-
Zήτα τον δώρο. Εμένα μου έκαναν δώρο συναγερμό, 3ο κλειδί και μεταλλικό.
Επειδή έχουν μια ευαισθησία στο multiplex με συναγερμούς 3ου κατασκευαστή, μην μπλέξεις καλύτερα.
-
ΑΧΑ οκ σε ευχαριστώ…!
Και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις… βάλε μία ότι είναι το πρώτο αυτοκίνητο που αγοράζω, βάλε και την λαχτάρα μου για καινούριο αυτοκίνητο και θα με καταλάβεις.
Παρεμπίπτοντος, τελικά θα παραγγείλω το Sport Pack αντί του Sport, φτάνει να είναι και αυτό ετοιμοπαράδοτο και όχι να περιμένω τρεις μήνες.
Επίσης πάω να το κλείσω αύριο και κατά το Γενάρη να το πάρω στα χέρια μου.
Για να δούμε.
-
Πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτο. Άντε με το καλό, εννοείται ότι σε νιώθω!
-
ξερεις τι μαρκα ειναι ο συναγερμος?
εγω μαλλον σε λυση εκτος θα πηγαινα... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η Peugeot δίνει έναν συναγερμό με υπερκλείδωμα (μην με ρωτάτε δεν ξέρω τι είναι αυτό) για 400 ευρώ. Να βάλω αυτό ή να βάλω κάτι του εμπορίου στα ίδια (ή και περισσότερα) χρήματα; Ποια η γνώμη σας;Σας ευχαριστώ και πάλι.
Υπερκλειδωμα ειναι αλλιως το γνωστο ως deadlocks. Δηλαδη... και να σπασουν το τζαμι και να προσπαθησουν να ανοιξουν την πορτα απο μεσα, δεν προκειται να γινει τιποτα. Η πορτα δεν θα ανοιξει .-
Σαφεστατα θα προτιμησεις την λυση της μαμας Peugeot η αλλιως μην βαλεις καθολου συναγερμο. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο συναγερμος, αλλα επειδη δινει deadlocks δεν το συζηταμε καν....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερεις τι μαρκα ειναι ο συναγερμος?
εγω μαλλον σε λυση εκτος θα πηγαινα...Όχι σε εκτός, εκτός αν είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει conflict με το multiplex.-
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Corsair πολύ κατατοπιστικός! Ευχαριστώ!
-
.. μη τρελλαθουμε ρε παιδες!
βγαζει η πεζω συναγερμους και οι συγκεκριμενοι δεν κανουν conflict με το multiplex?
τι 'μαμα' συναγερμους λεμε εδω...
δηλαδη ο κολλητος μου σε σκοντα εβαλε meta συναγερμο στην αντιπροσωπεια.. αυτοματως ειναι σκοντα ο συναγερμος?
οι εταιρειες που βγαζουν συναγερμους, δεν εχουν ανακαλυψει ακομα το multiplex?
μη μπερδευουμε μια λαθος εγκατασταση συναγερμου με το multiplex.- -
Αυτό λέω και εγώ, να μην τρελαθούμε. Συνήθως οι συναγερμοί είναι της texalarm.
Ο λόγος που είπα όσα είπα, είναι ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις με aftermarket προϊόντα που δημιούργησαν πρόβλημα στο bc. Λάθος εγκατάσταση, λάθος σύστημα, συνδυασμός και των δύο δεν ξέρω. Το θέμα είναι να μην δημιουργήσεις το πρόβλημα. Εφόσον λοιπόν μπορεί να τον πάρει τζάμπα όπως τον πήρα εγώ, και να μην έχει εγγυημένα σίγουρα πρόβλημα, γιατί να μην τον προτιμήσει;
-
το δεν ξερω στην προταση σου ειναι το μυστικο!
τελος παντων ας βαλει οτι θελει ο φιλος, απλα να ειμαστε λιγο προσεκτικοι στο τι γραφουμε και πως το γραφουμε
εγω προσωπικα δεν θα εβαζα εναν συναγερμο που δεν τον ξερω, επειδη μου τον δινουν ... τσαμπα..
εκτος κι αν το κυριο μελημα σου, ειναι να υπαρχει ενα κοκκινο λαμπακι που αναβοσβηνει -
Από όσο έχω δει από φίλους μου με όχι μόνο πεζό, είναι λιγάκι λαχείο η εγκατάσταση. Οπότε εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα. Το δεν ξέρω είχε την έννοια του δεν με ενδιαφέρει, συγνώμη, λάθος διατύπωση.
Δλδ η υπερασφάλιση, ο αυτόματος οπλισμός κτλ, το γεγονός ότι έχεις ένα μόνο χειριστήριο, είναι ένα απλό κόκκινο φωτάκι;
Εγώ πάντα προσέχω τι γράφω, και εσύ το ίδιο, είμαι σίγουρος.
-
Για να ακριβολογούμε, ο συναγερμός που βάζει η Peugeot, δεν έχει κόκκινο λαμπάκι, αλλά κίτρινο!
Το κόκκινο είναι στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου (307) και ανάβει αν είναι κλειδωμένες οι πόρτες. Στα θετικά όσα αναφέρει πιο πάνω ο Κωνσταντίνος, συν την αξιοπιστία που μου έχει δείξει μέχρι τώρα (απλά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα), στα πιθανά αρνητικά, ότι δεν έχει καθόλου αντικραδασμικό, λόγω κανονισμών Ε.Ε. (τουλάχiστον έτσι μου είχαν πει...)......
... και εκεί λοιπόν που έγραφα αυτό το post, ξαφνικά ο Dell απέκτησε μια υπέροχη μονόχρωμη ΜΩΒ οθόνη και δεν έπαιζε τίποτα... σημαίνει κάτι αυτό;Ευτυχώς ο FF έσωσε το πόνημά μου και δεν χρειάστηκε να το ξαναγράψω...
-
Πέρασε ο κουκ απ'έξω, γιαυτό.
-
οπως ειπα, τακη, εξαρταται το τι ζητας απο τον καθε συναγερμο..
αν ειναι απλα ενα εξτρα λαμπακι ή θες να σε κανει να νιωθεις πιο ασφαλης.. γιατι στο φιναλε, μονο αισθηση ασφαλειας δινει..
οποιος ενδιαφερεται για 'κατι παραπανω' ψαχνει και βρισκει συναγερμο, ο οποιος θα εγκατασταθει και σωστα...
τελος παντων..
για το dell, ειναι γνωστο το προβλημα που περιγραφεις! -
MONO της Πεζω (μιλαμε για 307 και 407 παντα).
Τιποτα αλλο ή αν ντε και καλα θελετε αλλη μαρκα να σας πει ο ηλεκτρολογος της Πεζω ποια και να τον βαλετε σε εξουσιοδοτημενο να εχουν αυτοι την ευθυνη.Αν πιασει καμμια φωτια (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ) αντε βρες ακρη Τριανταφυλλε!!!
Ρε παιδια 14,5 λτ στα 100χλμ δεν ειναι τραγικο.
Το διαολο.... ειναι παπορι ,καιει σαν αεροπλανο???? -
tm, σοβαρά ρωτάω, γιατί ο εργοστασιακός δίνει 'αίσθημα ασφάλειας' και όχι ό,τι προσφέρει πρακτικά ένας συναγερμός;
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παιδια 14,5 λτ στα 100χλμ δεν ειναι τραγικο.
Το διαολο.... ειναι παπορι ,καιει σαν αεροπλανο????Μιχάλη μήπως τα παπούτσια σου είναι βαριά;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οπως ειπα, τακη, εξαρταται το τι ζητας απο τον καθε συναγερμο..
αν ειναι απλα ενα εξτρα λαμπακι ή θες να σε κανει να νιωθεις πιο ασφαλης.. γιατι στο φιναλε, μονο αισθηση ασφαλειας δινει..
οποιος ενδιαφερεται για 'κατι παραπανω' ψαχνει και βρισκει συναγερμο, ο οποιος θα εγκατασταθει και σωστα...
τελος παντων..Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω Τριαντάφυλλε!
...για το dell, ειναι γνωστο το προβλημα που περιγραφεις!
Για πέ, τι άλλο ξέρεις, πρώτη φορά το κάνει εδώ και 2 χρόνια...
Dell Latitude D510. -
....
συγγνωμη μιχαλη, αλλα αυτο που προτεινεις ειναι οτι πιο λαθος θα μπορουσα να διαβασω!
που θα ξερει ο ηλεκτρολογος της πεζω τον συναγερμο που θα τον πας?
εχει σημασια και η εμπειρια στην εγκατασταση..
η θα καθησει να διαβασει τις οδηγιες εγκαταστασης?
παιδια..
υπαρχουν ενας σκασμος συναγερμοι, για καθε ειδους αυτοκινητο..
ας το ληξουμε, ομως και ας παει να βαλει τον συναγερμο που βαζει η πεζω να τελειωνει το παραμυθι -
Τακη το στρωνω ρε φιλε ακομα
Τωρα που αρχισα να το πλακωνω ποσο θα καψει το μαμημενο????
PEUGEOT FORUM