-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
βρε ας βγαλει εστω και ακριβο ενα μικρο οπως το 106 με ανεξαρτητη πισω αναρτηση (οπως το 106 ) .ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ασφαλεια , οχι παραπανω ,1000 kg και τον 1.6 της bmw
και αν οχι επιλογη ενα after market μπλοκε απο την peugeot sport και αντε γεια ασε τους αλλους να λενε : εγω πηγα με 170 σ ανοιχτη καμπη και εγω με 172 εγω εχω τετρακινηση !!!
και μετα σε κοφτα στροφιλικια το λιονταρι θα γλενταει!!!ενταξει ηρέμησα τωρα λιγο
Δεν το στέλνεις ένα email στην Peugeot; Κάνε και κανένα σχεδιάκι (αν είσαι καλός σε αυτό!)... ποιός ξέρει
-
αν σου πω οτι δεν θα αλλαζα τιποτα πανω του ειναι πολυ ομορφο και κλασικο στην σχεδιαση ακομα και σημερα!!αντε ποιο εντονα φουκομενα φτερα να εχει να τρομαζει και αλλο ταμπλο κ ειναι έτοιμο
-
αν σου πω οτι δεν θα αλλαζα τιποτα πανω του ειναι πολυ ομορφο και κλασικο στην σχεδιαση ακομα και σημερα!!αντε ποιο εντονα φουκομενα φτερα να εχει να τρομαζει και αλλο ταμπλο κ ειναι έτοιμο
-
αν σου πω οτι δεν θα αλλαζα τιποτα πανω του ειναι πολυ ομορφο και κλασικο στην σχεδιαση ακομα και σημερα!!αντε ποιο εντονα φουκομενα φτερα να εχει να τρομαζει και αλλο ταμπλο κ ειναι έτοιμοΚάτι σε... Αυστραλέζικο να πούμε;
-
αν και ειναι λιγο καγκουρε ....λιγο ομως
μολις δουν κατι τετοιο στον δρομο !!!!! και ετσι οπως το ονειρευομαι!!καταλαβες αχαχαχ
για ενα ονειρο ζουμεα και φυσικα σε μαυρο!!!
-
Σωστόοος
Αν και το 106 (rallye) πάντα μου άρεσε σε μπλέ ή σε άσπρο... -
αν παρακολουθει κανενας κατασκοπος της peugeot πεφτω στα ποδια σας!!! βγαλτε ενα τετοιο δεστε το μπροστα για καλλιτερη ακαμψια αφηστε τις αναρτησεις οπως ακριβως ειναι και βαλτε το μοτερ της bmw με 180 αλογατα και καποιες αλλες λεπτομερειες και θα βγαλατε και παλι το καλλιτερο sport μικρο και οχι μονο hatch της δεκαετιας!!!
πληζ
-
α και βαλτε αλλο usb.... καλλίτερο
ευχαριστω -
ευχαριστω -
αφιερωμένο -
-
ευχαριστω -
αν παρακολουθει κανενας κατασκοπος της peugeot πεφτω στα ποδια σας!!! βγαλτε ενα τετοιο δεστε το μπροστα για καλλιτερη ακαμψια αφηστε τις αναρτησεις οπως ακριβως ειναι και βαλτε το μοτερ της bmw με 180 αλογατα και καποιες αλλες λεπτομερειες και θα βγαλατε και παλι το καλλιτερο sport μικρο και οχι μονο hatch της δεκαετιας!!!πληζ
Το μοτερ της bmw θα το δεις πανω σε 106,δεν χρειαζεται να περιμενεις την πεζω τι τους εχουμε τους karamhtros development power tuning?Ολο και καποιος ψυχακιας θα την κανει την μοντιφα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ευχαριστωΝα σε δω όταν αρχίσει και σου βγάζει προβλήματα τι θα κάνεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευχαριστωΝα σε δω όταν αρχίσει και σου βγάζει προβλήματα τι θα κάνεις
Θα τα φτιάξω. Εχω πάρει 4 χρόνια εγγύηση!...!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να σε δω όταν αρχίσει και σου βγάζει προβλήματα τι θα κάνεις
Να πας εκεί που σου βαλαν τους λασπωτήρες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πόσο πάει η τιμή ενός 207 rallye με τις προσφορές;
Αν το σκέφτεσαι σοβαρά κάνε πρώτα test drive μόνο το συγκεκριμένο και δες με προσοχή τις 17άρες στο οδόστρωμα...και κυρίως σε λακούβες και ανωμαλίες.
Μην κάνεις test drive σε 207 με 15άρες ή 16άρες ζάντες ...
Σίγουρα θα γίνει test drive αν αποφασιστεί αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κοπανάει παραπάνω ή να είναι λιγότερο άνετο από το Sporting μου με τις 14αρες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να σε δω όταν αρχίσει και σου βγάζει προβλήματα τι θα κάνεις
Να πας εκεί που σου βαλαν τους λασπωτήρες.
Λες ε;
Καλά μέχρι τότε ... μπορεί να έχουν βάλει λουκέτο ... Οπότε θα βρω και κανένα άλλο ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πόσο πάει η τιμή ενός 207 rallye με τις προσφορές;
Αν το σκέφτεσαι σοβαρά κάνε πρώτα test drive μόνο το συγκεκριμένο και δες με προσοχή τις 17άρες στο οδόστρωμα...και κυρίως σε λακούβες και ανωμαλίες.
Μην κάνεις test drive σε 207 με 15άρες ή 16άρες ζάντες ...
Σίγουρα θα γίνει test drive αν αποφασιστεί αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κοπανάει παραπάνω ή να είναι λιγότερο άνετο από το Sporting μου με τις 14αρες.
Μην ορκίζεσαι κιόλας ...
Οι πρώτες αντιδράσεις συνεπιβατών μέχρι στιγμής ήταν για την αίσθηση των ελαστικών/ζαντών και οι ξερές αντιδράσεις στις ανωμαλίες του οδοστρώματος.
Εγώ έχω μπει σε διαδικασία να βάλω 16άρες ζάντες με 195/55/16 ελαστικό ... Το ψάχνω ... -
Έχεις μπει σε Punto Sporting mk2;
Είναι κορυφή στον τομέα κοπάνημα!Και πάλι δεν έχω πρόβλημα. Πιο πριν οδηγούσα Daihatsu YRV που ήταν χειρότερο από το Punto.
PEUGEOT FORUM