-
Εβγαλα ακρη με το σαζμαν....τελικα ηταν διαφορικο (πριν ενα χρονο ειχα ξεπρεσαρει την κορονα) κοπηκαν 2 δοντια απο το διαφορικο (κορονα) τα οποια φυσικα τρυπησαν το καβουκι κλπ κλπ. Αλλη χελωνα άλλο διαφορικο......μου ρυθμιζει την ντιζα....ηταν στο πατωμα πιο πανω πιο πανω του λεω.....το παω βολτα εφτασε στο θεο! κανεις γρηγορη αλλαγη στον κοφτη και πατηναρει γιατι δεν εχεις αφησει ολο το συμπλεκτη ακομα, πρεπει να παω να μου το κατεβασει λιγο. Τσεκαρω λαδια και ειναι περιπου 1 εκατοστο πανω απο το μαξιμουμ....πρεπει να βρω αυριο στα νοτια προαστια καποιον που εχει μηχανημα που ρουφαει λαδια να μου τα ρουφηξει
Τελος, το αμαξι το πηρα χτες.....το αφησα στην πιλοτη......μετα απο 3 ωρες παω στο περιπτερο, γυρναω και βλεπω λαδια (μαυριδερο πολυ σα τηγανισμενο λαδι ηταν ) περιπου 2 κουταλιες της σουπας....ουτε συνταγη να καναμε! Λεω τη γαμησαμε, σε εκεινη τη φαση κοιταξα τα λαδια τα οποια βρηκα πανω απο το κανονικο και μαλιστα ξανθα τελειως, αφου μολις τα ειχα αλλαξει εξ'αλλου....οι βαλβολινες παλι μολις ειχαν αλλαχτει.Σημερα το πρωι (ειχα βαλει το αμαξι αισθητα πιο μπροστα) βρηκα λιγοτερη ποσοτητα αυτου του υγρου, ούτε την μιση θα ελεγα, και η χθεσινη ειχε ξεραθει?τεσπα φαινοταν παλια.
Καμια ιδεα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για line in δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο εσύ... αρκεί ένα καλώδιο από την πεζό, κόστους 29 ευρώ, κωδικός 9706AG. Aπό την άλλη, δεν έχεις έλεγχο του μπρος/πίσω κτλ. Πρέπει κάπου να έχω ένα καλώδιο τέτοιο ιδιοκατασκευή. Αν το βρω...Για το ipod, από έξω 152 περίπου...
Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο και συνδέεις το ipod μέσω της εξόδου ακουστικών, αντί για ipod interface, θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στον ήχο άραγε; Ο έλεγχος μπρος-πίσω κ.λπ. δε με νοιάζει τόσο, θα βάζω τη γυναίκα να μου τα αλλάζει
Πολλά μού φαίνονται τα 152 γμτ. Πριν κάνα τρίμηνο αγόρασα βάση ipod για το οικιακό στέρεο, η οποία συνδέει το ipod μέσω της θύρας δεδομένων και όχι μέσω του line out (άρα έχει μηδενικές απώλειες, θεωρητικά τουλάχιστον), και είχε και τηλεχειρισμό, και μου κόστισε 70 ευρώ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εβγαλα ακρη με το σαζμαν....τελικα ηταν διαφορικο (πριν ενα χρονο ειχα ξεπρεσαρει την κορονα) κοπηκαν 2 δοντια απο το διαφορικο (κορονα) τα οποια φυσικα τρυπησαν το καβουκι κλπ κλπ. Αλλη χελωνα άλλο διαφορικο......μου ρυθμιζει την ντιζα....ηταν στο πατωμα πιο πανω πιο πανω του λεω.....το παω βολτα εφτασε στο θεο! κανεις γρηγορη αλλαγη στον κοφτη και πατηναρει γιατι δεν εχεις αφησει ολο το συμπλεκτη ακομα, πρεπει να παω να μου το κατεβασει λιγο. Τσεκαρω λαδια και ειναι περιπου 1 εκατοστο πανω απο το μαξιμουμ....πρεπει να βρω αυριο στα νοτια προαστια καποιον που εχει μηχανημα που ρουφαει λαδια να μου τα ρουφηξει
Τελος, το αμαξι το πηρα χτες.....το αφησα στην πιλοτη......μετα απο 3 ωρες παω στο περιπτερο, γυρναω και βλεπω λαδια (μαυριδερο πολυ σα τηγανισμενο λαδι ηταν ) περιπου 2 κουταλιες της σουπας....ουτε συνταγη να καναμε! Λεω τη γαμησαμε, σε εκεινη τη φαση κοιταξα τα λαδια τα οποια βρηκα πανω απο το κανονικο και μαλιστα ξανθα τελειως, αφου μολις τα ειχα αλλαξει εξ'αλλου....οι βαλβολινες παλι μολις ειχαν αλλαχτει.Σημερα το πρωι (ειχα βαλει το αμαξι αισθητα πιο μπροστα) βρηκα λιγοτερη ποσοτητα αυτου του υγρου, ούτε την μιση θα ελεγα, και η χθεσινη ειχε ξεραθει?τεσπα φαινοταν παλια.
Καμια ιδεα?
τσιμούχα στροφάλου .... ??? καμια τσίμουχα σαζμαν στα ημιαξόνια ?
-
Οι τσιμουχα του στροφαλου αλλαχτηκε, νομιζω και των ημιαξονιων.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... Για το ipod, από έξω 152 περίπου...Πολλά για μένα...
Το 307 έχει φάει ένα χιλιάρικο τον τελευταίο μήνα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οι τσιμουχα του στροφαλου αλλαχτηκε, νομιζω και των ημιαξονιων.από ποιο σημείο χάνει ...... ? πλύνε από κάτω ..... και σταματημένο βάλτο μπροστά ... στο ρελαντί να δεις αν χάνει .. και από που..
αν χάνει μόνο κατά την πορεία μάλλον είναι βαλβολίνες .... μερικά καβούκια σασμάν χάνουν από το κάτω σημείο ... που είναι πρεσαριστό - κολλητό
ενημέρωνε μας !!
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
το παραπονο μου ειναι πως στις λακουβες η στα εγκαρσια αυλακια που υπαρχουν αρκετα στους δρομουσ μας χτυπαει...χτυπαει πολυ με εναν ηχο που με κανει να.......ποναω κι εγω ο ιδιος....
Έχεις εντοπίσει αν το χτύπημα προέρχεται από πίσω ή από μπροστά;
Καλώς ήρθες στην παρέα
16 αρεσ ειναι οι ζαντεσ με ελαστικα 205/55. αποψε επεσα επιτηδες σε ενα σχετικα μικρο αυλακι και χτυπησε τοσο πολυ που πραγματικα το λυπηθηκα...στο λογω μου παιδια κατεβηκα κατω να δω αν εσπασε τιποτα...χτυπαει και απο **εμπρος **και απο πισω. το αυλακι που το εριξα ηταν καθετο στο δρομο με βαθος το πολυ 3 -4 ποντους... εχω ψυλοξενερωσει παιδια...... αυριο (δευτερα) μαλον θα το παω στην αντιπροσωπια. καποιος μου εγραψε πως υπαρχει περιπτοση να εχουν ξεχασει να αφαιρεσουν τους τακους απο την αναρτηση.
-
Ρίξε και μια ματιά στις πιέσεις των ελαστικών μήπως είναι παραφουσκωμένα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως έχουν ξεχάσει τους τάκους της ανάρτησης πάνω; Εχει συμβεί σε φίλο! Χτυπάει το ίδιο σε όλους τους τροχούς;
Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν παράπονα για την ανάρτηση των Peugeot , δεν είναι υποθέτω όσο ενδοτική ήταν παλιότερα ή στην Xsara (τι αναρτησάρα κι αυτή! ), αλλά το να χτυπάει είναι περίεργο νομίζω!ελπιζω να εχουν ξεχασει τους τακους πανω γιατι αλλιως.....χτυπαει το ιδια και στον εμπροσ και στον πισω αξονα. η αναρτηση στον δρομο δουλευει αψογα. ελεγχει αριστα τις κινησεις του αμαξοματος ειναι αρκετα ενδοτικη αλλα **αν πεσω σε λακουβα η οταν εχει καποιο εντονο σαμαρακι η αν πεσω σε κανενα καθετο αυλακακι χτυπα που χανετε...μηλαμε πιαδια για χτυπους οχι αστεια...**οφειλω να ομολογισω οτι εχω ξενερωσει και ανησυχησει ταυτοχρονα.[/b]
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ρίξε και μια ματιά στις πιέσεις των ελαστικών μήπως είναι παραφουσκωμένα...τα κοιταξα τα λαστιχα...η πιεση τους ειναι αυτη που λεει ο κατασκευαστης
-
Ο χρήστης e.koumis έγραψε:
τα κοιταξα τα λαστιχα...η πιεση τους ειναι αυτη που λεει ο κατασκευαστης
35;
Κι εγώ XSi έχω, με 205/55-16, και τα 35 είναι πολλά... 32 ή 33 θεωρώ πως είναι καλύτερα στους δρόμους μας...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
35;
Κι εγώ XSi έχω, με 205/55-16, και τα 35 είναι πολλά... 32 ή 33 θεωρώ πως είναι καλύτερα στους δρόμους μας...
παιδια εγω ανοιξα την πορτα του οδηγου οπου και εχει ενα ταμπελακι με τις πιεσεις που προτεινει ο κατασκευαστης και αυτες εβαλα...ειμαι κατα 99,99% σιγουρος πως τα χτυπηματα που ακουω δεν ειναι απο τα λαστηχα...σαν να χτυπαει ενα τμημα της αναρτησης με καποιο αλλο... αλλα ακουγετε σαν να χτυπαμε μεταξυ τους με μεγαλη σφοδροτητα..
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
35;
εσενα σου χτυπαει καθολου;;;
-
Μόνο πίσω, και όχι πάντα, παρά μόνο σε εγκάρσιες ανωμαλίες.
Γενικά προσέχω όσο μπορώ, αν μπορώ, το που 'πατάω'... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μόνο πίσω, και όχι πάντα, παρά μόνο σε εγκάρσιες ανωμαλίες.
Γενικά προσέχω όσο μπορώ, αν μπορώ, το που 'πατάω'...οποτε εμενα που χτυπαει και εμπρος και οσω δεν ειναι ανυσηχητικο;;;;;
-
Όταν πήρα το δικό μου, το 2002, σε 3-4 μήνες μου άλλαξαν τα εμπρός αμορτισέρ και τα πίσω τοπ-μαουντς στην εγγύηση γιατί παραπονέθηκα για αδυναμία απόσβεσης. Πήγαινε ρίξε μια ματιά... Που το πήρες; Lion;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Όταν πήρα το δικό μου, το 2002, σε 3-4 μήνες μου άλλαξαν τα εμπρός αμορτισέρ και τα πίσω τοπ-μαουντς στην εγγύηση γιατί παραπονέθηκα για αδυναμία απόσβεσης. Πήγαινε ρίξε μια ματιά... Που το πήρες; Lion;το πηρα πριν απο περιπου μιαμιση εβδομαδα απο την επισημη αντιπροσωπια της Peugeot στα Χανια.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Πήγαινέ το για έλεγχο και δοκιμή στο δρόμο όπου θα είσαι και εσύ μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!Πήγαινέ το για έλεγχο και δοκιμή στο δρόμο όπου θα είσαι και εσύ μέσα στο αυτοκίνητο.
ευχαριστω πολυ.....
μαλλον πως θα το παω αυριο στην αντιπρωσοποια.αλλα για να μην γινω και ρεζιλι θελω να εχω και μια γνωμη απο το forum γι αυτο και σας ρωτησα να μου πειτε την γνωμη σας.αν δεν εχουν αφαιρεσει τους τακους απο τις αναρτησεις πως θα το δω;;; πως ειναι;;αν σηκωσω το αυτοκινητο πως θα τις δω;;
PEUGEOT FORUM