-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλε μου vinman εχεις κανενα προβλημα με το radiocd του 407????
Εμενα αρχισε ηδη να κανει κολπα!!!!!!!Εκτός απο το περιστροφικό κουμπί(On/off)που είχε σπάσει και το αντικατέστησα(ήταν ελαττωματικό και με λίγα πατήματα έσπασε) δεν έχω κάποιο πρόβλημα....
Τι σου παρουσιάζει Μιχάλη?? -
Τις προάλλες μου κολησε ενα δισκακι μεσα και με ειχε στο 'please wait' κανα τεταρτο και προχθες ,αρχισε να κολλαει σε ενα κομματι μουγκαθηκε και δεν το εβγαζε εξω με τιποτα.
Οταν ξαναμπηκα μεσα μετα απο κανα τριωρο το εβγαλε κανονικα ,αλλα δεν το εβαλα να παιξει και ακουγα ραδιο!!!!Και μη μου πουνε καμμια μ@λ@κι@ απο την Πεζω οτι φταινε τα δισκακια που δεν ειναι γνησια, γιατι θα τους στειλω να μου αγορασουν 'γνησιο' Mp3,να δουμε που θα το βρουνε οι φωστηρες!!!!!
(το δικο μου ειναι mp3 απο το εργοστασιο)
-
Ρε Μιχάλη....δεν μπορεί ρε....όλα τα προβληματικά σε εσένα πέφτουνε?!!
-
ειναι μπετα τεστερ ρε συ και μας δουλευει τοσο καιρο
-
Ε πές το ντε! Και ψαχνόμουνα!!!
-
Ρε παλληκαρια ενας απο τους σοβαροτερους λογους που πηρα το 407 και οχι το 207 gt που ειχα στο νου,ηταν γιατι δεν ηθελα να ειμαι παλι ο τυπος που στο αυτοκινητο του θα μαθαινε η Πεζω τι προβληματα βγαινουν και πως τα λυνουν!!!
Αλλο ενα λαθος στην προσωπικη μου καρριερα σαν αγοραστης
-
Kαλά ρε συ, τι σχέση έχει το 407 με το 207gt;
Εγγύηση δεν έχεις;
-
αφου βλεπεις δεν σε παει να αγοραζεις αυτοκινητα!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παλληκαρια ενας απο τους σοβαροτερους λογους που πηρα το 407 και οχι το 207 gt που ειχα στο νου,ηταν γιατι δεν ηθελα να ειμαι παλι ο τυπος που στο αυτοκινητο του θα μαθαινε η Πεζω τι προβληματα βγαινουν και πως τα λυνουν!!!Αλλο ενα λαθος στην προσωπικη μου καρριερα σαν αγοραστης
Μιχάλη, αληθεύει ότι σου έχει γίνει επίσημη πρόταση από την πεζώ να γίνεις ο πρώτος αγοραστής του 308 στην Ελλάδα;
-
Αν θέλουν εγώ γίνομαι ο δοκιμαστής τους για ελλάδα.
-
Για πείτε ρε παλικάρια, όσοι έχετε οδηγήσει ή μπει σε 207, έχει μεγάλη διαφορά στους χώρους από το 307;
-
Μπροστά είναι στα ίδια επίπεδα θα έλεγα, πίσω κάπως μικρότερα στα πόδια. Πλάτος δεν μπορώ να σου πω. Χώρο αποσκευών δεν είδα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1)Kαλά ρε συ, τι σχέση έχει το 407 με το 207gt;2)Εγγύηση δεν έχεις;
- Ειναι και τα δυο Peugeot
- Τα τρεξιματα σιχαινομαι ρε Ντινο!!!
Οσο για σενα καταδοτη Τασο (δεν ειπαμε ρε να μην το διαρρεύσεις πουθενα???)θα ψαξω να βρω τιμωρια που σου αρμοζει
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
1)Kαλά ρε συ, τι σχέση έχει το 407 με το 207gt;
- Ειναι και τα δυο Peugeot
-
Υπαρχουν και αλατοπιπεριερες peugeot παντως και ειναι και πολυ καλες μαλιστα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Υπαρχουν και αλατοπιπεριερες peugeot παντως και ειναι και πολυ καλες μαλιστα!Και τετοιες διαθετομεν και μπρελοκ και αναπτηρακια
Η δε επομενη αγορα θα ειναι..... ενα σκουτερ Πεζω
-
Πεζεραστής!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και τετοιες διαθετομεν .....
Ποιές, τις χειροκίνητες.... τις ξύλινες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Υπαρχουν και αλατοπιπεριερες peugeot παντως και ειναι και πολυ καλες μαλιστα!και καλά ποδήλατα βγάζει η peugeot !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Υπαρχουν και αλατοπιπεριερες peugeot παντως και ειναι και πολυ καλες μαλιστα!
και καλά ποδήλατα βγάζει η peugeot !!!
και σκούτερ...μάπα όμως...
PEUGEOT FORUM