-
Το ανεβοκατέβασμα της θερμοκρασίας είναι φυσιολογικό, μην σε ανησυχεί. Και σε μένα το κάνει, και μετα επανέρχεται. Για τις πιεσεις ελαστικών, σε ενα αυτοκόλλητο που έχει στην πορτα λεει 35. Βεβαια τα 35 για τους ελληνικούς δρόμους είναι πάρα πολλα, και το αμάξι θα χοροπηδαει και θα κοπανάει αρκετά, οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις 32 μπροστα 30 πισω.
-
ευχαριστω για τις απαντήσεις σας
Δεν γρατζουνάει, απλά ακούγεται ένας σταθερός ήχος σαν γουργουρητό Δεν ακούγεται πάντως επικίνδυνο
Να σας ρωτήσω μερικά πραγματάκια ακόμα;
Τα παράθυρα είναι αυτόματα; Πρέπει να κάνω κάτι ή ρυθμίζονται μόνο από τον εγκέφαλο
Μπορώ να μειώσω την υποβοήθηση γιατί παίζει σαν χαζό
Μπορώ να πετάξω το ραδιοcd να δω πόσο μακριά φτάνει;;
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα -
Αν κανει κατι σαν σφυριγμα ολα το κανουν.Αν οχι πανε να το δεις γιατι εχουν προϊστορια με τα σαζμαν τα 307.(και τα δυο τα δικα μου επισκευαστηκαν)
Τα τζαμια στο 1,6 xs ειναι στα αλλα δεν ξερω.Αν δεν ανοιγουν μεχρι κατω ανεβασετα και κατεβασετα δυο τρεις φορες και θα ειναι οκ.
Μηπως εχεις πολυ πιεση στα λαστιχα????Μονο ελαφρυ δεν ειναι το τιμονι του.Εκτος και αν εννοεις σταματημενο.
Το ραδιο αν το πεταξεις (και δεν ειναι και ασκημη ιδεα) μετα θα μπεις σε περιπετειες με την οθονη και τα χειριστηρια.Σχεδον κανεις απο δω μεσα δεν το εχει κανει εκτος απο τον Νικαπο που το παραγγειλε χωρις ραδιο.Τα τελευταια νεα ειναι οτι μονο η Alpine εβγαλε κατι απολυτα συμβατο με το δικο μας .Ειναι στα 300-350 ευρα αλλα αδοκιμαστο.Μοντελο cda-9854r
Και μεις καποτε αλλους κουραζαμε, οποτε μην σε πειραζει.Αντεχουμε -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τα τελευταια νεα ειναι οτι μονο η Alpine εβγαλε κατι απολυτα συμβατο με το δικο μας .Ειναι στα 300-350 ευρα αλλα αδοκιμαστο.Μοντελο cda-9854r.Αυτά είχα πει εγώ ρε? Γιατί δεν προσέχεις όταν τα γράφω?
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Βεβαια τα 35 για τους ελληνικούς δρόμους είναι πάρα πολλα, και το αμάξι θα χοροπηδαει και θα κοπανάει αρκετά, οπότε θα σου πρότεινα να βάλεις 32 μπροστα 30 πισω.ξέρεις περισσότερα από την Peugeot?
στο C4 έχω 35 κ 31 πίσω. Δεν κοπανάει και βέβαια δεν χοροπηδά.
-
elteo, o πίσω άξονας πώς συμπεριφέρεται από άποψη ζωρότητας;
έντιτ: άποψη ζωηρότητας!
-
Γιατί ρε Ντίνο εσύ πόση έχεις πίεση?
-
Εγώ του βάζω όσο και μπροστά, 36... μλκια;
-
Manual δεν σας δίνουν μαζί με τα αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ του βάζω όσο και μπροστά, 36... μλκια;ΝΑΙ!
βάζε όσο σου λέει ο κατασκευαστής...γιατί δεν τον ακούς?...κάτι ξέρει κ αυτός που το έστησε το αμάξι.
-
Πώς...σε μένα έχει ταμπελάκι με 36 μπρος πίσω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς...σε μένα έχει ταμπελάκι με 36 μπρος πίσω...Σιγουρα?
Ιδια αμάξια έχουμε ρε...αποκλείεται. 16άρα ζάντα έχεις?
πρόσεξε μιλώ για psi όχι bar...
-
15άρα ζάντα έχω...
ναι ρε συ, psi...bar μου δείνει 2.3 νομίζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
15άρα ζάντα έχω...ναι ρε συ, psi...bar μου δείνει 2.3 νομίζω.
τα 2,3 είναι 33 psi.
-
Ένα καφάσι ντομάτες παρακαλώ!!!!
-
έφτασεεεε....
-
Να 'σαι καλά....
Δεν μου λες, τώρα που είμαστε στην ίδια συχνότητα, με 33-31 ο πίσω άξονας παίζει καλά;;; Η είναι ακούνητος;
-
Eμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Μόνο σε κάτι πηγάδια λίγο ζορίζεται.
-
Διώχνει περισσότερο κ*λο από ότι με ίδιες πιέσεις μπρος/πίσω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διώχνει περισσότερο κ*λο από ότι με ίδιες πιέσεις μπρος/πίσω;ρε δεν το πήρα για τέτοια...
PEUGEOT FORUM