-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
και οι λοιποί οι premium
Δηλαδή θεωρείτε premium η φίρμα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
και οι λοιποί οι premium
Φράνκυ δεν σε πιάνω: Η Peugeot premium; Σαφώς όχι.
Δεν ξέρεις ότι τα γαλλικά γενικώς είναι αναξιόπιστα, τρίζουν, έχουν ακριβά συνεργεία και ανταλλακτικά και κακή μεταπώληση; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
και οι λοιποί οι premium
Δεν ξέρεις ότι τα γαλλικά γενικώς είναι αναξιόπιστα, τρίζουν, έχουν ακριβά συνεργεία και ανταλλακτικά και κακή μεταπώληση;Ούφ τώρα πήγε η καρδιά μου στη θέση της (Αν και πολλά premium έχουν ίδια χαρακτηριστικά )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
και οι λοιποί οι premium
Δεν ξέρεις ότι τα γαλλικά γενικώς είναι αναξιόπιστα, τρίζουν, έχουν ακριβά συνεργεία και ανταλλακτικά και κακή μεταπώληση;Ούφ τώρα πήγε η καρδιά μου στη θέση της (Αν και πολλά premium έχουν ίδια χαρακτηριστικά )
Προς επίρρωσιν των παραπάνω, το αγόρασα στο κατάλληλο χρώμα, όπως έχω ξαναγράψει...
-
Προβλέπω να το κρεμάς ανάποδα και να βάζεις στην θέση του το ποδήλατο που έχεις εκεί πάνω δεξιά…
-
Θανάση τι έκανες τλκ;
-
Θανάση δεν έχω αποφασίσει τη θέση γιατί είναι 3 ποδήλατα κρεμασμένα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θανάση τι έκανες τλκ;Ακόμα τίποτα, περιμένω κάποια νέα αυτές τις μέρες, θα δείξει, εύχομαι να πάνε όλα καλά… όλο και κάποια λύση θα σκεφτώ, δεν το βάζω κάτω εύκολα τώρα που ζεστάθηκα…
Είπα, μέχρι τέλη Γενάρη (άντε Φλεβάρη) θα το έχω… και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να το έχω… τέσπα… απλά το σπαστικό είναι ότι φτάνεις μέχρι την πηγή και αντί για νερό πίνεις… μην πω…
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Θανάση δεν έχω αποφασίσει τη θέση γιατί είναι 3 ποδήλατα κρεμασμένα! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
και οι λοιποί οι premium
ε, καλα, οπως και να εχει, εσυ εισαι γιαλαντζι γαλλος..
ιαπωνικα ειναι και τα 2 που εχεις.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
και οι λοιποί οι premium
ε, καλα, οπως και να εχει, εσυ εισαι γιαλαντζι γαλλος..
ιαπωνικα ειναι και τα 2 που εχεις..Ναι αλλά με το 'Γαλλικό' που έχω μπορώ να συμμετάσχω και στο πεζώ φόρουμ και στο τογιότα φόρουμ. Εσύ με το πρίμιουμ τι μπορείς να κάνεις;
-
μπορει να κάνει τον γκόμενο!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά με το 'Γαλλικό' που έχω μπορώ να συμμετάσχω και στο πεζώ φόρουμ και στο τογιότα φόρουμ. Εσύ με το πρίμιουμ τι μπορείς να κάνεις;
μπορω να γραφω οτι θελω, μπορω να μην απανταω οπου θελω, μπορω να χρησιμοποιω αυτο και αυτο και αυτο και αυτο και μπορω να τη λεω ΚΑΙ σε σενα ΚΑΙ στον mr boombastic!
-
Νομίζεις.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νομίζεις....ααα... πρεπει να μπει πορτιερης στο καταστημα..
δεν ειναι πραματα αυτα!! -
Εδώ συμφωνούμε.
Οξω οι premium.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εδώ συμφωνούμε.Οξω οι premium.
φαντασου με σαν τον Ιησου!
Θεανθρωπος...
στο πεζω φορουμ, εμφανιζομαι σαν ανθρωπος...
εχουμε και ενα συλλεκτικο ξερεις... -
-
Πρόσθιοι καθαριστήρες ασύμμετροι για το 307, οι συμβατικοί, 38 ευρώ.
Από την Λάιον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρόσθιοι καθαριστήρες ασύμμετροι για το 307, οι συμβατικοί, 38 ευρώ.Από την Λάιον.
PEUGEOT FORUM