-
Aγαπητε φιλε Τασο το λαβαμε και το παραλαβαμε υποψη,computer ποιος θα μας μαθει ???:lol:
Για απαντηστε οι κατεχοντες!!!! -
καλησπέρα,
Ας προχωρήσουμε με την συνάντηση που προτεινει ο sιdobre για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το site.
καλό θα ήταν να γίνει καθημερινή απόγευμα.
κώστης
-
Παιδιά ασχολούμε και εγώ με υπολογιστές και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πολύ ευχαρίστως.
Πιστέυω πως είναι πολύ καλή η ιδέα η συνεργασία με το 206club μιας και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα clubs όσον αφορά τα peugeot και την αυτοκίνηση ( όχι την discotek ) γενικότερα.Τι θέλατε και μου θυμήσατε το ζουάν. Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχει αρχίσει πάλι το σπαστικό τρίξιμο. Το έχω αλλάξει και 2 φορές
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
to σαββατοκύριακο θα λείπω μακρυά απο ιντερνετ κι Η/Υ. απο δευτερα θα διαβάσω τα ποστς και θα ακολουθήσω σ ότι καταλήξουμε. Προτείνω μέχρι δευτέρα να έχουμε κατασταλάξει σένα ραντεβού.Το skippers είναι μεγαλο κι έχει αφθονο παρκινγκ.
επίσης προτείνω να ανκοινωθεί η συνάντηση και στο peugeot τμήμα του tfrc.
δεν το αγνόησα αλλά δεν είδα και πολύ προθυμίανα κανονιστεί ραντεβού. τι λέτε ρε παίδες, θα βρεθούμε? είχα πει για πέμπτη στις 8.30... ριξτε καμια απάντηση..
εγώ είχα αποκλειστεί από ένα ποτάμι και διανυκτερευσα σ ένα τζίμνι (!!!) την κυριακή και τη δευτέρα προσπαθούσα να συνέλθω...
-
δεν το αγνόησα αλλά δεν είδα και πολύ προθυμίανα κανονιστεί ραντεβού. τι λέτε ρε παίδες, θα βρεθούμε? είχα πει για πέμπτη στις 8.30... ριξτε καμια απάντηση..
φιλε nikapos μιλάς για αυριο 22/10 και ώρα 20:30? Αν προλαβαίνουμε να μαζευτούμε γιατί όχι.
Δεν πρέπει να που και την γνώμη τους 'οι ιδτρυτες' του topic???
φιλικα
κωστης -
mexri stigmis den blepw na exei apantisei kaneis...
na to kanoyme gia tin pempti 30/10, alla na min eimaste mono 1-2 atoma.. -
mexri stigmis den blepw na exei apantisei kaneis...
na to kanoyme gia tin pempti 30/10, alla na min eimaste mono 1-2 atoma..Εγώ είμαι Γιάννενα αυτή την περίοδο και να υποθέσω ότι το ραντεβού δεν θα είναι Γιάννενα ...
Κάντε την συνάντηση και γράψτε εδώ τα... πρακτικά !
Ότι και αν αποφασιστεί (επέκταση του 206club, δημιουργία νεου site) να ξέρετε ότι μπορώ να βοηθήσω.
Θα καθήσω να φτιάξω και ένα πρόχειρο site ώς το βράδυ για να έχετε υπόψη τις επιλογές...
Και εγώ συμφωνώ πάντως ότι είναι καλύτερο να επεκταθεί το υπάρχoν site...
-
Έφτιαξα ένα πρόχειρο site για το 307...
Μπορείτε να το δείτε εδώ:http://195.130.121.2/
Πείτε ελεύθερα την άποψή σας.
Αυτό είναι δουλειά ενός ατόμου για 1 ώρα.
Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί !!!Το μηχάνημα στο οποίο υπάρχει η σελίδα είναι ένα αρχαίο pentium MMX με 64mb ram που τρέχει windows me....
Οπότε μην απορείτε αν η σελίδα δεν είναι πάντα διαθέσιμη... -
Φίλε Dev είναι πολύ καλό και απλό
ας το δούμε ζεστά γιατί ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Ελπίζω να τα πούμε στις 30/10 αρκετοί.
στην διάθεση σας για όποια βοήθεια
φιλικά Κώστας
-
Μου άρεσε πολύ, μια μικρή ένσταση για τα αγγλικά αν και καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα έβαλες. Πάντως δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε μέσα σε μια ώρα!!! είναι πολύ όμορφο
-
Μπραβο dev μας εβγαλες ασπροπροσωπους εμας τους Ηπειρωτες(ειμαι απο τα Ζαγοροχωρια και σε λιγο ανεβαινω για να βγαλουμε τσιπουρα!!).Μακαρι η συναντηση να ειναι 30/10 γιατι μεχρι τοτε θα ειμαι εκτος Αθηνων.Οχι οτι θα μπορουσα να βοηθησω σε τιποτα απλα να τα λεγαμε ολοι απο κοντα.
-
paidia kante κανα ποστ να δουμε πόσοι μαζευόμαστε για 30/10, 8.30μμ στο σκιππερσ στη μαρίνα αλιμου
βάλτε κι ένα αριθμό να δούμε για πόσους μιλάμε..
αρχίζω...- Νικος Αποστολάκης
-
Ποσο ευχαριστημενοι ειστε και ποσο εμπιστευεσται τα επισημα service Peugeot??
-
μέσα
2.Κωνσταντινος Κωττακης
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SITE TO ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΠΑΣΧΟΝΤΕΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ 2 ΤΥΠΟΥΣ ΖΟΥΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΝΤΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΑΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 3 ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PHILIPS!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΕΧΩ 53000ΚΜ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 38000!ΑΡΓΗΣΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ!ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟ? -
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SITE TO ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ!Μα καλά βρε nakata τώρα το λές....
Κάθησα ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ τζάμπα...
Anyway, αν θέλεις οποιαδήποτε βοήθεια πες μου...By the way έκανα μικρές αλλαγές...
http://195.130.121.2 -
ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
-
eixa 4 xronia το ραλλυ και έχω να πω τα εξής:
άλλαζα λάδια κάθε 20.000 κμ. Η πεζό επέμενε να μην τα αλλάξω νωρίτερα. ούτως η άλλως το πούλησα στα 70.000 κμ και δεν είχα πρόβλημα. για τα λάδια είχα ρωτήσει πολλές φορές και μου είχαν πει το ίδιο πράγμα . έβαζα συνθετικά, τώρα τι άλλο να πω...
στα απλά σερβις η πεζό είναι άξια εμπιστοσύνης αλλά πανάκριβη... καλύτερα να βρείτε κανένα κυρ μήτσο, να παίρνετε τα ανταλλακτικά μόνοι σας και να πηγαίνετε εκεί. Μόνο για ιμάντα ίσως πήγαινα στην πεζό.
μπες στο 206club.gr για να δεις τι λένε για τα συνεργεία. οι κινητήρες είνει ίδιοι
-
ΚΑΝΩ 30000Km ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 308. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΔΙΑ (ΗΕLLIX ULTRA 5W-40) KAΘΕ 7500km. ΕΣΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΜΟΝΟΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.
-
blepw οτι δεν υπάρχει ιδιαιτερη συμμετοχη για συναντηση, οποτε κι εγω απο τη μερια μου δεν θα παραβρεθω....
PEUGEOT FORUM