-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Ξεζανταρισε το δοκτωρ!!Βουρ για το βουνο η την πιστα(χωρις να εχουν προηγηθει τσιπουρα ομως)Για πίστα μόλις βρω λάστιχα και πέσουν λίγο οι ζέστες. Όσο και αν το γουστάρω, προτιμώ να γυρνάω γύρο με το γύρο γρηγορότερα λόγω βελτίωσης ικανοτήτων, και όχι λόγω απώλειας βάρους λόγω ιδρώτα.
Τώρα λίγο στρώσουν ελατήρια και αμορτισέρ, να το ξαναμάθω και . -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τις ζάντες: έχω βάλει αγγελία για τις μαμίσιες 16αρες... Τις 3-4 μέρες που ήμουν στο νησί και ακόμα δεν είχα οργανωθεί με νετ κτλ, κάποιος έβαλε αγγελία για αυτές, και τις τσίμπησε άλλος.
σαν αυτές του Τάκη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπορεί κάποιος από τους 307ακηδες (Τάκη; ) να δοκιμάσει να πιέσει τον προφυλακτήρα στα σημεία που φαίνονται στην φωτό; Υποχωρεί αρκετά ο προφυλακτήρας, ή φαίνεται να κοντράρει στις βάσεις του;Έστω και καθυστερημένα, ναι, υποχωρεί με το δάχτυλο γύρω στα 3 εκατοστά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φωτογραφίες της εγχείρησης:...Ωωωωραίος!
Σαν να έχω φορτώσει για διακοπές... καλό ύψος!
Δεν δοκιμάζεις να το φορτώσεις με 4 παλληκάρια και να μου πεις εντυπώσεις;
Όλο και κάποιος καφές θα τύχει...Εντυπώσεις, σχόλια κτλ μετά, καθώς ασφαλή συμπεράσματα δεν έχω βγάλει ακόμα (οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντα ενθουσιώδεις).
Αναμένω...
Καλορίζικα και καλόστριφτα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για τις ζάντες: έχω βάλει αγγελία για τις μαμίσιες 16αρες... Τις 3-4 μέρες που ήμουν στο νησί και ακόμα δεν είχα οργανωθεί με νετ κτλ, κάποιος έβαλε αγγελία για αυτές, και τις τσίμπησε άλλος.
σαν αυτές του Τάκη;
Ναι...
Λοιπόν, update για τις αναρτήσεις: το πάντρεμα των 3ποντων ελατηρίων για το χατς με τα αμορτισέρ του cc (πρπ 3 πόντους χαμηλότερο από το χατς) φαίνεται ότι δουλεύει ιδανικά. Θα δείξει βέβαια πώς θα τα πάει από αντοχή, αλλά πλεύσεις κτλ δεν έχουμε, και αυτές που είχα από μαμά έχουν εξαφανιστεί, μιλώντας πάντα για ανωμαλίες και όχι για στρίψιμο με 170 στην Υλίκη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η συμπεριφορά του πίσω άξονα. Επιβεβαιώνεται η υποψία μου πως ο μαμά συνδυασμός είναι μάλλον λάθος, με μαλακό ελατήριο και μάλλον σκληρό αμορτισέρ. Με αυτά που φοράω τώρα έχουν μάλλον εξαφανιστεί οι αντιδράσεις (και το μάλλον γιατί ακόμα έχω δεν έχω 100 χλμ, οπότε όταν 'κατσουν' μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα).
Πέρασε επιτυχημένα το τεστ άνεσης και κοπανήματος, αφού κουβάλησε την γιαγιά, χωρίς αυτή να διαμαρτυρηθεί καθόλου. Περισσότερες λεπτομέρειες στις προσεχείς ημέρες... -
Όλα καλά λοιπόν και ενθαρρυντικά (για μένα) μέχρι στιγμής. Ωραία!
-
Ναι, δηλώνω άκρως ικανοποιημένος προς το παρόν. Για να δούμε...
-
Πολύ ωραία Dino...
Με γειά!!Υ.Γ: Στους..Bills?
-
Δεν πήγα στους Bills τελικά, άνοιξε ο δικός μου...
-
Το φιλτρο της βενζινης στα ποσα χιλιομετρα περιπου πρεπει να αλλαζεται?
-
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να το αλλάζεις σε κάθε σέρβις...
-
Δεν εχει αλλαχθει ποτε και με αφορμη ενα μαζεματακι που του κανω τωρα το θυμηθηκα.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δεν εχει αλλαχθει ποτε και με αφορμη ενα μαζεματακι που του κανω τωρα το θυμηθηκα.Όταν το αλλάξεις, πριν πετάξεις το παλιό, ρίξε μια ματιά στο περιεχόμενό του...
Ίσως έχει να σου πει πολλά για τα βενζινάδικα, και σε κάνει να το αλλάζεις τακτικά...
-
Δλδ για πόσα χλμ μιλάμε χωρίς αλλαγή φίλτρου;
-
Χαλαρά ρε σεις, εμείς που δεν έχουμε αντικαταστάσιμο φίλτρο βενζίνης πρέπει να βάλουμε τα κλάμματα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χαλαρά ρε σεις, εμείς που δεν έχουμε αντικαταστάσιμο φίλτρο βενζίνης πρέπει να βάλουμε τα κλάμματα;Eλα ντε...
Αλλαζουμε αντλια βενζινης κατευθειαν, αμα χρειαστει...
(Μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει παντως...) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χαλαρά ρε σεις, εμείς που δεν έχουμε αντικαταστάσιμο φίλτρο βενζίνης πρέπει να βάλουμε τα κλάμματα;
Eλα ντε...
(Μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει παντως...)Αααακριβώς! Πέρυσι τέτοιο καιρό την άλλαξα...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Eλα ντε...
(Μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει παντως...)Αααακριβώς! Πέρυσι τέτοιο καιρό την άλλαξα...
Από περιέργεια, μετά από πόσες χιλιάδες χλμ?
Πολύ έξυπνο πάντως από μέρους τους να μη μπορείς ν' αλλάξεις ένα απλό φιλτράκι....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δλδ για πόσα χλμ μιλάμε χωρίς αλλαγή φίλτρου;90.000 χλμ θα εχει πιασει αρκουδες
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αλλαζουμε αντλια βενζινης κατευθειαν, αμα χρειαστει... (Μεχρι τωρα δεν εχει χρειαστει παντως...)
Αααακριβώς! Πέρυσι τέτοιο καιρό την άλλαξα...
Από περιέργεια, μετά από πόσες χιλιάδες χλμ?
Πολύ έξυπνο πάντως από μέρους τους να μη μπορείς ν' αλλάξεις ένα απλό φιλτράκι....
5 χρόνια ακριβώς και περίπου 82-83.000 χλμ.
Το 307 (μάλλον και άλλα αυτοκίνητα) βγαίνει με φίλτρο για χώρες με χαμηλή ποιότητα καυσίμου και χωρίς φίλτρο για τις άλλες με υψηλή ποιότητα.
Στην Ελλάδα έρχεται χωρίς, γιατί έχουμε και μαμώ τα καύσιμα!
PEUGEOT FORUM