσακωθηκα και τελικα ειπαμε να το ξοφλησω μολις παρω το δωρο 16/12. Φαινεται δεν ειχαν λεφτα να πληρωσουν τα δωρα τους...
Κι ηρθε η χθεσινη μερα που εφαγα ενα πρωι να μαζεψω τα χρηματα απο τις τραπεζες, περασα κι αγορασα ηχεια και RCD που ειχαν πει θα μου τα τοποθετουσαν και παω για εξοφληση. Και βρισκω την τιμη 260 ευρω πανω. Κι απο εκει που ειχα παει ολος χαρα και με την ελπιδα οτι μπορει να εβλεπα και το 307, αρχισε παλι ο καυγας. Το αυτοκινητο ερχεται λει πια με μαμα RCD και με ειχαν ενημερωσει... Γυρναω σπιτι, αρχιζω τα τηλεφωνα, λαιον, και εκποιζω. Ξαναπαιρνω τον εμπορο και του λεω οτι απο τη στιγμη που το αυτοκινητο δεν ειναι οπως αναφερεται στο δελτιο παραγγελιας, ακυρωνω την παραγγελια παιρνω την προκαταβολη κι ολα καλα... Ε, εκει μου ειπαν οτι ενταξει, μη χαλαμε τις καρδιες μας για 260 ευρω, και με θελουν για πελατη, και θα μου αφαιρεσουν το ποσο και το RCD -λες κι εγω ηθελα να το κρατησω- και τελικα ολα καλα. πηγα και το εξοφλησα επιτοπου γιατι μπορει μεχρι αυριο να αλλαζαν γνωμη και να χαμε παλι αλλα. κι οχι τιποτ αλλο αλλα θα πρεπε να μπω παλι στη διαδικασια αγορας αυτοκινητου...
Αυτα για την ωρα , καλημερα σας...
α! μιχαλη τα διαβασες αυτα που σου εστειλα? -
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Το αυτοκινητο μου 1.6 xs 3d ειναι φτηνοτερο στην Ελλαδα απ΄π οτι στην Γαλλια! Εδω εχει 16300 περιπου και στην Γαλλια εχει 17150! Και μετα λενε οτι οι τιμες δεν ειναι καλες. (Για το προλεταριατο)
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Για να φανταστειτε, το ραλλυ το ειχα μαμα (ειμαι ο μονος μαλλον) και δεν το μετανοιωσα καθολου.
... Δεν εισαι ο μονος, δεν εισαι ο μονος!!!
Το συστημα αυτοματης καταμετρησης emoticons βρισκεται σε διακοπες!
Ουτως ή αλλως μου εκανε κατι 'νερα' και θα φτιαξω σε λιγες ημερες τη νεα βελτιωμενη συνθεση! ;-> -
Kαλη μερα σε ολους σας,
Την κυριακη 28/12 το πρωι στα Μεγαρα εχει εκδηλωση το forum οπως μας ειχε ενημερωσει και ο takinen και λεμε οσοι μπορουμε,να παμε εκει για να συναντηθουμε επιτελους και απο κοντα.Θα υπαρχουν εκει διαφορα ειδη του φυτικου και ζωικου βασιλειου(μελιτζανες.σαυρες,καναρινια κλπ) και ισως ειναι και μια καλη ευκαιρια να θαυμασετε και απο κοντα και το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 307 .Οποιος δε με παρακαλεσει πολυ θα τον αφησω να το ακουμπισει κιολας
Δεχομεθα και μελλοντικους κατοχους 307(τα διαβασα Νικο)
Γνωμη μου ειναι να συναντηθουμε εκει κατω για δυο λογους
1)να μην μπλεχτουμε με ραντεβου και στησιματα και
2)και σπουδαιοτερο να μη σας στεναχωρησω που θα σας διασυρω στην Εθνικη
Για αρχιστε να δηλωνετε συμμετοχη
Οποιος θελει μπορει να κανει και γυρους στην πιστα
Εγω δεν θα κανω, γιατι εκει θα με διασυρετε εσεις και τζαμπα η μαγκια που πουλαω τοσο καιρο
Περιμενουμε...................... -
Eγω ειμαι μεσα εγοσον μαζευτουμε πανω απο 3! Θα ερθω με το 205 της αδερφης μου να σας διασυρω ομως! Δεν πιστευω να φοβοσαστε;
-
Περηφανη νικη κυριες και κυριοι στο σημερινο ντερμπυ του hilxboy ισοφαρησε τον dev και τωρα περιμενουμε με αγωνια απο τον dev να δουμε πως θα καταφερει να γραψει πιο πολλα απο τα 560 χαμογελα της Λαμιωτικης σαυρας
-
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 307 χσ 1.6 τριπορτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ 215 ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!θα εσπαγε το κοντερ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΤΤ ΤΟ ΑΟΥΝΤΑΚΙ
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΑΚΤΕΣ!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ!
ΚΑΛΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ!!!
-
Καλα εσυ nakata-patrick-307akia αν και προεδρος και ιδρυτης του topic σε θεωρουμε ξενο σωμα και αποστατη απο τωρα(αρχισε να γραφεις στο vag forum για προθερμανση!!!) οποτε παλι το ΔΙΚΟ ΜΟΥ 307 ειναι πιο γρηγορο
-
kalo ΣΚ παιδες, τα λεμε απο δευτερα....
τα συλλυπητηρια μου στον νακατα που εμπλεξε με βαγκ... ας ρωταγε...
οχι οτι τα πεζο ειναι καλυτερα, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι πανακριβα..
και μακρυα απο παουερτιμ...-και καρεντα-. -
i2WMMMMMMMMMMMMB2i ZMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMS rMMMMMMMZ: 2MMMMMMMM. ZMMMMM2 XMMMMMMS 8MMMMX rMMMMMS MMMMr . ...,,,,,,,,,..... rMMMMM .MMMM .. ....:,,,,. ..,,:::,........ MMMMM :MMMB ....,,,, ,:::,,..... 2MMMM MMM@ ... .,:iii;;;;;;iiii:,. .,:::,,,::,. ZMMMW 8MMM .,,, ,iir;;i;iiiii::iiiiiii;;;;ii,. .:,:,,,,::, BMMM7 MMMi .,,. .:;;iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:,::::::i::::i ;MMMM :MMM .,. ,ii;iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:i:,iii:ri ZMMM 7MM2 .:: ,;;iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;iii;;; XMMM aMM ::, ,;;iiiii::::iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii::::::iiiii:i;i:r;rXi iMMM7 8MM .,:. :;iii, ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ,iii::i;iirii7r; :MMM. aMM ..,:. .iii:i XMMMMW .iiiiiiiiiiiiiiiiiii: SMMMM0 .iiiii;iirrr7r72:XMMM ;MMX ...,:. ,;i:ii aMMMMMMMMX :iiiiiiiiiiiiiiiiii 2MMMMMMMMX :iii:;;i;ir7rXX7;ZMMM MMX ...,:. :;iiii: ZMMMMMMMMMM. iiiiiiiiiiiiiiiii: 0MMMMMMMMMM iiiiiiii;rrrXXSX78MMW @MM ..,:, ,;iiiii: MMMMMMMMMMM, iiiiiiiiiiiiiiiii: MMMMMMMMMMM iiiii:ii;;r7XXSSX7MMM iMM, . .,,, .;iiiii:i SMMMMMMMMMW ,iiiiiiiiiiiiiiiii: XMMMMMMMMMW :iiiiiiii;i;rr7SS2XaMMM MMM ..,,:. .;iiiiiiii, ,MMMMMMMi .iiiiiiiiiiiiiiiiiii. MMMMMMM7 iiiiii;ii;irr772S2SXWMM MM: ...,:, iiiii:iiiii, . ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, . .iiiiiiiiii;ir;77S2222ZMMM 0MM ....,:,.,iiiiiiiiiiiii:. ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:. ,iiiiiiiii:;ii;rr77X22a2SMMM MMM ...,::,,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ii;rr7XX22aa28MM, .MMi ...,,::iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:i;;ir;77X22aaZXMM@ 7MM ....,::::iii:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;;rrXr2S2aaaSMMM 0MM ..,,,:i:iiiiiii:::iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii::,iii;irrX7S22aZZ2@MM WMM ...,,,i:::i:, ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, .i;7rXXS2aaZaa0MM BMM ..,,:,:::, .0MMa.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,MMMM, :r7X22ZZZaa0MM ZMM ..,,,: 7MMMX :iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. aMMMWr .;X2aaZ82@MM :MM. .:,.. ,2MMMMMB .:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, MMMMMMM87aaZZ8XMM@ MM8 .,:i,MM0 BMMM ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. .MMM i@MM7aZZa0SMM: MMM :ii: WMMM .iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: ,MMM ;i..;S2ZZZZSMM 2MM ,:::ii:ii: MMMM. :iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: ;MMM ;7XXSSaZZaZ20MM MM0 ,,.i;i::ii MMMB .iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:. WMM7 rXXSS2aaZZZZ2MM WMM i;7:ii;i:ii, MMMM; .iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. rMMM :r7XXSSaaaZZZa0MM MM8 :;::iii;iii: rMMMM. :iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: :MMMa i;7XXSSa2ZZZZZ2MM SMM7 .;;rri:iiiiii. XMMMMr :iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:. XMMMB .;rrX7SS2a2ZZZZSWMM MMMi :;;i;;;i;i:ii: rMMMM@i .,:iiiiiiiiiiiiiiiii:. MMMMa ;r;XXSSSa2ZZ8ZZ2ZMM MMM, ;7r;;;iii;:iii:. 0MMMMMS .,,,,.. aMMMMM. i;r7XXXS22aZZZZZaZMM MMM, ;r;;;;;iiii:iiii, aMMMMMMM2i i2MMMMMMW. ,i;rr7XXXSaaZaZZZZa2MMr ,MMMS :r7r;;iiiiii:iiii:. aMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM0 ,ii;rrr7XXSaaaZZ8888ZSMMX MMM2.irrrr;;iiiiiiii:iiii:. .72Z00082X: .:iiii;rrr7SS2aaaZZ888827MMi MMMWr:r7rr;ri;i;iiiii:iii:iii:,. ,:iii;ii;;r77XXS2aaaZZ88808S0MM MMMMS,;77rr;;;;iii;iiiiiiiiii::iiiiiiiiiiiiiiiiiii;irrr77XSS2aaZZ88808aSMMM .MMMM;irXX7rr;;ri;;iiiii:iiiiiiiiiiiiii;iii;;;;r;r;77XSXS2aZaZZ88008X8MMS MMMMZ,i7XXXXr7rr;;;;rii;;;;;;;;;;;;;iii;r;;;rrrX7SXX2a2aZ8Z88008SXMMM MMMMBr;7XXXX777X7rrrr;rrr;;;;;;;;rr7rrrrX7XS7SS222ZaZ88880B0XrMMM. .MMMM07rXS2SSSXXXXXXXrrr7777777r777XXXXSXXSS222aaZZZ8000Z7rMMMr MMMM@SXXS2Saaa22SSS22XXXSSSXSSSSS22a22aZZZZ880880B0S;8MMMr ZMMMMWaSaaaaZaaaZZZZZaaaaaaZZZZaZZZ88Z80880008r;XMMMM MMMMM@aS2aZZ8ZaZZZZZZZZZZZa0888Z800008Z7irWMMMM: 8MMMMMM8S22aZZ8000BBBBBB00B08aS7;raMMMMM@ BMMMMMMMMW8Z2SX777XXXS28@MMMMMMMM. i0MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMX 0000000 00 10 01 00 10 0 001 111 11 1 00 0 1 00 01 10 11 0 101111 1111 11 1 01 00 100 100 001 00 00000000 100 00 00 00 000 100 1001100 0001000 001 00 01 00 00100000 00 101 0000 00 10 01 00 00 00 000 10 00 01 00 00 10 0 00 00 0000 00 10 01 00 00 00 10000 10 100 00 101 0000 0000000 000000 100 00 00 100 00 00000 001 0011000000 000000 00 00 0001 00000 00 00 00 0000 100 00 0001 1111 00 00 0000 00 0011000 00
Ποιός θα μετρήσει τους χαρακτήρες που χρησιμοποιήθηκαν για την παραπάνω εικόντα ?
Βρε σεις, λίγη αυτοσυγκράτηση!
(Moderator) -
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Ποιός θα μετρήσει τους χαρακτήρες που χρησιμοποιήθηκαν για την παραπάνω εικόντα ?
Μέχρι 3.800
-
Dev εισαι απαιχτος.Τους πηρες τα εσωρουχα!!!! Aνακυρησεσαι ο απολυτος αρχοντας του topic.TIMH KAΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ(που ειναι ρε οι φατσουλες με τα χειροκροτηματα???)
Η σιχαμερη Λαμιωτικη σαυρα ειναι στην τρυπα της και ψαχνει δολιους τροπους να εκδικηθει.
Ολοι εμεις παρακολουθουμε με αγωνια τον μεταξυ τους αγωνα.
Ο νομος Φθιωτιδας συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες εχει αναρτησει μαυρες σημαιες ενω αντιθετα στον νομο Ιωαννινων ειναι με τα παγουρια τους στην λιμνη και προσπαθουν να την αδειασουν απο τον ενθουσιασμο τους.
Κανονιστε να γεμισετε το topic και να μην μπορουμε να γραψουμε οι υπολοιποι
Τοτε θα ανεβω στα Γιαννινα να μεθυσω τον dev τοσο που να μην μπορει να ξαναακουμπησει πληκτρολογιο και μετα με το πιο γρηγορο 307 του topic(υπενθυμιζω για οσους εχουν ασθενη μνημη'ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ')περναω απο Λαμια και εξοντωνω το tower της πρασινης Λαμιωτικης σαυρας -
Dev, πηγα και ζητησα ενα παγουρι να βαλω ενα Γιαννιωτη μεσα και τον MDVQ. Mου προτεινουνε αυτο...
Χωρατε;
PEUGEOT FORUM