-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...η Λαμιωτικη σαυρα που εχει το 2.2, ......το οποίο και ...εκυβέρνησα για ολίγα χιλιόμετρα και οφείλω να πω (έχω ξαναπεί) πως μου άρεσε τα μάλλα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εγώ πάντως δεν το πουλάω.- Μου αρέσει και η άπλα, και το χρώμα, και ο κυματισμός στα πολλά με πλάγιο άνεμο!Μήπως πρέπει να σκεφτούμε την μετονομασία σε γενικώς Peugeot αντί 307, γιατί στο τέλος θα μείνω να κάνω chat με τον δόκτορα Ντίνο.
Να το ενώσουμε με το 207, το 207GT και τους 206άρηδες, θα μαζευτούν και τα 106, το Π.Ν., το Λιμενικό, οι εμποροπλοίαρχοι κ.λ.π. ψαράδες και βαρκάρηδες και θα γίνουμε το πρώτο topic σε σελίδες, ζωντάνια και επισκεψιμότητα!Δεν το πουλάω ούτε εγώ! Άντε, εγκάθετοι όλοι σας! Μια χαρά αμάξι είναι το 307...
Το μόνο που δν μου αρέσει είναι που δν έχει 6αρι κιβώτιο.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως πρέπει να σκεφτούμε την μετονομασία σε γενικώς Peugeot αντί 307, :Σωστος εν μερη ο Τακς.Τουλαχιστον καντο ρε Νικολη 307 και 407 να μην ανοιγουμε καινουργιο τοπικ με τους εξης δυο ...εμενα και το vinman!!
Oι αλλοι οι Πεζαιοι και πολλοι ειναι και θεματα εχουν οποτε ας τους αφησουμε στην ησυχια τους -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μήπως πρέπει να σκεφτούμε την μετονομασία σε γενικώς Peugeot αντί 307, :
Σωστος εν μερη ο Τακς.Τουλαχιστον καντο ρε Νικολη 307 και 407 να μην ανοιγουμε καινουργιο τοπικ με τους εξης δυο ...εμενα και το vinman!!
Oι αλλοι οι Πεζαιοι και πολλοι ειναι και θεματα εχουν οποτε ας τους αφησουμε στην ησυχια τους -
MDVQ,πότε το παραλαμβάνεις με το καλό?
-
Αγαπητε φιλε το παραλαμβανω 14/10.
Και να ηθελα πιο νωρις δεν μπορω γιατι δεν εχω διπλωμα!!!!
Στις 10 του μηνα το παιρνω πισω
Μιχαλης.Τελικα εισαι πιο καλος απο οτι δειχνουν τα γραπτα σου παλιοχαρακτηρα.Εχει αρχισει να μου αρεσει ...η γραμματοσειρα που χησιμοποιεις
Εχεις και αμεσες αντιδρασεις(να τρωγες και ανθρωπινα μεχρι και παρεα θα καναμε )
Δεν νομιζω να χρειαζεται να αναφερω ποιον εννοω . -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...Και να ηθελα πιο νωρις δεν μπορω γιατι δεν εχω διπλωμα!!!!
Στις 10 του μηνα το παιρνω πισω
Μιχαλης....Μήπως έπρεπε να το πάρεις 1.100 cc; Μπας και γλυτώσεις την επόμενη...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Äå ÷ñåéÜæåôáé test drive. ÄéðëÜ øáëßäéá åìðñüò êáé øáãìÝíïò Üîïíáò ðßóù. ÅããõçìÝíç ëýóç. Ó'áõôü åíáðïèÝôïõìå ôéò åëðßäåò ìáò ãéá ôá åðüìåíá ìïíôÝëá ôïõ PSA ùò ðñïò ôçí ïäçãéêÞ åõ÷áñßóôçóç.'ôï ì@ìçíÝíï ðþò ðÜåé Ýôóé åäù ìÝóá ??'
áíáöþíçóå êÜôï÷ïò 206 âëåðïíôáò 407 íá ôïí áêïëïõèåß óå óôñïöéëßêéá óáí 206 ( óôçí åõåëéîßá ìå åëÜ÷éóôåò êëßóåéò ðåñéóóüôåñï ðáñÜ óôï pop out ðßóù ìÝñïò )
ÐáôÜåé ôñïìåñÜ ãéá ......ðëïßï
Äéüñèùóç äåí åßíáé áðëÜ äéðëÜ øáëßäéá ,÷ñåéÜæåôáé ìéá óåëéäïýëá áíÜëõóç áõôü ôï åìðñüò -öáíôáóôéêü- óýóôçìá áíÜñôçóçò .Å÷ïõí áíáêáôÝøåé êéíçìáôéêÞ áðï äéðëÜ ìå åëåõèåñßá Üñèùóçò áðï ìáêöÝñóïí .
Ïôáí èÝëïõí ìáò -
Ε ρε γλεντια...
Φανταζομαι τι ηττα θα παθουν μερικοι μερικοι στα κατηφοριαΤακη αστο...... την πατησα βλακωδως...και να πω οτι δεν ηταν η γυναικα μου μαζι να οδηγησει??? καταλαβαινεις τι εννοω
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Å ñå ãëåíôéá...
Öáíôáæïìáé ôé çôôá èá ðáèïõí ìåñéêïé ìåñéêïé óôá êáôçöïñéáÔáêç áóôï...... ôçí ðáôçóá âëáêùäùò...êáé íá ðù ïôé äåí çôáí ç ãõíáéêá ìïõ ìáæé íá ïäçãçóåé??? êáôáëáâáéíåéò ôé åííïù
Ðóóó Íáõáñ÷åå ... ôï ïéêïãåíåéáêü ìå ôéò ðåñéóóüôåñåò ðéèáíüôçôåò ãéá áãïñÜ ôóåêÜñéæá ,äåí Ýêáíá êáèáñéóìü åóùôåñéêïý êáèñÝðôç.
áí áëëÜæåéò êáé åóý ðñþôá ëÜóôé÷á êáé ìåôÜ ôáêÜêéá ....èá ðåñéìÝíù åíôõðþóåéò -
Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια (ελπίζω να μη βγαινω πολυ εκτος θεματος )
Ποια ειναι κατα προσεγγιση η δικαιη τιμη πωλησης ενος μεταχειρισμενου 306 Cabrio 1.6 του 2003 με περιπου 20.000 χλμ. σε ΑΨΟΓΗ κατασταση?
(το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι το τελευταιο που υπηρχε εκεινη την εποχη προς εκτελωνισμο λογω διακοπης εισαγωγης - και παραγωγης, νομιζω - του μοντελου)Thanx in advance
-
Asimov
το ΑΤ το μοντέλο 2000 (μόνο αυτό έχει) το δίνει 8600 σε έμπορο και 9900 σε ιδιώτη.
Υπολόγιζε περίπου γύρω στα 10500 σε έμπορο και 11800 σε ιδιώτη.
Αυτά οικονομοτεχνικά. Εγώ πάνω από 8500 δεν έδινα με τίποτα. -
Λιγα δεν ειναι ρε γμτ?
Το αυτοκινητο καινουριο κοστισε 25k -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λιγα δεν ειναι ρε γμτ?
Το αυτοκινητο καινουριο κοστισε 25kΔυστυχώς έτσι είναι ο νόμος της αγοράς....
Όταν αποφάσισα να πουλήσω το πρώτο 407 που είχα ρώτησα στην αντιπροσωπεία που το είχα πάρει και μου έδωσε τιμή 15.000.......Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο ήταν 9 μηνών με 19.500 χιλιόμετρα και η έκδοση st executive που μου είχε στοιχήσει μαζί με το μεταλλικό χρώμα 24500+πολλά εξτρά(άνω των 2500 ευρώ) όπως 6δισκη σιντιέρα,αισθητήρα παρκαρίσματος,συναγερμό,ανοιχτή συνομιλία μέσω bluetooth και άλλα πολλά..........Μετά απο 9 μήνες δηλαδή μου το έπαιρναν 9500 ευρώ πιο κάτω απο ότι το είχα αγοράσει...Τελικά ήμουν τυχερός και το έδωσα σχετικά γρήγορα σε ιδιώτη με 18500 ευρώ... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λιγα δεν ειναι ρε γμτ?
Το αυτοκινητο καινουριο κοστισε 25kδυστυχώς για σένα υπάρχει και το 307 cc...εγώ στην θέση σου ΔΕΝ θα το πούλαγα. Δεν σε συμφέρει...
-
Καλά, μη σας πω τι προσφορά πήρα χτες για το 307 μου (38.000 χλμ, '03) από αντιπροσωπεία, γιατί θα σας πιάσει και σας κατάθλιψη, μαζί με μένα
-
Για πές...
-
σύμφωνα με το ΑΤ
10300 ο έμπορος
11500 ο ιδιώτης -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σύμφωνα με το ΑΤ10300 ο έμπορος
11500 ο ιδιώτηςΧαχα, καλό!
8500 μου είπαν, με την προοπτική να το πουλήσουν 9500 (μου είπαν). Είμαι σίγουρος ότι αν τους το έδινα, θα το έβλεπα την επομένη να πωλείται 12000, δηλαδή θα έβγαζαν από μένα 3500 (μόνο από το παλιό μου) συν το όποιο κέρδος από το καινούργιο που θα αγόραζα από τους ίδιους -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
σύμφωνα με το ΑΤ
10300 ο έμπορος
11500 ο ιδιώτηςΧαχα, καλό!
8500 μου είπαν, με την προοπτική να το πουλήσουν 9500 (μου είπαν). Είμαι σίγουρος ότι αν τους το έδινα, θα το έβλεπα την επομένη να πωλείται 12000, δηλαδή θα έβγαζαν από μένα 3500 (μόνο από το παλιό μου) συν το όποιο κέρδος από το καινούργιο που θα αγόραζα από τους ίδιουςΔυστυχώς είναι εκτός πραγματικότητας αυτά που ζητούν!
Και να σκεφτείς ότι οι τιμές στο ΑΤ αφορούν αυτοκίνητα με βασικό εξοπλισμό.Σε μαντρά ρώτησες να δούμε διαφορές...?
PEUGEOT FORUM