-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
θα το τσεκάρω όλο λεπτομερώς το Σαββατο το πρωί να δω τι θα γίνει.
αλλά ρε πούστη μου τέτοια ταλαιπωρία μαυρη η ώρα που άλλαξα ζάντες μαύρη ώρα...αφού σκέφτομαι να ξαναλλάξω και να βάλω 16αρες σιδερο με τάσι...τόσο απηυδυσα.
Φιλαρακι μηπως η ζαντουλες εχουν προσθηκες? Αν οχι εγω πιστευω τοτε πως ειναι απο λαστιχα δεν μπορει απο την ωρα που εβαλες ζαντες να ξεβιδωθηκε ολο το μπροστινο συστημα?
φιλαράκι όχι δεν έχω προσθήκες. Ταιριάζουν κουτί, δεν κουνιούνται καθόλου.
τα λάστιχα φοβάμαι....είναι κάτι fulda της κακιάς ώρας τα οποία τα πήρα προσφορά και ανακάλυψα ότι σε ένα από αυτά γράφει πάνω έτος παραγωγής 2005.
λέτε;
-
Λέω ναι χαλαρά. Ένα λάστιχο με στραβωμένο σκελετό λόγω κακής αποθήκευσης πχ μπορεί να δημιουργήσει τέτοια συμπτώματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα το τσεκάρω όλο λεπτομερώς το Σαββατο το πρωί να δω τι θα γίνει.
αλλά ρε πούστη μου τέτοια ταλαιπωρία μαυρη η ώρα που άλλαξα ζάντες μαύρη ώρα...αφού σκέφτομαι να ξαναλλάξω και να βάλω 16αρες σιδερο με τάσι...τόσο απηυδυσα.
Φιλαρακι μηπως η ζαντουλες εχουν προσθηκες? Αν οχι εγω πιστευω τοτε πως ειναι απο λαστιχα δεν μπορει απο την ωρα που εβαλες ζαντες να ξεβιδωθηκε ολο το μπροστινο συστημα?
Μηπως φταινε τα πλαστικα δαχτυλιδια που εχουν οι ζαντες για να κεντραρουν;
Εχεις ελενξει οτι ειναι καλα βιδωμενα τα μπουλόνια ετσι;δεν έχει δαχτυλίδια γιατί είναι η ζάντα στο σωστό καρέ..οφσετ πώς λέγεται...
θα παραγγείλω μια 4αδα Μισλεν να βρω την υγειά μου ελπίζω. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δεν έχει δαχτυλίδια γιατί είναι η ζάντα στο σωστό καρέ..οφσετ πώς λέγεται...Κάνε ένα έλεγχο, μέτρα τον αφαλό της ζάντας και του αυτοκινήτου. Αν δεν είναι το ίδιο (ακριβώς) χρειάζεται δαχτυλίδια για να κεντράρει σωστά.
-
Σωστος ο leonp
Bill το σκεφτηκα για σαμπρελα ρε συ αλλα θα ειναι λιγο ασχημοΠρεπει να ψαξω να βρω το πλαστικο γαμω την τσαπατσουλια μου γαμω!
-
Παιδιά ένας φίλος μου ψάχνει για ραλάκι 16ν 3φυσσο '02-'03 αν γίνεται...
που να κοιτάξουμε πρώτα?
έχετε κανένα υπόψη σας?όσο πιο μαμά γίνεται εννοείται, το πολύ σκούπα-εξάτμιση δηλαδή..
-
Ψαξε στο 106sportclub ολο και κατι θα παιζει.
Μπορεις να ψαξεις και στα διαφορα συνεργεια που φτιαχνουν σαξοραλλα, απλα τσεκαρετε το πολυ καλα το αμαξι και σε φαναρτζη και σε μηχανικο.
-
Αυτή θα ήταν και η επόμενη ερώτηση φίλε ratanplan...
Πού και πώς ακριβώς να το κοιτάξουμε...
ΟΚ για το δικό μου μπορώ να εγγυηθώ αλλά για κανένα άλλο..
και δεν εμπιστεύομαι κανέναν 100% -
Σε ποιο συνεργειο πας το αμαξι σου? Αν τον εμπιστευεσαι πηγενε τον εκει για το μοτερ κλπ και σε καποιον εμπιστο φαναρτζη για στουκες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eννοεί ένα εύκαμπτο κομμάτι πλαστικού που μπαίνει γύρω από τον άξονα της φλασιέρας και καλύπτει την υπόλοιπη τρύπα στην κολόνα του τιμονιού. Αν κατάλαβα δλδ... Στέλιο αν βρεις το VIN σου στείλε να δω αν υπάρχει ως σκέτο ανταλλακτικό ή αν έπρεπε να είναι στο πακέτο.Δεν εχω καταλαβει τιποτα. To VIN δεν ειναι αυτος ο μναδικος αριθμος του αυτοκινητου;Το αυτοκινητο ειναι ηδη μεσα. Θα το παρω αυτιο το απογευμα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
θα παραγγείλω μια 4αδα Μισλεν να βρω την υγειά μου ελπίζω.
Με καθε επιφυλαξη σου λεω οτι ειναι τα λαστιχα.....
Και γω το ιδιο ειχα στο δικο μου και ηταν λαστιχα ...ειχα κανει ενα καρο ζυγοσταθμησεις αλλα ..τιποτα.
Τελικα οταν αλλαξα λαστιχα ολα οκ.
Και να σου πω τι μου εκανε επιπροσθετα...και ειχα σαλταρει???
Οταν το αφηνα καιρο παρκαρισμενο ,μετα ηθελε καμμια 15αρια χιλιομετρα να κανεις για να μην τρεμει στα 100 χλμ/ωρα.
Λες και τα λαστιχα απο την ακινησια γινοντουσαν ...τετραγωνα!!!!! -
Επισης να σας αναφερω και κατι που μου ειπε ενας φιλος λαστιχας.
Τα μηχανηματα ζυγοσταθμισης εχουν βαθμιδες που τα καλιμπραρουν.
Η καλυτερη ,ας πουμε,ειναι η τεταρτη βαθμιδα που βρισκει αποκλιση μεχρι γραμμαριο.
Επειδη ομως αυτο ειναι χρονοβορο και δυσκολο να το εφαρμοσουν τα πιο πολλα μηχανηματα τα καλιμπραρουν ωστε να βρισκουν διαφορες απο 5 γραμμαρια και πανω (ολα αυτα στο περιπου ,δεν γνωριζω ακριβως τα νουμερα)Οποτε εχετε στο νου σας οτι πολλες φορες δεν φταιει ακριβως το λαστιχο αλλα το μηχανημα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
δεν έχει δαχτυλίδια γιατί είναι η ζάντα στο σωστό καρέ..οφσετ πώς λέγεται...
Κάνε ένα έλεγχο, μέτρα τον αφαλό της ζάντας και του αυτοκινήτου. Αν δεν είναι το ίδιο (ακριβώς) χρειάζεται δαχτυλίδια για να κεντράρει σωστά.
κάτι τέτοιο μου είπε ο λαστιχάς...θα το τσεκάρουμε κ αυτό την Πέμπτη και αν δεν δω φως πάω για λάστιχα.
-
Είδα το 308 χθες!
Νερόβραστα μακαρόνια σε 4 τροχούς. Ήταν εκτεθιμένο δίπλα από το 207 και πραγματικά δεν μπορούσα τα ξεχωρίσω από μπροστά!
Περαστικά στην Πεζώ. -
το είδα κι εγώ.
χίλιες φορές το 307 προ F/L.
-
Μπροστα μου αρεσε παρα πολυ,πιο επιθετικο απο το 207 και με πιο αγριες γραμμες,αλλα το πισω μερος δεν παλευεται.Θα ηθελα επισης να φοραει και τον πισω αξονα του 407.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το είδα κι εγώ.χίλιες φορές το 307 προ F/L.
Τι έγινε με το 307 σου? Βγήκε άκρη?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
το είδα κι εγώ.
χίλιες φορές το 307 προ F/L.
Τι έγινε με το 307 σου? Βγήκε άκρη?
θανάση όχι δεν το πήγα σήμερα. Εκλεισαν για γιορτές.
Θα κοιτάξω την Πέμπτη μετά τις αργίες στον λαστιχά. Μου είπε ότι θέλει να τσεκάρει κάτι τελευταίο στις ζάντες επειδή τις είδε ότι παίζουν πάνω μισό χιλιοστό. Εάν δεν ...πάω για Conti.Ο συνεργειάς μου είπε ότι 99% δεν είναι μηχανικό. Κάτι παίζει με τροχούς ή λάστιχα.
Στοιχειωμένα γαλλικά. ...με ταλαιπωρούν.
-
Tριμπούρδελα...
Κατά τα άλλα πώς πάει το 307 σου; Πώς σου φαίνεται;
-
καλό και τίμιο αμαξάκι.
δεν παραπονιέμαι μωρέ... ...απλά μου την σπάει όταν κάτι επιμένει να με ταλαιπωρεί.
PEUGEOT FORUM