-
Ας το γράψω για να σηκώσω λίγο το thread:
Είχα γράψει παλιότερα ότι είχα πρόβλημα με το κάθισμα του συνοδηγού, και συγκεκριμένα κατά την ανάκλιση, σκάλωνε και έχανε τη μνήμη.
Στην Peugeot ο φωστήρας ειδικός φανοποιός αποφάνθηκε μετά από έλεγχο 2 λεπτών:
Νέος σκελετός καθίσματος, περίπου 700
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρουμε μήπως τι επιλογές διάστασης ελαστικών έχουμε για να δηλώσουμε στην bsi;Από το βιβλίο κατασκευαστή; Δεν έχω κοιτάξει...
-
Eκεί απλά αναφέρει τα 195/65/15 και τα 205/55/16. Θέλω να δω τι ακριβώς μπορούμε να δηλώσουμε, πχ 195/55 ή 195/50...
-
[quote='TakisB']Ας το γράψω για να σηκώσω λίγο το thread:
Είχα γράψει παλιότερα ότι είχα πρόβλημα με το κάθισμα του συνοδηγού, και συγκεκριμένα κατά την ανάκλιση, σκάλωνε και έχανε τη μνήμη.
Στην Peugeot ο φωστήρας ειδικός φανοποιός αποφάνθηκε μετά από έλεγχο 2 λεπτών:
Νέος σκελετός καθίσματος, περίπου 700
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λες να είναι ίδιος με το δικό μου ο μηχανισμός? Μου φαίνεται ότι το ΣΚ θα έχουμε ιστορίες...
- Pinky.. Are you pondering what I'm pondering?
- I think so, Brain, but where are we going to find a TATTOO parlor at this time?
-
Τάκη τι έκανες τλκ με την ντίζα; Σωστά στο είπα;
Ερώτηση, το 180αρι 307 δεν έρχεται. Μπορεί να γίνει παραγγελία άραγε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη τι έκανες τλκ με την ντίζα; Σωστά στο είπα;Ερώτηση, το 180αρι 307 δεν έρχεται. Μπορεί να γίνει παραγγελία άραγε;
Ντίνο σωστός περί κωδικού ντίζας! Το διασταύρωσα κι από αλλού! Αλλά δεν πρόλαβα να πάω να την πάρω δυστυχώς... Ήθελα να πάω την Παρασκευή, αλλά έτυχε η στραβή στη δουλειά και δεν...
Ελπίζω να τα καταφέρω μέσα στη βδομάδα, οπότε θα ρωτήσω και για το αν γίνεται παραγγελία το δυνατό δίλιτρο γιατί δεν ξέρω.
-
ΕΧΩ ΤΟ 307 2001 ΜΟΝΤΕΛΟ 1.6 XS 130.000KM ΤΡΙΠΟΡΤΟ.ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ>??ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ?ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΑΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ CLUB ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ¨)
-
Τι χρονολογίας είναι το αμάξι;
-
ΓΡΑΦΩ 2001
-
Γύρω στα 10 χιλιάρικα θα έλεγα, εξαρτάται και από την κατάστασή του.
-
με 130.000κμ πηγα στη vw και του ειπα γυρω στα 9.000 και μου ειπε πως ειναι πολλα....Και εσυ πολλα μου φαινονται ως λες
-
Σε ιδιώτη μέχρι 10. Ανώτατο όριο.
Υπολόγιζε γύρω στα 7 χιλιάρικα απαξίωση για την χρονολογία.
Σε έμπορο, θα παίξεις γύρω στα 9, μην τρελαθούμε κιόλας. Δλδ εκείνος πόσα σου έδινε;
-
UELV NA PARV TO ΤΣΙ 1.4 140 VW ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ
-
Ντίνε πολλά λες.....θα έδινες για αμάξι 5,5-6 ετών 10.000? Όταν καινούργιο έχει 18.000 κα ιδίνοντας ένα 15% προκαταβολή και πάνω έχεις ένα επιτόκιο 6%?
-
Aνώτατο όριο είπα. Εγώ μεταξύ 8-9 χιλιάδων θα έλεγα για πώληση σε ιδιώτη.
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8.500 ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ 8.000 ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΩΣ
-
τα 8.500 αν το αμάξι σου είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω είναι καλή τιμή, τα 8000 σε αντιπρωσοπεία για ανταλλαγή είναι πολύ δύσκολο!
-
σΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ?ΠΟΣΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?
-
Γιατί σκέψου ότι ο έμπορος θα θέλει τουλάχιστον 1,5 χιλιάρικο κέρδος.
PEUGEOT FORUM