-
Ούτε καν 4 καλαμάκια. Μιλάμε για τόσο τσίπη δηλαδή.
-
Ρε αχρειε μη λες καλαμακια θα το διαβασει κανενας συντοπιτης του Νταχτηρντινου και θα παρει το καλαμακι απο το φραπε του, και θα προσπαθει να βγαλει το R/CD
-
-
Θα ενδιαφερόταν κανείς να φέρουμε από έξω ipod-interface ή line-in?
-
peugeot 307 1,6 XSi
μαυρο Οbsidien
την προηγουμενη παρασκευη πηρα στα χερια μου το πρωτο μου αυτοκινητο. Ενα μαυρο 307 1600 στην εκδοση XSi με τις ζαντεσ Equinoxe και ημιδερματινο εσωτερικο...μου αρεσει παρα πολυ σαν αυτοκινητο (εχει και 3000 ευρω εκπτωση) ειναι γρηγορο και στρειβει / φρεναρει καταπληκτικα...
το παραπονο μου ειναι πως στις λακουβες η στα εγκαρσια αυλακια που υπαρχουν αρκετα στους δρομουσ μας χτυπαει...χτυπαει πολυ με εναν ηχο που με κανει να.......ποναω κι εγω ο ιδιος....
ειναι γενικο το φαινομενο;;;;;;;;;;;;;
χαρικα που μπηκα στην παρεα των Peugeot....
περιμενω απαντησεισ σας....
-
16αρες φοράς;
-
Ο χρήστης e.koumis έγραψε:
το παραπονο μου ειναι πως στις λακουβες η στα εγκαρσια αυλακια που υπαρχουν αρκετα στους δρομουσ μας χτυπαει...χτυπαει πολυ με εναν ηχο που με κανει να.......ποναω κι εγω ο ιδιος....
Έχεις εντοπίσει αν το χτύπημα προέρχεται από πίσω ή από μπροστά;
Καλώς ήρθες στην παρέα
-
Μήπως έχουν ξεχάσει τους τάκους της ανάρτησης πάνω; Εχει συμβεί σε φίλο! Χτυπάει το ίδιο σε όλους τους τροχούς;
Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν παράπονα για την ανάρτηση των Peugeot , δεν είναι υποθέτω όσο ενδοτική ήταν παλιότερα ή στην Xsara (τι αναρτησάρα κι αυτή! ), αλλά το να χτυπάει είναι περίεργο νομίζω! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως έχουν ξεχάσει τους τάκους της ανάρτησης πάνω; Εχει συμβεί σε φίλο! Χτυπάει το ίδιο σε όλους τους τροχούς;
Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν παράπονα για την ανάρτηση των Peugeot , δεν είναι υποθέτω όσο ενδοτική ήταν παλιότερα ή στην Xsara (τι αναρτησάρα κι αυτή! ), αλλά το να χτυπάει είναι περίεργο νομίζω!Επιτελους ο Ηιgh fidelity!!!
Moνο στα golf δεν χτυπαει η αναρτηση,στα υπολοιπα χτυπαει!
(τι σου κανει η εξελιγμενη αναρτηση...)Allegro elefantino!
-
Je crois que il est un imbécile.
-
io credo che il e un perdigiorno o forse un.......
-
Mais, que ce que vous voudrez?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mais, que ce que vous voudrez?.......'qu'est-ce que'.............
-
http://www.freetranslation.com/
Για ελληνικά
http://www.worldlingo.com/el/products_s ... lator.html -
Ιμιλιόρι αγκούρι,απο μισκο κρονια πολλά
-
Το αγγούρι καλυβιώτικο να είναι μπαρμπα-hunter;
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
.......'qu'est-ce que'.............
ξέρουμε και γαλλικά βλέπω, ε;
Je suis tres fatigue, bon nuit.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
.......'qu'est-ce que'.............
ξέρουμε και γαλλικά βλέπω, ε;
Je suis tres fatigue, bon nuit.
Σιγά τα γαλλικά, μέχρι και γω το κατάλαβα.
Είμαι κουρασμένος, καληνύχτα. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το αγγούρι καλυβιώτικο να είναι μπαρμπα-hunter;Μπα,μετα τις φωτιές,ευκόλοτερο θα ειναι να βρεις ψειρες σε κεφαλι φαλακρού παρα αγγούρι στα Καλύβια
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το αγγούρι καλυβιώτικο να είναι μπαρμπα-hunter;όχι λαντζούρι με διάμετρο 40-50 εκ.
PEUGEOT FORUM