-
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ....
-
Και;
Εμένα για το 307 μου, ανταλλαγή για το 207 gt, μοντέλο ιουλιο του 05 δεν μου έδιναν παραπάνω από 12-13.
-
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
-
εγώ λέω δύσκολο για 8 και σε ιδιώτη. είναι το μετρητοις που σκοτώνει
-
Ο χρήστης patroklos29 έγραψε:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?Απο ότι κατάλαβα πας για καινούργιο, θα μπορέσει να του βγάλει η αντιπρωσοπεία που θα πάρεις αμάξι δάνειο για το δικό σου, φυσικά το επιτόκιο θα είναι πάνω απο 8-9%
-
Λαζαρε το δικο μου με 28000 χλμ του 2003 μοντελο στην Αθηνα μου το επαιρναν 7.500 ευρω!!!!!!!
Τελικα το εδωσα επαρχια 9.500 και εκανα και τουμπες!!!!
Αλλα σου λεω οτι αν δεν εχεις αναγκη και περιμενεις δεν αποκλειεται να το δωσεις και 15.000 που λεει ο λογος .
Θεωρουσα αδυνατον να πιασει 1500 ευρω ενα 106 που ειχαμε στην οικογενεια και ομως.....
Το πηρανε 2.000 και με χαλασμενη μπαταρια
Οποτε παντα η ελπιδα πεθαινει τελευταια.......... -
ΠΑΙΔΙΑ 8000 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ VW NA ME POYNE TIMH!ME RVTHSE AN EINAI PROY[POUESH NA AGORASV VW ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ ΤΟ TSI 1.4 140 ALOGA .TO ODHGHSA PAIDIA POLY KALO TO TOY TOY.ANEBAZE STROFES POLY GRHGORA KAI EIXE KAI BELOYDINO KINHTHRA
Γιατί δεν γράφεις σαν nakata, αφού εσύ είσαι και ο δημιουργός του topic? [kouk]
-
Λοιπόν χάνεις ένα 20% τον πρώτο χρόνο και κάθε έτος ένα 6-7%.
2001 μοντέλο δηλ μετράμε 6 χρόνια.
έστω ότι το αγόρασες 17.000 να υπολογίζεις περίπου 8.500 περίπου.
με ένα 8άρι θα σαι ευχαριστημένος. -
elteo, τα επόμενα χρόναι είναι γύρω στο 10 με 12% απαξίωση. Επίσης αν έχει αλλάξει μοντέλο ή έχει άτοκο σαν καινούργιο, χέσε μεσα! Αυτό για τις τιμές των αντιπρωσοπειών.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
elteo, τα επόμενα χρόναι είναι γύρω στο 10 με 12% απαξίωση.σοβαρά; για τις αντιπροσωπείες;
Επίσης αν έχει αλλάξει μοντέλο ή έχει άτοκο σαν καινούργιο, χέσε μεσα! Αυτό για τις τιμές των αντιπρωσοπειών.
ναι ναι...άστα...
-
τι κάνουμε για ένα 307 στο οποίο το κόκκινο λαμπάκι ένδειξης κλειδώματος παραμένει κόκκινο είτε είναι κλειδωμένες είτε όχι οι πόρτες??
-
To κλείδωμα λειτουργεί κανονικά; Έχει συναγερμό; Εργοστασιακό ή όχι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To κλείδωμα λειτουργεί κανονικά; Έχει συναγερμό; Εργοστασιακό ή όχι;ναι κανονικά κλειδώνει.
Συναγερμός εργοστασιακός , επίσης οκ.
απλα το λαμπάκι ανάβει συνέχεια...
-
Χμμμ... δοκίμασε να βγάλεις τον πόλο από την μπαταρία, να κάνουν επανεκκίνηση τα συστήματα, και βλέπεις. Θα χάσεις μνήμες του ραδιοφώνου έτσι, να ξέρεις. Αλλιώς, αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χμμμ... δοκίμασε να βγάλεις τον πόλο από την μπαταρία, να κάνουν επανεκκίνηση τα συστήματα, και βλέπεις. Θα χάσεις μνήμες του ραδιοφώνου έτσι, να ξέρεις. Αλλιώς, αντιπροσωπεία.Thanks
-
Ρε παιδιά, το 207, φοράει ίδια ανάρτηση με το 206 ;
Ακόμα τι καρέ ζάντες πρέπει να κοιτάξω; (την τρέλα τους μεσα… 16.000+ ευρώ και τάσια).24 μέρες και συνεχίζουμε… άντε το 1/3 (θεωρητικά) το έφαγα… μου έμεινε η μέση και η ουρά του γαιδάρου τώρα για να ολοκληρώσω.
-
Με το καλό Θανάση!
Σίγουρα πίσω η ανάρτηση δεν έχει σχέση με το 206 είναι εντελώς διαφορετική. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Με το καλό Θανάση!
Σίγουρα πίσω η ανάρτηση δεν έχει σχέση με το 206 είναι εντελώς διαφορετική.he is back!
-
Εχει η peugeot ατοκο χρηματοδοτικο εστω και για λιγους μηνες δοσεων?
Αν οχι ξερει κανεις προκαταβολη και τοκο? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη τι έκανες τλκ με την ντίζα; Σωστά στο είπα;Ερώτηση, το 180αρι 307 δεν έρχεται. Μπορεί να γίνει παραγγελία άραγε;
Σήμερα παρήγγειλα την ντίζα του καθίσματος. Ο κωδικός ανταλλακτικού ταυτοποιήθηκε και με τον αριθμό πλαισίου. 39
PEUGEOT FORUM