-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Τελικά πέσατε μέσα. Ψυγείο καλοριφέρ είναι αλλα δεν το έχουν σαν ανταλακτικό και πάει με παραγγελία, κλαψς σνιφΔεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό στο συνεργείο σου ή στην αντιπροσωπεία;
Αν υπάρχει στην αντιπροσωπεία είναι θέμα μιας μέρας η παραγγελία. Διαφορετικά δες στο εμπόριο για Valeo. Το ίδιο θα είναι, η μόνη διαφορά θα είναι η συσκευασία και η τιμή.
-
Αλλαντάλον δηλαδη.
Εχουμε το καλυτερο afterserviceTo δικο μου 307 είναι μοντελο 7/2001 , είναι απο τα καλά
-
Δεν το είχε σαν ανταλλακτικό το συνεργειο, και το περίμεναν αρκετο καιρό. Το βρήκα μάλλον σε αλλο συνεργείο της Peugeot.
-
Αν μάθεις πες την τιμή του ψυγείου.
-
drdino
Εταιρίες με (παλιού κακού) ελληνικού τύπου διοίκηση και οργάνωση....
Άραγε τα ίδια γίνονται και στις Nissan, Daewoo-Chevrolet;
(Ο ίδιος Θεοχαράκης δεν είναι πίσω απ' όλες τους;)Δεν φτάνουν το Σαρακάκη βέβαια, αλλά θέλουν πολλά καρβέλια να φτάσουν την Inchcape... (μαμά της Toyota Hellas).
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Απο αμορτισερ πως παμε βρε παιδια?????
Για πεστε καμμια μαρκα ,να παιρνουμε ιδεες εμεις με τα 407!!!!!
Μαμά Peugeot - νομίζω ότι είναι τα καλύτερα.
Μα τετοια εχει ,και πανω στο χρονο εχουν αρχισει να ψιλοακουγονται.
Σκεφτομαι οτι εφοσον θα το κρατησω το αμαξι, να βαλω κατι ποιο ποιοτικο να ησυχασω για λιγα χρονια.
Μου τα αλλαζουν στην εγγυηση βεβαια, αλλα τι να το κανω αν σε λιγο αρχισει τα ιδια???
Καμμια ιδεα???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Απο αμορτισερ πως παμε βρε παιδια?????
Για πεστε καμμια μαρκα ,να παιρνουμε ιδεες εμεις με τα 407!!!!!
Μαμά Peugeot - νομίζω ότι είναι τα καλύτερα.
Μα τετοια εχει ,και πανω στο χρονο εχουν αρχισει να ψιλοακουγονται.
Σκεφτομαι οτι εφοσον θα το κρατησω το αμαξι, να βαλω κατι ποιο ποιοτικο να ησυχασω για λιγα χρονια.
Μου τα αλλαζουν στην εγγυηση βεβαια, αλλα τι να το κανω αν σε λιγο αρχισει τα ιδια???
Καμμια ιδεα????Μιχάλη κράτα τα λεφτά σου, βάλε τα Peugeot στην εγγύηση, και όταν θα χρειαστείς πάλι και δεν θα έχεις εγγύηση, το ψάχνεις.
-
84,97 το ψυγειο
16,81 οι σωληνωσεις- τα εργατικά που θα τα μαθω αύριο που έκλεισα ραντεβού.
Οι κωδικοί των ανταλλακτικών ειναι 6448K0 και 6448Κ1
-
SuperBilly16V
Καλή επιτυχία και καλή τύχη στο ταμείο...
-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
drdinoΕταιρίες με (παλιού κακού) ελληνικού τύπου διοίκηση και οργάνωση....
Άραγε τα ίδια γίνονται και στις Nissan, Daewoo-Chevrolet;
(Ο ίδιος Θεοχαράκης δεν είναι πίσω απ' όλες τους;)Δεν φτάνουν το Σαρακάκη βέβαια, αλλά θέλουν πολλά καρβέλια να φτάσουν την Inchcape... (μαμά της Toyota Hellas).
Μου την έχει σπάσει απίστευτα το σκηνικό αυτό. Και από πείσμα έχω πει ότι δεν θα χρησιμοποιήσω το κονέ μου.
-
καλα κανεις και δε βαζεις το κονε....
πλακα κανεις ρε ντινε? χρεωσε τα ολα σε αυτους..τι περιμενεις?να σε λυπηθουν?
τελικα ειναι πολυ καλη φαση ο χωρος του αυτοκινητου για επιχειρηση..κανεις δε σε κυνηγαει απλως επειδη ειναι 'πολιτικη' της εταιρειας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζει να είσαι ο πρώτος με 307 που ακούω για τέτοια ζημιά... Τι χρονολογίας και πόσα χλμ έχει το αμάξι;Δεύτερος... Πρώτος ήμουνα εγώ το Πάσχα και έχω ενθύμιο στο σπίτι το χαλασμένο ψυγείο καλοριφέρ (3ος/2003 το αμάξι και γύρω στις 85-87Κ χμ τότε)
-
Πόσο σου είχε πάει το ψυγείο με τα εργατικά babiz , θυμάσαι καθόλου?
-
Δεν θυμάμαι να σου πώ την αλήθεια, αλλά έχω τις αποδείξεις στο σπίτι σίγουρα.
Κατά το βραδάκι που θα γυρίσω θα τα βρώ και θα τα γράψω εδώ... -
Δεν μπορω να τους καταλαβω τους γαλλους της peugeot Τα ιδια προβληματα,στα ιδια εξαρτηματα εδω και χρονια και δεν κανουν τιποτα,valeo και ξερο ψωμι.Κι εγω που νομιζα οτι η γενια των 307 θα εχει απαλλαγει απο δαυτα.Αντε τωρα να σου ξυλωνουν ταμπλο οι επιστημονες,τουλαχιστον εγω ειχα βρει ενα σωστο μαστορα και εκανα την δουλεια μου.drdino το μεσον να το χρησιμοποιησεις οπωσδηποτε γιατι ακρη δεν θα βρεις.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τελικα ειναι πολυ καλη φαση ο χωρος του αυτοκινητου για επιχειρηση..κανεις δε σε κυνηγαει απλως επειδη ειναι 'πολιτικη' της εταιρειας...Ζω για την ώρα και τη στιγμή που θα υπάρξει πραγματικά επαγγελματική αντιπροσωπεία* και όχι καφενείο στην Ελλάδα.
Επαγγελματική αντιπροσωπεία*: Ούτε ένα λογικό παράπονο, και να γίνεται η δουλειά σου χωρίς να γκρινιάξεις στιγμή και για κανέναν λόγο, αφού πληρώνεις.
-
Στο τέλος θα την ανοίξουμε εμείς...
-
Γιατί, έχουμε κάνα μπάρμπα που να πουλούσε τρακτέρ και κάρα στο χωριό;
Δεν γίνεται έτσι στα αστεία ολόκληρη αντιπροσωπεία!
-
drdino Tι ψαχνεις ρε φιλε, και ο πατερας μου περυσι σε αντιπρ. οπελ νοικιασε ενα κορσα για 2 μερες 30 € την ημερα! Ολοι τα ιδια σκατα ειναι
PEUGEOT FORUM