-
Από όσα έχω διαβάσει όντως το πρόβλημα μάλλον επικεντρώνεται στο βάρος και τις επιδόσεις. Πρέπει να σημειώσω οτι δεν είμαι παντρεμένος ακόμα (όπου να ναι εκτός απροόπτου!) αλλά έχω ανάγκη από αυτοκίνητο με μεγάλο βαθμό χρηστικότητας-πρακτικοτητας ,χώρων και ΑΝΕΣΗΣ για μενα,την γυναίκα μου και με το καλό και κανα κουτσούβελο.Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου και τα χρήσιμα σχόλια σου. Αναμένω και άλλους φίλους να σχολιάσουν.
-
Τι διαφορά βάρους έχει το hatch με το sw;
-
1175 - 1324 νικαμε οι SW
-
Μπορείς βέβαια να δείς και το δίλιτρο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορείς βέβαια να δείς και το δίλιτρο...Εγκρίνω κι επαυξάνω! Το βάρος είναι αρκετό. Αν μπορείς να εξετάσεις την αγορά του δίλιτρου.
-
Το δίλιτρο παιδια εκτός από σημαντικά ακριβότερο στην τιμή αγοράς του,συνεπαγεται και ακριβότερη συντηρηση,τελη, ασφάλειες...Μακάρι να μπορούσα αλλα....
-
Συντήρηση δεν νομίζω να έχει διαφορά, ούτε και κατανάλωση
Τώρα για τα άλλα, δίκιο έχεις! Πάντως τα περισσότερα της κατηγορίας αυτής θα έχουν το συγκεκριμένο 'πρόβλημα', ειδικά φορτωμένα...
-
Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι: Όταν σηκώνω το κάθισμα του συνοδηγού για να μπεί πίσω κάποιος, το κάθισμα κατά την ολίσθηση πάνω στις ράγες του κάνει θόρυβο, και ορισμένες στιγμές σκαλώνει: Υποθέτω πως δεν σηκώνονται καλά οι ασφάλειες που πιάνουν στα δόντια πάνω στις ράγες. Με φακούς και με τα χίλια ζόρια, και με τη βοήθεια της παρακάτω φωτογραφίας (εξάρτημα Νο 26), βρήκα τη ντίζα (όπως τα φρένα ποδηλάτου) που ασφαλίζει το κάθισμα, η οποία όμως δεν έχει κανενός είδους ρεγουλατόρο, για την περίπτωση χαλάρωσης.
Καμμιά ιδέα; -
Το 25 δεν είναι η ντίζα; Μήπως πίσω από την χειρολαβή που πιάνει έχει κάποιον ρεγουλατόρο;
Έχεις part catalog;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 25 δεν είναι η ντίζα; Μήπως πίσω από την χειρολαβή που πιάνει έχει κάποιον ρεγουλατόρο;Το 25 είναι η ντίζα που ελευθερώνει την πλάτη του καθίσματος, η οποία πλάτη πέφτοντας μπροστά, τραβάει το άκρο της 26 κάτω από το κάθισμα, η οποία 26 απελευθερώνει την κίνηση του καθίσματος πάνω στις ράγες... ουφ! (φαντάσου ψάξιμο: γονατιστός με δυο φακούς, μαύρο κάθισμα, μαύρη μοκέτα, δράμα).
Έχεις part catalog;
Κάτι πολύ ψιλά, και με πολύ ψάξιμο στο web.
-
Δεν έχεις msn, ε; Σίγουρα η 25 δουλεύει έτσι;
Ghost diagram της χειρολαβής που πιάνει το 25 στο κάθισμα δεν έχουμε;
-
Έλυσα λίγο το κάλυμα της πλάτης πίσω χαμηλά και είδα πως δουλεύει το κόλπο.
Η 25 δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον για την απελευθέρωση και την ασφάλιση της πλάτης. Δεν είδα αν κάνει και άλλη, πιο κρυφή δουλειά.
Έχω πιάσει την 26 με δεματικά, (τα πλαστικά ζωναράκια που μαζεύουμε καλώδια) στο σκελετό της βάσης του καθίσματος, με μικρή βελτίωση στο όλο θέμα, έδειξε να τεντώνει λίγο το σύρμα μέσα στον οδηγό του. Μειώθηκε ο θόρυβος ( ήταν ένα κρακ-κρακ-κρακ από την όχι ελεύθερη ολίσθιση) αλλά δεν βρίσκει πάντα το κάθισμα την 'μνήμη' του όσον αφορά το μπρος-πίσω.
Δεν προλαβαίνω κιόλας αυτό τον καιρό να πάω στο συνεργείο.MSN έχω να μπω πολύ καιρό και δεν το τολμώ λόγω μιας μαμακίας που έχω κολλήσει και δεν μπορώ να εξολοθρεύσω. Το είχα γράψει εδώ.
-
Έχεις διαπιστώσει πως έχει χαλαρώσει το σύρμα, ή μπορεί και να είναι τπτ άλλο;
-
Νομίζω πως είναι το σύρμα...
Μπορεί πάλι να είναι και κάτι άλλο που δεν βλέπω αν δεν γδύσω το κάθισμα από καλύματα κ.λ.π. -
Έχει κανεις προβλημα με καποιο απο τα μπροστινα φλας? Πολλες φορές οταν ανάβω δεξι φλας, το βελακι στο ταμπλό αναβοσβήνει πολύ γρήγορα. Αρχικα πιστευα ότι είχε καεί η λάμπα του φλας. Όταν ομως ανοιξα το καπω και έβγαλα την φύσα με το λαμπάκι, δουλεψε, αλλα ξαναρχισε τα δικα του μετά απο λίγο. Οπότε λογικα κάπου δεν κάνει καλή επαφη η φύσα. Καμια ιδεα επισκευης?
-
Και εμένα μου το κάνει καμιά φορά, αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα...
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Έχει κανεις προβλημα με καποιο απο τα μπροστινα φλας? Πολλες φορές οταν ανάβω δεξι φλας, το βελακι στο ταμπλό αναβοσβήνει πολύ γρήγορα. Αρχικα πιστευα ότι είχε καεί η λάμπα του φλας. Όταν ομως ανοιξα το καπω και έβγαλα την φύσα με το λαμπάκι, δουλεψε, αλλα ξαναρχισε τα δικα του μετά απο λίγο. Οπότε λογικα κάπου δεν κάνει καλή επαφη η φύσα. Καμια ιδεα επισκευης?Επειδή μου είχε γίνει βραχνάς το συγκεκριμένο πρόβλημα, έχουμε λοιπόν.
Στο φις του φλας το ένα από τα “αυτάκια” που κάνει την επαφή με το κυρίως φανάρι δεν κάνει καλή επαφή ή λόγο σπινθήρα που δημιουργείται από την όχι καλή επαφή έχει δημιουργηθεί τρυπούλα στο “αυτάκι” του φαναριού (αυτό συνέβη σε εμένα). Εάν δεν θέλεις να βγάλεις το φανάρι πάρε λίγο αλουμινόχαρτο και ντύσε το “αυτάκι” από το φις του φλας για να πετύχεις καλύτερη επαφή, διαφορετικά πάρε καινούριο φις του φλας (πρόσεχε όμως γιατί το φισακι του 307 μετά το face lift δεν ταιριάζει δεν ταιριάζει στα παλιότερα, τουλάχιστον στο δικό μου!! )
-
Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω γιατι και εμενα μου έχει σπασει τα νευρα. θυμάσαι μήπως πόσο κάνει το καινούριο φις?
-
SuperBilly16V, ορίστε!
-
Φοβερό το site.
Aν και στα μαστορέματα δεν είμαι και τοσο καλος
Μαλλον θα αγοράσω το φις, γιατι αν προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου, καθε φορά που θα ανάβω το δεξι φλας, θα μπαίνει η όπισθεν.
PEUGEOT FORUM