-
Παιδια καλημερα να ρωτησω κατι, τις τελευταιες δυο φορες που επλυνα το αυτοκινητο στο πληντυριο που το πλενω παντα παρατηρησα στο παραθυρο του οδηγου στην γωνια υγρασια απο μεσα σαν καπου να περασε νερο το εχει παθει κανεις αλλος? ξερετε τι μπορει να φταιει? το εκανε και εχθες που εβρεξε οποιος ξερει ας βοηθησει
-
Αφού βεβαιωθείς ότι το παράθυρο κλείνει καλά μέχρι πάνω, να ελέγξεις λάστιχα-βουρτσάκια (τσιμούχες τα λένε;)
-
Το παραθυρο το δοκιμασα κλεινει κανονικα λετε να φθαρθηκε το λαστιχο γυρω απο το τελαρο της πορτας? μεσα δεν τρεχει νερο αλλα δεν ξερω αν βρεχει για πολλες ωρες μηπως τρεξει
-
To είχα παρατηρήσει μια φορά μόνο όταν ήταν καινούριο από την μεριά του συνοδηγού, στο μπροστινό μέρος του παραθύρου. Σαν να είχαν περάσει 2 σταγόνες. Από τότε τπτ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήρθε σήμερα το service manual για 307 της haynes!Καλό; Έχει αρκετές λεπτομέρειες;
-
Τα πάντα...από λύσιμο μηχανής μέχρι αλλαγή λάστιχου!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ήρθε σήμερα το service manual για 307 της haynes!
Καλό; Έχει αρκετές λεπτομέρειες;
Με νταλίκα το παραδίδουν! Φουλ στις 'λεπτομέρειες' είναι!!!
-
Καλά, θα φτειάξω ράφια πρώτα για την εγκυκλοπαίδεια, και μετά θα το παραγγείλω!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα πάντα...από λύσιμο μηχανής μέχρι αλλαγή λάστιχου!Αντικαταβολή ή Visa;
-
Τι λέτε ρε παιδιά, αλλάζουμε τον τίτλος σε Peugeot 207 / 307 / 407 forum να αρχίσω να γράφω και εγώ;
-
Ναι ας αλλάξει...
Takisb, με αντικαταβολή από τον Παπασωτηρίου, μου ήρθε Θεσ/νίκη σε μια μέρα. Το έχουν ετοιμοπαράδοτο.
Παρεπιπτόντως, δεν σε ξέχασα, αλλά μας έκαψαν το ταχυδρομείο στο Πανεπιστήμιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι ας αλλάξει...Takisb, με αντικαταβολή από τον Παπασωτηρίου, μου ήρθε Θεσ/νίκη σε μια μέρα. Το έχουν ετοιμοπαράδοτο.
Παρεπιπτόντως, δεν σε ξέχασα, αλλά μας έκαψαν το ταχυδρομείο στο Πανεπιστήμιο.
Τα παλιόπαιδα τ΄ατίθασα... Παραβατική συμπεριφορά...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά, αλλάζουμε τον τίτλος σε Peugeot 207 / 307 / 407 forum να αρχίσω να γράφω και εγώ;Προτείνω απλά Peugeot, να μας χωράει όλους!
Θανάση με το καλό ρε φίλε!
-
... η στεγη που παντα ηθελα!
-
Εκ μέρους όλων των ενοίκων (ελπίζω) ευχαριστούμε θερμά τον άγνωστο στρατ... εεε moderator για την εκ νέου μετονομασία του καταστήματος!
Μήπως μπορούν να φύγουν και οι τελείες μπρος-πίσω; Τα αυτοκίνητά μας δεν εξάγονται στη Βόρεια Αμερική...
-
ετσι!
-
-
παρεπιπτοντως, η καταναλωση, ειναι περα για περα αληθινη, ετσι?
κινηση μεσα στην πολη με οικονομικη οδηγηση και τρελλα χιλιομετρα...
το αυτοκινητο ειναι γνωστο (106 GTI ΜΑΜΑ - φιλτρο προγραμμα εξατμιση, αγων. καταλυτη, φρενα θηρια και κοτσαδορο peugeot sport!)α! και εχω αλλαξει μια φορα ζουαν..
-
Ντοτόρε αυτός είναι ο τσελεμεντές;
-
Γιεςςς....
Εδώ...
PEUGEOT FORUM