-
Δύσκολο... Το μοτέρ είναι ήδη οριακά εξελιγμένο, από όλες τις απόψεις... Το μόνο μου αξίζει είναι ένα ελεύθερο φίλτρο στο φιλτροκούτι και εγκέφαλος PS, αλλά μετά χάνεις όλα τα δρομίσια features.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ισχύει, ναι. Αλλά δεν συμφέρει αν χρησιμοποιήσεις και τις δόσεις για το μετά τον ένα χρόνο. Συμφέρει μόνο αν έχεις σκοπό να μαζέψεις τα χρήματα στο μεσοδιάστημα. Ισχύει για όλα.Ευχαριστώ δόκτωρ!
Ναι το ήξερα ότι δε συμφέρει γιατί έχει υψηλό επιτόκιο.
Εξ’ άλλου τα λεφτά τα έχω, αλλά γιατί να τους τα δώσω από τώρα και να μην τα κρατήσω 1 χρόνο να τα εκμεταλλευτώ αλλιώς;
Ξέρεις αν σε χρεώνουν ποινή προεξόφλησης αν στο τέλος του χρόνου ξεχρεώσεις όλο το δάνειο; -
Από όσο θυμάμαι όχι, δεν υπάρχει ποινή προεξόφλησης. Αν τα έχεις τα λεφτά, τότε αξίζει το συγκεκριμένο. Για ποιό μοντέλο;
-
Οχι, δεν υπαρχει καμια ποινη προεξοφλησης....
-
Thanks παιδιά!
Για το 207RC λέω, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα 100% γιατί κοιτάω και άλλα μοντέλα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δύσκολο... Το μοτέρ είναι ήδη οριακά εξελιγμένο, από όλες τις απόψεις......Χμμ,ισως να παιρνει κατι.........
Θα δειξει.... -
Περιμένουμε τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά την κούραση μωρέ... Εντάξει, μπορεί να λέω μλκς, αλλά δεν νομίζω ότι στα 140km θα έχουν σοβαρή κόπωση. 250 ευρώ πάνω κάτω κάνουν τα μαμά ελατήρια.Οπως λεει και ο Ντινος ...σιγα την κοπωση!!!
Κακο βεβαια δεν θα του κανεις αλλα ουτε και θα δεις τιποτα σπουδαιες διαφορες.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανεις κακο στην ...τσεπη σου!!!Εγω παω για δυτερη αλλαγη air condition!!!
Καλα παμε.....δεν εχω παραπονο.....το 407 φροντιζει να μην ξεκοψω τους δεσμους μου με τα συνεργεια!!! -
Tι αλλάζεις;
-
2ο? Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα. Τι συνέβη στο 1ο και τί παρουσιάζει τώρα?
-
Eιχα παει για αλλαγη φουσκας στο δεξι ημιαξονιο και αλλαγη της φλατζας του διαφορικου.Το παιρνω και την επομενη μερα με αφηνει στην αττικη οδο.δεν επαιρνε καμια ταχυτητα Τους το παω την επομενη και σε τρεις ωρες το πηρα,ολα ηταν ενταξει.Mου ειπαν πως το σασμαν τα εχει παιξει,και ριξαν καποιο ειδικο υγρο μεσα μπας και την βγαλει για λιγο ακομα.Ρε παιδια μπας και ξεχασανε να βαλουν βαλβολινες?
-
Και εμένα μου μυρίζει μ@λακία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι αλλάζεις;Τον συμπιεστη υποθετω θα μου αλλαξουν.....
Απο οτι μου ειπαν, ειμαι ο μοναδικος με τετοια βλαβη....τι να πω ρε παιδια!!!!
Τοσο τυχη δεν την αντεχω -
Ρε συ, τι του κάνεις του αυτοκινήτου;
-
Σημερα αλλαξα τα αμορτισερ μονο. Κοστος 300 ευρα με την ευθυγραμιση. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες δεδομενου οτι κινουμαι αρκετα μεσα στην πολη και στα περιξ αυτης. Εχει μαλακωσει λιγο σε σχεση με το bilstein αν και καποιες ψιλονευρικοτητες τις αποδιδω τελικα στα κουρασμενα ελατηρια που μαλλον χρειαζοντουσαν και αυτα αλλαγη. Βασικα βρηκα την υγεια μου με τις ανωμαλιες μιας και φιλτραρωνται καλυτερα και απαλοτερα. Επισης παρατηρησα οτι το αυτοκινητο χαμηλωσε λιγουλακι καθως με τα bilstein ειχε ψηλωσει.
-
Tι αμορτισέρ έβαλες;
-
Τα Sachs
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ, τι του κάνεις του αυτοκινήτου;Ρε Ντινο με το πονο μου παιζεις...
Τι μπορεις να κανεις σε ενα αυτοκινητο 125 ιππων και 1500 κιλων??????Απλα να το σκιζεις συνεχεια, για να παιρνει τα ποδια του
Περα απο την πλακα ,μου κανει εντυπωση αυτο με το air condition γιατι το χρησιμοποιω ελαχιστα (ουτε στο σπιτι το χρησιμοποιω να σκεφτεις)) και εχω κανει μονο 11.000 χλμ.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
2ο? Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα. Τι συνέβη στο 1ο και τί παρουσιάζει τώρα?Με συγχωρεις δεν ειδα καθολου την ερωτηση σου
Το πρωτο (μεσα στο 10μηνο) εκανε απιστευτο θορυβο οταν δουλευε ο συμπιεστης.Οπως κανουν τα ρουλεμαν που ειναι φαγωμενα και βουϊζει ολο το αυτοκινητο.
Ακριβως το ιδιο κανει και τωρα, ενα χρονο μετα. -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Σημερα αλλαξα τα αμορτισερ μονο. Κοστος 300 ευρα με την ευθυγραμιση. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες δεδομενου οτι κινουμαι αρκετα μεσα στην πολη και στα περιξ αυτης. Εχει μαλακωσει λιγο σε σχεση με το bilstein αν και καποιες ψιλονευρικοτητες τις αποδιδω τελικα στα κουρασμενα ελατηρια που μαλλον χρειαζοντουσαν και αυτα αλλαγη. Βασικα βρηκα την υγεια μου με τις ανωμαλιες μιας και φιλτραρωνται καλυτερα και απαλοτερα. Επισης παρατηρησα οτι το αυτοκινητο χαμηλωσε λιγουλακι καθως με τα bilstein ειχε ψηλωσει.300 ευρά; Μια χαρά σε κόβω!
PEUGEOT FORUM