-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε ναι βλέπεις είναι τελείως διαφορετικό ένα Citroen Xsara από ένα Peugeot 307...Πλάκα πλάκα, είναι όντως τελείως διαφορετικά.
Το C4 όμως βασίζεται στο πλαίσιο του 307... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ε ναι βλέπεις είναι τελείως διαφορετικό ένα Citroen Xsara από ένα Peugeot 307...
Πλάκα πλάκα, είναι όντως τελείως διαφορετικά.
Το C4 όμως βασίζεται στο πλαίσιο του 307...Αλλο θέλω να πω...[μιλάμε για την ίδια εταιρεία δεν μιλάμε για την Τoyota]]
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κατι σε ρωτησα εσενα ....Μην βαζεις φατσουλες και αποφευγεις τον οδυνηρο διαλογο
-
Ναι, κύριε 'κάνωπωςδενκαταλαβαίνω', εννοώ ότι η Xsara έχει καλύτερες επιδίσεις από το 307.
Δες αναλογία κιλών ανά ίππο.
Ούτε εγώ έχω κάνει κόντρα με 307. Ακόμα. Δεν μπορώ να βρω κάποιο αρκετά γρήγορο.
Αν στα Xsara είναι το αυτοκίνητο που βαριέται, τότε στα 307 είναι οι οδηγοί τους. Ααααα, άρπα τη.
(Επί τη ευκαιρία δοκιμάζω και τα νέα icons )
-
Έτσι μπράβο, να ζωντανέψουμε λίγο!
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το C4 όμως βασίζεται στο πλαίσιο του 307...Τάσο δεν βασίζεται απλά, είναι 307, με την εξαίρεση του ταμπλό-τιμονιού και του περιτυλίγματος (εξωτερικής σχεδίασης).
Άνοιξε καπό, δες καθίσματα, μηχανισμούς, αναρτήσεις... -
(Επί τη ευκαιρία δοκιμάζω και τα νέα icons )Με ρέγουλα Νικόλα!
-
Αν στα Xsara είναι το αυτοκίνητο που βαριέται, τότε στα 307 είναι οι οδηγοί τους. )
Καλα δεν υπαρχει θεμα ,οντως βαριομαστε να ασχολουμεθα με σας
Απο επιδοσεις τωρα στα χαρτια ειναι σχεδον ιδια με ελαφρα υπεροχη της Ξαρα (0,2 για 0-100 και 5 χλμ τελικη)
Αυτο που οδηγησα παντως Νικο βαριοτανε που ζουσε.Δεν ειχε καθολου 'μπαμ' ρε παιδι μου.
Βεβαια μετα μπορει να ειναι καλυτερο απο το 307 αλλα τι με νοιαζει εμενα.
Δεν το θελω για κοντρες.Αυτο που θελω να εισπρατω ειναι ζωντανια που το 307 εχει, ενω το Ξαρα οχι.
Παντως χθες κυνηγουσα ενα παλιο Ροβερ 214 και ΔΕΝ μπορουσα να τον πιασω με τιποτα!!!!! -
(Επί τη ευκαιρία δοκιμάζω και τα νέα icons )Δοκιμαζε δοκιμαζε κατι θα βγει
-
Κάνε λίγο πιο κει μη λερωθείς μόνο.
Ετσι κι αλλιώς, το έχουμε ξαναπεί: ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι πάντα το δικό σου (όχι το δικό σου Μιχάλη, γενικά του καθενός το αυτοκίνητό του).
Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως στη γειτονιά μου κυκλοφορεί ένα 3πορτο μπλε 307 (σαν το δικό σου, Τάκη) με λίγες αλλά πολύ προσεγμένες αλλαγές (άλλοι προφυλακτήρες και ζάντες 17 ιντσών) που του ταιριάζουν πολύ. Οχι καγκουριές, νορμάλ πράγματα. Εδειξε λίγο το αυτοκίνητο.
-
Κάνε λίγο πιο κει μη λερωθείς μόνο.Ετσι κι αλλιώς, το έχουμε ξαναπεί: ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι πάντα το δικό σου (όχι το δικό σου Μιχάλη, γενικά του καθενός το αυτοκίνητό του).
Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως στη γειτονιά μου κυκλοφορεί ένα 3πορτο μπλε 307 (σαν το δικό σου, Τάκη) με λίγες αλλά πολύ προσεγμένες αλλαγές (άλλοι προφυλακτήρες και ζάντες 17 ιντσών) που του ταιριάζουν πολύ. Οχι καγκουριές, νορμάλ πράγματα. Εδειξε λίγο το αυτοκίνητο.
Έχει και θάλασσα εκέι κοντα,το μπλέ είναι το κατάλληλο χρώμα :eusa_dance:
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έχει και θάλασσα εκέι κοντα,το μπλέ είναι το κατάλληλο χρώμα :eusa_dance:Κακέ!
-
Εμένα πάντως η αναζητησή μου περί αναρτήσεως δεν έβγαλε τελικά αποτελέσματα, ήθελα να χαμηλώσει λίιιιιιιιγο αλλά δεν υπάρχουν ελατήρια και αμορτισέρ από peugeot sport για το car μας, after market δεν επιλέγω με τίποτα, οπότε πάω σε σεμνές επιλογές μάλλον που είναι η τοποθέτηση ΄΄μαμά΄΄ αμορτισέρ!
-
Τελικά εκείνο το τακ τακ στο ρελαντί τι είναι ...μπέκ ή αναθυμιάσεις;
Κάποιος που του το κοίταξε και επιβεβαίωσε μηχανικός εάν είναι δυνατόν...
-
Το 307 forum δεν μου έστειλε ακόμα κατανάλωσεις!!!
Αν θέλετε να είσαστε το καλύτερο υποforum, κάντε το γρήγορα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το 307 forum δεν μου έστειλε ακόμα κατανάλωσεις!!!Αν θέλετε να είσαστε το καλύτερο υποforum, κάντε το γρήγορα!
Ευχαρίστως να σου στείλω, αλλά πες μου τι μετρήσεις ακριβώς θέλεις!
-
Μέση κατανάλωση - γενική χρήση
**
Ελάχιστη κατανάλωση **- μια φορά που δεν πατούσα γκάζι είδα...Μέγιστη κατανάλωση - ...και όταν γυρνούσα, πάτησα γκάζι και είδα...
Πόλη - Όχι ειδικές συνθήκες, φυσιολογική κίνηση
Ταξίδι - Αυτοκινητόδρομος, λίγο επαρχιακός κλπ.
Με λίγα λόγια, αν μου δώσετε 5 μετρήσεις (σαφώς ευκολότερο για αυτούς με υπολογιστή ταξιδίου), με υποχρεώνετε!
-
ΟΚ, αλλά δε θες κάποιο μίνιμουμ χιλιομέτρων ανά περίπτωση, για να έχει κάποια αξιοπιστία η μέτρηση;
-
Δοκιμάζοντας τον δικό μου υπολογιστή ταξιδίου, παρατήρησα ότι ακόμα και η απλή μέτρηση (από την ώρα που άναψε το αυτοκίνητο, μέχρι το σβήσιμο) είναι αρκετά αξιόπιστη, οπότε... βλέποντας και κάνοντας!
Εννοείται ότι δεν θέλω τη στιγμιαία (έχω δει και 56 λίτρα!) αλλά μια μέση ενδεικτική σε κάθε περίπτωση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μέση κατανάλωση - γενική χρήση
**
Ελάχιστη κατανάλωση **- μια φορά που δεν πατούσα γκάζι είδα...Μέγιστη κατανάλωση - ...και όταν γυρνούσα, πάτησα γκάζι και είδα...
Πόλη - Όχι ειδικές συνθήκες, φυσιολογική κίνηση
Ταξίδι - Αυτοκινητόδρομος, λίγο επαρχιακός κλπ.
Με λίγα λόγια, αν μου δώσετε 5 μετρήσεις (σαφώς ευκολότερο για αυτούς με υπολογιστή ταξιδίου), με υποχρεώνετε!
Σε 1.6 από μένα
Μέση : 8.5-8.8
Ελάχιστη: Χμμμ γύρω στο 6,5 (σπάνια περίπτωση)
Πόλη : 10.5
Ταξίδι : Γύρω στο 7.0- 7.5 -
Eυχαριστώ! Καταχωρήθηκες!
PEUGEOT FORUM