-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα παρήγγειλα την ντίζα του καθίσματος. Ο κωδικός ανταλλακτικού ταυτοποιήθηκε και με τον αριθμό πλαισίου.
δηλαδή?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σήμερα παρήγγειλα την ντίζα του καθίσματος. Ο κωδικός ανταλλακτικού ταυτοποιήθηκε και με τον αριθμό πλαισίου.
δηλαδή?
Είχαμε βρει τον κωδικό του ανταλλακτικού με τον Ντίνο, αλλά είχαμε μια μικρή αμφιβολία. Ήταν πράγματι σωστός.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Με το καλό Θανάση!
Σίγουρα πίσω η ανάρτηση δεν έχει σχέση με το 206 είναι εντελώς διαφορετική.Σε ευχαριστώ βρε Χρήστο να είσαι καλά.
Όντως τώρα το σκέφτηκα, το 207 έχει πίσω διαφορετική ανάρτηση.
Μάλλον για παρόμοια με το C2 C3 μου κάνει… άντε ίσως και με τα C4/307 που χλωμό το βλέπω.
Τώρα γνωρίζουμε τι καρέ έχει η ανάρτηση; Γιατί όπου και να κοίταξα δεν λένε… ούτε το prospect ούτε η σελίδα της peugeot, ακόμα δεν αναφέρουν τίποτα και για την διάμετρο των φρένων.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάκη τι έκανες τλκ με την ντίζα; Σωστά στο είπα;
Ερώτηση, το 180αρι 307 δεν έρχεται. Μπορεί να γίνει παραγγελία άραγε;
Σήμερα παρήγγειλα την ντίζα του καθίσματος. Ο κωδικός ανταλλακτικού ταυτοποιήθηκε και με τον αριθμό πλαισίου. 39
-
Ναι γράψε λάθος… σόρρυ, τι καρέ έχει η ζάντα ήθελα να πω…
-
Δεν ξέρω.
Αν βρω, θα σου πω.Φρένα πάντως κατά 99% φοράς 283*26.
-
Καρέ 4χ108 κλασσικό PSA
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάτι άλλο. Έχω την εντύπωση πως τελευταία έχασα αρκετή αίσθηση στο τιμόνι. Σαν να αυξήθηκε η υποβοήθηση. Τι έγινε; Δυνάμωσαν τα χέρια μου;Δεν κάνεις μια ευθυγράμμιση?
-
Τι να πω. Ίσως κάνω έναν έλγχο, μήπως μετά την πίστα στράβωσε λιγάκι.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καρέ 4χ108 κλασσικό PSAΕίναι το Νο2 πράγμα που θα αλλαχτεί στο αμάξι...
-
Τι λέτε για αυτή; Δεν θα του πάει μιας και είναι λευκό και το αμάξι;
τιμή στην σελίδα της ΟΖ 189 δολλάρια... (αυτή ειναι τιμή για μία ζαντα ε; )
-
Tρέλα είναι!
Να προσέξεις το offset, όμως. Μπορεί να ταιριάζει το καρέ και το bore, αλλά το οφφσετ να ναι κουκουρούκου. Το είχα παρατηρήσει σε μερικά μοντέλα της oz που κοιτούσα για το punto μου...Αυτές που κοιτάς, πρέπει να έχουν στην Ελλάδα 400-500 ευρώ σε 15άρες.
-
Ο γαλατάαααααας...
Δεν κοιτάζεις μήπως βγαίνουν σε ανθρακί?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ο γαλατάαααααας...Είναι ρέησιγκ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη τι έκανες τλκ με την ντίζα; Σωστά στο είπα;
Σήμερα παρήγγειλα την ντίζα του καθίσματος. Ο κωδικός ανταλλακτικού ταυτοποιήθηκε και με τον αριθμό πλαισίου. 39
-
... στα γονατα δεν πολεμανε Τακηηηηηηηηηη!
(καλη επιτυχιααααα, καλη επιτυχιιαααααα
καλη επιτυχιιιααααα σε ολους ΠΑΙΔΙΑ!) -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι λέτε για αυτή; Δεν θα του πάει μιας και είναι λευκό και το αμάξι;
τιμή στην σελίδα της ΟΖ 189 δολλάρια... (αυτή ειναι τιμή για μία ζαντα ε; )
Mου άρεσε πολύ αυτη η ζάντα.....κοίτα όμως για κάτι πιο ελαφρύ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτές που κοιτάς, πρέπει να έχουν στην Ελλάδα
400-500 ευρώ σε 15άρες.Κάτσε μισό γιατί κάτι έπαθα τώρα… μισό.. στην Ιταλία έχουν 190 δολάρια άκα 165 σκάρτα ευρώ… και στην Ελλάδα 400 με 500 ; δηλαδή 250 με 350 ευρώ παραπάνω το κομμάτι;
Γιατί αν όντως είναι έτσι… να πάω να τις φέρω μόνος μου να κάνω και το ταξίδι μου ρε αδερφέ και να πληρώσω για όλα μαζί λιγότερο από τα μισά λεφτά…
Edit: και οι τιμές που λες είναι για 15άρες, οι τιμές που έβαλα είναι για 16άρες… δηλαδή τότε πόσο πρέπει να κάνουν αυτές εδώ στην Ελλάδα… 600 το κομμάτι;
Καλά αν όντως είναι έτσι οι τιμές πάει… δεν το γλιτώνω το ταξιδάκι…
-
Νομίζω εννοεί 500 οι 4.
-
Δεν ξέρω τι διασταση θα βάλεις, αλλά όταν ρώτησα για το γκετζ αυτές με 195-50-15 potenza μου τα δίναν όλα 700 ευρώ
PEUGEOT FORUM