-
308?
-
Eίσαι ανόητος.
-
α εσυ εισαι....
-
Εγώ τουλάχιστον είχα τα κότσια που χρειάζεται για να βάλω το θεριό μέσα.
-
-
Είχε μπουκαδούρα η θάλασσα εκείνη την ημέρα κολλητέ?
-
ειμαι ο μοναδικος που εχει δωσει 15ε για μια γρηγορη, ας πουμε..., βολτα με 307
-
Αυτά είναι! Μπράβο ρε μαν!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειμαι ο μοναδικος που εχει δωσει 15ε για μια γρηγορη, ας πουμε..., βολτα με 307Εκτιμώ αφάνταστα την κίνηση αυτή καλέ μου φίλε.
Μεσιέ κουκ, η θάλασσα απέχει δόξα τω θεώ από τα Σέρρας, όπως και από το Κιλκίς βέβαια, το οποίο παρόλα αυτά έχει μονάδα Ναυτικού.
-
-
Και πάλι καλά να λέμε...
Θέλω ζάντες και ανάρτηση.
Τάκη από λάστιχα τι φοράς; Και σε τι τιμές; -
Continental SportContact II.
Τα είχα πάρει 450 €. Μετά από 3 χρόνια και 50.000 χλμ. δηλώνω ευχαριστημένος και αν δεν διαβάσουμε σύντομα κάποιο συγκριτικό για 205/55-16 μάλλον θα τα ξαναπάρω, αν τα βρω.Επίσης έχω στα σχέδια και Bilstein Sport με μαμά ελατήρια.
-
Και εγώ για κάτι τέτοιο ψήνομαι, αν βάλω τλκ 16αρες-17αρες (υπερβολή ίσως). Sportcontact3 όμως, αν βγαίνει.
Αναρτησιακά δεν ξέρω... Με τρώει το σετ που έβαλε ο τουρίστας, και είχε και ρυθμιζόμενο κάμπερ μπροστά... Αλλά ξεφεύγει σε κόστος...
Btw, όποιος θέλει καλώδιο line-in για RD4 (πηγες 307 fl, 207, 1007, 308, 407 κτλ κτλ) ας μου πει γιατί έχω ένα και κάθεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ για κάτι τέτοιο ψήνομαι, αν βάλω τλκ 16αρες-17αρες (υπερβολή ίσως). Sportcontact3 όμως, αν βγαίνει.Αναρτησιακά δεν ξέρω... Με τρώει το σετ που έβαλε ο τουρίστας, και είχε και ρυθμιζόμενο κάμπερ μπροστά... Αλλά ξεφεύγει σε κόστος...
Πήγαινε σε 17άρες να γεμίσουν και οι θόλοι και βάλε SportContact 3. Το 3άρι βγαίνει από 17' και πάνω. Προφίλ 50 θα βάλεις και θα προσέχεις...
Όσο για την ανάρτηση, να μου πεις μερικούς που έχουν πάρει πίσω πραγματικά τα € που έδωσαν για ρυθμιζόμενη ανάρτηση... Θέλει γνώσεις, χρόνο και πολλές επαναλαμβανόμενες δοκιμές, που εγώ προσωπικά, πέρα από τα φράγκα, δεν έχω και το χρόνο αλλά και το κουράγιο να διαθέσω. (Υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα... π.χ. Βασίλης στην 130).
Σκέψου και το αν αξίζει μια ακριβή ανάρτηση στο αυτοκίνητό μας.
-
Ντίνο, Line in? What you mean my friend?
-
E ένα καλωδιάκι ειναι που μπαίνει πίσω στην πηγή και καταλήγει σε καρφάκι. Το συνδέεις, σου ενεργοποιούν το line-in στην αντιπροσωπεία, και είσαι έτοιμος.
-
Έχω το Peugeot 207GΤ και μέχρι στιγμής το έχω κάνει 10000Km.Στην αντιπροσωπεία που είπαν να το πάω για το πρώτο service και αλλαγή λαδιών στις 15000χλμ.Μήπως είναι πολλά τα 15000χλμ. για τα ίδια τα λάδια?
-
φανταζομαι οτι τα χεις τσεκαρει για καλο και για κακο...
υγ. στις επομενες ταξινομησεις θα δειτε και 207 75αρι... ειναι φιλου οποτε μη γελασετε...
-
Σέρβις στα 15k; Μήπως σκέτη αλλαγή λαδιού και φίλτρου;
-
H πρωτη αλλαγη λαδιου δεν γινεται στα 5,000 χλμ η το αλλαξανε τωρα?
PEUGEOT FORUM