-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
-
Έχει σε κανεναν καεί κάποιο απο τα μπροστινά φώτα?? Μου κάηκε ο ένας λαμπτηρας των μεσέων. Αλλάζεται εύκολα η να το παω στο συνεργείο να μου το αλλάξουν εκεί? Καμια ιδεα που μπορώ να βρω ανταλλακτικές λάμπες?
-
Ούτε 307, ούτε 407, αλλά το θέλω για τα χριστούγεννα... Ακούς Άγιε;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε 307, ούτε 407, αλλά το θέλω για τα χριστούγεννα... Ακούς Άγιε;;;;Price: 65,000 EUR
-
Με 0 χλμ βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό... είχε και ένα άλλο με 45000 και καμιά 30k χλμ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με 0 χλμ βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό... είχε και ένα άλλο με 45000 και καμιά 30k χλμ...Τζάμπα πράγμα...
-
Ε βέβαια, τι να λέμε τώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε βέβαια, τι να λέμε τώρα.......Άντε,καλορίζικο...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Kαλή και απρόοπτη συνάντηση σήμερα το απόγευμα στον Πειραία με γνωστό κύριο που έχει 407 1,8 με τους 125 ίππους...
Χάρηκα που τα είπαμε έστω και βιαστικά...Πειραίας = Πρώτο Λιμάνι της χώρας ,αράζουν πλοία δλδ
Ετσι ...ετσι... και μεις οι καπεταναιοι συναντιωμαστε στα λημερια μας
(μικρος που ειναι ο κοσμος βρε φιλε vinman!!!!! και γω χαρηκα!!)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε 307, ούτε 407, αλλά το θέλω για τα χριστούγεννα... Ακούς Άγιε;;;;Κυκλοφορεί ένα στην περιοχή μου.
Μόνο που από το θόρυβο που κάνει (και είναι αρκετός) το πολύ να είναι 1.4 με τρύπια εξάτμιση.
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Έχει σε κανεναν καεί κάποιο απο τα μπροστινά φώτα?? Μου κάηκε ο ένας λαμπτηρας των μεσέων. Αλλάζεται εύκολα η να το παω στο συνεργείο να μου το αλλάξουν εκεί? Καμια ιδεα που μπορώ να βρω ανταλλακτικές λάμπες?Τα έχω μόνιμα στο αυτόματο άναμμα με αποτέλεσμα να καίγονται τα μεσαία με διαφορά μιας εβδομάδας περίπου μεταξύ τους μια φορά το χρόνο.
Με το manual δίπλα, είναι 5 λεπτά υπόθεση. Βρίσκεις παντού, τις ζητάς Η7, 12V/55W.
Αν μπορείς και θέλεις, πάρε κάτι καλύτερο σε ποιότητα και φως, Phillips ή Osram. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε 307, ούτε 407, αλλά το θέλω για τα χριστούγεννα... Ακούς Άγιε;;;;Κουκλί! Και γνήσιο...
Ποιος τυχερός (και φραγκάτος βέβαια) θα το αρπάξει...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ούτε 307, ούτε 407, αλλά το θέλω για τα χριστούγεννα... Ακούς Άγιε;;;;
Κουκλί! Και γνήσιο...
Ποιος τυχερός (και φραγκάτος βέβαια) θα το αρπάξει...
Μα το πήρε ήδη ο drdino....
Δώρο απο τον άγιο.... -
Βέβαια.... τώρα φτιάχνω το γκαράζ του...
-
-
Τώρα με τα κρύα, με ήρεμους ρυθμούς οδήγησης, στο πόσο σταθεροποιείται η θερμοκρασία ψυκτικού σας; (307 1,6)
-
Ανάλογα με την κίνηση στο δρόμο και χωρίς ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία, παίζει ανάμεσα 80-90.
-
Eμένα τώρα με τα κρύα ρε γμτ, δεν ανεβαίνει πάνω από 80-83. Μόνο αν σταματήσω σε κίνηση. Και δεν θυμάμαι πέρσι τι έκανε.
-
Δώστου λίγο σιροπάκι και θα είναι εντάξει, έχει απλά μια ελαφριά υποθερμία.
-
Παίδες, έχει κανείς πρόχειρη τιμή για δίσκους πίσω μαζί με τοποθέτηση;
PEUGEOT FORUM